Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peppermint nasılsın canım?
Bebişin nasıl?
selam cnmm;
ben de gecmisi okumaya calisiyordum ama basaramadim yine son sayfaya atladim)
iyiyim. bebegim 2 gundur cok huysuzdu; gece gunduz uyumadi, kucagimdan inmedi mahvetti beni;
kakasini yapamiyordu;
alt komsuaglamalarini duymus bi fitil getirmis; sup:gliserin kansuk
sabun gibi bisey, kayganlastirici imis; ilac degil yani;
ceyregini koydum; 1 saat sonra kizim tum kakasini bosaltti, rahatladi da azicik uyudu simdi;
onun didinda iyi kizim.
sutu sagarak verdigimden miktari ayarlayamiyorum bi turlu, doymuyor sanki :-(((
ben de epeytoparlandim, agrilarim azaldi
sen nasilsin cnm ??
Canım bende iyiyim sağol. Bizde aynı sorunu yaşıyoruz, kaka yapamıyor. Kıpkırmızı oluyor, ufak ufak kaka yapıyor. Bende sabah sıcak su torbasını koydum karnına, 3-4 dk sonra bütün kakasını yaptı. Sonrada annemle banyo yaptırdık, 3 saattir uyuyor.
Canım neden sağıp veriyorsun sütünü? Doktorumuz günde 400 cc içmesi gerekiyor demişti?
Bu arada minnoşun kaç kilo oldu?
cnm benim kizim ben yogun bakimdayken biberona alisti; agzi da cok kucuktu baslarda memeyi tutamadi,
sonra da bi turlu alistiramadim, almiyor memeyi; inatla hergun deniyorum, biraz buyudukce alir ins. cnm
cnm benim kizim 42 cm 1800 gr dogmustuya,
1 ay kontrolumuzde 47cm 2900 gr olmustu
ben de doktoru aradim bugun; 2,5-3 saatte 90 cc ver dedi. ama bizimki o kadar beklemiyor bazen saat basi istiyor :-((
senin sutun boldu diy mi, neler yapiyosun sutu artirmak icin
sevgili ağustos anneleri bebeklerinizin 1 aylık kontrollerinde boylarındaki uzama miktarı ne kadardı acaba? benim oğlumda bugün 1 aylık oldu.boyu çok uzamamış sanırım?
arkadaşlar benim bebeğim uyurken dudaklarını büküyo iç çekiyo acı acı ses çıkarıyo falan ve göz bebeklerini yukarı çıkarıyo beyazı kalıyo sadece bende korkuyorum ve azıcık dokunsam hemen tiskiniyo korkuyo..sizdede oluyomu böyle şeyler.ve son soru geçen ateşi var sandım ama dereceyle ölçünce normaldi..derecelerin bozuk olma ihtimali varmı.yani nasıl güvenicez??
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 4 ziyaretçi)
Cerenimo,secretworld,esteda,sulesliiii,ZarpDeniz,igdenaz,only_smile,peppermint,miyavmiyav,efsung,
yavaş yavaş dönüyoruz :))))))
Igdenaz, inci kolyeye deneyecegim ahhh keske ise yarasa hem takarim hem koyarim.
Only smile, benim kizim herhalde ilk dogsugunda araliksiz 5 saat uyumustu simdi neredeeeeeeeeeeee....1.5-2 saatte uyaniyor.
Peppermint, minnak kizina masallah.
Cerenimo, ben 1.5-2 saatte mama veriyorum. Normalde onerilen hazmedilen sut ile yeni alinanin karismamasi ve gaz yapmamasi icin 2.5-3 saat ama o kadar uzun uyumuyor ki...Simdi 60cc.iciyor sanirim kilosu da 4'u gecti yakinda kontrole gidecegiz. ( Bizimki 35.haftada 2300gr.dogmustu) 3 kg.dan fazla bebeklere 60-90cc arasi verilmesi gerektigini bir yerde okumustum.
Orhantuna, bir aylik kontrolde kizim 4 cm. uzamisti.
gerçektende yavaş yavaş dönüyoruz artık bebişler düzenini oluştı-uruyo yavaş yavaş
yaa bu arada ben sutyen takmıyorum inciyi nereme koycamboynuma taksam benimki çok süslü bişi taşlı maşlı bide imitasyon
evde çok rüküşüm bide inci takarsam gören ölür gülmekten
![]()
Tek sut cogalsin da bosver rukusluk sorun degil...![]()