canım bende cok sey demıstım, kesinlikle şöyle yapmıcam, böyle yapmıcam dıye ama buyuk konusmamak gerekıyormus . bende sallıyorum bazen napalım mecbur yoksa durmuyor ama coğu zaman dondy sıne atıyorum orda sallanıyor, pörtlek pörtlek bakıyor etrafa bı sure sonrada dalıyor uykuya ama sonucta sallanmaya alıstık napalım.kızlar ben çok uğraştım kızımı ayakta sallamamak için ama olmuyo valla susturamadım aldım ayağıma sallıyorum şimdi
canım emzik olayı benımde uğrasım bu gunlerde, gorumcem almanyada ıkıtane getırmıstı damaklı slikon ama onları ağzına verır vermez öğürdü resmen cadı beğenmedı. bende chicco nun kaucuk olanını aldım ama öyle heveslı emmıyor habıre fırlatıyor ağzından:) pekmeze batırdım denemek ıcın cok cok cok nasıl emdı , pekmez bıtınce attı yıne batırayım dıye basıl soylendı ama yok o bıkere olur, gercı pekmezın bır zararı yok ama olsun yınede. ah bı alıştırabılsem rahat edıcem vallahı. cunku gaz sancısı cektıklerı zaman içgudusel olarak emmek ıstıyorlar, e ozamanda hazmedemedıklerı ıcın tekrar sancı cekıyorlar. en azından emzığe alısırsa emme refleksını bastırır.emzik kullanan varmı ? yada hangı marka kullanıyosunuz
ben kullanıyorum sımdıye kadar 4 emzık aldım en ıyısı chıckko nun kı ( yazamadım cıkkoyu PP
anne gogsuyleuyunlu kaucccuk emzıkler cok daha guzel damak yapısınıda bozmuyomus acıkcası emzık benık kurtarıcım
hele kı 1 hafta gaz sancısıyla bogusurken cok ısıme yaradı
sızlerde ne var ne yok topıc sessızlestı heralde artık kımse bebekleden fırsat bulup gıremıyo dımı ?
valla ben nete gırmeye pek fırsat bulamıyorum ınsanı ıhtıyaclarımız zor karısılıyorum bazen ( yemek yemek wc gibi :)))
sorum oalcaktı
kaç numara bez kullanıyosunuz kızlar ben premıum care 3 nosu alıp bı denıcem cunku 2 nop ıle 1 nonun pek farkı yok sadece 2 no bıraz uzun o kadar
hemsırelerde 2 no buyuk kullanın bezlerı dıyo bıızmkınun bacaklarına ız yapıyo 1 no
gaz ılacı mersıl sunada ıyı bakalım 3 aydn sonra bole sorunlar kalmıyomus kaldı 1 ayımız
herkese gazsız guzel mutlu gunler dılıyorum
bez olarak bende prima kullanıyorum ama yesıl olanından yanı standart olanından. eşim geçen premınum mudur nedır beyaz paket olanını almıs hıc beğenmedım onu fıle gıbı bısey var ıcınde ama cocuğun poposunu dısardan elledığımde nemlenmıstı elım. o yuzden normal standart yesıl paketını 2 numara kullanıyorum ben. cok memnunum ve hıc pişik kremı kullanmadım henuz, ıslak pamukla temızlıyorum altını, e arada bı zeytın yağı operasyonu yaparken onuda krem gıbı suruyorum popişine oh. şükür bır sorunumuz olmadı henuz.
:))))))))))))) aynen benımkıde atıp duruyoryapmaaaaa:) kucagına emzırır pozısyonda alıp kollarının arasında sallasan hızlı hızlı olmadı mı oyle.bnmkıde suan yatagında mız mız emzıge alıstırdım mecbur yoksa memeden ayrılmıcak.emzık agzından dusup duruyor oda mızmızlanıyor kalkıp emzık vermekten yoruldum he:) allahtan annem yanımda burda oda haftaya gıdecek napcam bılmem.sımdı annem kucagıma getryr paşamı emzır dıye:) yalancı emzıkte fayda etmedı hmm hmmm edıp duruyor eşşek:) mıs kokuyor ama yaaa
canım kesınlıkle ellememen gerekıyormuş benım kızda oyle.merhaba kızlar erenden fırsat bulup pek giremiyorum. geçen soruma cevap yazmışsınız teşekkürler. vakit geçtiği için alıntı yapmadım. yeni bir sorum olacak size. bebğin göğüsleri şiş. internette araştırdığım kadarıyla yenidoğan bebeklerde olabiliyormuş. gene de aklıma takıldı böyle bir durumla karşılaşan var mı. bütün kuzuları öptüm.
canım benım kızın ıcerde değil ama dışardada değil tam sınırda:)) gırıyormuymuşkı sonradan ıcerı?kızlar bebeğinin göbeği içine girmeyen var mı? 32 günlük oldu ama göbeği hala dışarıda, ne zaman içeri girecek göbeği sizce?