- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
kızlarr br sorum var ? benım carsamba gunu doktor kontrolum var rahıme bakıcaz demıstı toplanmısmı eskı halını alıyormu dıye.(22 gunluk oluyoruz ogun).merak ettıgım dıyorum acaba alttan mı bakar? ben sezaryan oldum hamılelııgın baısından doğuma kadar hıc alttan muayne etmedı benı.sımdı ağda,jilet muhabbetını okuyunca aklıma geldı:) nasıl muayne olucam sızce? ağda yapamam dikişlerim açılıverır mazallah ee jilette hiç ıstemıyorum nolcek sımdık
canım bendede aynı düşünce oldu..ama dün benim dr.da doğum yapan arkadaşla görüştüm ultrasonla muayene ediyormuş...dikişede bakıyormuş...ama bence sadece üstten bakar...bende bu haftaiçi gitmeyi düşünüyorum..
vkızlar bi kaç sorum var
1. banyo suyunu hastaneden çıkarken 15 gün içme suyu kullanın dediler bende ilk aşı tamamlanıncaya kadar damacanadan yıkadım
siz neyle yıkıyorsunuz hangi suyla
2. dr.muz 1 ay tırnak kesme demişti dün sormayı unutmuşum
tırnaklarınızı kestinizmi kesmediyseniz ne zaman keseceksiniz
kızmın vucudunda kabartılar var dr muhtemelen hormonaldir dedi ama yünede bi inek sütü diyeti yapıp takip et dedi foto ekliyorum sizde de oluyomu dr nuz ne dedi ?
haa dün aylık kontrolümüz vardı 54cm ve 4000 gr olmuşuz
Eki Görüntüle 254708 Eki Görüntüle 254709
tam sap seninkiler yaaa (
kusura bakmıyosun dimi ?
canım ben sadece 3-4 gün içme suyuyla yıkadım..sonra kaynamış çeşme suyu sonrada normal suyla yıkadım şuan bi sorun yok inşallahta olmaz...tırnaklarıda 2 haftalıkken kesitim..bana bişey demediler..inşallah onunda bi zararı olmaz...ben ayrıca kenarları törpülüyorum..
kızınada geçmiş olsun...