2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy cok heycanlandım yaaa okudukcaa ben daha aralık annesı olcam ıns. Allah ım bızede gostersın o gunlerı saglıkla kucagımaza almayı tekrardan gözünüz aydın cici anneler

Kızlar okuaymıyorum geçmişi yazıp çıkıxam hemen.Dün sabah 10.09 da kızımız dünyaya geldi USG den farklı olarak 3270gr(usg de 2900 demişlerdi) 47 cm di...Bu sabahda evimize geldik.Benden kaynaklı sebeplerle biraz zor bir postop dönem geçiriyorum,ağrı sızı...Ama şükürler olsun zeynebim sağlıklı şimdi anneannesinin kucağında:)

kizlar siz hangi siteden aliyorsunuz bebek icin gerekli seyleri?? online alisveris. bide aranizda bebek icin video monitor alan varmi?? ne marka aldiniz?

hep bakıp bakıp alıcam dıyıp hıc almadıgım sıteler :) coğu seyı mağazalarda bulabılıyorum ınternetten 5-10 tl fazla oluyorlar ama kargo parasıda aynı hesaba gelıyor dıye hep vazgeçtım onlıne almaktan.

e-bebek...com guzel sıte sankı.ben sadece limangonun kids bölumunden alısverıs yaptım cnm oda ıste markaların kampanyalarında işe yarar seyler oldugunda.paramini yaada unnado da kampanyalara bakıyorum.diğer turlu onlıne alışverıste bırsuru var ama guvenemıyorum cnm.bu arada vıdeo monıtor almadım cok fazla kullanılmadgını duydum.dedıklerı doğru bebegı pek yalnız bırakamayız kı telsız yeterlı dıe telsız aldk.tabı ben evde boş boş duran bırı oldgmdan telsız işimi gorur dıye yetindim.

Son düzenleme:

Canım yaa bana peppermintin telefon numarasını verirmisin? Aramak istiyorum, keşke alsaydım numarasını... Çok şükürki tehlikeyi atlatmışlar...

Estedacım;
Allah analı babalı büyütsün,maşallah.
Darısı başımıza...

Canım tebrikler. allah analı babalı büyütsün

Canım tebrikler....
Kilo ile ilgili bizimde sıkıntımız var, umarım bizim doktorda yanlış ölçmüştür. Moral oldu yazdığın valla... 400 gr fark var nerdeyse... Çok fazla...

tabi canim yani belki daha yorgun oluyorsun ama bebisin bi gulumsemesi herseyi unutturuyor. en yakin zamanda sizlerin de saglikla kavusmasi dilegiyle.

ohh masallah canim allah anali babali buyutsun.

ya sanki bize cok faydasi olurmus gibi geldi. her dakka odaya gidip bakiyoruz. ne biliyim. zaten agladimmi sesi duyulurda aglamaz ama uyanirsa falan diye. bide ileride kendi odasina gecicek gece kalkip surekli oraya bakicaz. bana faydali gibi geldi

secretworld , duygumutlu85 gözünüz aydın kızlar.ALLAH sağlıklı uzun ömürler versın yavrularınıza.

haftaya pazartesi inşallah daha çok dayanmaya çalışıcam..sizin yazdıklarınızda rahatlatıyo beni sağol arkadaşım...hepimiz için hayırlısı..

merhabalar..
yaklasık 10 gundur takıp edemıyorum hatırlayan arkadaslar olucaktır tayınımızın cıktıgını soylemıstım ev ara doktor ara neysekı hepsı halloldu Allah ın ıznıyle ..
yenı evımıze tasındık yerlestık ve pazartesı gunu de dogumumuz olucak inşallah..
yenı dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum sağlıcakla mutlu huzurlu gunlerde buyutsunler yavrularını..

tabı benımkı doğmadg ıcın belkı boyle rahat konustum haklısın..kendı odasına geçtıgınde de buyuk yardımcı olur sıze.cevremde de alan olmadıgı ıcın.ınternetten kullanıcılarını arastırabılırsın.bır de ben alısverıs yapmadım ama enuygunfiyatgarantisi.,com bu sıtenın uygun oldgnu ve ıyı oldgnu duydum bır bak ıstersen

haklısın arkadaşım..çok duyuyoruz bunları ama işte dediğin gibi anne olunca ihtimali bile strese sokmaya yeterli..eşimde aynı şeyleri söylüyo.o hiç takmıyo ben eminim sapa sağlam doğucak oğlumuz diyo:)allahın izniyle inşallah bi sorun olmadan elimize alırız meleklerimizi...

yanlıs hatırlamadıysam memleketınız olan AYDIN a gelecektınız.bende nazıllıde yasadgm ıcın boyle aklımda kalmıs.doktor ısını ne yaptın hangı hastane oldu ? bsk anka vardı galıba aklında

selam kizlar...

bende hala tik yok :)) kasilmalar oluyo ama acilma yok, bugün evi falan süpürdüm belki yorulmak ise yarar diye :))) hurma yiyip duruyorum kafayi yicem bu gidisle :) bi de hemoroid cikti yine, ebeye sordum bebegin yaptigi baskidanmis umarim dogumda daha kötü olmaz

gel artik güzel kizim yaaa

ben dogum yapmadan son gunler hep adet sancısı gıbı arada sıddetlı olanından sancı cektım yalancı sancı dedıklerınden yanı
bıde bır gun once denıze gıttık yolu cok kotuydu cok sarstı karnımı
dr um onunla ılgısı yok dogmak ıstemıs dogdu dedı ama saglık ocagındakıler zorla dogrutmussun kendını nıe gıttın denıze nıe ole zorladın dedıler ????
bencede alakası yok zorlamayla dogmak ıstedıklerı zaman doguyolar ıstersen atla zıpla
bence ole ??
vantılator al bı dene derım :)))))))))))))

canıım;Allah analı babalı büyütsün gözünaydın,maaşallah,darısı başımıza,bakalım benim Zeynebim ne zaman gelecek...

bende sabırsızlanıyorum artık,yürüyüş yaptım bol bol ,okadar yorulmuşum ki park dönüşü eşim arabayla aldıbirsürü yemek yaptım,evi toparladım,bende hurma yiyorum,yürüyüşüm değişti,paytak yürüyorum bacaklarım kavuşmuyo birbirine,popom çok acıyo,kasılmalar var bunlar bebek yerleşirken oluyomuş hadi hayırlısı, kızlar erken gelir derler ama ne nazlı çıktı bizimkiler...

of ya son günlerde beklemek iyice işkenceye dönüştü.bizim de doktorumuz tatile çıkıyormuş(tam zamanını buldu :95:).bol bol yürüyüş yap ben gitmeden gelsin artık dedi.demek ki yürüyüş işe yarıyo.denemek lazım.yollarda kasılıp kalmayalım da.ye hurmayı yap yürüyüşü ama aaaa çıkamadılar gittti

al benden de o kadar:) hatta kasılmalarım bile azaldı bugün kendimi çok iyi hissediyorum ilginç hamile değil gibi:) bir tek bebişin aşağı vurmaları aşağıdaki ağrı hatırlatıyor... hadi bakalım hurmaya devam:)

son dışarı çıktığımda fenaydım bi daha dışarı çıkamam diyodum bugün koca bir migros turu yaptım ohhhh:) hemoroid ortak problem ne yazık ki bir ara çok canımı yaktı çok ağrıdı ama melhem verdi doktor onla şimdi daha iyiyim...

uyuyim dedim yine uyuyamadim. sizinle paylasmayi unuttugum bisey geldi aklima onu soliyim dedim. biz hani pazartesi gittikya hastaneye. o zaman daha hicbirsey yapilmadan makinede 170 e kadar cikti sancilarim. suyumda kendiliginden patlamistiya. heralde suni sanci vermeselerde ben zaten dogurucakmisim:)) bu arada bende doguma yardimci dedikleri herseyi yapmistim. surekli yurudum ettim yoruldum. sex yapmakta gelmesini hizlandiriyor. o dusta lavanta esansimi ne dogum agrisini azaltiomus benim nst de 170 e cikmisken kasilmalarim bile cok hissetmedim. ilik dusta bi 20 dakika falan bekledim masaj yaptim. oraya gidincede bana dus aldirdilar. bilmiyorum artik ne kadar yardim ediyor bunlar doguma ama ben hastaneye gittigimde zaten sancim cikmisti.

dogum yaklasinca kendini 2 gun cok enerjik hissediyormussun:)) hamile gibi degil.

Son düzenleme:

cnm o sancilar bende 1 haftadir var ama acilma yok. bende burda bi kac kez otobüse bindim doktora giderken falan ama sallanmakta ise yaramadi :) dedigin gibi kendi istedikleri zaman geliyolar hayirlisi artik beklicez :)

aynen bende yürüyorum evde is yapiyorum hurma falan hic fayda etmedi. bizimki yerlesmis yerlesmesisine de bi türlü cikamiyo :)

benim doktor da tatilde ama yerine bakan doktoru da cok begendim bakalim 22sine kadar yok doktorum kizim dogmak icin hangisinin ellerini secicek :) bundan bi kac ay önce cikmasin diye ugrasirken simdi de ciksin diye ugrasiyorum ne komik yaa

bende kasilmalar var da bakalim artik beklicez mecburen. hemoroid icin krem de vermedi bana doktor dogumdan sonra dedi umarim daha kötü olmaz

cnm uyuyamadin mi sen :) yaa bende denicem bugün küveti doldurup belki ise yarar.zorla dogurtucam kendimi sonunda yaa bi de sen babyphone sormussun bizde var su kamerali olanlardan gerci biz almadik bi arkadas hediye olarak almis gerci daha kullanmadik bi kac kez denedik esimle komikti :) ama güzel biseye benziyoo linkini veriyim bi bak

http://www.amazon.co.uk/Motorola-Di...TZQ8/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1313246890&sr=8-9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…