2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dogum yaklasinca kendini 2 gun cok enerjik hissediyormussun:)) hamile gibi degil.

acaba?? ayy heyecanlanmıcam bu sefer ama doktor çarşamba açılma var diyip heyecanlandırınca 2 gün bayağı panik yaptım her ağrıyı sancıyı doğum sancısı sandım ya ben farketmeden açılmam olur bebeğim sıkışır kalır strese girer diye düşündüm bayağı bir saçmalamışım yani. doğum sancısı gelince farketmemek mümkün olmuyormuş zaten:96: neyse ben yine de bugün pek yormayayım kendimi ne olur ne olmaz:)

bir de arkadaşlar hani demiştim ya tek bacağımı basamıyorum yürüyemiyorum fizik tedavi doktoru da fıtıktır dedi diye.. ağrım geçtiiii bebeğin basısındandır diyodum ben bebeğimin başı yer değiştiriyor demek ki bikaç kişide daha vardı kimler hatırlayamadım ama korkmayın kızlar doktorlar hemen fıtıktır sezeryan yapalım diyo ama geçebiliyor çok fazlaydı ağrım topallıyodum resmen ama geçti:))))

Bende bugun tabanlarim catlayana kadar yurudum, geldim sicak suya girdim ama hala tik yok, kasilmiyorum bile. Birazdanda ablamlara gidicez arabayi ben surucem belki ise yarar :))) yaramaz oglusum nerdeyse askerligini yapip oyle gelicek :D

eyeszay ben bebeğin bir çok şeyini internetten aldım.limangokids,unnado,wenice e shop trendyol ve markafoni den aldım çoğunu tabi kampanya takip etmem gerekti.genel ihtiyaçlar için ebebek ve özelcan bebe yi tavsiye ediyorlar ama bu sitelerin yurtdışına gönderimi olup olmadığını bilmiyorum.

Son düzenleme:
al benden de o kadar:) hatta kasılmalarım bile azaldı bugün kendimi çok iyi hissediyorum ilginç hamile değil gibi:) bir tek bebişin aşağı vurmaları aşağıdaki ağrı hatırlatıyor... hadi bakalım hurmaya devam:)

son dışarı çıktığımda fenaydım bi daha dışarı çıkamam diyodum bugün koca bir migros turu yaptım ohhhh:) hemoroid ortak problem ne yazık ki bir ara çok canımı yaktı çok ağrıdı ama melhem verdi doktor onla şimdi daha iyiyim...

canım benim de hemoroid azdı yaa çok çok fena benim de krem vermişti ama önceki çıktığında bu kadar şişkin ve ağrılı değildi krem procto-gynol gibi bişey değil mi. kategorisi de c insan şüpheleniyor ama çok fenayım şurda 4 günüm kaldı sezeryana umarım rahatlar biraz

acaba?? ayy heyecanlanmıcam bu sefer ama doktor çarşamba açılma var diyip heyecanlandırınca 2 gün bayağı panik yaptım her ağrıyı sancıyı doğum sancısı sandım ya ben farketmeden açılmam olur bebeğim sıkışır kalır strese girer diye düşündüm bayağı bir saçmalamışım yani. doğum sancısı gelince farketmemek mümkün olmuyormuş zaten:96: neyse ben yine de bugün pek yormayayım kendimi ne olur ne olmaz:)

bir de arkadaşlar hani demiştim ya tek bacağımı basamıyorum yürüyemiyorum fizik tedavi doktoru da fıtıktır dedi diye.. ağrım geçtiiii bebeğin basısındandır diyodum ben bebeğimin başı yer değiştiriyor demek ki bikaç kişide daha vardı kimler hatırlayamadım ama korkmayın kızlar doktorlar hemen fıtıktır sezeryan yapalım diyo ama geçebiliyor çok fazlaydı ağrım topallıyodum resmen ama geçti:))))

belinin iyi olmasına sevindim canım arkadaşımda da öyle olmuştu doğumla hiç bişeyi kalmamıştı bebeğin yerleştiği yerle de ilgili galiba

aucler iyi hissetme durumu doğumdan önce oluyormuş.vücut doğum için enerji üretiyormuş.

canım benim de hemoroid azdı yaa çok çok fena benim de krem vermişti ama önceki çıktığında bu kadar şişkin ve ağrılı değildi krem procto-gynol gibi bişey değil mi. kategorisi de c insan şüpheleniyor ama çok fenayım şurda 4 günüm kaldı sezeryana umarım rahatlar biraz

evet canım aynı krem benim ağrıları azaltı küçülttü biraz sezeryansa senin doğumun zaten doğumdan sonra rahatlarsın muhakkak azıcık kalmış zaten hiç korkma... ben normal doğum istiyorum hem de çok ve ileri hemoroid olunca sorun olabiliyormuş malum ıkınıcaz hatta normal doğuma engel bile olabiliyormuş şimdilik iyi çok şükür artmaz inşallah doktor fitilde verdi aslında ama hiç kullanmadım çok fena olmazsada kullanmayı düşünmüyorum:18:

ya kizlar bu hemoroid olayi bende agrili kanamali falan degil sadece cok az cikmis durumda. kendi doktoruma ve ebeye sordugumda dogumda bi problem olmaz en fazla biraz daha cikar dogumdan sonra düzelir dediler. krem de önermediler. sizdekiler agri ve kanama yapiyo mu?

ya kizlar bu hemoroid olayi bende agrili kanamali falan degil sadece cok az cikmis durumda. kendi doktoruma ve ebeye sordugumda dogumda bi problem olmaz en fazla biraz daha cikar dogumdan sonra düzelir dediler. krem de önermediler. sizdekiler agri ve kanama yapiyo mu?

benim de sadece küçük beze vardı kanamam da ağrım da yoktu şimdi bir tane koccaman beze çıktı ve ağrıyor ama kanama yok doktor krem vermişti onu sürdüm bir kaç gün daha süreyim doğuma 4 gün kaldı umarım rahatlar

kanama hiç olmadı ama bir ara çok ağrıdı otururken yürürken çok ileri değilse ağrıtmıyorsa gerçekten yapılacak birşey yok bize verilen melhemlede zaten tamamen tedaviye yönelik değil hamileyken tedaviye yönelik bişey yapılamıyor bildiğim zaten sadece belirtileri azaltıp rahatlatmak içinmiş çok ıkınma kabız olmamaya çalış yeter bence:)

hemoroid demişsiniz ilgimi çekti. bende ağustos annesiyim. 1 ağustosda oğluma kavuştum. hamileliğimin 8. ayının başlarında daha önceden çok az olan ve aban hiç sorun yaşatmaya hemorodim azdı ve kocaman bir memeye dönüştü. 3 gün ağrısı sancısından kıvrandım. ne krem fayda etti ne d sıcak su. oturamazdım kalkamazdım. hamile hamile ameliyat oldum. doktor normal doğum yaptığında tekrarlama ihtimali çok yüksek dedi. ben sezeryanla doğum yaptım. Allah kolaylık versin. en zor hastalıklardan biri. çünkü yeri çok fena. ama ağrılarınız çok şiddetliyse mutlaka bir doktora görünüp durum daha feciye gitmeden önlem almalısınız.

hemoroid demişsiniz ilgimi çekti. bende ağustos annesiyim. 1 ağustosda oğluma kavuştum. hamileliğimin 8. ayının başlarında daha önceden çok az olan ve aban hiç sorun yaşatmaya hemorodim azdı ve kocaman bir memeye dönüştü. 3 gün ağrısı sancısından kıvrandım. ne krem fayda etti ne d sıcak su. oturamazdım kalkamazdım. hamile hamile ameliyat oldum. doktor normal doğum yaptığında tekrarlama ihtimali çok yüksek dedi. ben sezeryanla doğum yaptım. Allah kolaylık versin. en zor hastalıklardan biri. çünkü yeri çok fena. ama ağrılarınız çok şiddetliyse mutlaka bir doktora görünüp durum daha feciye gitmeden önlem almalısınız.

canım çok geçmiş olsun ama ameliyat olmayız herhalde şurda doğuma 4 günüm var

canım çok geçmiş olsun ama ameliyat olmayız herhalde şurda doğuma 4 günüm var

eğer sezryansa doğumun valla ikisini birlikte çıkartabilirler. bana öyle öneride bulunmuşlardı ama bekleyeek kadar değildi, snacıdan duramıyordum. Allah şifa versin tez zamanda.

benim de sadece küçük beze vardı kanamam da ağrım da yoktu şimdi bir tane koccaman beze çıktı ve ağrıyor ama kanama yok doktor krem vermişti onu sürdüm bir kaç gün daha süreyim doğuma 4 gün kaldı umarım rahatlar

cnm sen yine sezeryanla dogum yapicaksin ben normal dogumu bekliyorum ama doktora göre bisey olmaz. zaten burda doktorlara göre hersey normal :)
kanama hiç olmadı ama bir ara çok ağrıdı otururken yürürken çok ileri değilse ağrıtmıyorsa gerçekten yapılacak birşey yok bize verilen melhemlede zaten tamamen tedaviye yönelik değil hamileyken tedaviye yönelik bişey yapılamıyor bildiğim zaten sadece belirtileri azaltıp rahatlatmak içinmiş çok ıkınma kabız olmamaya çalış yeter bence:)

bende agri yokta bebek bastirdikca cikiyo herhalde. ben doktora sordum krem önermedi hamilelikte dogumdan sonra kullanirsin dedi. allahtan kabizlik problemim yok ama normal dogumda mecbur ikinicaz :))) umarim cok büyük sorun yapmaz.

gecmis olsunnn. bende sadece kücük bi beze seklinde var agrim falan da yok cok sükür. doktoruma söylediginde de bebegin baskisindan oldugunui dogumdan sonra krem kullanabilecegimi söyledi bana. o yüzden de simdilik bisey yapamiyorumm.

slm güzel anneler nasılsınız... :) hepinizi çok özledim.açıyorum ama tam oturduğum sıra ya bebek ağlıyor ya bi gelen oluyor.ev ziyaretlerinden gına geldi..gelen giden bitmiyor.her akşam doluyuz maşallah.yemeğini yiyen akşam oturmaına biz e atuyor kendini.zaten kütahyada 1 yıl hiç bitmez artık,işu mübareke olayları...neyse işte,
okuyamıyorum naptınız nettiniz ? okursamda tam yazcakken çıkıyorum şimdi en iyisi önce yazayım d edim:)) umarıum herkes çok iyidir .biz yeni yeni emmeye başladık.sütüm az az gelmeye başladı çok şükür.iyiki şu medelayı almışım.sağa sağa geldi bakalım.inş bebek emdikçede çoğalır.geceleri hiç emziremiyorum.bebek almıyor bende çok uykulu oluyorum.annemde mama veriyor artık gece.zaten sütüm de yetmeyecek gece emse.şlimdilik böyle işte.ağzımızdaki pamukçuk olayı vardı ya onun ilacıda varmış meğer.minoksatin diye.evelki gün dr gittik özel muayenehaneye.4. dr umuz.sanırım artık bu olacak.o dr verdi.damlatıyoruz ağzına tatlı bişi kalmadı diyebi,lirim.çok az bi beyazlık var.3-4 günd e geçermiş.aklınızda bulunsun pamukçuk olursa bebeğiniz (Allah korusun) karbonatla falan uğraşmayın d-utta i,şe yaramadı.en iyisi bu ilaç.Allah razı olsubn bu ilacı üretenlerden :)) bizden böyle ben bi geçmişe bakayım napmışınız :10::10::10:

napıyon şekerim.facede resimlerinize baktım.muhteşemsiniz maşallah...hele kangurulu halinize bayıldım.. :))) sen kanguruya hemen koymuşsun,senin kangurunun özelliği hemen koyulabiliyoru?ben bi kaç tane baktım 3. aydan itibaren diyor. seninkinin markası neydi cnm? seninkinden bakalım olmazsa...eva mina yı öp benim için...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Bende bugun tabanlarim catlayana kadar yurudum, geldim sicak suya girdim ama hala tik yok, kasilmiyorum bile. Birazdanda ablamlara gidicez arabayi ben surucem belki ise yarar :))) yaramaz oglusum nerdeyse askerligini yapip oyle gelicek :D

ayy çok komiğiz yaa.sabırsız anneler olarak elimizden gelen herşeyi yapıyoruz resmen çıkartabilmek için :1:.bence doğuran arkadaşları gördükçe içimiz gidiyo,daha da sabırsızlaştık yavrularımıza kavuşmak için.hadi kızlar ha gayret.benim yarın doğum günüm bişey yapamam ama pazartesiden itibaren cam silme,yeni yıkanmış halıları silme falan yardırıcam yani bakalım çıkıcak mı benim miskin :1:

selam kızlaar nasılsınız biz iyi diyelim iyi olalım gögüs uclarım iflas etti bir mememde düğümlenme oldu pompamı kullanamadım sütüm gelmedi falan filaaa ün kızımı bugun sarılık testi için hastaneye götürdük tekrar şükür iyi çıktı sonucumuz
dikişlerimde acayip agrı sıszı yanma oluyor
ama herşeye ragmen muhteşşem bişey yavruma kavuşmuş olmak :))
sistemi tam oturtamadım en kısa zamanda yine girerim :))

selam kızlaar nasılsınız biz iyi diyelim iyi olalım gögüs uclarım iflas etti bir mememde düğümlenme oldu pompamı kullanamadım sütüm gelmedi falan filaaa ün kızımı bugun sarılık testi için hastaneye götürdük tekrar şükür iyi çıktı sonucumuz
dikişlerimde acayip agrı sıszı yanma oluyor
ama herşeye ragmen muhteşşem bişey yavruma kavuşmuş olmak :))
sistemi tam oturtamadım en kısa zamanda yine girerim :))

geçmiş olsun efsungçum.. biliyosun aynı hastanede bende sezeryan olucam ne tavsiye edersin bana? doktorun genel anesteziyi öneriyor ben epidural diyorum sence?

Back