2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy yeni doğum haberleri gelmiş.... maşallahhh taze annelerimize.. darısı başımıza...

buarada pzt doğumum olacak bugün bebiş biraz sessizdi doğuma kalmış2 gün hala korkabiliyorum ... iyi ki sezeryan olucam dedim valla... biraz da kucağımda büyüsün ..

öff ya kızlar sizin derdiniz kaynanalar ile benim de annemle.kaynanamda annem de yakın oturuyor sayılır bana.her ikisine de iki semt uzaktayım sadece.hadi kaynanamın gelip gitmemesi işime yarıyor.hamileliğimin başından beri sadece 2 kez aradı ama o da yeter yani.benden uzak olsun da diyorum.ama aynısını hatta beterini anne yapınca kötü oluyo.benim saf annem topladı pılını pırtını Kırklareline köye ananemlere gitti.neymiş azıcık gezsinmiş.beni burada böle bıraktı.hiç sormadı bile.babamla abimi de bıraktı.iki adam ramazanda ne yiyo ne içiyo umuru değil.ben bide onun derdine düştümiftara çağırıyorum yazık adamcağızlara diye.bu halimle hizmet ediyorum.artık kendimi taşıyamıyorum ama.artık bugün telefonda dedim anneme "hergün dua ediyorum sen oradayken doğurayım diye,eğer doğurursam asla senle konuşmam bidaha" dedim.bide bana diyo ki "ayyy memnun olurum,beni ehtid mi ediyorsun."bu kadar dengesiz ve sevgisiz olunur mu yaa.

kizlar dogum saatim degisti doktorum aradi sabah 8 de doguma alicak beni dua edin bize.. my little sun shine sana msj atarim canim:)))
ben kaciyorum malum yarin buyuk gun herkese iyi geceler....

kizlar dogum saatim degisti doktorum aradi sabah 8 de doguma alicak beni dua edin bize.. my little sun shine sana msj atarim canim:)))
ben kaciyorum malum yarin buyuk gun herkese iyi geceler....

aa demek öğlenı beklemıceksın zaten uyandıktan sonra öğlene kadar vakıt geçmek bılmezdı.ne guzel..hayırlı sağlıklı doğumlar canım.ıyı gecelerr

öff ya kızlar sizin derdiniz kaynanalar ile benim de annemle.kaynanamda annem de yakın oturuyor sayılır bana.her ikisine de iki semt uzaktayım sadece.hadi kaynanamın gelip gitmemesi işime yarıyor.hamileliğimin başından beri sadece 2 kez aradı ama o da yeter yani.benden uzak olsun da diyorum.ama aynısını hatta beterini anne yapınca kötü oluyo.benim saf annem topladı pılını pırtını Kırklareline köye ananemlere gitti.neymiş azıcık gezsinmiş.beni burada böle bıraktı.hiç sormadı bile.babamla abimi de bıraktı.iki adam ramazanda ne yiyo ne içiyo umuru değil.ben bide onun derdine düştümiftara çağırıyorum yazık adamcağızlara diye.bu halimle hizmet ediyorum.artık kendimi taşıyamıyorum ama.artık bugün telefonda dedim anneme "hergün dua ediyorum sen oradayken doğurayım diye,eğer doğurursam asla senle konuşmam bidaha" dedim.bide bana diyo ki "ayyy memnun olurum,beni ehtid mi ediyorsun."bu kadar dengesiz ve sevgisiz olunur mu yaa.

valla menepoz donemlerınde oldugu ıcın olabılır mı cnm yoksa annenın yapısı ıtıbarıylemı?cok can sıkıcı bır durum bız kaynanalardan yakınırken sen anneden.ama şöyle dusun cnm anneye kin güdülmüyor ınsan bırsekılde yumusuyor kaynanaya oyle olmyr ınsan kinleniyor gordukce sınırlernı bozuyor bıde ustune ustuk eşine pek yansıtmamak adına kaynanaya normal davranmk zorunda kalmak..ama anneyle olan ılıskı baska yınede.hepımızın ayrı ayrı stresı derdı var.sennle doğumlarımz peşpeşe olck galıba ozaman bakalım nelerden yakınıcz...doğum yapan kızlar annelerınn kayınvalıdelerının bebege gereksz karısmalarından emzırme konularından bırcok seyle ppapaz olmuslar acebbb bız nasıl oluruz.

ceylanbebe hemen hemen doktor sıkıntımız aynı bzmkıde aynı bole yaptı sonra bırde ınkar ettı yok sen yanlıs hatrlıorsn falan.12si falan doğum olr demıstı taaa basından berı neredeyse.
bu son gıttgmdede bayramn 2.gunu olsn doğum bebek 2hfta gerı dedı eşşek adam bugune kdr neden demedın madem bu ıhtımalı ben kendımı ogune hazırlamısım beynm kalbım ogune odaklanmıs sımdı gunler geçmek bılmıyor az mı ya 2 taarıh arasında 18gun var.gunler geçmıor hıcc.skıntı basıor ağllıyrm gergnlk var garıp duygularrr

o zaman seninki de bugün yarin girer dogum kanalina :) akinti bende de dedigin gibi hem beyaz hem seffaf günlük ped kullaniyorum ama hep bi islaklik var. bende özledim bebegimi yaa söyle bi sarilsam öpsem koklasam baska bisey istemiyorummm:69:

cnm bende ishal yok ama böyle normal de degil bi tuhaf iste :)

hımm bende öyle bi akıntı yok yaa,hatta hiç yok,hiç olmadığı kadar kuruyum hatta...daha doğuma var demek benim...ishal hat safhada ,yarın doktora gidecem,sancı ve bulantıda nyapıyo,zor durumdayım...pazarteside yalvaracam doktora cuma alsın diye,zaten yan duruyo ve çok acıtıyo...

kızlar çokkkk morelim bozuk....bugün 37+3 oldum ve kontrolüm vardı...önce nst ye bağladılar biraz sancı çıktı..ben herzaman kasılmam oluyo diyince doktor önemsemedi..sonra ultrasona girdim bebek 2.800 gr boyunu söylemedi..kafası 1 hafta önde gidiyomuş yani büyük 1 hafta ve karın çapı 1 hafta geri..üstüne birde bacakları kısa gibi duruyo dedi:(bunların arkasından bunlar ölçüm hatasıda olabilir dedi ama beni rahatlatmadı...ardından vajinal muayne yapıcam dedi açılma varmı diye..bende dedimki bende vajinusmus gibi bi durum var..cinsel ilişkimde çok acılı ve zaten gerçekleşmedi gibi bişiy dedim.yani hamile kaldım ama büyük bi zorluk içinde....sonra çatala çıktım.doktor bi parmağını sokmaya başladı gözümün içine bakarak ilerletti.yüz ifademi kontrol ediyo yani..o ilerlettikçe ben acıdan mahfoldum en sonunda dayanamadım durdurdum yani muayne yaptıramadım ve doktor daha 1 parmağımı soktum dedi daha ne yapıcaktı nasıl dayanıcaktım bilmiyorum..normal doğum yapmam için bunu aşmam gerekiyomuşş:(haftaya tekrar deniycez..ne önerirsiniz kızlar..sizdede bu tarz sorunlar oldumu ve bebekte bu gibi sorunlarla karşılaştınızmı??lütfen yazın bana...

canım vajinusmus baya kötü...aslında kasmasan tek parmak normalde hiç ama hiç acımıyo,ama senin elinde değil vücut kasıyo kendini,bunu anca sen aşabilirsin canım,uzaktan kimse bişey yapamaz...ben o çatala yatınca diyorumki doktor iyice detaylı baksında şu kadar açılman var desin...bi hevesle yatıyorum,öyle bekleyincede acıya odaklanmıyorum....ilk çatı muayenem korkunçtu tabi,ama şimdi biranönce hamişlikten kurtulmak istediğim için hevesle yatıyorum valla..gerç, benim sezer olacak gibi...yani motive etmeye çalış acıcak deme ,bebiş geliyo de...
bebeğin kilosunada takılma benimkide o kadar canım,normal bi kilo,kolay doğurursun inşallah...

saat olmus bu saat eva uyumaz bi gaz bi meme bi gaz bi meme. biraktim babasina simdi geldim buraya. off off keske hamileyken daha cok sinemaya gitseymisim. hehe. saka bi yana cidden hazir hala hamileyken yapin yapacaginiz butun seyleri. gunduzleri sorunsuzlarda gece anarsizm yaratiyorlar sanirim.

günaydın güzel anneler sizi gördükçe diyorum uykusuz gecelere az kaldı. şafak 5 artık geççsin günler. :) benim hemoroid fena hal aldı oysaki gayet iyiydi kabız mabız da değilim bakalım umarım tez zamanda rahatlar. hepinize sağlıklı bir gün hafta sonu diliyorum

kızlar çokkkk morelim bozuk....bugün 37+3 oldum ve kontrolüm vardı...önce nst ye bağladılar biraz sancı çıktı..ben herzaman kasılmam oluyo diyince doktor önemsemedi..sonra ultrasona girdim bebek 2.800 gr boyunu söylemedi..kafası 1 hafta önde gidiyomuş yani büyük 1 hafta ve karın çapı 1 hafta geri..üstüne birde bacakları kısa gibi duruyo dedi:(bunların arkasından bunlar ölçüm hatasıda olabilir dedi ama beni rahatlatmadı...ardından vajinal muayne yapıcam dedi açılma varmı diye..bende dedimki bende vajinusmus gibi bi durum var..cinsel ilişkimde çok acılı ve zaten gerçekleşmedi gibi bişiy dedim.yani hamile kaldım ama büyük bi zorluk içinde....sonra çatala çıktım.doktor bi parmağını sokmaya başladı gözümün içine bakarak ilerletti.yüz ifademi kontrol ediyo yani..o ilerlettikçe ben acıdan mahfoldum en sonunda dayanamadım durdurdum yani muayne yaptıramadım ve doktor daha 1 parmağımı soktum dedi daha ne yapıcaktı nasıl dayanıcaktım bilmiyorum..normal doğum yapmam için bunu aşmam gerekiyomuşş:(haftaya tekrar deniycez..ne önerirsiniz kızlar..sizdede bu tarz sorunlar oldumu ve bebekte bu gibi sorunlarla karşılaştınızmı??lütfen yazın bana...

Canım ben de bebekle ilgili duruma yorum getirmek istedim. Bu konuda bayağı bir doluyum sanırım. :) Hamileliğin son günlerinde lütfen böyle şeyleri takma. Allah'a emanet onlar. Ben artık bu doktorların ultrasonda ölçüp-çarparak yaptığı hesaplara gerçekten sinir olmaya başladım. Bende ense kalınlığı çıkana kadar hiç dikkat etmemiştim etrafımda bu tarz yaşanan olaylara ama sonra bir baktım ki tanıdık-tanımadık, hastane koridorlarında tanıştığım onlarca insanın yüzlerce hikayesi vardı ve hepsi güzel sonuçlanıyordu. Ben bu ölçümlerin artık hangi oranda doğru olduğunu çok merak ediyorum. Adam yüzde 99.9 diyor, İstanbul'da en ünlü profesörlerden biri, amniyosentezle Çapada kurul karar veriyor bebek özürlü diye. Anne aldırmak istemeyince hakarete varan sözlerle üstüne gidiyorlar bunların. İşte çocuğun hayatını mahvediceksin, sen 'belki' diyerek o çocuğu doğurcan diye o nasıl acı içinde kıvranacak hayatı boyunca falan diye... E çocuk sapasağlam doğdu, nerde %99.9 ? Çapa genetiğe gittiğimde bu olayı sordum. Orada Deniz hn dedi ki o test yüzde yüz doğru çıkar, testi yapan yanlış yapmıştır. Şimdi bunu duyan biri amniyosentezin sonucuna nasıl güvensin? Hadi bunlar erken haftalarda olup-biten, en azından böyle bi durumda bebeği aldırmak isteyen aileler varsa onların işine yarayacak bir uyarı olabilir. Ama böyle doğumuna 1-2 hafta kalmış annelere "hmmm bebeğin orası öyle görünüor, burası böyle görünüyor" diyerek hayatı zehir etmelerini anlamıyorum. Allah korusun, sapasağlam denilen bir bebek doğuyor, topuktan alınan kanla rahatsız olduğu ortaya çıkıyor. Ki arkadaşımın başına da şöyle bir olay geldi: o topuktan alınan kanla yapılan test kötü çıkıyor, anne üzüntüden hasta oluyor, sütü falan kalmıyor hayata küsüyor. Birkaç hafta sonra o testin de hatalı olduğu ortaya çıkıyor. Kanla yapılan bir tahlilde bile böyle bir hata payı varken, anne karnındaki bir bebeğin ultrason görüntülerine göre yorum yapan doktorların felaket tellallığı yaptığını düşünüyorum. Biraz iddialı bir yorum oldu ama çeken bilir. Ben bir doktorun ağzından çıkan bir cümleyle 2 ayımı ağlayarak geçirdim. O laf yüzünden, testlerden ve gittiğim 3 profesörden olumlu, güzel sonuçlar almama ve buna gönülden inanmama rağmen hâlâ doğumu, içimde kalmış bir endişeyle bekliyorum. Çünkü annelik böyle bir şeymiş.
:emir_bebek:

Bütün bunların dışında benim de artık Salı günü doğum tarihi belli olacak inşallah. Şekerden dolayı doktor riske atmak istemedi. Endokrin de 38. haftada doğum yap dedi. Eğer bebek doğum kanalına girerse normal doğum da başlatabilirlermiş suni sancıyla. İlla sezeryan olması gerekmiyormuş ama suni sancıdan çok korkuyorum. Epidurali de 5 santim açıldıktan sonra yapıyorlarmış, Türkiye'de neden öyle anlamadım. Yanlış hatırlamıyorsam eyeszay arkadaşımız 5 santim falan beklemeden direkt epidural olmuştu. Doktora bütün bunları sorucam tabii.

Bütün doğumunu bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum. Allah kurtarsın demeyi sevmiyorum, Allah kavuştursun bebeklerimize. :nazar::emir_bebek:

Kızlar şimdi mesaj geldi esteda doğum yapmış. Bertuğ Bebek aramıza hoşgeldi :))) İkiside çok iyilermiş. Bertuğ bebek hemen emmiş. 3080 g ve 47 cm. :nazar::nazar::nazar: Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

benim oğluşumda doğduuu :nazar: 11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi :46: aynı bana benziooooooo :9:

kizlar selam. sabahtan beri eva ile ugrasiyoruz. o agliyor ben agliyorum. 2 gundur gezmeye goturuyorduk bide onu. bi oyle sakinlesiyordu. kanguruda parka. en son dayanilmaz aglamaya basladi. cok yedigi icin sandim. surekli yemek istiyor. sorada kusuyor falan. ama karin agrisida var gibi geldi bize. doktoru aradik. eger surekli emmek istiyorsa kolik olamaz kolik olan bebekler emmeyi reddeder buyuk ihtimalle ac dedi. her bebegin sut ihtiyaci ayni olmuyormus. bizde cok yiyor diye fazlasini kusuyor karnida agriyor diye emzik veriyorduk. simdi iyice yedide uyudu. aman allahim ben napicam boyle bilmiyorum. surekli yemek yemek istiyor. gece uyuyakaliyorum emzirirken bazen kendimi cimcikliyorum. bazen allahtan esim uyandiginda bana o uyu diyor kendi gazini cikarip uyutuyor. biz cok yiyor diye rahatsizlaniyor saniyorduk meger acmis. off off napicam ben bole. gozlerim aciyor uykusuzluktan. kendim yemek yiyemiorum.
canım dr bana mutlaka 3 ay besleyebildiğin kadar besle dedi...bende sürekli mama istiyor obez olcak heralde demiştim dr.a....fazalalıkları kusuyorlarmış...

off ya ne gıcıklar benimki bayramdan sonra gitcek nasıl dayancam bilmem!!!3 yıldır evliyim 4 günde kızdırdığı kadar hiç kızdırmadı beni şimdi de taktı yarın gidelim doktora mama yazdıralım diyor valla surat asıyorum elimde değil artık ..birde bu süt olayı psikolojik böyle giderse sütüm gerçekten azalacak..
benim kızım da doğduktan sonraki ilk hafta 300 gr aldı doktor yeter dedi !!seninki gibi sürekli kıyaslıyor beni eltimle şunu yiyor bunu yiyor ee yiyemiyorum sıcakta durmadan ne yicem üstelik bana eşlik te etmiyor tek başına hiç istemiyor insanın canı!!bir de yemek yapcak eşime soruyor ne istiyon diye sanki bana değil de eşime bakmaya gelmiş çok geriliyorum ama ne yaparsın??şu günler geçse de evde bi başımıza kalsak...
ne güzel seninki bir günde gitmiş bizim şafak karanlık:((

ay dün sen bunları yazarken yine bendeydi...allahtan ev kalablıktı benle fazla uğraşamadı :D annemde bugün gidiyor ama benim için zor olcak sanırım..nekadar tartışsakta ..şimdi üzülüyorum...bu arada kışın payaşımda buşlunmuştum..belki kkda yokmuşsundur ozaman okudunmu bilmem..kayınvalidem kışın bana geldi..güya bana bakıcak ..tabi kendi kalmak istiyordu beni bahane etti..bende çalışıyorum geç geliyorum..o ara mide bulantılarıda var..yemekleri o yapıyor..örneğin 4 but yaptıysa 2sini eşime birini bana birini kendine veriyordu...yada etli yemeklerin etlerini eşime veriyordu..yemeğin iyi tarafı neyse o kısmı eşime...yemekten sonra eşime muz yermisin şunu yermisin bunu yermisin diyortdu...üstelik ben diyetteydim onlar yemekte hem çorba hem hamurişi hem et hem ekmek yerken ben sebze ve et yemem gerekiyordu..buna rağmen ben zaten fazla yiyebileciğim çeşit yokken etleri oğluna ayırıyordu..o varken hiç doymuyordum...benim beslenmem gerkeirken kayınvalidem oğlunu besliyordu

Tatlım çok gerici bir durum. Bayadır bekliyorsun durumu doktrorun da maşallah hiöç rahatlatmamış seni :(( Umarım annen fazla sorun çıkarmaz. Biran önce doğurursun artık inşallah

Ayhy hadi bvakalım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Canım çıngırakları 3,5 TL tanesi, Deniz yıldızı 0,95 TL

Yaa bu çok duygusal. Ben oğluma böyle bir mesaj yazamayacağım yani 1 gün önceden çünkü normal doğum bekliyorum. Tatlım Allah sağlıkla kavuştursun oğluna. Yarın 11:30 da girecektin sezeryana ben akşam üstü mesaj atarım sana yada daha erken senin mesaj atma şansın olursa yazarsın.

İnşallah sağlıkla kavuş kızına tatlım. Peppermint ile ilgili dün yazmıştım ama kaçırdın sanırım. 2 gün önce eve çıktı ama dün enfeksiyon nedeni ile tekrar hastaneye gitti. Antibiyotik kullanıyordu zaten şimdi biraz daha uzun süre kullanacak. Çok badirfeler atlattılar ama Nehir bebek çok dirençli çıktı Allah' a şükür. Şuan emmiyor. Çpok küçük olduğu için memeyi kavrayamıyor ama peppermint denemeye devam ediyor. Genel olarak mama ve peppermint in sağdığı süt ile besleniyor. Peppermint herşeye rağmen çok pozitif ve şuan bebeğine sahip olabildiği tüm zorlukları atlatabildiği için şükrediyor. Hepimize sevgi ve dualarını iletti. Bu arada yaşadıkları gerçekten çok zor şeyler olduğu için Nehir bebek mucize bebek olarak nitelendiriliyor dr. tarafından sadece 2 dk. ile hayata bağlandı. Hatta dün ve bugünki sabah gazetesinde haber olmuşlar.

2 gün önce eve çıktı ama dün enfeksiyon nedeni ile tekrar hastaneye gitti. Antibiyotik kullanıyordu zaten şimdi biraz daha uzun süre kullanacak. Çok badirfeler atlattılar ama Nehir bebek çok dirençli çıktı Allah' a şükür. Şuan emmiyor. Çpok küçük olduğu için memeyi kavrayamıyor ama peppermint denemeye devam ediyor. Genel olarak mama ve peppermint in sağdığı süt ile besleniyor. Peppermint herşeye rağmen çok pozitif ve şuan bebeğine sahip olabildiği tüm zorlukları atlatabildiği için şükrediyor. Hepimize sevgi ve dualarını iletti. Bu arada yaşadıkları gerçekten çok zor şeyler olduğu için Nehir bebek mucize bebek olarak nitelendiriliyor dr. tarafından sadece 2 dk. ile hayata bağlandı. Hatta dün ve bugünki sabah gazetesinde haber olmuşlar.

Neyse ki eşin araya giriyormuş. Sık dişini canım ya umarım çok kalmazlar.

Ya benim hemoroidim var hurma yesem iyiolur ama doğumu hızlandırıyor diye yiyemiyorum :( malum dr. uım önümüzdeki çarşambaya kadar olmayacak. Yarın sabah 8 de kontrolümüz var sonra tatile gidiyor. Gerçi o bebeği şuan beklemediği için rahat olduğunu söylüyor ama dünden beri o vajende tanımladığını sinir basısı bende de var. Sanırım oğlum kanala yerleşiyor.

Off canım ya Allah kolaylık versin. İyi yanından bak bu kız seni hep formda tutacak bukadar emerek. :) Buarada senin ağrıların ne oldu? Nasılsın?

Canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Maşallah oğluna :nazar::nazar:

hoşuma gitti..güle güle dağıtın canım...ben halen ne yaptırcağıma karar veremedim..bebeklede nsasıl gidip yaptırcam bilmiyorum..önerebileceğin şeker sitesi varmı?

saat olmus bu saat eva uyumaz bi gaz bi meme bi gaz bi meme. biraktim babasina simdi geldim buraya. off off keske hamileyken daha cok sinemaya gitseymisim. hehe. saka bi yana cidden hazir hala hamileyken yapin yapacaginiz butun seyleri. gunduzleri sorunsuzlarda gece anarsizm yaratiyorlar sanirim.

sana sonuna kadar katılıyorum gözde :))))))

selam güzel anneler...biz kontrolden geldik.37+3 itibariyle bebişimiz yüzünü dönmüş.normal doğuma şimdilik engel yok.2800-3000 arası kilosu dedi dr.ultrason kağıdında 3010gr yazıyo bizimki yine başka şey sölüyo :1: nstde uyudu bebişim uyandırana kadar neler yiyip içtim sonra tekrar bağlandık benim cadı da tık yok.yataktan kalkıyorum başlıyo vurmaya uykucu fıstığım.doktor serum takalım dedi.dedim "ben bebeğimi kalkınca hissediyorum bağlamayın serum falan".ultrasonda da baktı sorun yok baya hareketli ama nstde kendi kalp sesinden uyuyuveriyo hemen ;) neyse teyzecikler tek sorunumuz haftaya ctesi doktor tatile çıkıyormuş,"haftaya doğur artık,bol bol yürü de gelsin" dedi.ben bu hafta yürüyüşlere başlıyım en iyisi bir de camları sildim mi tamaaammm :52:

selam ağustosun ( temmuz mu desek :)) güzel anneleri
hepinizi cok ösledim ama nete girmek hayal oldu inanın
eymenin ishal sorunu yüzünden yaklasık 4-5 gundur gıremedım
ne o uyudu ıshal oldugu zamanlarda ne ben gece gunduz leyla gibi dolastım ınanın
bıde gündüz uyuyamam ben aksamları sızıp kalıyorum 11 -12 gibi ama gunduz uyuyamıyorum

neyse bıraz olsun duzeldı ıshal sorunumuz bazzende gaz sancılarımız tutuyo hele geclerı o tatlı uyku arasında viyak viyak bagırması yokmu
ama ne yapsa kıyamıyorum ona
dün gece emzırdım altına kaka yapmıs kokuyo baktım degıstırım dedım tam pis bezı aldım yenısı koyarken bacaklarını kaldırdım kı üstüme dogru patır patır kakasını yapmasınmı !!! battı hertarafım bıde suratıma bakıyo görsenız sankı ben yapmadım der gıbı :))))))))))))))
o an delı oldum hemen banyoya gıdıp ustumu degıstırdım sonra onun aldıtını bezledım yıne ama bana ole bı bakıyo kı kıyamam ben ona yaaa
heralde baskası bole bısey yapsa hayatta cekemeyız ama söz konusu yavrumuz olunca herysey buz lıman :))))

sizlerde ne var ne yok kımler dogurmus daha bakamadımm
redmask pazartesı dogum yapcak allahım yardım etsın ona

bızımkı yıne aglamaya basladıı ben yıne gecmısı okuyamıcamm maaleseffffff

hepınızı opüyoz teyzelerıı
görüşmek üzere

selam güzel anneler...biz kontrolden geldik.37+3 itibariyle bebişimiz yüzünü dönmüş.normal doğuma şimdilik engel yok.2800-3000 arası kilosu dedi dr.ultrason kağıdında 3010gr yazıyo bizimki yine başka şey sölüyo :1: nstde uyudu bebişim uyandırana kadar neler yiyip içtim sonra tekrar bağlandık benim cadı da tık yok.yataktan kalkıyorum başlıyo vurmaya uykucu fıstığım.doktor serum takalım dedi.dedim "ben bebeğimi kalkınca hissediyorum bağlamayın serum falan".ultrasonda da baktı sorun yok baya hareketli ama nstde kendi kalp sesinden uyuyuveriyo hemen ;) neyse teyzecikler tek sorunumuz haftaya ctesi doktor tatile çıkıyormuş,"haftaya doğur artık,bol bol yürü de gelsin" dedi.ben bu hafta yürüyüşlere başlıyım en iyisi bir de camları sildim mi tamaaammm :52:

ben sancı olmasına rağmen kaçırdım doktorumu tatile çıktı 10 gün yok:( inşallah sen yakalarsın.. çok şükür ki bir sorun görünmüyor normal doğum istiyorum sancıyı bekliycez artık kim varsa onla doğurucaz...

benim oğluşumda doğduuu :nazar: 11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi :46: aynı bana benziooooooo :9:

maşallah kerem bebeğe gözün aydın canım Allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin
günaydın güzel anneler sizi gördükçe diyorum uykusuz gecelere az kaldı. şafak 5 artık geççsin günler. :) benim hemoroid fena hal aldı oysaki gayet iyiydi kabız mabız da değilim bakalım umarım tez zamanda rahatlar. hepinize sağlıklı bir gün hafta sonu diliyorum

aslında hemoroidin durumu kötüyse doktorunla konuşup bir melhem istesen iyi olur birkaç günde rahatlatıyor biraz şimdi kabız olmasada bebeğin basısı arttırabiliyormuş...

canım çok zor durum tahmin edebiliyorum benim anne doğuma 1 ay kala geldi evine diye kızıyodum senin ki çok daha zor ama ne yapalım sen sıkma canını son günlerinin tadanı çıkarmaya bak ...

Back