Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar dogum saatim degisti doktorum aradi sabah 8 de doguma alicak beni dua edin bize.. my little sun shine sana msj atarim canim:)))
ben kaciyorum malum yarin buyuk gun herkese iyi geceler....
kizlar dogum saatim degisti doktorum aradi sabah 8 de doguma alicak beni dua edin bize.. my little sun shine sana msj atarim canim:)))
ben kaciyorum malum yarin buyuk gun herkese iyi geceler....
öff ya kızlar sizin derdiniz kaynanalar ile benim de annemle.kaynanamda annem de yakın oturuyor sayılır bana.her ikisine de iki semt uzaktayım sadece.hadi kaynanamın gelip gitmemesi işime yarıyor.hamileliğimin başından beri sadece 2 kez aradı ama o da yeter yani.benden uzak olsun da diyorum.ama aynısını hatta beterini anne yapınca kötü oluyo.benim saf annem topladı pılını pırtını Kırklareline köye ananemlere gitti.neymiş azıcık gezsinmiş.beni burada böle bıraktı.hiç sormadı bile.babamla abimi de bıraktı.iki adam ramazanda ne yiyo ne içiyo umuru değil.ben bide onun derdine düştümiftara çağırıyorum yazık adamcağızlara diye.bu halimle hizmet ediyorum.artık kendimi taşıyamıyorum ama.artık bugün telefonda dedim anneme "hergün dua ediyorum sen oradayken doğurayım diye,eğer doğurursam asla senle konuşmam bidaha" dedim.bide bana diyo ki "ayyy memnun olurum,beni ehtid mi ediyorsun."bu kadar dengesiz ve sevgisiz olunur mu yaa.
o zaman seninki de bugün yarin girer dogum kanalina :) akinti bende de dedigin gibi hem beyaz hem seffaf günlük ped kullaniyorum ama hep bi islaklik var. bende özledim bebegimi yaa söyle bi sarilsam öpsem koklasam baska bisey istemiyorummm
cnm bende ishal yok ama böyle normal de degil bi tuhaf iste :)
kızlar çokkkk morelim bozuk....bugün 37+3 oldum ve kontrolüm vardı...önce nst ye bağladılar biraz sancı çıktı..ben herzaman kasılmam oluyo diyince doktor önemsemedi..sonra ultrasona girdim bebek 2.800 gr boyunu söylemedi..kafası 1 hafta önde gidiyomuş yani büyük 1 hafta ve karın çapı 1 hafta geri..üstüne birde bacakları kısa gibi duruyo dedibunların arkasından bunlar ölçüm hatasıda olabilir dedi ama beni rahatlatmadı...ardından vajinal muayne yapıcam dedi açılma varmı diye..bende dedimki bende vajinusmus gibi bi durum var..cinsel ilişkimde çok acılı ve zaten gerçekleşmedi gibi bişiy dedim.yani hamile kaldım ama büyük bi zorluk içinde....sonra çatala çıktım.doktor bi parmağını sokmaya başladı gözümün içine bakarak ilerletti.yüz ifademi kontrol ediyo yani..o ilerlettikçe ben acıdan mahfoldum en sonunda dayanamadım durdurdum yani muayne yaptıramadım ve doktor daha 1 parmağımı soktum dedi daha ne yapıcaktı nasıl dayanıcaktım bilmiyorum..normal doğum yapmam için bunu aşmam gerekiyomuşş
haftaya tekrar deniycez..ne önerirsiniz kızlar..sizdede bu tarz sorunlar oldumu ve bebekte bu gibi sorunlarla karşılaştınızmı??lütfen yazın bana...
kızlar çokkkk morelim bozuk....bugün 37+3 oldum ve kontrolüm vardı...önce nst ye bağladılar biraz sancı çıktı..ben herzaman kasılmam oluyo diyince doktor önemsemedi..sonra ultrasona girdim bebek 2.800 gr boyunu söylemedi..kafası 1 hafta önde gidiyomuş yani büyük 1 hafta ve karın çapı 1 hafta geri..üstüne birde bacakları kısa gibi duruyo dedibunların arkasından bunlar ölçüm hatasıda olabilir dedi ama beni rahatlatmadı...ardından vajinal muayne yapıcam dedi açılma varmı diye..bende dedimki bende vajinusmus gibi bi durum var..cinsel ilişkimde çok acılı ve zaten gerçekleşmedi gibi bişiy dedim.yani hamile kaldım ama büyük bi zorluk içinde....sonra çatala çıktım.doktor bi parmağını sokmaya başladı gözümün içine bakarak ilerletti.yüz ifademi kontrol ediyo yani..o ilerlettikçe ben acıdan mahfoldum en sonunda dayanamadım durdurdum yani muayne yaptıramadım ve doktor daha 1 parmağımı soktum dedi daha ne yapıcaktı nasıl dayanıcaktım bilmiyorum..normal doğum yapmam için bunu aşmam gerekiyomuşş
haftaya tekrar deniycez..ne önerirsiniz kızlar..sizdede bu tarz sorunlar oldumu ve bebekte bu gibi sorunlarla karşılaştınızmı??lütfen yazın bana...
benim oğluşumda doğduuu11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi
aynı bana benziooooooo
![]()
canım dr bana mutlaka 3 ay besleyebildiğin kadar besle dedi...bende sürekli mama istiyor obez olcak heralde demiştim dr.a....fazalalıkları kusuyorlarmış...kizlar selam. sabahtan beri eva ile ugrasiyoruz. o agliyor ben agliyorum. 2 gundur gezmeye goturuyorduk bide onu. bi oyle sakinlesiyordu. kanguruda parka. en son dayanilmaz aglamaya basladi. cok yedigi icin sandim. surekli yemek istiyor. sorada kusuyor falan. ama karin agrisida var gibi geldi bize. doktoru aradik. eger surekli emmek istiyorsa kolik olamaz kolik olan bebekler emmeyi reddeder buyuk ihtimalle ac dedi. her bebegin sut ihtiyaci ayni olmuyormus. bizde cok yiyor diye fazlasini kusuyor karnida agriyor diye emzik veriyorduk. simdi iyice yedide uyudu. aman allahim ben napicam boyle bilmiyorum. surekli yemek yemek istiyor. gece uyuyakaliyorum emzirirken bazen kendimi cimcikliyorum. bazen allahtan esim uyandiginda bana o uyu diyor kendi gazini cikarip uyutuyor. biz cok yiyor diye rahatsizlaniyor saniyorduk meger acmis. off off napicam ben bole. gozlerim aciyor uykusuzluktan. kendim yemek yiyemiorum.
off ya ne gıcıklar benimki bayramdan sonra gitcek nasıl dayancam bilmem!!!3 yıldır evliyim 4 günde kızdırdığı kadar hiç kızdırmadı beni şimdi de taktı yarın gidelim doktora mama yazdıralım diyor valla surat asıyorum elimde değil artık ..birde bu süt olayı psikolojik böyle giderse sütüm gerçekten azalacak..
benim kızım da doğduktan sonraki ilk hafta 300 gr aldı doktor yeter dedi !!seninki gibi sürekli kıyaslıyor beni eltimle şunu yiyor bunu yiyor ee yiyemiyorum sıcakta durmadan ne yicem üstelik bana eşlik te etmiyor tek başına hiç istemiyor insanın canı!!bir de yemek yapcak eşime soruyor ne istiyon diye sanki bana değil de eşime bakmaya gelmiş çok geriliyorum ama ne yaparsın??şu günler geçse de evde bi başımıza kalsak...
ne güzel seninki bir günde gitmiş bizim şafak karanlık(
Tatlım çok gerici bir durum. Bayadır bekliyorsun durumu doktrorun da maşallah hiöç rahatlatmamış seni( Umarım annen fazla sorun çıkarmaz. Biran önce doğurursun artık inşallah
Ayhy hadi bvakalım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Canım çıngırakları 3,5 TL tanesi, Deniz yıldızı 0,95 TL
Yaa bu çok duygusal. Ben oğluma böyle bir mesaj yazamayacağım yani 1 gün önceden çünkü normal doğum bekliyorum. Tatlım Allah sağlıkla kavuştursun oğluna. Yarın 11:30 da girecektin sezeryana ben akşam üstü mesaj atarım sana yada daha erken senin mesaj atma şansın olursa yazarsın.
İnşallah sağlıkla kavuş kızına tatlım. Peppermint ile ilgili dün yazmıştım ama kaçırdın sanırım. 2 gün önce eve çıktı ama dün enfeksiyon nedeni ile tekrar hastaneye gitti. Antibiyotik kullanıyordu zaten şimdi biraz daha uzun süre kullanacak. Çok badirfeler atlattılar ama Nehir bebek çok dirençli çıktı Allah' a şükür. Şuan emmiyor. Çpok küçük olduğu için memeyi kavrayamıyor ama peppermint denemeye devam ediyor. Genel olarak mama ve peppermint in sağdığı süt ile besleniyor. Peppermint herşeye rağmen çok pozitif ve şuan bebeğine sahip olabildiği tüm zorlukları atlatabildiği için şükrediyor. Hepimize sevgi ve dualarını iletti. Bu arada yaşadıkları gerçekten çok zor şeyler olduğu için Nehir bebek mucize bebek olarak nitelendiriliyor dr. tarafından sadece 2 dk. ile hayata bağlandı. Hatta dün ve bugünki sabah gazetesinde haber olmuşlar.
2 gün önce eve çıktı ama dün enfeksiyon nedeni ile tekrar hastaneye gitti. Antibiyotik kullanıyordu zaten şimdi biraz daha uzun süre kullanacak. Çok badirfeler atlattılar ama Nehir bebek çok dirençli çıktı Allah' a şükür. Şuan emmiyor. Çpok küçük olduğu için memeyi kavrayamıyor ama peppermint denemeye devam ediyor. Genel olarak mama ve peppermint in sağdığı süt ile besleniyor. Peppermint herşeye rağmen çok pozitif ve şuan bebeğine sahip olabildiği tüm zorlukları atlatabildiği için şükrediyor. Hepimize sevgi ve dualarını iletti. Bu arada yaşadıkları gerçekten çok zor şeyler olduğu için Nehir bebek mucize bebek olarak nitelendiriliyor dr. tarafından sadece 2 dk. ile hayata bağlandı. Hatta dün ve bugünki sabah gazetesinde haber olmuşlar.
Neyse ki eşin araya giriyormuş. Sık dişini canım ya umarım çok kalmazlar.
Ya benim hemoroidim var hurma yesem iyiolur ama doğumu hızlandırıyor diye yiyemiyorummalum dr. uım önümüzdeki çarşambaya kadar olmayacak. Yarın sabah 8 de kontrolümüz var sonra tatile gidiyor. Gerçi o bebeği şuan beklemediği için rahat olduğunu söylüyor ama dünden beri o vajende tanımladığını sinir basısı bende de var. Sanırım oğlum kanala yerleşiyor.
Off canım ya Allah kolaylık versin. İyi yanından bak bu kız seni hep formda tutacak bukadar emerek. :) Buarada senin ağrıların ne oldu? Nasılsın?
Canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Maşallah oğluna![]()
saat olmus bu saat eva uyumaz bi gaz bi meme bi gaz bi meme. biraktim babasina simdi geldim buraya. off off keske hamileyken daha cok sinemaya gitseymisim. hehe. saka bi yana cidden hazir hala hamileyken yapin yapacaginiz butun seyleri. gunduzleri sorunsuzlarda gece anarsizm yaratiyorlar sanirim.
selam güzel anneler...biz kontrolden geldik.37+3 itibariyle bebişimiz yüzünü dönmüş.normal doğuma şimdilik engel yok.2800-3000 arası kilosu dedi dr.ultrason kağıdında 3010gr yazıyo bizimki yine başka şey sölüyonstde uyudu bebişim uyandırana kadar neler yiyip içtim sonra tekrar bağlandık benim cadı da tık yok.yataktan kalkıyorum başlıyo vurmaya uykucu fıstığım.doktor serum takalım dedi.dedim "ben bebeğimi kalkınca hissediyorum bağlamayın serum falan".ultrasonda da baktı sorun yok baya hareketli ama nstde kendi kalp sesinden uyuyuveriyo hemen
neyse teyzecikler tek sorunumuz haftaya ctesi doktor tatile çıkıyormuş,"haftaya doğur artık,bol bol yürü de gelsin" dedi.ben bu hafta yürüyüşlere başlıyım en iyisi bir de camları sildim mi tamaaammm
![]()
benim oğluşumda doğduuu11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi
aynı bana benziooooooo
![]()
günaydın güzel anneler sizi gördükçe diyorum uykusuz gecelere az kaldı. şafak 5 artık geççsin günler. :) benim hemoroid fena hal aldı oysaki gayet iyiydi kabız mabız da değilim bakalım umarım tez zamanda rahatlar. hepinize sağlıklı bir gün hafta sonu diliyorum
öff ya kızlar sizin derdiniz kaynanalar ile benim de annemle.kaynanamda annem de yakın oturuyor sayılır bana.her ikisine de iki semt uzaktayım sadece.hadi kaynanamın gelip gitmemesi işime yarıyor.hamileliğimin başından beri sadece 2 kez aradı ama o da yeter yani.benden uzak olsun da diyorum.ama aynısını hatta beterini anne yapınca kötü oluyo.benim saf annem topladı pılını pırtını Kırklareline köye ananemlere gitti.neymiş azıcık gezsinmiş.beni burada böle bıraktı.hiç sormadı bile.babamla abimi de bıraktı.iki adam ramazanda ne yiyo ne içiyo umuru değil.ben bide onun derdine düştümiftara çağırıyorum yazık adamcağızlara diye.bu halimle hizmet ediyorum.artık kendimi taşıyamıyorum ama.artık bugün telefonda dedim anneme "hergün dua ediyorum sen oradayken doğurayım diye,eğer doğurursam asla senle konuşmam bidaha" dedim.bide bana diyo ki "ayyy memnun olurum,beni ehtid mi ediyorsun."bu kadar dengesiz ve sevgisiz olunur mu yaa.