2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğluşumda doğduuu :nazar: 11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi :46: aynı bana benziooooooo :9:

ya arkadaşlar emzirme ile ilgili herşeyi aldım ama gögüs ucu hangi durumda lazım oluyor küçük olunca mı? benimkiler kafam kadar oldu bebiş nasıl nasıl alacak diye korkuyorum şimdi bunu almama gerek var mı yoksa lazım olursa mı alalım??

siz böyle anlattıkça ben çok hevesleniyorum umarım herşey yolunda gider.

Aynen YAAAartık kavuşsak hayırlısıyla dün akşam annemle bol bol yürüdük ayaklarım hala ağırıyor ,biraz ağrım da var inşallah doğum sancısı olur diyorum Yorulduk gerçekten.Pazartesi tekrar gel dedi doktor hiç gitmek istemiyorum 40 haftalık bebeğe 37 dedi herhalde pazartesi 35 hafta olmuş der gıcık yaaaaaaaaazor toparladım kendimi ama üzmicem artık kendimi çünkü son haftalar doğru ölçüm vermiyormuş cihazlar Allaha emanet yavrularımız ne yapalım....

günaydın güzellerrr
öncelikle doğum yapan arkadaşlar esteda ve duygu gözünüz aydın bertuğ ve kerem bebek hoşgelmişler sağlıkla büyüsünler inşallahhh:nazar:

benim de son 4 gün şafak mafak kalmadı büyük gün geldi valla çok heyecanlıyım salı günü ablamla anestezinin nasıl olacağına karar vericez poffffff sanki ilk doğum bu nasıl heyecan yaaaa

herkese merhabalar, yeni bebeklerimiz gelmiş, hepside uzun ömürlü ve sağlıklı olurlar inşallah.

bizimde dün kontrolümüz vardı, bir sorun gözükmüyor dedi dr, boyunu söylemiyor zaten, kiloda 3200 dedi. bende 10 gün önce2700 küçük diyordunuz dedim oda o zaman demenk 100 gr falan eksik ölçmüşüzdür dedi. Eğer haftaya kadar doğum yapmazsan tekrar kontrole gel dedi :))

bekliyoruz bakalım, ne zaman olcak sanırım bizde uzun süre bekleyenlerden olacağız:)

benim oğluşumda doğduuu :nazar: 11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi :46: aynı bana benziooooooo :9:

Tatlım maşallah oğluna :nazar::nazar::nazar: Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

canım dr bana mutlaka 3 ay besleyebildiğin kadar besle dedi...bende sürekli mama istiyor obez olcak heralde demiştim dr.a....fazalalıkları kusuyorlarmış...
hoşuma gitti..güle güle dağıtın canım...ben halen ne yaptırcağıma karar veremedim..bebeklede nsasıl gidip yaptırcam bilmiyorum..önerebileceğin şeker sitesi varmı?

Tatlım benim aldığım siteye bak istersen google dan özlem akalın design yaz çok şirin modeller var. Gerçi Dün en son benim siparişleri yollayıp tatile çıktı. haftaya cumartesi dönecek. Facebook sayfası da var. Hatta oraya benim şekerlerin resmini koymuş. Valla benim çok içime sindi. 50 tane sipariş vermiştim ama döndüğünde 50 tane daha sipariş edeceğim

selam ağustosun ( temmuz mu desek :)) güzel anneleri
hepinizi cok ösledim ama nete girmek hayal oldu inanın
eymenin ishal sorunu yüzünden yaklasık 4-5 gundur gıremedım
ne o uyudu ıshal oldugu zamanlarda ne ben gece gunduz leyla gibi dolastım ınanın
bıde gündüz uyuyamam ben aksamları sızıp kalıyorum 11 -12 gibi ama gunduz uyuyamıyorum

neyse bıraz olsun duzeldı ıshal sorunumuz bazzende gaz sancılarımız tutuyo hele geclerı o tatlı uyku arasında viyak viyak bagırması yokmu
ama ne yapsa kıyamıyorum ona
dün gece emzırdım altına kaka yapmıs kokuyo baktım degıstırım dedım tam pis bezı aldım yenısı koyarken bacaklarını kaldırdım kı üstüme dogru patır patır kakasını yapmasınmı !!! battı hertarafım bıde suratıma bakıyo görsenız sankı ben yapmadım der gıbı :))))))))))))))
o an delı oldum hemen banyoya gıdıp ustumu degıstırdım sonra onun aldıtını bezledım yıne ama bana ole bı bakıyo kı kıyamam ben ona yaaa
heralde baskası bole bısey yapsa hayatta cekemeyız ama söz konusu yavrumuz olunca herysey buz lıman :))))

sizlerde ne var ne yok kımler dogurmus daha bakamadımm
redmask pazartesı dogum yapcak allahım yardım etsın ona

bızımkı yıne aglamaya basladıı ben yıne gecmısı okuyamıcamm maaleseffffff

hepınızı opüyoz teyzelerıı
görüşmek üzere

Tatlım geçmiş olsun ya. İshal için mama falan vermedi mi doktorunuz? Yaaa yerim ben onun totosunu... Kızılır mı ona hiç annesi yaaa... :)))

esteda yavrusuna kavusmus.ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin.

darısı bız kalanların başına:49:

selam ağustosun ( temmuz mu desek :)) güzel anneleri
hepinizi cok ösledim ama nete girmek hayal oldu inanın
eymenin ishal sorunu yüzünden yaklasık 4-5 gundur gıremedım
ne o uyudu ıshal oldugu zamanlarda ne ben gece gunduz leyla gibi dolastım ınanın
bıde gündüz uyuyamam ben aksamları sızıp kalıyorum 11 -12 gibi ama gunduz uyuyamıyorum

neyse bıraz olsun duzeldı ıshal sorunumuz bazzende gaz sancılarımız tutuyo hele geclerı o tatlı uyku arasında viyak viyak bagırması yokmu
ama ne yapsa kıyamıyorum ona
dün gece emzırdım altına kaka yapmıs kokuyo baktım degıstırım dedım tam pis bezı aldım yenısı koyarken bacaklarını kaldırdım kı üstüme dogru patır patır kakasını yapmasınmı !!! battı hertarafım bıde suratıma bakıyo görsenız sankı ben yapmadım der gıbı :))))))))))))))
o an delı oldum hemen banyoya gıdıp ustumu degıstırdım sonra onun aldıtını bezledım yıne ama bana ole bı bakıyo kı kıyamam ben ona yaaa
heralde baskası bole bısey yapsa hayatta cekemeyız ama söz konusu yavrumuz olunca herysey buz lıman :))))

sizlerde ne var ne yok kımler dogurmus daha bakamadımm
redmask pazartesı dogum yapcak allahım yardım etsın ona

bızımkı yıne aglamaya basladıı ben yıne gecmısı okuyamıcamm maaleseffffff

hepınızı opüyoz teyzelerıı
görüşmek üzere

sağol tatlım.. eymen paşaya bak neler yapıyo annesine canım yaa... çok geçmiş olsun şinşallah hemencecik iyileşir..

buarada estedanın da güzel haberini aldık allah analı babalı büyütme nasip etsin..

selam kızlar şimdi doktordan geldik. ilk defa nst ye girdik doktor normal dedi çok şükür bi olumsuzluk yok.. 25 ağustosta kısmetse bebişimiz geliyor sezeryanla :17:

Tatlım maşallah oğluna :nazar::nazar::nazar: Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Tatlım benim aldığım siteye bak istersen google dan özlem akalın design yaz çok şirin modeller var. Gerçi Dün en son benim siparişleri yollayıp tatile çıktı. haftaya cumartesi dönecek. Facebook sayfası da var. Hatta oraya benim şekerlerin resmini koymuş. Valla benim çok içime sindi. 50 tane sipariş vermiştim ama döndüğünde 50 tane daha sipariş edeceğim

Tatlım geçmiş olsun ya. İshal için mama falan vermedi mi doktorunuz? Yaaa yerim ben onun totosunu... Kızılır mı ona hiç annesi yaaa... :)))

teşekkürler canım..bi bakayım..benim acil değil şimdilik ...

my little sun shine canım ben de çok beğendim şekerleri kaç lira yazmıyor sitede ayrıca ne kadar zamanda elinde oldu

kızlar ayrıca ben bu sitedeki modelleride beğendim Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri ama ben herkese aynı model yaptırmak istiyordum..aynı model yaptırrsamda bana pahalıya mal olcak..normalde çok pahalı ürünler değil...ben birde şu modeli çok beğendim..Eki Görüntüle 240234 dediğim gibi herkese yaptıramayabilirim..en yakınlarıma yaptırayım...

aynen yaa. o kadar korkuyorumki gozlerim kapaniyor. dayanamiyorum sut verirken. hic yeterli uyuyamiyorum. off program mrogram yok sasti. nolcak bole bilmem

kılar 20 dk max 30 dk dan sonra cocuk doyar emmez dıyor dr lar ondan sonra sızı yalancı meme yerıne kullanıyor haberınız olsun
ayse oner 10 dk bı gogsu 10 dk bır gogsu toplamda 20 dk emzırın dıyodu
aklınızda olsun

saat olmus bu saat. dis agrim tutmus. zonklama gibi bisey geliyor kafami tutamiyorum yerinde oraya buraya gidiyor. sanirim sinirlerinde bisey var disimin. alex uykusuz konsere gitti. eva hanim daha yeni uyudu. 5 dakika sora kalkar meme yine. disim agrir gozlerim kapanir dus almak isterim. yangin varrrrr kizlarrrrrrrrrr

saol cnm surup verdı 5 gun kullandım dun sondu bıraz daha ıyı sımdı
uyuyor o uyurken gırdım gidip
sen nasılsın dogum ne zaman allah kolaylık versın
bu arada ben karnımdakı halını ozluyorum oglumun ne bılım alısamadım karnımdan gıtmesıne
bıde ne guzel ıcımdeyken kımse karısamıyodu sevemıyodu onu sımdı herkesten kıskanıyorum sankı onu :)))

saat olmus bu saat. dis agrim tutmus. zonklama gibi bisey geliyor kafami tutamiyorum yerinde oraya buraya gidiyor. sanirim sinirlerinde bisey var disimin. alex uykusuz konsere gitti. eva hanim daha yeni uyudu. 5 dakika sora kalkar meme yine. disim agrir gozlerim kapanir dus almak isterim. yangin varrrrr kizlarrrrrrrrrr

Allah yardımcın olsun güzelim seni okudukça tırsıyorum valla gelecek günlerden :18: sağlıklı olsunlarda uykusuz kalalım napalım

doğuran doğurana gene ne güzellllllllllllllll:)
tüm doğum yapan arkideşleri teker teker tebrik ederimmmmm...sağlıklı günlerde büyütün yavrularınızıııııııııııııııııııııı :nazar::nazar::nazar:

gözdecimmmmm beni anlatıyorsun resmen...bizim bade kız da fena yaaa...non-stop emmek isteyen bir yavru oldu çıktı bizimki de ehehehe...uyan,em,gaz çıkar,m..ç,em bu çemberde yaşıos biz de :) 2 saat uyuduğu zaman oleyyyyyyyyyy diyoruzzzzzz...bugün rekor kırdı yalnız 3 saat oldu..şimdi de neden uyuyor hala diyorum...o bize biz ona alışmaya çalışıyoruzzzzzzzzzz...onu uyuttuğumuz an biz de uyuyoruz hemen...yoksa bünye dayanmıyor...dün gece su içmeye kalktımmmmmm onu uyutma çalışmalarımızın ardından...başım felan döndü...yere düşecektimmmmmmm...sersem sersem takılıyoruzzzzzzz eşimle anlayacağınızzzzzzzzzzz...
ama onu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Allah hepimizin yavrularını bağışlasınnnnnnnnnnnnn:nazar:

kılar 20 dk max 30 dk dan sonra cocuk doyar emmez dıyor dr lar ondan sonra sızı yalancı meme yerıne kullanıyor haberınız olsun
ayse oner 10 dk bı gogsu 10 dk bır gogsu toplamda 20 dk emzırın dıyodu
aklınızda olsun

canim ayse onerin emzirme kursuna gittim bende. bana emzirebilme gogsumdeki sut miktarininb fazla olmasi gibi konularda inanilmaz katkisi oldu. ama o 10 dakika biri 10 dakika biri olayi maalesef bizde tutmadi. yaptigimiz arastirmalar sonucu vede hemsiremizin soylemine uymak anca durdurdu bebegi. her defasinda bir gogus bitene kadar onu emsin diyorlar cunku ilk gelen sut sulu sut sadece karnini sisiriyor sut ihtiyacini karsiliyor ama en son gelen yagli sut besin ihtiyacini karsiliyor. dolayisi ile her defasinda bir gogusten beslemeye basladik. ve diledigi kadar kaliyor o goguste. yalanci memeyi almiyor cunku doymuyor. cunku her bebegin sut ihtiyaci farkliymis doktorumuz ilk gunler gazdan aglayamaz dedi sadece aC OLDUGU ICIN AGLAR. BIZDE GAZ ZANNETMISTIK. HATTA KARNI AGRIYOR COK YEDIGI ICIN BIDE KUSUYOR diye vermiyordur artik memeyi zavalli kuzum o yuzden ac kalmis. simdi surekli emiyor her dakika uyaniyor ama en azindan aglamiyor artik. napalim bizimkide bole artik doyana kadar saatlerce emziricez.

doğuran doğurana gene ne güzellllllllllllllll:)
tüm doğum yapan arkideşleri teker teker tebrik ederimmmmm...sağlıklı günlerde büyütün yavrularınızıııııııııııııııııııııı :nazar::nazar::nazar:

gözdecimmmmm beni anlatıyorsun resmen...bizim bade kız da fena yaaa...non-stop emmek isteyen bir yavru oldu çıktı bizimki de ehehehe...uyan,em,gaz çıkar,m..ç,em bu çemberde yaşıos biz de :) 2 saat uyuduğu zaman oleyyyyyyyyyy diyoruzzzzzz...bugün rekor kırdı yalnız 3 saat oldu..şimdi de neden uyuyor hala diyorum...o bize biz ona alışmaya çalışıyoruzzzzzzzzzz...onu uyuttuğumuz an biz de uyuyoruz hemen...yoksa bünye dayanmıyor...dün gece su içmeye kalktımmmmmm onu uyutma çalışmalarımızın ardından...başım felan döndü...yere düşecektimmmmmmm...sersem sersem takılıyoruzzzzzzz eşimle anlayacağınızzzzzzzzzzz...
ama onu çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Allah hepimizin yavrularını bağışlasınnnnnnnnnnnnn:nazar:

kuzum senle yasam seklimizde ayni olmus:)) benimde tuvalete kalktigimda tansiyonum dustu uykusuzluktan gecenlerde. babasi gazini cikariyor ben emziriyorum babasi gazini cikariyor ben emziriyorum bu hep bole. eskiden uyurdu artik uyumuyor da cok uzun. ozellikle banyodan sora kaldirmassan kalkmazdi. simdi banyodan sora bile kalkiyor. dun valla dayanamadim artik banyosunu yaptirmadan yatirdim. gobegide dusmedi hala. ben o uyuyunca uyumuyorum bide. azcik kendimede zaman ayiriyim diye biseylere bakiorum. evi toparliorum falan. bugun babasi calisicak mesela uykusuz uykusuz. off off napalim artik. ama bi gulucuk attimmi dunyalar degisiyor vallahi:))

kizlar siz hangi siteden aliyorsunuz bebek icin gerekli seyleri?? online alisveris. bide aranizda bebek icin video monitor alan varmi?? ne marka aldiniz?

ay cnm ya bız bebeklerımızi karnımızda tasırken mucadele ıcındeyız yok sancı yok bel agrısı ayaklr tutmaz tabanlarım agrıyor artık.siz dışarıde ayrı mucadelede.ama anlasılan dışarısı daha bir zor.ALLAH kolaylık versın güç kuvvet versın hepınıze.şöyle bi dopıng alsanız tazı gıbı olsanız hıc enerjınız bıtmese ne keyıflı olurmus hayat:) henuz doğum yapmamış arkadaslar ve ben doğum yaptıgımızda sızınde bu sıkıntılarınız azalacak yada tempoya bunyenız alısmıs olacak.sız meleklerınızın yuzune bakıp onların gulucuklernı gorup yorgunluk unutursunuz bız hala mınık tekmelerle avunuyoruz :49:

Back