2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm o sancilar bende 1 haftadir var ama acilma yok. bende burda bi kac kez otobüse bindim doktora giderken falan ama sallanmakta ise yaramadi :) dedigin gibi kendi istedikleri zaman geliyolar hayirlisi artik beklicez :)

aynen bende yürüyorum evde is yapiyorum hurma falan hic fayda etmedi. bizimki yerlesmis yerlesmesisine de bi türlü cikamiyo :)

benim doktor da tatilde ama yerine bakan doktoru da cok begendim bakalim 22sine kadar yok doktorum kizim dogmak icin hangisinin ellerini secicek :) bundan bi kac ay önce cikmasin diye ugrasirken simdi de ciksin diye ugrasiyorum ne komik yaa :1:

bende kasilmalar var da bakalim artik beklicez mecburen. hemoroid icin krem de vermedi bana doktor dogumdan sonra dedi umarim daha kötü olmaz :50:

cnm uyuyamadin mi sen :) yaa bende denicem bugün küveti doldurup belki ise yarar.zorla dogurtucam kendimi sonunda :1: yaa bi de sen babyphone sormussun bizde var su kamerali olanlardan gerci biz almadik bi arkadas hediye olarak almis gerci daha kullanmadik bi kac kez denedik esimle komikti :) ama güzel biseye benziyoo linkini veriyim bi bak

Motorola MBP 30 Digital Video Baby Monitor: Amazon.co.uk: Baby

ayy saatlerdir bakicam bakamadim. eva hanim bugun hic uyanmadi nerdeyse sasilacak gibi. artik gece beni uyutmaz. bakicam buna

acaba?? ayy heyecanlanmıcam bu sefer ama doktor çarşamba açılma var diyip heyecanlandırınca 2 gün bayağı panik yaptım her ağrıyı sancıyı doğum sancısı sandım ya ben farketmeden açılmam olur bebeğim sıkışır kalır strese girer diye düşündüm bayağı bir saçmalamışım yani. doğum sancısı gelince farketmemek mümkün olmuyormuş zaten:96: neyse ben yine de bugün pek yormayayım kendimi ne olur ne olmaz:)

bir de arkadaşlar hani demiştim ya tek bacağımı basamıyorum yürüyemiyorum fizik tedavi doktoru da fıtıktır dedi diye.. ağrım geçtiiii bebeğin basısındandır diyodum ben bebeğimin başı yer değiştiriyor demek ki bikaç kişide daha vardı kimler hatırlayamadım ama korkmayın kızlar doktorlar hemen fıtıktır sezeryan yapalım diyo ama geçebiliyor çok fazlaydı ağrım topallıyodum resmen ama geçti:))))

hehe dur hemen heyecanlanma yahuu

Bende bugun tabanlarim catlayana kadar yurudum, geldim sicak suya girdim ama hala tik yok, kasilmiyorum bile. Birazdanda ablamlara gidicez arabayi ben surucem belki ise yarar :))) yaramaz oglusum nerdeyse askerligini yapip oyle gelicek :D

hahahha gelir gelir acele etmeyin bol bol uyuyun:d

eyeszay ben bebeğin bir çok şeyini internetten aldım.limangokids,unnado,wenice e shop trendyol ve markafoni den aldım çoğunu tabi kampanya takip etmem gerekti.genel ihtiyaçlar için ebebek ve özelcan bebe yi tavsiye ediyorlar ama bu sitelerin yurtdışına gönderimi olup olmadığını bilmiyorum.

simdi dedigin sitelere bakicam jnm

napıyon şekerim.facede resimlerinize baktım.muhteşemsiniz maşallah...hele kangurulu halinize bayıldım.. :))) sen kanguruya hemen koymuşsun,senin kangurunun özelliği hemen koyulabiliyoru?ben bi kaç tane baktım 3. aydan itibaren diyor. seninkinin markası neydi cnm? seninkinden bakalım olmazsa...eva mina yı öp benim için...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ahh kuzum bnm nerelerdesin sen? sen eklemismiydun beni yuppoooo ama ben bulamadim seniii. canim bu kanguru cok guzel bir kanguru hemen koyulabiliyor. cok rahat bebekte cok sevdi. ne zaman aglasa ya kangruya aliyorum sabah gezdiriyorum. cok sicak bi zamansa gracoya koyuyorum. bak bu kangru

Lascal Ltd | Lascal M1 Carrier

operim canim bnm sende benim io=cin op. pamukcuk falan iyilesmis sevindim, sutunde cogalir istersen sen merak etme.

selam kızlaar nasılsınız biz iyi diyelim iyi olalım gögüs uclarım iflas etti bir mememde düğümlenme oldu pompamı kullanamadım sütüm gelmedi falan filaaa ün kızımı bugun sarılık testi için hastaneye götürdük tekrar şükür iyi çıktı sonucumuz
dikişlerimde acayip agrı sıszı yanma oluyor
ama herşeye ragmen muhteşşem bişey yavruma kavuşmuş olmak :))
sistemi tam oturtamadım en kısa zamanda yine girerim :))

kuzum nerdesin sen. faceden yollamisin telini facede mesajlarim acilmio. ayy anlat nasildi dogum..??

merhaba güzellerr vakit geçiremiyorum yaa ben.. taze anneler anlattıkça daha da sabırsızlanıyorum.. pztye saatler kaldı yaaa

kizlar gercekten agliyorum sinirlerim mahvoldu gene. bugun eva banyo yaptiktan sora baya uyumustu. bende kaldirdim gece uyumucak hemde meme veriyim diye. memeyi verdim altini degistirdim. sonra annem aldi gene gazi icin bilmemne. neyse yataga koydum aglamaya basladi. sora annem aldi gene herzamanki gibi gaz pozisyonuna koydu . o pozisyonda genelde aglamiyor ama o pozisyona ancak annem ve babasi getirebiliyor cunku ben aldigimda sut kokusundanmidir benim sesimdenmidir ne meme istiyor aglamaya basliyor. zaten o aglamaya baslayinca elim ayagima dolasiyor. annem hemen geliyor aliyor bebegi gaz pozisyonuna gene. 10 kerede gazi ciksa susuyor genelde o pozisyonda. sora ben alip emzirmeye calisiyorum memeyi kapamamaya basladi yada belki doyuyor istemiyor bilmiyorum. cok agliyor bende. sorada gelip annem aliyor gene. kendime butun guvenimi kaybettim. hastanede bitek ben bakiyordum hic aglamiyordu. kucagima alirken falan korkmuyordum tum guvenim gitti. alex bisey soler annem bisey soler. bikere gazi icin aldim gene duydu bende sut kokusunu kafasiyla kendini atiyordu cok korktum. artik kendi bebegime bakamiyorum gibi hissediyorum. cok moralim bozuk. hicde insanlari bikere uzsem icime bin kere dert olur annemede bisey soleyemiyorum cok mutlu cok hevesli diye. off

Selam kızlar bugün 1:30 da minik kızıma kavuştum. Biraz ani oldu suyum geldi bizim kız kakasini yapmış içerde o yüzden acil sezeryana alındım:((( normal beklerken böyle oldu birde kordon iki kere boynuna dolanmış, neyseki şimdi ikimizde iyiyiz.

my little sun shine canım ben de çok beğendim şekerleri kaç lira yazmıyor sitede ayrıca ne kadar zamanda elinde oldu

Benim aldığım model 3,75 TL tatlım. normalde 2 haftadan önce teslim etmiyormuş ama tatile gideceği için biraz hızlandırdı. Şimdi tatilde zaten. Dönsün biraz daha sipariş vereceğim. :)

kızlar ayrıca ben bu sitedeki modelleride beğendim Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri ama ben herkese aynı model yaptırmak istiyordum..aynı model yaptırrsamda bana pahalıya mal olcak..normalde çok pahalı ürünler değil...ben birde şu modeli çok beğendim..Eki Görüntüle 240234 dediğim gibi herkese yaptıramayabilirim..en yakınlarıma yaptırayım...

Tatlım bu ayak çerçeve nette benim de çok hoşuma gitti sonra yakından gördüm pek beğenmedim. Beğenmeme sebebim; arka tarafı dolgun değil boş. Magnetli değil, küçük plastik bir ayaklığı var ve kapanmıyor olması.

saat olmus bu saat. dis agrim tutmus. zonklama gibi bisey geliyor kafami tutamiyorum yerinde oraya buraya gidiyor. sanirim sinirlerinde bisey var disimin. alex uykusuz konsere gitti. eva hanim daha yeni uyudu. 5 dakika sora kalkar meme yine. disim agrir gozlerim kapanir dus almak isterim. yangin varrrrr kizlarrrrrrrrrr

Off canım yaaa sende amma çektin ya şu doğum sonrası :( Gerçi tüm bunlara rağmen tüm resimlerinde harika görünüyorsun :))

saol cnm surup verdı 5 gun kullandım dun sondu bıraz daha ıyı sımdı
uyuyor o uyurken gırdım gidip
sen nasılsın dogum ne zaman allah kolaylık versın
bu arada ben karnımdakı halını ozluyorum oglumun ne bılım alısamadım karnımdan gıtmesıne
bıde ne guzel ıcımdeyken kımse karısamıyodu sevemıyodu onu sımdı herkesten kıskanıyorum sankı onu :)))

Ya ben de şimdiden hamileliği özleyeceğimi hissediyorum :))) Tatlım ben iyiyim hemoroidim hariç. O da tam ufalıyordu ki tekrar bir tane daha çıktı. Neyseki çok dayanılmaz değil. Normal doğum yapmak istediğim için heyecan içindeyim. heran herşey olabilir diye bekliyorum. İGerçi umarım haftaya cumartesiye kadar gelmez bebiş çinmkü doktorum tatilde :)))

kizlar siz hangi siteden aliyorsunuz bebek icin gerekli seyleri?? online alisveris. bide aranizda bebek icin video monitor alan varmi?? ne marka aldiniz?
Ben unnado, limango kids, e- bebek, gittigidiyor ve sahibinden.com ditelerini kullanıyorum. Malum amazon tr ye hizmet vermiyor

Kızlar okuaymıyorum geçmişi yazıp çıkıxam hemen.Dün sabah 10.09 da kızımız dünyaya geldi:emir_bebek: USG den farklı olarak 3270gr(usg de 2900 demişlerdi) 47 cm di...Bu sabahda evimize geldik.Benden kaynaklı sebeplerle biraz zor bir postop dönem geçiriyorum,ağrı sızı...Ama şükürler olsun zeynebim sağlıklı şimdi anneannesinin kucağında:)

Tatlım hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:
Canım yaa bana peppermintin telefon numarasını verirmisin? Aramak istiyorum, keşke alsaydım numarasını... Çok şükürki tehlikeyi atlatmışlar...

Canım bir sorun ıolacağını sanmıyorum ama ben yinede kendisine bir sorayım yarın. Sonra sana özelden msj atarım.

selam kizlar...

bende hala tik yok :)) kasilmalar oluyo ama acilma yok, bugün evi falan süpürdüm belki yorulmak ise yarar diye :))) hurma yiyip duruyorum kafayi yicem bu gidisle :) bi de hemoroid cikti yine, ebeye sordum bebegin yaptigi baskidanmis umarim dogumda daha kötü olmaz :(

gel artik güzel kizim yaaa :69:

Evet canım ya dr. banada aynısını söyledi. İç basınç neden oluyormuş.Benim işlk 15 gün önce çıktı dr. um krem ve fitil verdi ama fitili kullanamadım. :Gastroenterelog da zorlama dedi. Ne güzel çok küçülmüştü ki dün 1 tane daha çıktı. O sızlıyor. :((( İlki 1. gün kanamıştı o kanama sonucunda gerginliği gitmişti ama şuan bu kanayacak gibi görün müyor.

canım benim de hemoroid azdı yaa çok çok fena benim de krem vermişti ama önceki çıktığında bu kadar şişkin ve ağrılı değildi krem procto-gynol gibi bişey değil mi. kategorisi de c insan şüpheleniyor ama çok fenayım şurda 4 günüm kaldı sezeryana umarım rahatlar biraz

Proctolog kullnıyorum ben de canım sabah 1 akşam 1 defa sürüyorum açıkçası dr. verdiğine göre faydası zararından fazladır diye düşünüyorum. Doğumda ( normal) tamamen pörtleyebiliyormuş ama sonra çom uzun sürmeden toparlıyormuş.

evet canım aynı krem benim ağrıları azaltı küçülttü biraz sezeryansa senin doğumun zaten doğumdan sonra rahatlarsın muhakkak azıcık kalmış zaten hiç korkma... ben normal doğum istiyorum hem de çok ve ileri hemoroid olunca sorun olabiliyormuş malum ıkınıcaz hatta normal doğuma engel bile olabiliyormuş şimdilik iyi çok şükür artmaz inşallah doktor fitilde verdi aslında ama hiç kullanmadım çok fena olmazsada kullanmayı düşünmüyorum:18:

Tatlım benim doktorum engel tanımıyor valla. ileri değil sorgulamadan direkt hemoroisin normal için engel olmadığınıo söyledi. Gerçi ben de normal istediğim için sorun yok. Canım gastroenterelog hamilelerede fitil için çok da zorunlu değil demişti. Çok kanarsa problem olurmuş. Ancak o durumda cerrahi müdehale gerekebilirmiş.

ya kizlar bu hemoroid olayi bende agrili kanamali falan degil sadece cok az cikmis durumda. kendi doktoruma ve ebeye sordugumda dogumda bi problem olmaz en fazla biraz daha cikar dogumdan sonra düzelir dediler. krem de önermediler. sizdekiler agri ve kanama yapiyo mu?

Benim doktorumda aynısını söylüyor tatlım. Hatyta benim hasta danışmanım doğum öncesi ciddi hemoroid sıkıntısı yaşamasına rağmen normal doğum yapmış. neredeyse tüm makat dışa dönmüşl gibi şişmiş. 1 hafta biraz ağrı yaşadım tabi hatta oturamadım bile ama sonra geçti diyor.

ayy çok komiğiz yaa.sabırsız anneler olarak elimizden gelen herşeyi yapıyoruz resmen çıkartabilmek için :1:.bence doğuran arkadaşları gördükçe içimiz gidiyo,daha da sabırsızlaştık yavrularımıza kavuşmak için.hadi kızlar ha gayret.benim yarın doğum günüm bişey yapamam ama pazartesiden itibaren cam silme,yeni yıkanmış halıları silme falan yardırıcam yani bakalım çıkıcak mı benim miskin :1:

Tatlım niye bu acele? daha 37 haftalık gebesin. 38 hafta tam dolmadan ( 38+ 6) term gebe sayılmıyorsun biliyorsun. ,Aman bırak ne güzel dursun bebiş. Zamanı gelince çıkar o annesi :)))
selam kızlaar nasılsınız biz iyi diyelim iyi olalım gögüs uclarım iflas etti bir mememde düğümlenme oldu pompamı kullanamadım sütüm gelmedi falan filaaa ün kızımı bugun sarılık testi için hastaneye götürdük tekrar şükür iyi çıktı sonucumuz
dikişlerimde acayip agrı sıszı yanma oluyor
ama herşeye ragmen muhteşşem bişey yavruma kavuşmuş olmak :))
sistemi tam oturtamadım en kısa zamanda yine girerim :))

Çok ağrın olmuyordur memede umarım canım ya. şu tüm zorluklara rağmen poz,t,if olabilmek! annelik böyle birşey sanırım. :)))

Selam kızlar bugün 1:30 da minik kızıma kavuştum. Biraz ani oldu suyum geldi bizim kız kakasini yapmış içerde o yüzden acil sezeryana alındım:((( normal beklerken böyle oldu birde kordon iki kere boynuna dolanmış, neyseki şimdi ikimizde iyiyiz.

Canım allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etysin. İkinizin de iyi olmasına sevindim. Maşallah size :)):nazar::nazar::nazar:

kizlar gercekten agliyorum sinirlerim mahvoldu gene. bugun eva banyo yaptiktan sora baya uyumustu. bende kaldirdim gece uyumucak hemde meme veriyim diye. memeyi verdim altini degistirdim. sonra annem aldi gene gazi icin bilmemne. neyse yataga koydum aglamaya basladi. sora annem aldi gene herzamanki gibi gaz pozisyonuna koydu . o pozisyonda genelde aglamiyor ama o pozisyona ancak annem ve babasi getirebiliyor cunku ben aldigimda sut kokusundanmidir benim sesimdenmidir ne meme istiyor aglamaya basliyor. zaten o aglamaya baslayinca elim ayagima dolasiyor. annem hemen geliyor aliyor bebegi gaz pozisyonuna gene. 10 kerede gazi ciksa susuyor genelde o pozisyonda. sora ben alip emzirmeye calisiyorum memeyi kapamamaya basladi yada belki doyuyor istemiyor bilmiyorum. cok agliyor bende. sorada gelip annem aliyor gene. kendime butun guvenimi kaybettim. hastanede bitek ben bakiyordum hic aglamiyordu. kucagima alirken falan korkmuyordum tum guvenim gitti. alex bisey soler annem bisey soler. bikere gazi icin aldim gene duydu bende sut kokusunu kafasiyla kendini atiyordu cok korktum. artik kendi bebegime bakamiyorum gibi hissediyorum. cok moralim bozuk. hicde insanlari bikere uzsem icime bin kere dert olur annemede bisey soleyemiyorum cok mutlu cok hevesli diye. off

Canım yorgunluktan sinirlerin yıprandı senin. Bence kendine zaman ayırmayı bırak ve eva uyurken sen ded uyumaya çalış biraz. Sen de biliyorsun ki bebeğine gayet iyi bakabilirsin ve bakıyorsun da ama yorgunlıktan algılar değişiyor ve lohusalıktaki hormonal değişimde negatif düşünmeyi tetikliyor. Kendine sürekli bebeğine senden daha iyi kimsenin bakamayacağını tekrarla. Ayrıca annene durumu açıklarsan kırılmayacağına eminim. Sen şimdi sadece kendini ve eva yı düşün. Annen alınsa da nasıl olsa affeder :))

hoşgelmiş prensesin.. demek ki bekleyememiş annesi... ikinizin de iyi olmasına çok sevindim.. darısı sırada bekleyen benim gibilere...

ay canım niye üzüyosun kendini bu kadar.. stres, moral bozukluğu, uykusuzluk üst üste gelmiş. eminim çok iyi bakıyosundur bebişine.. annene de güzelce söyle senin üzülmeni istemez ki...

yanlıs hatırlamadıysam memleketınız olan AYDIN a gelecektınız.bende nazıllıde yasadgm ıcın boyle aklımda kalmıs.doktor ısını ne yaptın hangı hastane oldu ? bsk anka vardı galıba aklında

evet canım doğru hatırlamışsın ..:31:
genel olarak Anka yı ve Leylant hanımı tavsıye ettıler bende dırek kendısıyle gorustum ..
durumu anlattım sonucta takıp etmedıgı bır hastayı kabul etmeyebılırdı şükür ki sorun olmadı pazartesi için gün verdi..
sabah epidural sezeryan olucam Allah ın ıznıyle ..:69:
sen hangı hastaneye gıdıyorsun ?

Canım allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etysin. İkinizin de iyi olmasına sevindim. Maşallah size :)):nazar::nazar::nazar:

Canım yorgunluktan sinirlerin yıprandı senin. Bence kendine zaman ayırmayı bırak ve eva uyurken sen ded uyumaya çalış biraz. Sen de biliyorsun ki bebeğine gayet iyi bakabilirsin ve bakıyorsun da ama yorgunlıktan algılar değişiyor ve lohusalıktaki hormonal değişimde negatif düşünmeyi tetikliyor. Kendine sürekli bebeğine senden daha iyi kimsenin bakamayacağını tekrarla. Ayrıca annene durumu açıklarsan kırılmayacağına eminim. Sen şimdi sadece kendini ve eva yı düşün. Annen alınsa da nasıl olsa affeder :))

evet kesinlikle ole yapmaliyim. ama nedense surekli yapacagim bisuru sey varmis gibi hissediyorum. uyuyamiyorum biturlu. anneme durumu aciklayamiyorum. yaa bende hamileliktemi oldu hepmi vardi bilmiyorum ama anneye asiri sarma durumu oldu o uzulmesin diye kendimi yirtiyorum. hamileyken bile en dinlenmeye ihtiyacim oldugu zamanlarda hadi anne gezelim sen sikildin dedim. surekli kafama takiyordum o sikiliyor diye. ben dogumhanede bile anneme telefon ettim. merak edip stress olmasin dil bilmiyor sikilmistir diye. ona stressden bide surekli onu soruyordum. ne biliyim iste kendimi cok sikiyorum. hem gidince ozluyorum hemde varkende cekinmekten bunalima giriyorum. tamam bana cok yardimci oluyor bebek konusunda ben yayiliyorum yatiyorum bazen ama bazende deliriyorum sut vermem gerek o aliyor pis pisliyor. eskiden her agladiginda almazdim emin olurdum bi derdi olduguna. simdi katila katila agliyor istedigi olmayinca. napicam bilmiyorum.

hoşgelmiş prensesin.. demek ki bekleyememiş annesi... ikinizin de iyi olmasına çok sevindim.. darısı sırada bekleyen benim gibilere...

ay canım niye üzüyosun kendini bu kadar.. stres, moral bozukluğu, uykusuzluk üst üste gelmiş. eminim çok iyi bakıyosundur bebişine.. annene de güzelce söyle senin üzülmeni istemez ki...

ahh canim ahh bi anlatabilsem. usttede anlattim. bende hastalik derecesinde annemi dusunme durumu olustu. o uzulecek diye kendimi sikiyorum surekli.

Arkadaşlar salı sabahı bebişime bende kavuştum..Minnacık bi oğlum oldu...Bugün 4. gün ve hala sütüm yok:(( Sizlerin ne zaman geldi...İçim parçalanıyo ve mama vermek zorunda kalıyorum....sizde durumlar nasıl??

Canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun, çok çok çooook güzel olsun.

Arkadaşlar salı sabahı bebişime bende kavuştum..Minnacık bi oğlum oldu...Bugün 4. gün ve hala sütüm yok:(( Sizlerin ne zaman geldi...İçim parçalanıyo ve mama vermek zorunda kalıyorum....sizde durumlar nasıl??

allah anali babali buyutsun. ponpan varsa surekli sag canim mutlaka gelir. uyari verir.

evet canım doğru hatırlamışsın ..:31:
genel olarak Anka yı ve Leylant hanımı tavsıye ettıler bende dırek kendısıyle gorustum ..
durumu anlattım sonucta takıp etmedıgı bır hastayı kabul etmeyebılırdı şükür ki sorun olmadı pazartesi için gün verdi..
sabah epidural sezeryan olucam Allah ın ıznıyle ..:69:
sen hangı hastaneye gıdıyorsun ?

ben de sana demıstım sanırım leylant hanımn ıyı oldgnu cok yogun odgnu da.cok guzel gununu almıssın cnm sımdıden hayırlı olsun.ben NYSA kadın doğum a yalçın eroğluna gdyrm.sen mı ıstedın sezaryan doktormu oyle olmasnı ıstedı?

Arkadaşlar, ben de 08.08.2011 günü rutin kontrol için gittiğimde apar topar sezeryana alındım, suyum kritik seviyenin baya bi altına düşmüş olduğu için (zaten takip ediliyordum bu yönden, çünkü bizim bebişin tek böbreği var ve bu onun için çok riskliydi:)) Böylece 08.08.2011 saat 11:27 de spinal anestezi ile 3070 gr 49 cm oğlumuz Kerem dünyaya geldi, hepinizin ellerinden öper:)

Arkadaşlar, ben de 08.08.2011 günü rutin kontrol için gittiğimde apar topar sezeryana alındım, suyum kritik seviyenin baya bi altına düşmüş olduğu için (zaten takip ediliyordum bu yönden, çünkü bizim bebişin tek böbreği var ve bu onun için çok riskliydi:)) Böylece 08.08.2011 saat 11:27 de spinal anestezi ile 3070 gr 49 cm oğlumuz Kerem dünyaya geldi, hepinizin ellerinden öper:)

ALLAH uzun ömürler versın yavruna.cok sukur kavusmussun.suan hersey yolunda anlasılan ALLAH sızı nazarlardan saklasın bol sütlü gunler guzel anne ve kerem e :)

benim oğluşumda doğduuu :nazar: 11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi :46: aynı bana benziooooooo :9:

genel anestezi kolay oldumıu canım?sütün hemen geldimi?öp kokla bizim yerimizede...

hayırlı olsun canım,kakasını yaptığını nasıl anladınız,suyun renginden falanmı?sütün geldimi

genel anestezi kolay oldumıu canım?sütün hemen geldimi?öp kokla bizim yerimizede...

ben kolay atlattım sanırım hemen 1buçuk saat içinde ayıldım ama meme ucum olmadığı için emme sıkıntısı çok yaşadık neredeyse tüm hemşireler sıktı memişlerimi :5: sonunda silikon uçla başladık emdikçe çoğaldı sütüm Allaha şükür :54: ama daha tuvalate çıkamadım gaz çıkıo ama tuvalet olmuoo :25: var mı acaba benim gibi 4. gün tuvalate çıkamayan?

Ne kadar güzel; yeni doğumlar olmuş.

Hepsi analı babalı büyüsün; sağlıkla...

Biz de yarın sabah 8 de sezaryene alınacağız.

İçimde boşluk duygusu var; herşey anlamsız geliyor.

Dün akşamdan beri bu duyguyla booooş boş dolanıyorum.

Lütfen dua edin benim için.

Back