cnm o sancilar bende 1 haftadir var ama acilma yok. bende burda bi kac kez otobüse bindim doktora giderken falan ama sallanmakta ise yaramadi :) dedigin gibi kendi istedikleri zaman geliyolar hayirlisi artik beklicez :)
aynen bende yürüyorum evde is yapiyorum hurma falan hic fayda etmedi. bizimki yerlesmis yerlesmesisine de bi türlü cikamiyo :)
benim doktor da tatilde ama yerine bakan doktoru da cok begendim bakalim 22sine kadar yok doktorum kizim dogmak icin hangisinin ellerini secicek :) bundan bi kac ay önce cikmasin diye ugrasirken simdi de ciksin diye ugrasiyorum ne komik yaa
bende kasilmalar var da bakalim artik beklicez mecburen. hemoroid icin krem de vermedi bana doktor dogumdan sonra dedi umarim daha kötü olmaz
cnm uyuyamadin mi sen :) yaa bende denicem bugün küveti doldurup belki ise yarar.zorla dogurtucam kendimi sonundayaa bi de sen babyphone sormussun bizde var su kamerali olanlardan gerci biz almadik bi arkadas hediye olarak almis gerci daha kullanmadik bi kac kez denedik esimle komikti :) ama güzel biseye benziyoo linkini veriyim bi bak
Motorola MBP 30 Digital Video Baby Monitor: Amazon.co.uk: Baby
ayy saatlerdir bakicam bakamadim. eva hanim bugun hic uyanmadi nerdeyse sasilacak gibi. artik gece beni uyutmaz. bakicam buna
acaba?? ayy heyecanlanmıcam bu sefer ama doktor çarşamba açılma var diyip heyecanlandırınca 2 gün bayağı panik yaptım her ağrıyı sancıyı doğum sancısı sandım ya ben farketmeden açılmam olur bebeğim sıkışır kalır strese girer diye düşündüm bayağı bir saçmalamışım yani. doğum sancısı gelince farketmemek mümkün olmuyormuş zaten:96: neyse ben yine de bugün pek yormayayım kendimi ne olur ne olmaz:)
bir de arkadaşlar hani demiştim ya tek bacağımı basamıyorum yürüyemiyorum fizik tedavi doktoru da fıtıktır dedi diye.. ağrım geçtiiii bebeğin basısındandır diyodum ben bebeğimin başı yer değiştiriyor demek ki bikaç kişide daha vardı kimler hatırlayamadım ama korkmayın kızlar doktorlar hemen fıtıktır sezeryan yapalım diyo ama geçebiliyor çok fazlaydı ağrım topallıyodum resmen ama geçti:))))
hehe dur hemen heyecanlanma yahuu
Bende bugun tabanlarim catlayana kadar yurudum, geldim sicak suya girdim ama hala tik yok, kasilmiyorum bile. Birazdanda ablamlara gidicez arabayi ben surucem belki ise yarar :))) yaramaz oglusum nerdeyse askerligini yapip oyle gelicek![]()
hahahha gelir gelir acele etmeyin bol bol uyuyun:d
eyeszay ben bebeğin bir çok şeyini internetten aldım.limangokids,unnado,wenice e shop trendyol ve markafoni den aldım çoğunu tabi kampanya takip etmem gerekti.genel ihtiyaçlar için ebebek ve özelcan bebe yi tavsiye ediyorlar ama bu sitelerin yurtdışına gönderimi olup olmadığını bilmiyorum.
simdi dedigin sitelere bakicam jnm
napıyon şekerim.facede resimlerinize baktım.muhteşemsiniz maşallah...hele kangurulu halinize bayıldım.. :))) sen kanguruya hemen koymuşsun,senin kangurunun özelliği hemen koyulabiliyoru?ben bi kaç tane baktım 3. aydan itibaren diyor. seninkinin markası neydi cnm? seninkinden bakalım olmazsa...eva mina yı öp benim için...![]()
ahh kuzum bnm nerelerdesin sen? sen eklemismiydun beni yuppoooo ama ben bulamadim seniii. canim bu kanguru cok guzel bir kanguru hemen koyulabiliyor. cok rahat bebekte cok sevdi. ne zaman aglasa ya kangruya aliyorum sabah gezdiriyorum. cok sicak bi zamansa gracoya koyuyorum. bak bu kangru
Lascal Ltd | Lascal M1 Carrier
operim canim bnm sende benim io=cin op. pamukcuk falan iyilesmis sevindim, sutunde cogalir istersen sen merak etme.
selam kızlaar nasılsınız biz iyi diyelim iyi olalım gögüs uclarım iflas etti bir mememde düğümlenme oldu pompamı kullanamadım sütüm gelmedi falan filaaa ün kızımı bugun sarılık testi için hastaneye götürdük tekrar şükür iyi çıktı sonucumuz
dikişlerimde acayip agrı sıszı yanma oluyor
ama herşeye ragmen muhteşşem bişey yavruma kavuşmuş olmak :))
sistemi tam oturtamadım en kısa zamanda yine girerim :))
kuzum nerdesin sen. faceden yollamisin telini facede mesajlarim acilmio. ayy anlat nasildi dogum..??