2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy cok heycanlandım yaaa okudukcaa ben daha aralık annesı olcam ıns. Allah ım bızede gostersın o gunlerı saglıkla kucagımaza almayı :49::49::49: tekrardan gözünüz aydın cici anneler:71::71:

Kızlar okuaymıyorum geçmişi yazıp çıkıxam hemen.Dün sabah 10.09 da kızımız dünyaya geldi:emir_bebek: USG den farklı olarak 3270gr(usg de 2900 demişlerdi) 47 cm di...Bu sabahda evimize geldik.Benden kaynaklı sebeplerle biraz zor bir postop dönem geçiriyorum,ağrı sızı...Ama şükürler olsun zeynebim sağlıklı şimdi anneannesinin kucağında:)

kizlar siz hangi siteden aliyorsunuz bebek icin gerekli seyleri?? online alisveris. bide aranizda bebek icin video monitor alan varmi?? ne marka aldiniz?

hep bakıp bakıp alıcam dıyıp hıc almadıgım sıteler :) coğu seyı mağazalarda bulabılıyorum ınternetten 5-10 tl fazla oluyorlar ama kargo parasıda aynı hesaba gelıyor dıye hep vazgeçtım onlıne almaktan.

e-bebek...com guzel sıte sankı.ben sadece limangonun kids bölumunden alısverıs yaptım cnm oda ıste markaların kampanyalarında işe yarar seyler oldugunda.paramini yaada unnado da kampanyalara bakıyorum.diğer turlu onlıne alışverıste bırsuru var ama guvenemıyorum cnm.bu arada vıdeo monıtor almadım cok fazla kullanılmadgını duydum.dedıklerı doğru bebegı pek yalnız bırakamayız kı telsız yeterlı dıe telsız aldk.tabı ben evde boş boş duran bırı oldgmdan telsız işimi gorur dıye yetindim.

Son düzenleme:
2 gün önce eve çıktı ama dün enfeksiyon nedeni ile tekrar hastaneye gitti. Antibiyotik kullanıyordu zaten şimdi biraz daha uzun süre kullanacak. Çok badirfeler atlattılar ama Nehir bebek çok dirençli çıktı Allah' a şükür. Şuan emmiyor. Çpok küçük olduğu için memeyi kavrayamıyor ama peppermint denemeye devam ediyor. Genel olarak mama ve peppermint in sağdığı süt ile besleniyor. Peppermint herşeye rağmen çok pozitif ve şuan bebeğine sahip olabildiği tüm zorlukları atlatabildiği için şükrediyor. Hepimize sevgi ve dualarını iletti. Bu arada yaşadıkları gerçekten çok zor şeyler olduğu için Nehir bebek mucize bebek olarak nitelendiriliyor dr. tarafından sadece 2 dk. ile hayata bağlandı. Hatta dün ve bugünki sabah gazetesinde haber olmuşlar.

Canım yaa bana peppermintin telefon numarasını verirmisin? Aramak istiyorum, keşke alsaydım numarasını... Çok şükürki tehlikeyi atlatmışlar...

Kızlar şimdi mesaj geldi esteda doğum yapmış. Bertuğ Bebek aramıza hoşgeldi :))) İkiside çok iyilermiş. Bertuğ bebek hemen emmiş. 3080 g ve 47 cm. :nazar::nazar::nazar: Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Estedacım;
Allah analı babalı büyütsün,maşallah.:nazar:
Darısı başımıza...

benim oğluşumda doğduuu :nazar: 11 ağustos günü genel anestezi ile geldi Kerem bey..3100 kilo şu an emdik yanımda uyuyo.ilk gün süt sorunum oldu göğüs ucu olmadığı için ama silikon göğüs ucu ile başardık emmeyi :46: aynı bana benziooooooo :9:

Canım tebrikler. :nazar: allah analı babalı büyütsün:nazar:

Kızlar okuaymıyorum geçmişi yazıp çıkıxam hemen.Dün sabah 10.09 da kızımız dünyaya geldi:emir_bebek: USG den farklı olarak 3270gr(usg de 2900 demişlerdi) 47 cm di...Bu sabahda evimize geldik.Benden kaynaklı sebeplerle biraz zor bir postop dönem geçiriyorum,ağrı sızı...Ama şükürler olsun zeynebim sağlıklı şimdi anneannesinin kucağında:)

Canım tebrikler....:nazar:
Kilo ile ilgili bizimde sıkıntımız var, umarım bizim doktorda yanlış ölçmüştür. Moral oldu yazdığın valla... 400 gr fark var nerdeyse... Çok fazla...

ay cnm ya bız bebeklerımızi karnımızda tasırken mucadele ıcındeyız yok sancı yok bel agrısı ayaklr tutmaz tabanlarım agrıyor artık.siz dışarıde ayrı mucadelede.ama anlasılan dışarısı daha bir zor.ALLAH kolaylık versın güç kuvvet versın hepınıze.şöyle bi dopıng alsanız tazı gıbı olsanız hıc enerjınız bıtmese ne keyıflı olurmus hayat:) henuz doğum yapmamış arkadaslar ve ben doğum yaptıgımızda sızınde bu sıkıntılarınız azalacak yada tempoya bunyenız alısmıs olacak.sız meleklerınızın yuzune bakıp onların gulucuklernı gorup yorgunluk unutursunuz bız hala mınık tekmelerle avunuyoruz :49:

tabi canim yani belki daha yorgun oluyorsun ama bebisin bi gulumsemesi herseyi unutturuyor. en yakin zamanda sizlerin de saglikla kavusmasi dilegiyle.

ohh masallah canim allah anali babali buyutsun.

hep bakıp bakıp alıcam dıyıp hıc almadıgım sıteler :) coğu seyı mağazalarda bulabılıyorum ınternetten 5-10 tl fazla oluyorlar ama kargo parasıda aynı hesaba gelıyor dıye hep vazgeçtım onlıne almaktan.

e-bebek...com guzel sıte sankı.ben sadece limangonun kids bölumunden alısverıs yaptım cnm oda ıste markaların kampanyalarında işe yarar seyler oldugunda.paramini yaada unnado da kampanyalara bakıyorum.diğer turlu onlıne alışverıste bırsuru var ama guvenemıyorum cnm.bu arada vıdeo monıtor almadım cok fazla kullanılmadgını duydum.dedıklerı doğru bebegı pek yalnız bırakamayız kı telsız yeterlı dıe telsız aldk.tabı ben evde boş boş duran bırı oldgmdan telsız işimi gorur dıye yetindim.

ya sanki bize cok faydasi olurmus gibi geldi. her dakka odaya gidip bakiyoruz. ne biliyim. zaten agladimmi sesi duyulurda aglamaz ama uyanirsa falan diye. bide ileride kendi odasina gecicek gece kalkip surekli oraya bakicaz. bana faydali gibi geldi

secretworld , duygumutlu85 gözünüz aydın kızlar.ALLAH sağlıklı uzun ömürler versın yavrularınıza.

hımm bende öyle bi akıntı yok yaa,hatta hiç yok,hiç olmadığı kadar kuruyum hatta...daha doğuma var demek benim...ishal hat safhada ,yarın doktora gidecem,sancı ve bulantıda nyapıyo,zor durumdayım...pazarteside yalvaracam doktora cuma alsın diye,zaten yan duruyo ve çok acıtıyo...

canım vajinusmus baya kötü...aslında kasmasan tek parmak normalde hiç ama hiç acımıyo,ama senin elinde değil vücut kasıyo kendini,bunu anca sen aşabilirsin canım,uzaktan kimse bişey yapamaz...ben o çatala yatınca diyorumki doktor iyice detaylı baksında şu kadar açılman var desin...bi hevesle yatıyorum,öyle bekleyincede acıya odaklanmıyorum....ilk çatı muayenem korkunçtu tabi,ama şimdi biranönce hamişlikten kurtulmak istediğim için hevesle yatıyorum valla..gerç, benim sezer olacak gibi...yani motive etmeye çalış acıcak deme ,bebiş geliyo de...
bebeğin kilosunada takılma benimkide o kadar canım,normal bi kilo,kolay doğurursun inşallah...
haftaya pazartesi inşallah daha çok dayanmaya çalışıcam..sizin yazdıklarınızda rahatlatıyo beni sağol arkadaşım...hepimiz için hayırlısı..

merhabalar..
yaklasık 10 gundur takıp edemıyorum hatırlayan arkadaslar olucaktır tayınımızın cıktıgını soylemıstım ev ara doktor ara neysekı hepsı halloldu Allah ın ıznıyle ..
yenı evımıze tasındık yerlestık ve pazartesı gunu de dogumumuz olucak inşallah..
yenı dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum sağlıcakla mutlu huzurlu gunlerde buyutsunler yavrularını..:nazar:

tabi canim yani belki daha yorgun oluyorsun ama bebisin bi gulumsemesi herseyi unutturuyor. en yakin zamanda sizlerin de saglikla kavusmasi dilegiyle.

ohh masallah canim allah anali babali buyutsun.

ya sanki bize cok faydasi olurmus gibi geldi. her dakka odayr ip bakiyoruz. ne biliyim. zaten agladimmi sesi duyulurda aglamaz ama uyanirsa falan diye. bide ileride kendi odasina gecicek gece kalkip surekli oraya bakicaz. bana faydali gibi geldi

tabı benımkı doğmadg ıcın belkı boyle rahat konustum haklısın..kendı odasına geçtıgınde de buyuk yardımcı olur sıze.cevremde de alan olmadıgı ıcın.ınternetten kullanıcılarını arastırabılırsın.bır de ben alısverıs yapmadım ama enuygunfiyatgarantisi.,com bu sıtenın uygun oldgnu ve ıyı oldgnu duydum bır bak ıstersen

Canım ben de bebekle ilgili duruma yorum getirmek istedim. Bu konuda bayağı bir doluyum sanırım. :) Hamileliğin son günlerinde lütfen böyle şeyleri takma. Allah'a emanet onlar. Ben artık bu doktorların ultrasonda ölçüp-çarparak yaptığı hesaplara gerçekten sinir olmaya başladım. Bende ense kalınlığı çıkana kadar hiç dikkat etmemiştim etrafımda bu tarz yaşanan olaylara ama sonra bir baktım ki tanıdık-tanımadık, hastane koridorlarında tanıştığım onlarca insanın yüzlerce hikayesi vardı ve hepsi güzel sonuçlanıyordu. Ben bu ölçümlerin artık hangi oranda doğru olduğunu çok merak ediyorum. Adam yüzde 99.9 diyor, İstanbul'da en ünlü profesörlerden biri, amniyosentezle Çapada kurul karar veriyor bebek özürlü diye. Anne aldırmak istemeyince hakarete varan sözlerle üstüne gidiyorlar bunların. İşte çocuğun hayatını mahvediceksin, sen 'belki' diyerek o çocuğu doğurcan diye o nasıl acı içinde kıvranacak hayatı boyunca falan diye... E çocuk sapasağlam doğdu, nerde %99.9 ? Çapa genetiğe gittiğimde bu olayı sordum. Orada Deniz hn dedi ki o test yüzde yüz doğru çıkar, testi yapan yanlış yapmıştır. Şimdi bunu duyan biri amniyosentezin sonucuna nasıl güvensin? Hadi bunlar erken haftalarda olup-biten, en azından böyle bi durumda bebeği aldırmak isteyen aileler varsa onların işine yarayacak bir uyarı olabilir. Ama böyle doğumuna 1-2 hafta kalmış annelere "hmmm bebeğin orası öyle görünüor, burası böyle görünüyor" diyerek hayatı zehir etmelerini anlamıyorum. Allah korusun, sapasağlam denilen bir bebek doğuyor, topuktan alınan kanla rahatsız olduğu ortaya çıkıyor. Ki arkadaşımın başına da şöyle bir olay geldi: o topuktan alınan kanla yapılan test kötü çıkıyor, anne üzüntüden hasta oluyor, sütü falan kalmıyor hayata küsüyor. Birkaç hafta sonra o testin de hatalı olduğu ortaya çıkıyor. Kanla yapılan bir tahlilde bile böyle bir hata payı varken, anne karnındaki bir bebeğin ultrason görüntülerine göre yorum yapan doktorların felaket tellallığı yaptığını düşünüyorum. Biraz iddialı bir yorum oldu ama çeken bilir. Ben bir doktorun ağzından çıkan bir cümleyle 2 ayımı ağlayarak geçirdim. O laf yüzünden, testlerden ve gittiğim 3 profesörden olumlu, güzel sonuçlar almama ve buna gönülden inanmama rağmen hâlâ doğumu, içimde kalmış bir endişeyle bekliyorum. Çünkü annelik böyle bir şeymiş.
:emir_bebek:

Bütün bunların dışında benim de artık Salı günü doğum tarihi belli olacak inşallah. Şekerden dolayı doktor riske atmak istemedi. Endokrin de 38. haftada doğum yap dedi. Eğer bebek doğum kanalına girerse normal doğum da başlatabilirlermiş suni sancıyla. İlla sezeryan olması gerekmiyormuş ama suni sancıdan çok korkuyorum. Epidurali de 5 santim açıldıktan sonra yapıyorlarmış, Türkiye'de neden öyle anlamadım. Yanlış hatırlamıyorsam eyeszay arkadaşımız 5 santim falan beklemeden direkt epidural olmuştu. Doktora bütün bunları sorucam tabii.

Bütün doğumunu bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum. Allah kurtarsın demeyi sevmiyorum, Allah kavuştursun bebeklerimize. :nazar::emir_bebek:

haklısın arkadaşım..çok duyuyoruz bunları ama işte dediğin gibi anne olunca ihtimali bile strese sokmaya yeterli..eşimde aynı şeyleri söylüyo.o hiç takmıyo ben eminim sapa sağlam doğucak oğlumuz diyo:)allahın izniyle inşallah bi sorun olmadan elimize alırız meleklerimizi...

merhabalar..
yaklasık 10 gundur takıp edemıyorum hatırlayan arkadaslar olucaktır tayınımızın cıktıgını soylemıstım ev ara doktor ara neysekı hepsı halloldu Allah ın ıznıyle ..
yenı evımıze tasındık yerlestık ve pazartesı gunu de dogumumuz olucak inşallah..
yenı dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum sağlıcakla mutlu huzurlu gunlerde buyutsunler yavrularını..:nazar:

yanlıs hatırlamadıysam memleketınız olan AYDIN a gelecektınız.bende nazıllıde yasadgm ıcın boyle aklımda kalmıs.doktor ısını ne yaptın hangı hastane oldu ? bsk anka vardı galıba aklında

selam kizlar...

bende hala tik yok :)) kasilmalar oluyo ama acilma yok, bugün evi falan süpürdüm belki yorulmak ise yarar diye :))) hurma yiyip duruyorum kafayi yicem bu gidisle :) bi de hemoroid cikti yine, ebeye sordum bebegin yaptigi baskidanmis umarim dogumda daha kötü olmaz :(

gel artik güzel kizim yaaa :69:

selam kizlar...

bende hala tik yok :)) kasilmalar oluyo ama acilma yok, bugün evi falan süpürdüm belki yorulmak ise yarar diye :))) hurma yiyip duruyorum kafayi yicem bu gidisle :) bi de hemoroid cikti yine, ebeye sordum bebegin yaptigi baskidanmis umarim dogumda daha kötü olmaz :(

ben dogum yapmadan son gunler hep adet sancısı gıbı arada sıddetlı olanından sancı cektım yalancı sancı dedıklerınden yanı
bıde bır gun once denıze gıttık yolu cok kotuydu cok sarstı karnımı
dr um onunla ılgısı yok dogmak ıstemıs dogdu dedı ama saglık ocagındakıler zorla dogrutmussun kendını nıe gıttın denıze nıe ole zorladın dedıler ????
bencede alakası yok zorlamayla dogmak ıstedıklerı zaman doguyolar ıstersen atla zıpla
bence ole ??
vantılator al bı dene derım :)))))))))))))

canıım;Allah analı babalı büyütsün gözünaydın,maaşallah,darısı başımıza,bakalım benim Zeynebim ne zaman gelecek...

selam kizlar...

bende sabırsızlanıyorum artık,yürüyüş yaptım bol bol ,okadar yorulmuşum ki park dönüşü eşim arabayla aldı:1:birsürü yemek yaptım,evi toparladım,bende hurma yiyorum,yürüyüşüm değişti,paytak yürüyorum bacaklarım kavuşmuyo birbirine,popom çok acıyo,kasılmalar var bunlar bebek yerleşirken oluyomuş hadi hayırlısı, kızlar erken gelir derler ama ne nazlı çıktı bizimkiler...

selam kizlar...

of ya son günlerde beklemek iyice işkenceye dönüştü.bizim de doktorumuz tatile çıkıyormuş(tam zamanını buldu :95:).bol bol yürüyüş yap ben gitmeden gelsin artık dedi.demek ki yürüyüş işe yarıyo.denemek lazım.yollarda kasılıp kalmayalım da.ye hurmayı yap yürüyüşü ama aaaa çıkamadılar gittti :1:

selam kizlar...

al benden de o kadar:) hatta kasılmalarım bile azaldı bugün kendimi çok iyi hissediyorum ilginç hamile değil gibi:) bir tek bebişin aşağı vurmaları aşağıdaki ağrı hatırlatıyor... hadi bakalım hurmaya devam:)

son dışarı çıktığımda fenaydım bi daha dışarı çıkamam diyodum bugün koca bir migros turu yaptım ohhhh:) hemoroid ortak problem ne yazık ki bir ara çok canımı yaktı çok ağrıdı ama melhem verdi doktor onla şimdi daha iyiyim...

uyuyim dedim yine uyuyamadim. sizinle paylasmayi unuttugum bisey geldi aklima onu soliyim dedim. biz hani pazartesi gittikya hastaneye. o zaman daha hicbirsey yapilmadan makinede 170 e kadar cikti sancilarim. suyumda kendiliginden patlamistiya. heralde suni sanci vermeselerde ben zaten dogurucakmisim:)) bu arada bende doguma yardimci dedikleri herseyi yapmistim. surekli yurudum ettim yoruldum. sex yapmakta gelmesini hizlandiriyor. o dusta lavanta esansimi ne dogum agrisini azaltiomus benim nst de 170 e cikmisken kasilmalarim bile cok hissetmedim. ilik dusta bi 20 dakika falan bekledim masaj yaptim. oraya gidincede bana dus aldirdilar. bilmiyorum artik ne kadar yardim ediyor bunlar doguma ama ben hastaneye gittigimde zaten sancim cikmisti.

al benden de o kadar:) hatta kasılmalarım bile azaldı bugün kendimi çok iyi hissediyorum ilginç hamile değil gibi:) bir tek bebişin aşağı vurmaları aşağıdaki ağrı hatırlatıyor... hadi bakalım hurmaya devam:)

son dışarı çıktığımda fenaydım bi daha dışarı çıkamam diyodum bugün koca bir migros turu yaptım ohhhh:) hemoroid ortak problem ne yazık ki bir ara çok canımı yaktı çok ağrıdı ama melhem verdi doktor onla şimdi daha iyiyim...

dogum yaklasinca kendini 2 gun cok enerjik hissediyormussun:)) hamile gibi degil.

Son düzenleme:
ben dogum yapmadan son gunler hep adet sancısı gıbı arada sıddetlı olanından sancı cektım yalancı sancı dedıklerınden yanı
bıde bır gun once denıze gıttık yolu cok kotuydu cok sarstı karnımı
dr um onunla ılgısı yok dogmak ıstemıs dogdu dedı ama saglık ocagındakıler zorla dogrutmussun kendını nıe gıttın denıze nıe ole zorladın dedıler ????
bencede alakası yok zorlamayla dogmak ıstedıklerı zaman doguyolar ıstersen atla zıpla
bence ole ??
vantılator al bı dene derım :)))))))))))))

cnm o sancilar bende 1 haftadir var ama acilma yok. bende burda bi kac kez otobüse bindim doktora giderken falan ama sallanmakta ise yaramadi :) dedigin gibi kendi istedikleri zaman geliyolar hayirlisi artik beklicez :)
bende sabırsızlanıyorum artık,yürüyüş yaptım bol bol ,okadar yorulmuşum ki park dönüşü eşim arabayla aldı:1:birsürü yemek yaptım,evi toparladım,bende hurma yiyorum,yürüyüşüm değişti,paytak yürüyorum bacaklarım kavuşmuyo birbirine,popom çok acıyo,kasılmalar var bunlar bebek yerleşirken oluyomuş hadi hayırlısı, kızlar erken gelir derler ama ne nazlı çıktı bizimkiler...

aynen bende yürüyorum evde is yapiyorum hurma falan hic fayda etmedi. bizimki yerlesmis yerlesmesisine de bi türlü cikamiyo :)

of ya son günlerde beklemek iyice işkenceye dönüştü.bizim de doktorumuz tatile çıkıyormuş(tam zamanını buldu :95:).bol bol yürüyüş yap ben gitmeden gelsin artık dedi.demek ki yürüyüş işe yarıyo.denemek lazım.yollarda kasılıp kalmayalım da.ye hurmayı yap yürüyüşü ama aaaa çıkamadılar gittti :1:

benim doktor da tatilde ama yerine bakan doktoru da cok begendim bakalim 22sine kadar yok doktorum kizim dogmak icin hangisinin ellerini secicek :) bundan bi kac ay önce cikmasin diye ugrasirken simdi de ciksin diye ugrasiyorum ne komik yaa :1:

bende kasilmalar var da bakalim artik beklicez mecburen. hemoroid icin krem de vermedi bana doktor dogumdan sonra dedi umarim daha kötü olmaz :50:

uyuyim dedim yine uyuyamadim. sizinle paylasmayi unuttugum bisey geldi aklima onu soliyim dedim. biz hani pazartesi gittikya hastaneye. o zaman daha hicbirsey yapilmadan makinede 170 e kadar cikti sancilarim. suyumda kendiliginden patlamistiya. heralde suni sanci vermeselerde ben zaten dogurucakmisim:)) bu arada bende doguma yardimci dedikleri herseyi yapmistim. surekli yurudum ettim yoruldum. sex yapmakta gelmesini hizlandiriyor. o dusta lavanta esansimi ne dogum agrisini azaltiomus benim nst de 170 e cikmisken kasilmalarim bile cok hissetmedim. ilik dusta bi 20 dakika falan bekledim masaj yaptim. oraya gidincede bana dus aldirdilar. bilmiyorum artik ne kadar yardim ediyor bunlar doguma ama ben hastaneye gittigimde zaten sancim cikmisti.

cnm uyuyamadin mi sen :) yaa bende denicem bugün küveti doldurup belki ise yarar.zorla dogurtucam kendimi sonunda :1: yaa bi de sen babyphone sormussun bizde var su kamerali olanlardan gerci biz almadik bi arkadas hediye olarak almis gerci daha kullanmadik bi kac kez denedik esimle komikti :) ama güzel biseye benziyoo linkini veriyim bi bak

http://www.amazon.co.uk/Motorola-Di...TZQ8/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1313246890&sr=8-9

Back