2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anneler bebek bezi 1 no olandan kaç paket aldınız 1 no yu ne kadar süre kullanıyorlar bilginiz var mı ben ilçedeyim ve burada 1 no satılmıyor merkeze gidince ona göre alacağım.bez olarak prima premium care düşündüm başlangıç olarak.sonra primanın diğer yeni bebek serisine geçerim dedim allerji pişik vs problemi olmazsa.sizler ne tercih ettiniz aldınız

ben 1 paket aldım 1 numara 2-5 kilo 2 numara 3-6 kilo ondan 3 paket aldım günde 7 tane falan gidiyor diye.. bebeğinin doğum kilosunu tahmin edebiliyorsan ona göre al canım.

Kızlar perşembe sabah doğum yapacaktımya ben dün akşam 8:35 doğuma alındım.. Kızım iki gün erken geldi.. Şimdi evdeyim..sonra uzun uzun yazarım şimdi emzireceğimmm öptüm hepinizi:)

ben 1 paket aldım 1 numara 2-5 kilo 2 numara 3-6 kilo ondan 3 paket aldım günde 7 tane falan gidiyor diye.. bebeğinin doğum kilosunu tahmin edebiliyorsan ona göre al canım.

henüz bir tahminimiz yok benim haftam küçük sizden.merkeze de doktora gittikçe gidiyoruz yakın değil çünkü. cevabın için teşekkür ederim hangi marka aldın

Kızlar perşembe sabah doğum yapacaktımya ben dün akşam 8:35 doğuma alındım.. Kızım iki gün erken geldi.. Şimdi evdeyim..sonra uzun uzun yazarım şimdi emzireceğimmm öptüm hepinizi:)
maşşallah canım allah analı babalı büyütsün umarım ikinizde iyisinizdir :))
henüz bir tahminimiz yok benim haftam küçük sizden.merkeze de doktora gittikçe gidiyoruz yakın değil çünkü. cevabın için teşekkür ederim hangi marka aldın
awez cim benim okudugum kadarı ile de bebişinin dogum kilosuna bağlı ama 1 numara çok kullanılmıyor hatta bazı anneler direk 2 alın demişler bende 1 paket 1 aldım sanırım sana da yeter 2-3 paket 2 sonrADA 3 numaraya gecersin artık ben 1 de çok kalıcamızı düşünmüyorum acıkcası :)

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
evimize geldik biz bademizleeeeeeeeeeeee...
kısaca bilgi verip çıkıyım,detaylar sonra...
1 ağst sabah 11:18 itibariyle sezeryanla oldu doğum...(genel anestezi)
3260 kg boyu da 50cm kuzumun...
ağrılarım var,gaz sancısı fenaaa bişi....
emzirme şu an için güzellllllllllllll ve eğlenceli....
herkese güzel dilekleri için teşekkürler....uğrarız sonra bizzzzzzzzzzzzzzz..öptük...

arsume hayırlı uğurlu olsun kızın.ALLAH sağlık versın.doğum oncesı ve sonrası hıkayenı beklıyoruz.darısı basımıza..

evet 1paket al canım

hippy kısa ama mutlu bır mesaj okudum.oyle geldı msjın bana.ALLAH sağlık versın kuzuna ve sana.emıyer demek maşallah dıyelım darısı bızlerın başına..gaz sancısı ıcın gunde 3lıtre su ıcmy calısın dıye okudum hem sutu bol yapıyormus bırde bol bol yuruyebılmek.fazla yatmamak gerekmıs.(bu arada tabı 3lıtre suyun ıcınde bıtkısel caylarda var.

slm kızlar bende ağustos annesi olucam inşallah bugün 39 haftalıktı bebeğim sabırsızlıkla bekliyoruz son hafta artık çok rahatsızım oturamıyorum yatamıyorum nasıl geçicek son günler bilmiyorum ayrıca benim ikinci bebeğim bu bir kızım var ismi BETÜL 6 yaşında şimdi ikinci kızım geliyor isim konusunda çok kararsızım eşim sen ne istiyosan o olsun diyo ben betüle uygun olsun istiyorum BEGÜM , BUĞÇE düşündüm ama kararsızım düşündüğünüz farklı isim varmı lütfen fikirlerinizi söyleyin....

Tatlım o 25 cc yi ben annemden emmişim. Zaten memey alışayıom d,iye ağzımdan burnumdan sokmuş resmen. geçenlerde efsung bir yazı yollamıştı. Şırıngaya sütrünü çekiyorsun ucuna ince beslenme hortumu takıp memene yapıştırıp bebeğe sanki memenden süt geliyor gibi veriyorsun. Bulursam tekrar yollarım yazıyı sana...

Saol canım. İyi olmanıza çok sevindim. hadi bakalım cmtesi kontrolden sonra mutlaka haber ver bize...

kızlarrrr çok sancı çekiyorum dr.gidicez dua edin bana
duş alıcam çıkıcaz
unutmuşum bu kadar ağrılı olduğunu allahtan kısa sürüyor

Canım yoksa doğuma mı gidiyorsun? Sırada ki bebek haberi senden gelecek sanırım, hadi hayırlısı olsun.

Yok normal mi olsa ama ben sezeryan istiyorum derken aldın bebişini kucağına. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt güzel yavrunu

Canım hoşgeldiniiizzz. Bade' cik ve senin güzel haberlerine hepimiz çok mutlu olduk. ;Tekrar tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün prenses

Bak doktorunda endişelenecek birsey yok demiş iste, sende üzmez kendini sen rahat oldukça bebeğin de rahat olur.

Bugün aklımdan gecmiştin ne yaptı diye, demek meleğine kavuştun canım, tebrik ederim. Allah anali babali sağlıklı büyütmek nasip etsin.

Tebrikler.... Allah anali babali büyütmek nasip Ersin canım.

Tekrar tebrikler hippycim, ikinizin iyi olmasına sevindim, sütunun olması ve bebeğinin emıyor olması çok güzel, hep böyle devam eder umarım.

maşaallah cnmm çok sevndm senin adına sağlıcakla büyüt bebişini çok öpüyorm

prima premium care aldım canım
gözün aydın canımm.. geçmiş olsun.. ayrıntıları bekliyoruz

merhaba kızlar.. gene uykum yok 7 gibi de kalkarım artık yeni doğum haberleri var mı diye baktım şöyle bir.. narçiçeği ve arsume doğum yapmışlar.. maşallahhhhh..
benim de 11 günüm kaldııı.. her doğum haberiyle daha da heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…