valla canım beynim bugun normale döndü heralde kendimi de hatalı görmeye basladım valla bizde az değiliz yani biraz dah sabırlı olmamız lazım eşimin dediği gibi karnı geniş olmaşıyız :))canım inşallah hiçbir sıkıntı olmadan doğurursun..bu arada benim babamda doğumda yoktu doğumdan 1 hafta sonra gelip 4gün zor dayandı gittibende sen gibi sürekli onlara kzıyorum akşamlarıda yatağa girince niye böyle yaptım haketmiyorlar diye ağlıyorum..annem ağladığımı görmediği halde psikologa git diyor...
canım bende günde 2 kez filan sağabiliyorum her sağdığımda 50cc süt çıkıyor ....gerisi mama ile takviye..ayrıca benden emmiyor sağdığımıda biberondan alıyor...sen annendenmi emdin acaba?
anaaamm diiim doğum deme bak gunlerimizde aynı seninki geliyo benimkinde tık yok valla :)kızlarrrr çok sancı çekiyorum dr.gidicez dua edin bana
duş alıcam çıkıcaz
unutmuşum bu kadar ağrılı olduğunu allahtan kısa sürüyor
kızlarrrr çok sancı çekiyorum dr.gidicez dua edin bana
duş alıcam çıkıcaz
duş alıcam çıkıcaz
duş alıcam çıkıcaz
selam kizlarr,
1-2 gundur giremedim topige;
nasilsiniz?
eyeszay dogum yapmis. ne guzelll; Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin eva mina'yi.
my_ittle cnm fotolariniza bayildimmm
sementa cnm hayirdir; sana neden yatak istirahati verdi doktor. cok gecmis olsunnn
ben iyiyim kizlar; bugun kontrolum vardi, nstmiz falan guzel cikti sukur; suyumuz da iyi.
cmr kontrol amacli tekrar detayliya gonderiyor doktorum. bi 15 gunumuz kaldi dedi doguma; sanirim 18'i gibi sez. olacak.
bakalim; cmr ne diyecekler
hepinizi optum cok cok
kızlaaarr selaaam ,
günlerdir(bir haftadır)yokum çünkü meleğim doğdu 27 temmuz çarşamba günü 13:25 te şuan annemim kucağında)sezaryan oldu genel anesteziyle doğumdan çıkınca ağrım oldu ama 1 saat sürmedi ağrı kesiciler çok etkiliydi ilk gün yattım ertesi sabah yürüttüler ve daha hiç yatmadım ameliyat sorunsızdu..kzım 3000 gr 50 cm doğdu sağlıklı bşr bebek cuma günü çıktık hastaneden bugün kontrole gittik 3400 olmuş 51 santim tek sorunum meme ucu çatlaklarım lansinoh kullanmama rağmen 2 ay önceden çok canım yanıor emerken ama katlanıyorum şimdilik bu kadar geniş zamanda tekrar gelicem doğum yapmış arkadaşlarımı kutluyorum özledim sizleri..
kızlaaarr selaaam ,
günlerdir(bir haftadır)yokum çünkü meleğim doğdu 27 temmuz çarşamba günü 13:25 te şuan annemim kucağında)sezaryan oldu genel anesteziyle doğumdan çıkınca ağrım oldu ama 1 saat sürmedi ağrı kesiciler çok etkiliydi ilk gün yattım ertesi sabah yürüttüler ve daha hiç yatmadım ameliyat sorunsızdu..kzım 3000 gr 50 cm doğdu sağlıklı bşr bebek cuma günü çıktık hastaneden bugün kontrole gittik 3400 olmuş 51 santim tek sorunum meme ucu çatlaklarım lansinoh kullanmama rağmen 2 ay önceden çok canım yanıor emerken ama katlanıyorum şimdilik bu kadar geniş zamanda tekrar gelicem doğum yapmış arkadaşlarımı kutluyorum özledim sizleri..
hayırlı olsun bebeğin..ALLAH bızede nasıp etsın canım.gogus ucları ıcın doğumda n bırkaç gun oncesıne yapılabılecek seyler varmıs onlar ıcınde geç kaldın tabı.olsun ya bebegın emıyor ya ne guzel.allah uzun uzun omurler versın bebegınee
ayy maşallah canııım allah sağlıkla huzurla analı babalı büyütsünkızlaaarr selaaam ,
kızlar ya benım mıdem cok yanmaya basladı aksama doğru başlıyo gecmıyoda kolay kolay sankı içimde ateş yanıyo konusamıyorum bile.bide cok acıkıyorum ama sofraya oturunca ıkı lokmadan sonrasını zor yutuyorum yanı hem ac hemde iştahsızım sızde de oluyomu bunlar
kızlar ya benım mıdem cok yanmaya basladı aksama doğru başlıyo gecmıyoda kolay kolay sankı içimde ateş yanıyo konusamıyorum bile.bide cok acıkıyorum ama sofraya oturunca ıkı lokmadan sonrasını zor yutuyorum yanı hem ac hemde iştahsızım sızde de oluyomu bunlar
kızlaaarr selaaam ,
göğüs ucu için ne yapılabilirmiş ??
göğüs ucu için ne yapılabilirmiş ??
biz de alalı 2 hafta oldu canım bende de tık yok :) haziran annelerinde hurma kehanetini okudum ben cesaret ettim denedim yine bişey olmadı bende bi sorun var sanırım :))My little sun shine;
cnm fotolarınız cok hos bayıldım masallahh ne hos bı hatıra olmuss
kızlar bu arada en önemlı seylden bahsetmeyı unuttum sıze,
hanı burada kızlarla klima vatılator kenhanetınden bahsetmıstık hatırlarsanız :)
vantılator alan 2 gun sonra doguruyodu 2-3 kısını basına gelmısr-tı ben 22.07 cuma gunu dogum yaotım 20.07 çarsamba gunu vantılator aldık 1 gece rahat rahat efıl efıl yattım 2. gun dogum yaptım sımdı kıme solesem bunu ınanmıyor
bu kehanet degılde nedır gercekten ?? :)))))))))))
eger hemen dogum yapmak ısteyen varsa gıtsın bı vantılator alsın 2. gun dogumda allahın ıznıyle
:)))))))))))))))))))))
bende tuttu sızde de tutabılır esım de cok sasırdı falla :)
neyse eymen uyandı onunla ılgılenmem lazım
hepınızı opuyoz teyzelerıı
benim durumum da tam tersi 1 ağustostaki kontrolümde 3 kiloydu 10 günde yarım kilo daha alırsa 10 ağustosta sezeryana alacak boyum kısa olduğu içinmiş.. sağlıkla doğurursun inşallah canım son haftalarda kilo alma hızı yavaşlıyor zaten benim doktorumun demesine göre..slm doktor kontrolünden yeni geldim,çok yoruldum.dr.a yalancı doğum sancılarımdam bahsettim bide bebeğim 2 gündür az hareket ediyodu onu söyledim ilk defa nst'ye bağladı,sonucu iyi çıktı.bebeğim on günde neredeyse hiç kilo almamış ona şaşırdım.hergün yumurta,et,yoğurt gibi onu beslicek şeyler yediğim halde hiç almamış hayret.dr. 18 doğum tarihi veriyor ama biz 23 ünde istiyoruz.ablasıyla doğum günleri aynı olucak o zmn bakalım kısmet.bu arada dğm yapanların gözü aydın.Allah analı,babalı sağlıklı bi şekilde büyütmek nasip etsin.darısı biz doğurmayanların başına..
biz de doktorumla 10 gün içerisinde fazla kilo almamasını bekliyoruz canım bizim istediğimiz durum bu yani:) gelişimi iyi olduktan sonra kilonun önemi yok..hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallahcanım benim bebeğim de 10 gün önce gittiğimde 3075gr 2 hafta önde çıkmıştı şimdi yine 3080 gr civarı aynı yani şimdi de 1 hafta kadar önde.. geçen hafta demişti doktorum zaten son haftalarda kilo alımı aynı hızda gitmez arar durur belli olmaz diye şimdi de normal korkacak bişey yok dedi senin doktoru da normal dediyse hiç endişelenme biz kendimize bakıp iyi beslenicez boş stres yapmıycaz elimizdenbaşka bişey gelmez zaten nst de iyiymiş ne güzel:)
bende duydumCanım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ,darısı başımıza inşallah,ne güzel kilo almış iyi emiyor demekki,meme ucu çatlakları için bir arkadaşım evicap kapsül önerdi,ona çok iyi gelmiş(E vitamini içeriyor) kapsülü patlatıyomuşsun,her iki memeyede sürüyomuşsun,sadece vitamin olduğu için bir yan etkisi yok,emzirizken silmek gerekirmi bilmiyorum ama silinse iyi olur herhalde,birde madecassol krem çok iyi geliyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?