2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz ilk 3 yıl düşünmedik..düşündükten sonrada 2 bebek kaybettim....bu bebeğe sahip olmak için çok uğraştım...ve dediğin gibi biz istedik ve ne zorluklarla istedik....canım ben işe başlamyı düşünmüyorum belli bir süre kendim bakmayı düşünüyorum...

sen nezaman başlamayı düşünüyorsun? bebeğe kim bakacak? buarada sen hengi şehirdesin? ne iş yapıyorsun?

bu arada herkese gunaydinnnn

hippy; arsume, narcicegi cok cok tebrik ediyorum sizleriii; Allah bagislasin bebeklerinizi; gule gule , saglikla buyutun

sen nezaman başlamayı düşünüyorsun? bebeğe kim bakacak? buarada sen hengi şehirdesin? ne iş yapıyorsun?

Ayyy imrendim sana canım, bebeğe kendin bakıyor olman çok güzel.... malesef ben 5 ay yanında kalabileceğim kızımın, sonra tekrar iş. (( Ben ankaradayım, özel bir şirkette mühendisim. İşe başlayınca annem bir süre ilgilenecek, arada kayınvalidem. Her ikisi de izmirdeler dönüşümlü olarak gelirler artık, böyle idare edeceğiz. sonrada bakıcı veya kreş olayları başlar.

bebginizin dogum kilosu ile son kontrolde olculen kilosu uyumlu mu acaba ??

benim bebek 2900 civarı doğmadan 5gün önceydi doğum yaptığımda 3150...

canım en azından annen bakıcak..bende özel bi kurumda çocuk gelişimi uzmanı olarak çalışıyordum...ben şunu düşündüm.. : kendim çocuk gelişimi uzmanı olarak başka çocuklara eğitim verirken neden çocuğum benden mahrum kalsın....biraz bencilce ama önce can sonra canan demişler...

kizlarrr;

eyeszay'in actigi topige dogum hikayelerinizi yazin yaa; vaktiniz oldugundaaaa

canım doğum hikaemi ben buraya yazmıştım ama kopyalayıp oraya yapıştırayım...

Teşekkür ederim güzel dileklerin ve yorumun için. Ben sepeti Koçtaş tan aldım. Hatta bebeğin kız ise pembe tavşanlı olanı da vardı. Şifonyer üzerine koymak için daha küçük sepeti ve çöp kovası da var.

Canım yazıyı buldum hatta bu sitede emzirme üzerine başka yazılarda bulabilirsin

Emzirme | Pratik Anne - Part 3

Canım bence enerjini temizlik vs. gibi yorucu işler için harcama. Okuduğum tüm kaynaklarda bu enerjiyi doğum için saklayın diye yazıyor. İnsan tabi böyle bir fırsatı kolay kolay bulamıyor çok iyi anlıyorum seni ama dikkat etmekte fayda var.

Aaa! evet onu duymuştum. Hatta geçen D& R da gördüm ama alsam mı karar verememiştim. Demek beğenen arkadaşların var. ok. Saol. Hehe buarada umarım fazla alışmayız bu evde olma durumuna sonra işe dönmesi işkence olabilir. :)))

Canım biraz daha sabır. Allah kuvvetini verir. Uğraşacak başka şeyler bulmaya çalış. Kafanı dağıtmaya bak. ozaman vakit biraz daha kolay geçer belki.

Valla imrendim şimdi. Ben o cesarette değilim yani daha önce daha çocuk düşünmüyorken hep çocuk olunca 2 yıl ara vereceğim diyordum ama şimdi pek imkanı gözükmüyor. Gerçi eşim bence çalışma yada part time bir yerde danışmanlık yap diyorsa da hem borçlar hem de bizim işin biraz nankör olması nedeni ile cesaret edemiyorum.

gunayydın kızlaaar nassınız bugun söyle sayfaları okudumda mahmurluk çökmüş herkese biraz enerjıiniz düşük geldi
yılmak yok son zamanlarımız ama olsun tadını cıkararak devam edicez bende kızım ne zaman gelecek demekten vaz gectim artık :)) cevremde bekleyenler var diye kızımı strese sokmak manasız geldi hergün 3-4 telefon görüşmesi hepsinde de aaa sesin iyi geliyoo doğurmamışsın daha ee nezaman diye abi kimse normal doğumu beklememişki:))) ama pzt si dr mla görüşücem tecrübelerine göre normal olurmuyum olmazsam eğer sezer için ayarlama yapalım diye çünkü onun 1000den fazla doğum tecrübesi vardır benimse 1 :)))

canım ben yeni bir kitep aldım nette baktım herkes bunu öneriyor hala okumadım ama
http://www.idefix.com/kitap/bebek-bakim-sorunlarina-mucize-cozumler-tracy-hogg/tanim.asp?sid=E1SDEYCG2B2BI41NCZ2G
t
racy hogg

paylaştığın yazılara şimdi bakıcam canım..çok teşekkür ederim....canım bizimde borçlar var....doğum iznim bitince imza yetkimi kullanmayı düşünüyorum...

paylaştığın yazılara şimdi bakıcam canım..çok teşekkür ederim....canım bizimde borçlar var....doğum iznim bitince imza yetkimi kullanmayı düşünüyorum...
canım Ürün Değerlendirme – Emzirme takviye sistemi (Supplemental Nursing System) | Pratik Anne bu ürün tr de satılmıyor incele yinede ben ona söyle çözüm buldum büyük sırınga ve serum hortumu serum hotumunun ucunu gögüse yapıştır emzir o emerken aslında rahatca süt agzına gidecek ve emmeye alışaak bir iki videoda vardı dur buliiimde izle sende :)

kızlar bizim niye doğum hikayelerimiz yok.. eyeszay açmıştı sanırım öyle bir başlık.. temmuz annelerininki ne güzel ara ara girip okuyorum bizim de olsun..

doğum yapan güzel anneciklerimiz keşke yazsa buraya hikayelerini
http://www.kadinlarkulubu.com/agusto...ikayeleri.html (2011 Ağustos Annelerinin Doğum Hikayeleri)

tekrar yazayım dedim.. gece 2 de yazınca kimse görmedi sanırım

selam kizlar

eyeszay den pel bi haber yok sadece 4 gün hastanede kalicagini yazmisti cikinca yazicam ben kizlara dedi. bebek kac kilo durumlari nasil falan pek bisey bilmiyorum bende.

dogum yapan arkadaslar olmus yine bi günde bile kaciriyorum valla. hayirlisi olsun dogum yapanlara ve yakinda yapicak olanlara.

bizde doktordan geldik az önce. nts de az sancilar cikti ama doktor normal oldugunu doguma hazirlik sancilari oldugunu söyledi. aciklik yokmus ve bebegin basi daha dogum kanalinda degil. yine tekrarladi suyum birsen gelirse belimin altina yastik koyup beklicekmisim ambulansin gelmesini. arabayla hastaneye gitmek yokmus. bebek iyi ama plesantada kireclneme gibi biseyler gördü sigara iciyomusun dedi bana ama ben hayatta agzima sürmedim ve hamileligimde de icilen ortamlarda bulunmamaya calsitim ama önemli bisey degil dedi cünkü bebek 2 hafta öncesine göre kilo almis ama artik eskisi kadar cok almiyo galiba 3 kilo civari demekle yetindi. bundan sonra kilonun pek bi önemi yokmus.

doguma giricek doktordu bugün kontrole gittigim. dogumla ilgili konustuk biraz heyecanli oldugumu ve korktugumu söyledigimde gayet rahat neden korkuyosun ki dedi bana bu gayet dogal bi sürec ilk doguracak insan sen degilsin. sonunda güzel bisey var bebegini kucagina alicaksin dedi. agrilar olucak ama terlemeden daga tirmanamazsin dedi :) türkiyedeki sezeryan oraninin yüksekliginden de konustuk en ufak biseyde sezeryana yönlendirmeyi cok sacma buldugunu söyledi bende dedim ki kadin doktorlari kendi eslerini bile sezeryan yapiyolar bu da benim kafami karsitiyo.doktor kendi esinin dogumunu kendisi yaptirmis normal dogumla bi daha olsa yine ayni sekilde yaparim dedi.epiduralle ilgili de simdi karar vermen gerekmez dogum aninda agrilarin cok olursa yapilir yan etkileinden de korkmana gerek yok dedi. kasiklarimdaki agrilarin kalcamdaki agrilarin belimdeki agrilarin bacagima kadar vurmasi bunlarin hepsinin normal oldugunu söyledi artik doguma az kaldi vücudunda bi cok degisiklik oluyo dedi.

bundan sonra dogum olursa tehlikeli degilmis normal hayatina dönebilirsin bol bol yürümeye calis günün gecmesini istemiyosan dedi yoksa 2 haftaya kadar bekleyebiliyolarmis

amma cok yazdim yaaa. bizde haberler böyle umarim kuzum gec gelmez bu arada sulesliii den haber yok az önce aradim ama acmadi kimse ne yapti acaba???

ben gördüm :))) doğum hikayem yok ama bişeyler yazdım hemde gece :)))

slm kızlar;
biz de dün dr teyzemizdeydik. Ters pozisyonumuz normale dönmüş nihayet. 2.620 gr olmuş küçükbey haftasıyla uyumlu dedi dr. 37. haftada alttan muayene edicem ona göre kesin olarak mormal olur mu olmaz mı karar vericez dedi. Ben normal istiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz tek sıkıntım iri bebek olup da son anda sez.'e alamaları....Hayırlısı bakalım. Şimdi bu muayeneyi bi aletle mi yapacak? bilgisi olan yazabilir mi?

Kitap konusunu sormuş bazı arkadaşlar gittiğim seminerde demişlerdi ki kesinlikler üniversite hocalarının kitaplarını okuyun. Sağdan soldan yanlış bilgiler edinmeyin.Özellikle Gülbin gökçay'ın yaşamımın ilk 2 yılı diye bir kitabı varmış.(30 tl civarı ) '2 yıl boyunca ihtiyacınız olan tüm bilgiler mevcut demişti. Ama acayip talep gören bi kitap bulmak biraz sorun oluyomuş.Bi de ince bi kitabı varmış adını unuttım 7 lira civarı o da güzelmiş. D&R da bulabilirsiniz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…