- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
bende bana kalsa kociş ve kızkardeşim yeter ama annemle babamda olacka bide babmın yanında raht ta olmuyorum gecenlerde evin içindeyiz haaa ailemde hiç kapalı değildir belitiimde olayı anlayın eski büyük beden tişörtleirmi evde giyiyorum ama bazılarınd agenede göbüşüm alttan hafifi açılıyo baktım annem kaş göz yapıyo banacanım annem küçük kardeşimi doğuracağı zaman herşey batmaya başlamıştı dediğin gibi:))))b biz kahvaltı yapıyoduk ve a
nnem sancılandı birden bi kızdı bize ben burda sancıdan ölüyorum siz rahat rahat kalvaltı yapıyosunuz demiişti gülsek mi ağllasak mı şaşırmıştık :))))
bencede yanında fazla kişi olmamalı herşey rahatsız ediyo![]()
yaaaa biii gittt dedim giyecek sey bulamıyoz her gün 2 kat elbise değiştiriyorum olanlarla idare edicez neymiş göbeğim görünmüş eee nolcak gören kim kocam babam kızkardeşim ve annem ne var yanii gecen dr a gittik ben göbek ortada babmda ultrasona baktı yani nolcak annemin psikolukları işte valla biliyosunuz abanada batıyolarda inşallah bişey demem eşim 4-5. ayımdan beri bugunler için tembihliyor dogum zamanı ve sonrasına hazırlıyor beni :)))))