• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım annem küçük kardeşimi doğuracağı zaman herşey batmaya başlamıştı dediğin gibi:))))b biz kahvaltı yapıyoduk ve a
nnem sancılandı birden bi kızdı bize ben burda sancıdan ölüyorum siz rahat rahat kalvaltı yapıyosunuz demiişti gülsek mi ağllasak mı şaşırmıştık :))))
bencede yanında fazla kişi olmamalı herşey rahatsız ediyo :8:
bende bana kalsa kociş ve kızkardeşim yeter ama annemle babamda olacka bide babmın yanında raht ta olmuyorum gecenlerde evin içindeyiz haaa ailemde hiç kapalı değildir belitiimde olayı anlayın eski büyük beden tişörtleirmi evde giyiyorum ama bazılarınd agenede göbüşüm alttan hafifi açılıyo baktım annem kaş göz yapıyo bana
yaaaa biii gittt dedim giyecek sey bulamıyoz her gün 2 kat elbise değiştiriyorum olanlarla idare edicez neymiş göbeğim görünmüş eee nolcak gören kim kocam babam kızkardeşim ve annem ne var yanii gecen dr a gittik ben göbek ortada babmda ultrasona baktı yani nolcak annemin psikolukları işte valla biliyosunuz abanada batıyolarda inşallah bişey demem eşim 4-5. ayımdan beri bugunler için tembihliyor dogum zamanı ve sonrasına hazırlıyor beni :)))))

kizlar anca bu baskasinin netinden girebildim gene baglanti yoktu. ama yarin internet icin gelecekler bebek gelmeden son kez sizinle doya doya konusacagim sanirsam. yani umarim. gerci isleri belli olmaz bu insanlarin ama. dun size korseyi sormustum o sayfaya donemiorum malum baglanti. gene soriyim ondan ne zaman korseyi giyecegiz?? dogumdan hemen sorami?

ben doğumdan bir hafta sonra giymiştim tabi sezeryan olmuştum 2 ay boyunca sürekli giymiştim göbeğimde çok az kalmıştı

aynen cannım bende her wc ye gittiğimde korkuyla gidiyorım acaba nişan gelmişmidir falan diye korka korka bakıyorum:37:
az kaldı artık onunda stresi var üzerimizde hayılısıyla bi atlatsak alsak yavrularımızı kucağımıza sonrada bu hallerrimize güleriz :))))
ayy allkahım gülücem ben gülücem hemde nasıll ufff sıcaklarda bunalttı son günlerimiz olmasıda gerdi zaten
bide annem yaptığı her yemegin her adımını soruyro sanki 35-36 yıllık ev hanımı benim deli ediyo bamyanın ekşisini şimdimi koyiim sonramı sonrada dioki koysam iyi ya naparsanyapaa ,

bende bana kalsa kociş ve kızkardeşim yeter ama annemle babamda olacka bide babmın yanında raht ta olmuyorum gecenlerde evin içindeyiz haaa ailemde hiç kapalı değildir belitiimde olayı anlayın eski büyük beden tişörtleirmi evde giyiyorum ama bazılarınd agenede göbüşüm alttan hafifi açılıyo baktım annem kaş göz yapıyo bana
yaaaa biii gittt dedim giyecek sey bulamıyoz her gün 2 kat elbise değiştiriyorum olanlarla idare edicez neymiş göbeğim görünmüş eee nolcak gören kim kocam babam kızkardeşim ve annem ne var yanii gecen dr a gittik ben göbek ortada babmda ultrasona baktı yani nolcak annemin psikolukları işte valla biliyosunuz abanada batıyolarda inşallah bişey demem eşim 4-5. ayımdan beri bugunler için tembihliyor dogum zamanı ve sonrasına hazırlıyor beni :)))))

dediğin gibi gören kim baban ama maalesef bizde de durum aynı annem hep dar şey giyme karnın belli olmasın ortaya çıkarıcak şeyler giyme diye tembihliyo onlara gittiğimde bende iki kıyafet götürüyorum biri gayet rahat ve açık ama babam gelince daha karnımı ortaya çıkarmayan şeyler giyiyorum. ama kayınvadidemlerde hiç öle bişey yok hatta ben 4 aylık hamileyken falan kayınpedereim kayınvalideme demişki
" yaa bu kızın hiç karnı belli değil niye bol giyiniyo sürekli bakıyorum ama yok anlamıoyorum demiş" hehehee onlar çok ama çok hevesliler 2. torun geliyo diye

doğurduk hayatımızda düzene girdi yaaa rayış içindeyiz ne yapsak diye aklıma su geldi ayda 1 ceyrek alınacak
kk da bir topik var
haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı
diye ben dioom ki malum burda devam edicez nasılsa bebek bakımları cocuk gelişimleri doum gunleri vs bari bu arada bide böyle bi birikimli günmü yapsak ayda 1 ceyrek veya belli bir miktar tl
tabii bu seivyeye gelmek için 3-4 belkide 5 ay gecirmiş olmlaıyız sanırım :)

bence çok iyi fikir hem birbirimizi de destekleriz gazlarız:)) tek başına yapmak zor oluyo

bnm sezaryan ya kızlar iişin süsündeyım acaba ne gıysem :) tabı erken gelırse ozaman elıme ılk ne gecerse.kesın şu bol şalvara benzer basma kuması gıbı pantalonlarm var onlardan bırı gecer:) elbıselerım pek yok.hemen hemen yaza gırdgmzden berı her ay 1 tane aldım gecen alınan bu ay olmuyor:)yanı elbıse kıtlıgı ıcerısındeyım üstelik gıyım magazamız var bzm kızlar.dukkandakı tum elbıleseler ya belden lastıklı ya kemerlı.onları denıyorum cok komık gorunuyorum.42 bedene kadarlar zaten.
su gelmesı dedınız ya nasıl olack bn anlamam hıc ya cunku sureklı bı akıntı halım var bnm.hamılelık oncesı akıntılar gıbıde deıller. anlayamam heralde ole bırseyım olsa nişan falan gelıor dıorsunuz ya su durumumdan farkıı nasıl bılmıyorum kı hıc.

dediğin gibi gören kim baban ama maalesef bizde de durum aynı annem hep dar şey giyme karnın belli olmasın ortaya çıkarıcak şeyler giyme diye tembihliyo onlara gittiğimde bende iki kıyafet götürüyorum biri gayet rahat ve açık ama babam gelince daha karnımı ortaya çıkarmayan şeyler giyiyorum. ama kayınvadidemlerde hiç öle bişey yok hatta ben 4 aylık hamileyken falan kayınpedereim kayınvalideme demişki
" yaa bu kızın hiç karnı belli değil niye bol giyiniyo sürekli bakıyorum ama yok anlamıoyorum demiş" hehehee onlar çok ama çok hevesliler 2. torun geliyo diye
valla benim koca tarfımda en az bizimkiler gibi valla çok acılmamak kaydıyla giyiyorum kim karışacak ya artık bana koca kadın oldum yani eşime bile kalmadı uyarmak

bence çok iyi fikir hem birbirimizi de destekleriz gazlarız:)) tek başına yapmak zor oluyo
oleeeeeeey şimdilik 2 kişiyiz :)))
birikimleirmizle de kendimize bişiler alırız ödül olarak :))

bnm sezaryan ya kızlar iişin süsündeyım acaba ne gıysem :) tabı erken gelırse ozaman elıme ılk ne gecerse.kesın şu bol şalvara benzer basma kuması gıbı pantalonlarm var onlardan bırı gecer:) elbıselerım pek yok.hemen hemen yaza gırdgmzden berı her ay 1 tane aldım gecen alınan bu ay olmuyor:)yanı elbıse kıtlıgı ıcerısındeyım üstelik gıyım magazamız var bzm kızlar.dukkandakı tum elbıleseler ya belden lastıklı ya kemerlı.onları denıyorum cok komık gorunuyorum.42 bedene kadarlar zaten.
su gelmesı dedınız ya nasıl olack bn anlamam hıc ya cunku sureklı bı akıntı halım var bnm.hamılelık oncesı akıntılar gıbıde deıller. anlayamam heralde ole bırseyım olsa nişan falan gelıor dıorsunuz ya su durumumdan farkıı nasıl bılmıyorum kı hıc.

illaki anlarsin canim istem disi idrar kacirma gibi oluyo diyolar. bazilarinda fooss diye akiyomus bazilarin sizinti seklinde oluyomus

illaki anlarsin canim istem disi idrar kacirma gibi oluyo diyolar. bazilarinda fooss diye akiyomus bazilarin sizinti seklinde oluyomus

ısu glmesı bariz bırsekılde bellı olyr ozman tatlım nısan gelmesını anlamam ozaman bn:)
hayırlısı bakalım..suan sıcaktan yapck brsey bbulamadım tv de bırsey yk sıkıldım flash ta yalcın abı var:) ıcımı kemırdı herıf yahuu napsam kı yaaa

ayy allkahım gülücem ben gülücem hemde nasıll ufff sıcaklarda bunalttı son günlerimiz olmasıda gerdi zaten
bide annem yaptığı her yemegin her adımını soruyro sanki 35-36 yıllık ev hanımı benim deli ediyo bamyanın ekşisini şimdimi koyiim sonramı sonrada dioki koysam iyi ya naparsanyapaa ,

ayy canım ya güldürdün beni vallahi :) okurkrn gülüyorum annem de ne neye gülüyorsun diye soruyo :) o da aynı senin annen gini yaa :) oda 37 yıllık ev hanımı duygu bunu şöylemi yapsam suyunu öncemi koysam sonramı koysam mutfağa girince sürekli bi soru hali :) bak diyorum arkadaşımın annesi de aynı senin gibiymiş hiç bi kere ben öylemi yapıyorum duygu diyoo :)))):9: demekki hepsi aynı oluyo:1::1:

kıyafet krizi bizde de var burda istediğimi giyemiyorum laf olur vs diye ki oluyordur da elbise giymedim hiç hep pantolon ama dayanamıyorum artık sıcaga.akşam yürüyüşe giderken esofmanı giyiyorum eve gelince onun ıslaklığı ile çamaşır yıkanır resmen.yarın doktor kontrolümüz var eşime diyorum 1 tane elbisem var bari merkeze giderken onu giyeyim henüz cevap alamadım duymazdan geldi.aileler zaten uzakta evde ne bulsam giyiyorum eşimin benim diye bakmadan dolaptan ilk çektiğim üstümde zaten günde 5 kere üstümü değişiyorum bugün 44 dereceydi ev bile 38 derece.bir ara bana klima al diye ağlamaklı oldum

ısu glmesı bariz bırsekılde bellı olyr ozman tatlım nısan gelmesını anlamam ozaman bn:)
hayırlısı bakalım..suan sıcaktan yapck brsey bbulamadım tv de bırsey yk sıkıldım flash ta yalcın abı var:) ıcımı kemırdı herıf yahuu napsam kı yaaa
nişanı anlarsın yaaa sumugumsu olabilir kahverengi yada daha kımızı burda zynptnc nin nişanı kanama gibi olmuştu topicimizin ilk bebişi :)))

ayy canım ya güldürdün beni vallahi :) okurkrn gülüyorum annem de ne neye gülüyorsun diye soruyo :) o da aynı senin annen gini yaa :) oda 37 yıllık ev hanımı duygu bunu şöylemi yapsam suyunu öncemi koysam sonramı koysam mutfağa girince sürekli bi soru hali :) bak diyorum arkadaşımın annesi de aynı senin gibiymiş hiç bi kere ben öylemi yapıyorum duygu diyoo :)))):9: demekki hepsi aynı oluyo:1::1:
le işte afedersinde her b.ku süruyolar valla annem deli ediyo bazen haytımda yapmadığım yemegin nasıl yapiim diye bana soruyo :))) eee artık bende 1-2-3-5 derken tahammul edmiyorum :))
yaaa bazı kadınlar böy

kıyafet krizi bizde de var burda istediğimi giyemiyorum laf olur vs diye ki oluyordur da elbise giymedim hiç hep pantolon ama dayanamıyorum artık sıcaga.akşam yürüyüşe giderken esofmanı giyiyorum eve gelince onun ıslaklığı ile çamaşır yıkanır resmen.yarın doktor kontrolümüz var eşime diyorum 1 tane elbisem var bari merkeze giderken onu giyeyim henüz cevap alamadım duymazdan geldi.aileler zaten uzakta evde ne bulsam giyiyorum eşimin benim diye bakmadan dolaptan ilk çektiğim üstümde zaten günde 5 kere üstümü değişiyorum bugün 44 dereceydi ev bile 38 derece.bir ara bana klima al diye ağlamaklı oldum
agla kız aldır bi klima ben aldırdım valla iyikide alınmış rahat ediyom acıcık sürekli çalıştırırsam hasta olurum diye çalıştırmıyorum ama bunaldımmı tak bas tuşa ohhhh yayla havası :))

kızlar çikolata almamıştım bugün hadialım bari oldum resmen niye böyle oldum bilmiyorum :))
şuan çok panik durumdayım ilk ameliyatım korkuyorum da tırsak ben :) ama olsun melek gelince herşey başka :)

çikolatayı gittim bir pastaneden elit madlen aldım
sizin ki gibi şekilli değil keşke önceden ben de yaptırsaydım dedim aman olsun dimi bu da böyle olsun.
maksat ağız tadlansın :))

bu arada saatim değişti 7 de ameliyata giriyorum :) sayılı saatler kaldı :)
epidural sezeryan olcaktım ondan da caydım ee ben kararsız bi anneyim :)
tırstım :) genel anestezi olcam..
dualarınızı bekliyorum..

bu arada venüscüm bak ben sana demiştim korkma sakın sen erken doğurmazsın diye
aynı gün doğurmak nasip olacak ikimize :)
işte böyleeee...
DERİN' İM dünyama hoşgeldin annem...şimiden..en güzel hediyem :nazar:

Şİmdiye çoktan gelmiştir mis kokulu yavrum

Kizlaaar malumunuz normal düşüyoz Yaaa hastaneye giderken ne giysek elbise iyi olurmu Bide ciktigimizda ne giysek nasıl oluruz acaba ?Gereksiz ne varsa bu aralar boşluktan hep aklima takılıyor :)))) Neden 1 ayı bulurmuş kanunennmi yoksa işlemlerin yetişmesini ? Ama acele olsun deme de sen gene hayırlısı olsun de

Canım çıkışta da gene hamile giysileri götür ben götürmemiştim inerim sanmıştım ama inmemiştim, hstde de önlük giydirmişlerdi kıyafetlerim hiç kirlenmedi benim

Aynen ne giysem annem için sorun yok göbeğin çirkin duruyor falan filan

nişanı anlarsın yaaa sumugumsu olabilir kahverengi yada daha kımızı burda zynptnc nin nişanı kanama gibi olmuştu topicimizin ilk bebişi :)))

Benim kırmızımsı gelmişti, suyum da azar azar gelmişti ped takıp gitmiştim anlamamıştım bile....

sumugumsu evet ama renk kahve fln deıl.henuz nışanlanmadım demekkı.töbe töbe:)
evde tekım ne komsu ne arkds ne aıle kımsede yok kocimde dukkanda hep aman basıma gelırde kımsem olmz yanımda.

canım nişanda da hafif bi kanama oluyo yada akıntıyla berbaber pembelik oluyo. onuda anlarsın canım :34:
bende nişan gelmişti hafif bi kanama olmuştu

altın yatıırımnda bende varıııımmm kızlar.. nasıl yapcezz bunu?
ben diomki su doumlarımızı atlatalım bebişler hiç olmazsa 3-4 aylık olsun kendimize gelelim hayt düzene girsin nasılsa burdan yazısıyor olucaz
elimizdeki artan paraları bozuklukları bir kenara atarak birikim yapalım derim ben misal su parasının üstü gibi biriktir biriktir sonra göl olsun hesabı :)))))))
sonra da birikimleirmizi toparlar kendimize bişiler alırız :))) olmamaı heeeeççççç:))))))))

ayyy laptop basında da sıkıldım çıkiiim birazdan el mahkum burdayım zaten :))))

Back