• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bu bir hafta boyunca ne yedin peki neolur anlat benimde aynı sorunum var
bebiş 4 hafta önce gittimizde bana da aynısını dedi. Karnı küçük bir hafta diye. çok üzüldüm. Kilo alsın diye uğraşıyorum. Bu bir hafta boyunca ne yedinde bebiş bukadar kilo aldı

selamlar.ya ben burada ne dedilerse onu yaptım :1: günde 2 bardak süt,1 kase yoğurt bide ayran aşı dediler buğdaylı ondan içtim biraz.yumurta yemeyen ben hergün 1 tane bıldırcın yumurtası yedim.haşlama yaptım böle tavuklu etli falan öle şeler yedim.Allah yardımcımız olsun bide dua ettim.çok üzülüyordum çünkü.inşallah aynı hızda devam eder tabii.3 kilo üstü doğsalar iyi olur.inşallah

kızlarrr bır sıteden yazı kopyalıyorum sıze...yanlıs bıldgmz bırsey vrmıs 38den sonra sezaryan oluyor ya hanı dıyoruz erken alınmasın kılo alsın ıcerıde bakın doktor ne demış...

Doktorların çoğu sezaryan ile doğumu 40. haftanız dolmadan önce ve bir çoğu 38+0 - 39+0 arasında yapılmasını önerir. Sizin bu durumda aklınıza ilk gelecek sorular "bebeğin henüz zamanı dolmadan önce doğması uygun mudur?", "biraz daha kilo alması beklense daha iyi olmaz mı?" şeklinde olacaktır. Doğrusu şudur: Bebeğiniz 38. haftadan itibaren artık doğmaya hazırdır. Daha fazla beklendiğinde daha "kilolu" doğacağı doğrudur ancak bebeğiniz rahim içinde günde 25-30 gram alırken doğduktan sonra, doğal olarak kaybedeceği tartıdan sonra günde 40 gram civarında alır. 40. haftaya yaklaştıkça sizin doğum sancılarınızın beklenmedik bir şekilde ortaya çıkma ihtimali artacak ve "planlanan sezaryan" "acil şartlarda gerçekleşen bir ameliyata" dönüşecektir. Bu nedenle sezaryan planlanmışsa doktorunuzun size 40. hafta dolmadan önereceği "planlı sezaryan" tarihini gönül rahatlığıyla kabul edebilirsiniz.

kızlar ya bu bebek şekerlerini kendisi yapan oldumu şu tüllerden alsak 50 tane falan izinde yapsam becerirmiyim zamanda geçer hiç elim yatkın değildir bu işlere ama çok özendim.beyaz şekerde alırız kurdalesinide nerden bulabilirim bu malzemelerini ya

selamlar.ya ben burada ne dedilerse onu yaptım :1: Günde 2 bardak süt,1 kase yoğurt bide ayran aşı dediler buğdaylı ondan içtim biraz.yumurta yemeyen ben hergün 1 tane bıldırcın yumurtası yedim.haşlama yaptım böle tavuklu etli falan öle şeler yedim.allah yardımcımız olsun bide dua ettim.çok üzülüyordum çünkü.inşallah aynı hızda devam eder tabii.3 kilo üstü doğsalar iyi olur.inşallah

saol canım ya aynısını bende yapayım. Bebişim kilolu olsun. Baksanaa bir haftada yarım kilo almış nerdeyse maşallah aman nazar değmesin. Benim bebişimde kilo alsın. C.tesi gidicem doktora inş.almıştır kilo. Bende 2-3 hafradır et balık tavuk bol yedim. Inş. Faydası olmuştur.
Ayran aşınında tarifini ver olurmu :)

[
kızlar ya bu bebek şekerlerini kendisi yapan oldumu şu tüllerden alsak 50 tane falan izinde yapsam becerirmiyim zamanda geçer hiç elim yatkın değildir bu işlere ama çok özendim.beyaz şekerde alırız kurdalesinide nerden bulabilirim bu malzemelerini ya

ben kendim yapmadım ama gidip malzeme bakmıştım
tüller hazır satılıyor ortasına şeker, lavanta koyup kenarındaki kurdeleleri çekip bağlıyorsun
yani herşeyi hazır ekstra kurdela almıyorsun yapımı çok basit
ama fiyat olarak benim baktığım yer biraz pahalıydı hazır almak daha uyguna geldi uğraşmak istemedim

Aylardan sonra kayınvalidem aradı nasılsın bitbitbit Allah bı avazda kurtarsın fisfis ... Biriki dua buda bisey dımı ;))))

Ben salı gecesi eşimde cmt sabahı dogmus nette gormuştum doğduğun gün pat salı cars .. Gibi enerjini etkiliyormuş Sezerciler bı bakın bakalım sizinkilerde neler olacak ;)))

Ayyy topic kapalı gişe 22 kisi var suanda :))) Kızımda sag kaburga boşluğumu oydu resmen mübarek tekvandocu olacakheralde ;)))

merhaba ağustos anneleri, doğum vakitleriniz yaklaşmış sağlıcakla alın kucaklarınıza yavrularınızı.kısmet olsaydı bende bu topiçde devam edecektim ama nasip değilmiş.Dua edin bana, hamilelerin duası kabul olurmuş bu ay çalışmalara başladık ağustosda doğurma şansımı kaybettim en azından ağustosda hamile olduğumu öğreneyim hayırlısıysa.çok öpüyorum sizleri ve bebeişlerinizi:))

merhaba ağustos anneleri, doğum vakitleriniz yaklaşmış sağlıcakla alın kucaklarınıza yavrularınızı.kısmet olsaydı bende bu topiçde devam edecektim ama nasip değilmiş.Dua edin bana, hamilelerin duası kabul olurmuş bu ay çalışmalara başladık ağustosda doğurma şansımı kaybettim en azından ağustosda hamile olduğumu öğreneyim hayırlısıysa.çok öpüyorum sizleri ve bebeişlerinizi:))

Rabbim hayırlısıyla sana da nasib etsin canım

O nezaman geleceğini kendi sececek annesi cok takma bırak ne zaman isterse o zaman gelsin... Ama annesinide çok bekletmesin :)

ben kendim yaptım zor degil birmax tan alabilirsin malzemeleri
$sm73.webp$srne48.webp$srne17.webp

kurdelesi tülün içinden geciyor ayrı da var ama ayrı biraz daha zor oluyor

selam kızlar
aklıma takıldı şimdi gittim bebeğin elbiselerine baktım
hava sıcakya bebekte sıcaktan etkilenecek muhtemelen
5-6 tane yarım kollu tulumları var 7-8 tanede yarım kollu çıtçıtlı badileri 8 civarıda askılı çıtçıtlı badileri var gerisini hep uzun kollu almışım
acaba yetermi?? güya tecrübeliyim:37:
hastrane için 3 tane ince uzun kollu tulumla 1 tane yarım kollu tulum koydum. 1 tane dahamı yarım kollu tulum koysam yoksa ilk haftalar sıcaklık dengesini sağlamak için uzun kollu giydirmeli:55:
off tam sıcaklara denk geldik ilki haziranın 2 sinde doğmuştu sıcaktı havalar ama bu kadar değildi 10 günlük olduktan soınra yarım kollu giydirmeye bşlamıştık ama şimdi çoook sıcak
yeni doğum yapan arkadaşlar sizler nasıl giydiriyosunuz

canım ben eminönünden alıp kendim yaptım çok da güzel oldu şu biberonlar var ya onlardan tülünü bide küçük emzikler elli tane aldım bide kentin küçük renkli şekerleri var ya 700 grlık kutularda satılıyor onlardan koydum içine şeker 13 liraydı diğerleri de 40 lira tuttu şekerin de yarısı arttı

Back