• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün ilk çatlaklarımı müjdeledi eşim.3 tane yarım cm kırmızıymış ben göremiyorum zaten.yıkıldım baştan beri üzüm cekirdeği yagı kullanıyorum catlak yoktu 1 hafta önce bitti yenisini alamadım o arada.bunu fırsat bilen cildim çatladı gitti.bebişimin hediyesi deyip sevdim kendilerini.ama çatlak yok edici krem buldum internette.çok aşmazlarsa boyutlarını bunları düzeltebilir gibi geldi vichynin bir ürünü.zaten eşim kilo alma çirkin olma spora ne zaman başlarız ne zaman zayıflarsın diyordu ki çatladım inadına :D

bugün ilk çatlaklarımı müjdeledi eşim.3 tane yarım cm kırmızıymış ben göremiyorum zaten.yıkıldım baştan beri üzüm cekirdeği yagı kullanıyorum catlak yoktu 1 hafta önce bitti yenisini alamadım o arada.bunu fırsat bilen cildim çatladı gitti.bebişimin hediyesi deyip sevdim kendilerini.ama çatlak yok edici krem buldum internette.çok aşmazlarsa boyutlarını bunları düzeltebilir gibi geldi vichynin bir ürünü.zaten eşim kilo alma çirkin olma spora ne zaman başlarız ne zaman zayıflarsın diyordu ki çatladım inadına :D

hehehee eşine inat çatlamışsın:)))
canım inşallah dediğin gibi faydasını görürsün dedğin kremin

ben doğumdan bir hafta sonra giymiştim tabi sezeryan olmuştum 2 ay boyunca sürekli giymiştim göbeğimde çok az kalmıştı

2 ay kalicakmi karnimiz??:((( aman ben bi haftada gider diyordum:((

ayy allkahım gülücem ben gülücem hemde nasıll ufff sıcaklarda bunalttı son günlerimiz olmasıda gerdi zaten

bide annem yaptığı her yemegin her adımını soruyro sanki 35-36 yıllık ev hanımı benim deli ediyo bamyanın ekşisini şimdimi koyiim sonramı sonrada dioki koysam iyi ya naparsanyapaa ,

bamyanin eksisini soradan koymak ne canim?/ limonmu?

ya bende su ve nisan olayina takmis durumdayim. bu aralar acayip akintim var ama rengi beyazimsi o yüzden su degildir diye düsünüyorum da gecen tuvalette sanki su geldi gibi geldi azcik ama sonra yine bisey yok. idrarla suyu ayiramicam diye ödüm patliyo. nisan da her zaman kanli olmazmis dedi doktorum bana hatta her dogumdan önce su veya nisan gelicek diye bisey de yokmus hastanede de gelebilirmis bunlar.
ben coooook korkuyorum dogumun basladigini gec anlicam diye :18: cünkü annem beni nerdeyse yolda dogurucakmis acilmasi 8 cm mis hastaneye gittiginde cok cabuk dogurdum seni diyo :53:

ben diomki su doumlarımızı atlatalım bebişler hiç olmazsa 3-4 aylık olsun kendimize gelelim hayt düzene girsin nasılsa burdan yazısıyor olucaz
elimizdeki artan paraları bozuklukları bir kenara atarak birikim yapalım derim ben misal su parasının üstü gibi biriktir biriktir sonra göl olsun hesabı :)))))))
sonra da birikimleirmizi toparlar kendimize bişiler alırız :))) olmamaı heeeeççççç:))))))))

olmamı ya olu olu :))) su parası ustu olmazda cunku hep bozuk verıorum gelınce:) bakkal çakkal ustu falan evet yaa ben cok aburb-cubur sevyrm hıc para ustum kalmıyor cocuk gıbı 1-2 tl olsun bakkala kosarım:) ama aranızdayım bnde bırıkıme varım bebıgım oldumu aptal saptal harcamalar yapmıcam .mesela suan albenı olsada yesem bakkal uzak gıdemıom sıckta ne bıcım memleket bu Aydın bılemedım ben.guzel memleketım Zonguldak kara tasına kurban olaım nerdesın eyyyyyy::))))

ya bende su ve nisan olayina takmis durumdayim. bu aralar acayip akintim var ama rengi beyazimsi o yüzden su degildir diye düsünüyorum da gecen tuvalette sanki su geldi gibi geldi azcik ama sonra yine bisey yok. idrarla suyu ayiramicam diye ödüm patliyo. nisan da her zaman kanli olmazmis dedi doktorum bana hatta her dogumdan önce su veya nisan gelicek diye bisey de yokmus hastanede de gelebilirmis bunlar.
ben coooook korkuyorum dogumun basladigini gec anlicam diye :18: cünkü annem beni nerdeyse yolda dogurucakmis acilmasi 8 cm mis hastaneye gittiginde cok cabuk dogurdum seni diyo :53:

her kadın doğuracağını bi şekilde anlar canım sen kafan takma bence

bu göbüşler 1 günde büyümedi ki hemen küçülsün bende dikişsiz korse aldım asırı sıkı degil öyle ama annem de kullanmış zamanında 40 mevlüdünde yoktu göbegim diyor inşallah bizim de öyle olur

yaaa bunca zaman catlamadi simdimi catladi??:(( yaa nasil anlasiliyorki catladigi? pembe membe ben anlamiyorum sanirim. vichynin hangi urunuymus o? bide mustelanin varmis

canim anlarsin merak etme. dogumun basladigini anlamazsam diye bende sormustum doktoruma ole filmlerdeki gibi bisey yok dedi. bende yarin dogurmam isallah alex gne konsere uzaga gidiyor. zaten pazartesi hastaneye yatacagim dogumu baslatmak icin. sali gunude dogururum diye bekliyorlar. yaa korkarsam:(((( ya normal doguramazsam.. poff

yaaa bunca zaman catlamadi simdimi catladi??:(( yaa nasil anlasiliyorki catladigi? pembe membe ben anlamiyorum sanirim. vichynin hangi urunuymus o? bide mustelanin varmis

canim anlarsin merak etme. dogumun basladigini anlamazsam diye bende sormustum doktoruma ole filmlerdeki gibi bisey yok dedi. bende yarin dogurmam isallah alex gne konsere uzaga gidiyor. zaten pazartesi hastaneye yatacagim dogumu baslatmak icin. sali gunude dogururum diye bekliyorlar. yaa korkarsam:(((( ya normal doguramazsam.. poff

evet bu kadar dayandım sonunda çatladım kremin adı action vergetures çatlak kremi
ben daha önce selülit için olanını almıştım çok etkiliydi

Slm kızlar ne çok yazmışsınız oku oku anca bitirdim valla.
Biz bugün doktora gittik. oğluşum 3500 civarı ve maşallah keyfi yerinde. planlı doğum düşünmüyorum dedi doktor. bebek ne zaman gelmek isterse o zaman dedi. tahmini doğum tarihimiz 8 ağustos gözüküyor. bebek yerleşmiş tarihi beklemez zaten, 4 ağustosa kadar bi şey olmazsa gel bi daha bakalım dedi.
ben de sizin gibi korkuyorum yaa. suyun geldiğini anlamazsam falan diye. hastanede uzak biraz.doktorum da panik yapma diyor.
bi de bugün benim doğum günüm. oğlum belki süpriz yapar dedim ama gelmeye niyeti yok :1:
neyse sağlıklı olsun da oğluşum beklicez artık.
başından beri hep doğumum temmuz sonu diyordum ama ağustos annesi olucam galiba:52:

her kadın doğuracağını bi şekilde anlar canım sen kafan takma bence

haklisin cnm ama annemin durumuna düsmekten korkuyorum. hamileligim tipki onunkiler gibiydi cünkü.

bende sürekli böyle sorular soruyorum tuhaf tuhaf bakiyo suratima doktorum :) cnm valla senin icin de bol bol dua ediyorum insallah kolaylikla atlaticaksin dogumunu. tabi ki agri olucaktir ama zaten epidural olucaksin agrilarini hafifletir ben kendimi hep böyle avutuyorum :69: senin ve bebegin icin hangi dogum sekli iyiyse o olsun cnm hep böyle düsün ;) normal dogurucam diye kendini sartlama cünkü bende de var o normal olucak diye ama bi aksilik olur da sezeryana dönülürse daha kötü oluruz diye düsünüyorum

slm kızlar ne çok yazmışsınız oku oku anca bitirdim valla.
Biz bugün doktora gittik. Oğluşum 3500 civarı ve maşallah keyfi yerinde. Planlı doğum düşünmüyorum dedi doktor. Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman dedi. Tahmini doğum tarihimiz 8 ağustos gözüküyor. Bebek yerleşmiş tarihi beklemez zaten, 4 ağustosa kadar bi şey olmazsa gel bi daha bakalım dedi.
Ben de sizin gibi korkuyorum yaa. Suyun geldiğini anlamazsam falan diye. Hastanede uzak biraz.doktorum da panik yapma diyor.
Bi de bugün benim doğum günüm. Oğlum belki süpriz yapar dedim ama gelmeye niyeti yok :1:
Neyse sağlıklı olsun da oğluşum beklicez artık.
Başından beri hep doğumum temmuz sonu diyordum ama ağustos annesi olucam galiba:52:

doğum gunun kutlu olsun cnm..:90:

kızlar iş çıkışı can sıkıntısından bir dolanayım dedim.yolun üzerinde tedi vardı.bir bakayım ne var ne yok diye içeri girdim.çok güzel kabartmalı stickerlar vardı.hemen oğluşumun odasına aldım bitane.üstelik çok şık ve ucuz 3 tl.yakınınızda varsa uğrayın derim.:66:

Biz bugün doktora gittik. oğluşum 3500 civarı ve maşallah keyfi yerinde. planlı doğum düşünmüyorum dedi doktor. bebek ne zaman gelmek isterse o zaman dedi. tahmini doğum tarihimiz 8 ağustos gözüküyor. bebek yerleşmiş tarihi beklemez zaten, 4 ağustosa kadar bi şey olmazsa gel bi daha bakalım dedi.
ben de sizin gibi korkuyorum yaa. suyun geldiğini anlamazsam falan diye. hastanede uzak biraz.doktorum da panik yapma diyor.
bi de bugün benim doğum günüm. oğlum belki süpriz yapar dedim ama gelmeye niyeti yok :1:
başından beri hep doğumum temmuz sonu diyordum ama ağustos annesi olucam galiba:52:

yeni yaşın kutlu olsun canım bebeğin de sağlıkla aranıza katılsın inşallah

kişiden kişiye değişir bilemiyorum sen zayıf olduğun için 2 ay kullanmana gerek kalmaz. ben 2 ay kullandım

biz gecende hastaneye gittigimizde gordum dogum yapmislardi ama karinlari duruyordu. cok sasirdim buyuk soktu benim icin:)) bende dogum yapicaz hemen karnimiz gidecek saniyorum:))

biz gecende hastaneye gittigimizde gordum dogum yapmislardi ama karinlari duruyordu. cok sasirdim buyuk soktu benim icin:)) bende dogum yapicaz hemen karnimiz gidecek saniyorum:))

:1::1::1: bende hastanede gördüm bi bayanı kapısı açıktı karnı kocaman doğuracak herhalde bekliyo dedim içimden sonra koridorda dolaşırken beşikte bebek getirdi hemşireler odasına :1: bende senin gibi şok oldum :53: bende doğunca bu karın hemen inecek sanıyodum :50: ama balon gibi şiş kalıyomuş belli bi süre

2 ay kalicakmi karnimiz??:((( aman ben bi haftada gider diyordum:((

bamyanin eksisini soradan koymak ne canim?/ limonmu?
bazıları limon bizde güneyyemeklerinde yani sumak ekşisi falan :)))

olmamı ya olu olu :))) su parası ustu olmazda cunku hep bozuk verıorum gelınce:) bakkal çakkal ustu falan evet yaa ben cok aburb-cubur sevyrm hıc para ustum kalmıyor cocuk gıbı 1-2 tl olsun bakkala kosarım:) ama aranızdayım bnde bırıkıme varım bebıgım oldumu aptal saptal harcamalar yapmıcam .mesela suan albenı olsada yesem bakkal uzak gıdemıom sıckta ne bıcım memleket bu Aydın bılemedım ben.guzel memleketım Zonguldak kara tasına kurban olaım nerdesın eyyyyyy::))))

aaaaahhhh özledim valla albenileir falan hamişliğimin başından beri yemedim hiç :(((
iyiy biriktiririz artıkın :)))
bu göbüşler 1 günde büyümedi ki hemen küçülsün bende dikişsiz korse aldım asırı sıkı degil öyle ama annem de kullanmış zamanında 40 mevlüdünde yoktu göbegim diyor inşallah bizim de öyle olur

nerde o günleeerrrr :))
mutlu yaşlaraaaaa oğlusunla :)))))))
dur daha bitmedi temmuz :)))

doğum günün kutlu olsun canım:71::71:

Back