aşkolsun bebek şekerime niye yorum yapmadınız bakiim
İnşallah vaktiyle kucagina alırsın canım Ağustos diye sartlama ama kendini :))merhaba ağustos anneleri, doğum vakitleriniz yaklaşmış sağlıcakla alın kucaklarınıza yavrularınızı.kısmet olsaydı bende bu topiçde devam edecektim ama nasip değilmiş.Dua edin bana, hamilelerin duası kabul olurmuş bu ay çalışmalara başladık ağustosda doğurma şansımı kaybettim en azından ağustosda hamile olduğumu öğreneyim hayırlısıysa.çok öpüyorum sizleri ve bebeişlerinizi:))
Yasliliga verelim kayınpederin umrunda değil adam kendi çocuklarıyla ilgilenmemiş torunlami ilgilenecek :)))benimkide dün gece aradı heyecan yaptılar herhalde. Karnımdayken torun değildi doğunca torun olacak...
Canım valla bilmiyorum :))) bosveeeer dışarı çıkmak için bahanen olur :)) eksilse sonra alınırselam kızlaraklıma takıldı şimdi gittim bebeğin elbiselerine baktım hava sıcakya bebekte sıcaktan etkilenecek muhtemelen5-6 tane yarım kollu tulumları var 7-8 tanede yarım kollu çıtçıtlı badileri 8 civarıda askılı çıtçıtlı badileri var gerisini hep uzun kollu almışım acaba yetermi?? güya tecrübeliyimhastrane için 3 tane ince uzun kollu tulumla 1 tane yarım kollu tulum koydum. 1 tane dahamı yarım kollu tulum koysam yoksa ilk haftalar sıcaklık dengesini sağlamak için uzun kollu giydirmeli off tam sıcaklara denk geldik ilki haziranın 2 sinde doğmuştu sıcaktı havalar ama bu kadar değildi 10 günlük olduktan soınra yarım kollu giydirmeye bşlamıştık ama şimdi çoook sıcakyeni doğum yapan arkadaşlar sizler nasıl giydiriyosunuz
Neden 1 ayı bulurmuş kanunennmi yoksa işlemlerin yetişmesini ? Ama acele olsun deme de sen gene hayırlısı olsun deKızlar yaaa doğumdan 15 gün sonra Türkiye'ye dönmek istiyorum ama şimdi konsoloslukla görüştüm ve sanırım en az 1 ayı alacakHamilelerin duaları kabul olur ya ne olur dua edin de her şey yolunda gitsin, hiç zorluk yaşamadan hayırlısıyla, en kısa zamanda dönebilelim. Ne olur dua edin...
Kizlaaar malumunuz normal düşüyoz Yaaa hastaneye giderken ne giysek elbise iyi olurmu Bide ciktigimizda ne giysek nasıl oluruz acaba ?Gereksiz ne varsa bu aralar boşluktan hep aklima takılıyor :)))) Neden 1 ayı bulurmuş kanunennmi yoksa işlemlerin yetişmesini ? Ama acele olsun deme de sen gene hayırlısı olsun de
bunu ben de düşünüyorum o telaşla ne giyeceğim üstüme?yolda suyum falan gelirse?araba batar rezil olur arabaya naylon mu alsak?benşm hastane uzak zaten 1 saate yakın...o yol nasıl gecer bütün gün sıcaktan düşündüm durdum beynime oksijen gitmiyor mu ne
Kizlaaar malumunuz normal düşüyoz Yaaa hastaneye giderken ne giysek elbise iyi olurmu Bide ciktigimizda ne giysek nasıl oluruz acaba ?Gereksiz ne varsa bu aralar boşluktan hep aklima takılıyor :)))) Neden 1 ayı bulurmuş kanunennmi yoksa işlemlerin yetişmesini ? Ama acele olsun deme de sen gene hayırlısı olsun de
su konusunda ben ped düşündüm ama hepsi birden foooşşşşşşşşş diye gelirse ped kurtarırı azarazarda geliirse ped kurtarırı :))bunu ben de düşünüyorum o telaşla ne giyeceğim üstüme?yolda suyum falan gelirse?araba batar rezil olur arabaya naylon mu alsak?benşm hastane uzak zaten 1 saate yakın...o yol nasıl gecer bütün gün sıcaktan düşündüm durdum beynime oksijen gitmiyor mu ne
herkesde su gelme farklı oluyormuş
benim ilk doğumumda suyum sızıntı şeklinde gelmişti
ben de su gelmeye başlayınca önce duşa girdim
sonra giyindim kıyafetlerim ıslanmasın diye altıma ped koydum
sonra hastane çantamı kontrol ettim kış olduğu için pantalonumu kazağımı giyip çıktım
dönüşte eğer çok ağrınız sızınız olursa geceliğin üzerine sabahlığınızı giyer eve gelirsiniz
kendinizi iyi hissederseniz giderken giydiğiniz kıyafetle dönersiniz
demek istediğim suyunuz geldiği anda hastaneye koşmanıza gerek yok
o anda mümkün olduğunca sakin olun
ve size tavsiyem etrafınızda fazla kişi olmasın etraftakiler insanı daha çok panik yaptırıyorlar
giderken giydiğim elbiseyi dönüşte giyemem heralde zira terden sırılsıklam olur:)) canım dediğin gibi boşluktan herşey aklımıza takılıyo:))) bence sıcakta en iyi sey elbise giymek olur. zaten normal doğum düşünüyosun sancı zamanı falan ter basar pantolanla falan durulmaz elbise daha serin tutar
hastanedeki ilk kontrollerim içinde iyi olur sanırım elbise ac kapa rahat olur :)))) hihhiiihihihi ayyy çok sıkıldım 2 gündür kafayı yemeden kızımı kucaklasaydım dengem gitti yaaaa :)):)) canım dediğin gibi boşluktan herşey aklımıza takılıyo:))) bence sıcakta en iyi sey elbise giymek olur. zaten normal doğum düşünüyosun sancı zamanı falan ter basar pantolanla falan durulmaz elbise daha serin tutar
bu kentin şekerleri dediğin cam şekr dimi draje değilcanım ben eminönünden alıp kendim yaptım çok da güzel oldu şu biberonlar var ya onlardan tülünü bide küçük emzikler elli tane aldım bide kentin küçük renkli şekerleri var ya 700 grlık kutularda satılıyor onlardan koydum içine şeker 13 liraydı diğerleri de 40 lira tuttu şekerin de yarısı arttı
essin vallaaaa :))))giderken de dönerken de elbise giyeceğim sanırsam...efil efil essinnnnnnnnnnnn
anladım sen Kent Meybon Meyve Aromalı Karışık Bonboncanım ben eminönünden alıp kendim yaptım çok da güzel oldu şu biberonlar var ya onlardan tülünü bide küçük emzikler elli tane aldım bide kentin küçük renkli şekerleri var ya 700 grlık kutularda satılıyor onlardan koydum içine şeker 13 liraydı diğerleri de 40 lira tuttu şekerin de yarısı arttı
anladım sen Kent Meybon Meyve Aromalı Karışık Bonboncanım ben eminönünden alıp kendim yaptım çok da güzel oldu şu biberonlar var ya onlardan tülünü bide küçük emzikler elli tane aldım bide kentin küçük renkli şekerleri var ya 700 grlık kutularda satılıyor onlardan koydum içine şeker 13 liraydı diğerleri de 40 lira tuttu şekerin de yarısı arttı
bu kentin şekerleri dediğin cam şekr dimi draje değil
az kişi olacagız zaten giderken ben ve eşim.belki kayınvalidem ama iyi fikir olup olmadıgından endişeliyim o can havliyle cok sinirli olabilirim yada her laf batabilir bana.sakin olmam lazım ama bakalım nasıl olacak
hastanedeki ilk kontrollerim içinde iyi olur sanırım elbise ac kapa rahat olur :)))) hihhiiihihihi ayyy çok sıkıldım 2 gündür kafayı yemeden kızımı kucaklasaydım dengem gitti yaaaa :))
2 gündür her wc ziyaretimde aglıyorum yüzümü yıkayıp çıkıyorum manyaga bağladım resmen
acaba doğumumun yaklaştıgı sinyallerimi bunlar ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?