2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaaa doğumdan 15 gün sonra Türkiye'ye dönmek istiyorum ama şimdi konsoloslukla görüştüm ve sanırım en az 1 ayı alacak Hamilelerin duaları kabul olur ya ne olur dua edin de her şey yolunda gitsin, hiç zorluk yaşamadan hayırlısıyla, en kısa zamanda dönebilelim. Ne olur dua edin...

İnşallah vaktiyle kucagina alırsın canım Ağustos diye sartlama ama kendini :))
benimkide dün gece aradı heyecan yaptılar herhalde. Karnımdayken torun değildi doğunca torun olacak...
Yasliliga verelim kayınpederin umrunda değil adam kendi çocuklarıyla ilgilenmemiş torunlami ilgilenecek :))) Canım valla bilmiyorum :))) bosveeeer dışarı çıkmak için bahanen olur :)) eksilse sonra alınır

Kizlaaar malumunuz normal düşüyoz Yaaa hastaneye giderken ne giysek elbise iyi olurmu Bide ciktigimizda ne giysek nasıl oluruz acaba ?Gereksiz ne varsa bu aralar boşluktan hep aklima takılıyor :)))) Neden 1 ayı bulurmuş kanunennmi yoksa işlemlerin yetişmesini ? Ama acele olsun deme de sen gene hayırlısı olsun de

bunu ben de düşünüyorum o telaşla ne giyeceğim üstüme?yolda suyum falan gelirse?araba batar rezil olur arabaya naylon mu alsak?benşm hastane uzak zaten 1 saate yakın...o yol nasıl gecer bütün gün sıcaktan düşündüm durdum beynime oksijen gitmiyor mu ne

herkesde su gelme farklı oluyormuş
benim ilk doğumumda suyum sızıntı şeklinde gelmişti
ben de su gelmeye başlayınca önce duşa girdim
sonra giyindim kıyafetlerim ıslanmasın diye altıma ped koydum

sonra hastane çantamı kontrol ettim kış olduğu için pantalonumu kazağımı giyip çıktım
dönüşte eğer çok ağrınız sızınız olursa geceliğin üzerine sabahlığınızı giyer eve gelirsiniz
kendinizi iyi hissederseniz giderken giydiğiniz kıyafetle dönersiniz

demek istediğim suyunuz geldiği anda hastaneye koşmanıza gerek yok
o anda mümkün olduğunca sakin olun
ve size tavsiyem etrafınızda fazla kişi olmasın etraftakiler insanı daha çok panik yaptırıyorlar

:)) canım dediğin gibi boşluktan herşey aklımıza takılıyo:))) bence sıcakta en iyi sey elbise giymek olur. zaten normal doğum düşünüyosun sancı zamanı falan ter basar pantolanla falan durulmaz elbise daha serin tutar

su konusunda ben ped düşündüm ama hepsi birden foooşşşşşşşşş diye gelirse ped kurtarırı azarazarda geliirse ped kurtarırı :))
iveeet ped kurtarır:))))

giderken giydiğim elbiseyi dönüşte giyemem heralde zira terden sırılsıklam olur
dönüşede bir kıyafet ayarlıycam ben biraz düşüniim :))))))

Son düzenleme:
az kişi olacagız zaten giderken ben ve eşim.belki kayınvalidem ama iyi fikir olup olmadıgından endişeliyim o can havliyle cok sinirli olabilirim yada her laf batabilir bana.sakin olmam lazım ama bakalım nasıl olacak

hastanedeki ilk kontrollerim içinde iyi olur sanırım elbise ac kapa rahat olur :)))) hihhiiihihihi ayyy çok sıkıldım 2 gündür kafayı yemeden kızımı kucaklasaydım dengem gitti yaaaa :))
2 gündür her wc ziyaretimde aglıyorum yüzümü yıkayıp çıkıyorum manyaga bağladım resmen
acaba doğumumun yaklaştıgı sinyallerimi bunlar ?????

giderken de dönerken de elbise giyeceğim sanırsam...efil efil essinnnnnnnnnnnn

bu kentin şekerleri dediğin cam şekr dimi draje değil

anladım sen Kent Meybon Meyve Aromalı Karışık Bonbon
700g. Kavanoz ve Dökme
bundan almışsın 700 grlık

anladım sen Kent Meybon Meyve Aromalı Karışık Bonbon
700g. Kavanoz ve Dökme
bundan almışsın 700 grlık

az kişi olacagız zaten giderken ben ve eşim.belki kayınvalidem ama iyi fikir olup olmadıgından endişeliyim o can havliyle cok sinirli olabilirim yada her laf batabilir bana.sakin olmam lazım ama bakalım nasıl olacak

canım annem küçük kardeşimi doğuracağı zaman herşey batmaya başlamıştı dediğin gibi:))))b biz kahvaltı yapıyoduk ve a
nnem sancılandı birden bi kızdı bize ben burda sancıdan ölüyorum siz rahat rahat kalvaltı yapıyosunuz demiişti gülsek mi ağllasak mı şaşırmıştık :))))
bencede yanında fazla kişi olmamalı herşey rahatsız ediyo

doğurduk hayatımızda düzene girdi yaaa rayış içindeyiz ne yapsak diye aklıma su geldi ayda 1 ceyrek alınacak
kk da bir topik var
haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı
diye ben dioom ki malum burda devam edicez nasılsa bebek bakımları cocuk gelişimleri doum gunleri vs bari bu arada bide böyle bi birikimli günmü yapsak ayda 1 ceyrek veya belli bir miktar tl
tabii bu seivyeye gelmek için 3-4 belkide 5 ay gecirmiş olmlaıyız sanırım :)

aynen cannım bende her wc ye gittiğimde korkuyla gidiyorım acaba nişan gelmişmidir falan diye korka korka bakıyorum
az kaldı artık onunda stresi var üzerimizde hayılısıyla bi atlatsak alsak yavrularımızı kucağımıza sonrada bu hallerrimize güleriz :))))

kizlar anca bu baskasinin netinden girebildim gene baglanti yoktu. ama yarin internet icin gelecekler bebek gelmeden son kez sizinle doya doya konusacagim sanirsam. yani umarim. gerci isleri belli olmaz bu insanlarin ama. dun size korseyi sormustum o sayfaya donemiorum malum baglanti. gene soriyim ondan ne zaman korseyi giyecegiz?? dogumdan hemen sorami?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…