2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oohhh maşallah rahatlamışsındır canım :))
hemen bı tıcker yapayım bende :) yapma yapıyorumda sonra alıp yazılarımn altına nasıl eklıorum onu bılmıyorum tıcker sız ben:)
1. sayfada anlatılmış ordan bakabilirsin :)

benim bildiğimde 37-38 de yapılıyor bana hala yapılmadı belki pzt si yapılır ama bakalım artık burda yapılanlar var ama :)

ya arkadaşlar saatlerdir adet sancısı gibi ağrılarım var,çokda düzenli değil ama sık oluyo,çok canım yanmıyo ama rahatsız edici,tam saatte tutamıyorum düzenini anlayamadım...
işin kötü tarafı doktorum pazartesiye kadar izinli,nöbetçi doktorlarda pek iyi değil benim hastanede...daha önce olmaz işlar geldi başıma,hastaneye gitsem yanlış bi müdahaleden korkuyorum,lüzumsuz bi çatı muayenesi mesela benim doğumu başlatır,kendi doktorum olsa tek parmakla korka korka bbakıyodu valla,erken doğum riskimden dolayı....offf ya napsam,pazartesiye dayanırmıki,nidilatıda kesmedik daha...

tesekkkurler efsung:) hmen tıcker sahıbı oluyorum bende.
cerenımo ve venus sağsalım bebeklerne kavusmstr ınsallah.
şimdi bebeklerının heyecanında mutlulugundan gozlerınden yas gelıyordur belkıde...
ne mutlu..

Son düzenleme:

zaten doktorlarda lazımolduklarında hep izinli olurlar.bizimkide bişey olursa ben hep burdayım diyo tlf verdi ama tlf açmıyo hastanedekinede bakan yok devlet hastanesinden beter valla bizim hastane

Yalancı sancılardır büyük ihtimal.

Ama benim ilk oğlumda da adet sancısı şeklinde başlamıştı; bir iki saat içinde de nişanım gelmişti.

Nişan ya da su gelmedikçe endişelenme ama doktoruna hiç olmazsa telefonla ulaşmaya çalış.

zaten doktorlarda lazımolduklarında hep izinli olurlar.bizimkide bişey olursa ben hep burdayım diyo tlf verdi ama tlf açmıyo hastanedekinede bakan yok devlet hastanesinden beter valla bizim hastane

evet canım yaa aksilik işte,telefonu yok doktorumun ,hastalara vermiyolar,aynen hastaneyede ulaşamadım,beklicem biraz bakalım...

canım ya 35 haftalık doğum olduya topikte,bana teselli oldu valla,şükür bu haftalara geldik,şu an bekliyorum nişan gibi bişeyde gelmedi akıntımdada bi değişiklik yok,yalancı sancılarmı acaba...hem gelmesini istiyo insan hem korkuyo,nasıl işse artık...
senin ilkinde sancıların düzenlimiydi,normalmi oldu doğumun?

Vermidoncum benim sancım belli periyotta değildi.

Tıpkı adetim başlıyormuş gibi sürekli ve yoğun bir sancıydı.

Nişan geldikten sonra rahatladım birkaç saat.

Sonra açılma oldukça aralıklarla sancım gelmeye başladı düzenli olarak.

Tabii hepsi boşuna; o kadar sancıyı çekip 7 santim açıldıktan sonra sezaryene alındım bebeğimin kalp atışları zayıflamıştı mekonyum yuttuğu için.

canım çok güzel bilgiler vermişsin teşekkürler.. mevlüdünü mü yapacaksınz kaç günlk olduki..biz 40'ı çıkınca yapalım diyoruz
canım babanın düzelmesine çok sevındım,senin fındık kızında maşallah senı eskisi gibi üzmüyr..sen,ben my-litle,redmask hep aynı dönemlerde doğm yapacağz..bir sıkıntı çıkmazsa inşallah
oyy maşallah bebişimize,annesini çok üzmemiş...

cnım yalancı sancılardır onlar..nişanın ve suyun gelmeden telaş yapmana gerk yok..allahım hayrlı zamanlarda nasip etsin doğumu hepimize

gelmesin canım erkenden küvezdeki gelişimanne karnındaki gelişimini tutmaz bence tabi erken olsada artık toparlanabilirler ama işallh herkes günü geldiğinde doğursun.

arkadaşlar düşünenler için..lora nikah şekeri 5 günde teslimat yapıyorlar ben nazar boncukluyu daha çok beğendim.. sizce? fiyatı 1,41 daha çok çeşit var fiyatlar da uygun

Eklentiler

• $kız.webp
    5 KB · Görüntüleme: 32
  • $ton.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $ay.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
tesekkkurler efsung:) hmen tıcker sahıbı oluyorum bende.cerenımo ve venus sağsalım bebeklerne kavusmstr ınsallah.şimdi bebeklerının heyecanında mutlulugundan gozlerınden yas gelıyordur belkıde...ne mutlu..
Cok güzel olmuş :))) hayırlı olsun :))) VERMODON duyum kazılmalarını sancılarının süresini ve sıklıkla geldiğim kontrol et yalancımı değilmiyor belli olur :)Sicaktn viciiik viciiik oldum ((

Redmask da Ankara'dan. Sesi çıkmadı bugünSulesssliiiii kuzum bı gir çık yazsana naptin dogurdunmu gorumcelerını görünce :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…