• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şu sıralar en cok yaptgm yedgm sey menemen.daha dun yaptım eşimıde kaldrdm hadı yylm dıye bana ne dese begenırsuınız domatesı cok olmus.bnm bıldgm menemen domatesle çoğalır ustunede 2yumrta kırmıstım.onun menemen anlayısı yumurtanın fazla olması.yanı oyle oldgnu dusunuyorum hala menemen anlyısını çözemedım koca tava menemenı kendım yedım dun sbah:) onun yaptg menemen bol enteresa bahartlı ve yumurtalı lur sankı 4yumurtay 2çeri domates atmıs havasında oluyor:)bı turlu menemen zevklerımızı uyusturamadık :) ınanmassınız google da menemen nasl yapılır dıye arattım.acaba benmı yanlıs bılıyorum dıye:)

aynen yaaa menemenden ve makarnadan bıktım artık doğumdan sonra hiç yemicem:)
mutfağa girmek işkence temizlik işkence hele ütü tam skandallll
neyse 4-5 gün sabır anacıımmm geliyor gerçi oruç oruç yorulacak ramazan başı geliyo garibim yaaa...anam anam senin kıymetini hamile olunca anladım Yaaa annne gibi var mı kızlar yaaa...çook özledimmm

gelişimci canım meleğin pek güzel maşallahh :nazar:

kızlar bugün doktora son kontrole gittik
29.07.2011 olan tarihi 28.07.2011 yaptık :9:
daha fazla dayanamıcam kaşıntıya
gelsin artık meleğim dedim
sabah 8.30 da epidural sezeryanla inşalah kavuşucam kızıma

ayyyy cerenimo çarşamba doğuruyosun yani...ALLah kolaylık versin ayyy heyecanlanıyorum çooookkk

sementacımmm aklımdaydın valla.. ama ankarada gezdiğini biliyodummm.. ohh sefan olsunn..

bu hafta benim son haftammm.. gelsin artık evde oturacağım günler...

evet evet biraz daha bklesin..ama teyzesi bu ara çok kıpırdak benım oğlum..iyicede büyüdü sanırım canımı yakmaya başladı:60:
bırak tepinsin anneside çıkmasın daha :))
londra bize 2saatlik uzaklikta, esimin abileri felan orda oturuyor ama cok s1k gitmiyoruz buyuk sehir bunaltiyo bizi alismisiz biz bizim buralara, daha sakin cunku. Cambridge'de gitmistik esimle gezmeye.
ayyyyy bidaha gelirseniz bizede bekleriz wallahi. nerde olursaniz gelip aliriz sizi :)
valla kızkardeşimle gitmiştik 8 günlüğüne oxford cambridge londra merkezi falan bayyaaa yerde gezdik busene de tatil yapmayınca o günlerle avunuyorum valla ayyy ne güzel gezmiştim iyiki gitmişim diye :)) davetin için teşekkürler canım inşallah diyeyim :))

bende guluyorum suan cnm:) ama adam sabah sabah benı kıl ettı ulan hazırlayıp cagıranda kabahat dedım kendı kendıme.sonra gunlerden pazar oldg ıcın surat yapmadım bz pazarları mutlak bıryere cıkrız eger surat yapsaydım kıçımı kakıp evde otururdum:) hepsını afıyetle yedım oh cok sıstım askım dedım:)
salla yaaa benim annemin anneannesi rahmetli derdiki erkeklerin en iyisi baban oda ananın eteğini kaldırıyo :))))) yemesin boşver :))

ayyy cerenimocuuummm allah bir avazda kurtasrır inşallah darısıda bizlerede olur inşallah dönüşünde güzel haberlerini beklşyoruz artık :))

arkadaşlar ben 2008 ağustos annesiyim... umarım hepimiz mutlu , büyüdüğünde ayakları yere basan sağlıklı, başarılı bireyler yetiştirebiliriz.. inşallah!!!!! ( yani hep duam budur) neyse.... aklıma gelmişken yazayım... çok önemli.... hangi hastane olursa olsun devlet yada özel ; bebeğinizin topuk kanını alacaklar... topuk kanı alınırken yanınızdaki birinin kucağına verin bebeğinizi... yani sizin kucağınızdayken aldırmamaya özen gösterin... neden, çünkü o yepyeni dünyaya gelmiş sevgili meleğiniz sizin kokunuzla güven içindeyken o acıyı yaşamamalı... psikolojide bunu daha detaylı anlatıyorlar ama benim aklımda bu kalmış..yani bebeğinizle ilişkinizde zedelenme yaşanıyor... o yüzden oan geldiğinde birinden rica edin o tutsun o yabancının kokusuyla o acıyı yaşasın... şimdiki aklım olsaydı öyle yapardım... sevgilerle.

arkadaşlar ben 2008 ağustos annesiyim... umarım hepimiz mutlu , büyüdüğünde ayakları yere basan sağlıklı, başarılı bireyler yetiştirebiliriz.. inşallah!!!!! ( yani hep duam budur) neyse.... aklıma gelmişken yazayım... çok önemli.... hangi hastane olursa olsun devlet yada özel ; bebeğinizin topuk kanını alacaklar... topuk kanı alınırken yanınızdaki birinin kucağına verin bebeğinizi... yani sizin kucağınızdayken aldırmamaya özen gösterin... neden, çünkü o yepyeni dünyaya gelmiş sevgili meleğiniz sizin kokunuzla güven içindeyken o acıyı yaşamamalı... psikolojide bunu daha detaylı anlatıyorlar ama benim klıamda bu kalmış..yani bebeğinizle ilişkinizde zedelenme yaşanıyor... o yüzden oan geldiğinde birinden rica edin o tutsun o yabancının kokusuyla o acıyı yaşasın... şimdiki aklım olsaydı öyle yapardım... sevgilerle.

teesekkurler..bunu bana bırı daha dedı ama senın soyledgn daha bı ısledı ıcıme.dedıgını yapıcam anneme tutturcam.

aaaa çok az kalmış canım ne mutlu sana allah yardımcın olsun

aynen yaaa menemenden ve makarnadan bıktım artık doğumdan sonra hiç yemicem:)
mutfağa girmek işkence temizlik işkence hele ütü tam skandallll
neyse 4-5 gün sabır anacıımmm geliyor gerçi oruç oruç yorulacak ramazan başı geliyo garibim yaaa...anam anam senin kıymetini hamile olunca anladım Yaaa annne gibi var mı kızlar yaaa...çook özledimmm

ahhh cok haklısın bende annemı cok arıyorum..benden 14 saat uzakta babam kardesım hepsı uzagımda.yalnızım hıcbır tanıdıgım yok cok arıyorum annemı.14 yasındakı erkek kardesım bıle ynma destek olurdu burda olsa..

ayyyy cerenimo çarşamba doğuruyosun yani...ALLah kolaylık versin ayyy heyecanlanıyorum çooookkk

aaaa çok az kalmış canım ne mutlu sana allah yardımcın olsun

saolun yavruların güzel annişleri :emir_bebek:
az kaldı az..

yakında burada benim ki uyumuyo
benim ki altını pisledi
mamayı döktü
kustu ohoooo bisürü şey yazıcaz inşallahhh

bu arada ben kayınvalıdeme kayınpederıme cok kızıyorum dun gece dusun dusun stresten uyuyakalmısım.kotuluklerını gormedım ama ıyılıklerınıde gormedım(faydalarını)..ısım gucum olmadgndan bunları dusunuyorum kızlar stresten bende balperısı gıbı zona olmaya korkuyorum(daha once oldum)..
yanı surda 2-3 haftam kaldı daha bebege hıcbırsey almadılar ne alalı dıyede sormadılar dusunun ya.ımbunu eşıme demek ıstyrm ama demıyım boşver dıorum.çatlıcam sınırımden.kendı aılem yatagı alacak.ve yurtsıdında teyzem var 2tane.onlar bıle 23kg lık paket gondermısler dusunun kızlar ıcınde kıyafetınden ayakkabısından arabakoltugu susune emzık zıncırıne dışfırcasına falan hersey var.yanı kendı aılem ev kredısı odedıklerı ıcın teyzemler alacaklarının fazlasını almıslar(annem mahcu olmasın dye belkıde)..kayınvalıdemle carsıdayken bebek mgazasınagrdm yalandan.oradakı bebek yatagına baktım annemler alacaklar dıye.ordada hastne cıkısı gordum geldıgımde alırım ben dedı(adaya yazlığa gıdıp gelınce demek ıstedı)kadın geldı 15gun oldu hala tık yok.penye battanıye alcm dedım gecen hastane cıks ıcınde var aslnda ya tık yok yıne delırıyorum.ıcım ıcımı yıyor.bukdr dusuncesız olunurmu ya.kadın calısmıo ama kocasına soylemesı lazım dımı erkek dusunemez ama kadında ıs bıter bnm bıldgm.ustelık aramızda hıcccc problem falan yok 2oğlu var bırı antalyada bıde burda eşim v ben varım.kımselerıde yok bzden baska..EŞİMDE cok MÜDANASIZDIR soylemez hıc boyle seyler.bıde ismini kayınpederınkını dıle getrdler salak kocamda kabul ettı 2.ismi olarak.babasından da hıc hazetmez aslında kırılmasın dıyeymıs.anasına ee babamn adını koycaz dedı ne yapcak o bebege dedı oda hastaneden cıkarıverecek ıste demezmı(680 tl).yapacakları bu yanı.delı olcammmmmmmm

nasipse bende ağustosta başlayacağım tedaviye fakat çalışıyorum umut tüp bebek merkezinde düşünüyorum tedavi boyunca rapor alınabiliyor mu rapor işyerlerinde geçerlimi bilgi olan paylaşırsa sevinirim

son saatler artık yarın kavuşuyoruz oğlumla inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:
dua istemeye geldik:49:
dua edin bize yarın sağlıkla gelsin meleğim
oğluma kavuşuyorum darısı bütün bekleyenlerin başına olsun inşallah
allah hepimizin yardımcısı olsun:54:

Allah yardımcın olsun inşallah... hayırlısıyla kavuşun yavrunla

ADAMEL

dualarımız senınle ve bebısınle.sağsalım dunyaya gelsın.ayet-el kursi okudum sımdı senın ıcın hoop ucsun ucsun bebegını bulsun..

Son düzenleme:
nasipse bende ağustosta başlayacağım tedaviye fakat çalışıyorum umut tüp bebek merkezinde düşünüyorum tedavi boyunca rapor alınabiliyor mu rapor işyerlerinde geçerlimi bilgi olan paylaşırsa sevinirim

canım bende daha once umut tup bebekte 3 kere deneme yaptım kısmet değilmiş.
ama orda sıgorta olmadığı ıcın alacağın rapor ısyerınde gecerlı olmaz. ama zaten yatmanı gerektıren bır tedavı değilki.

arkadaşlar ben 2008 ağustos annesiyim... Umarım hepimiz mutlu , büyüdüğünde ayakları yere basan sağlıklı, başarılı bireyler yetiştirebiliriz.. Inşallah!!!!! ( yani hep duam budur) neyse.... Aklıma gelmişken yazayım... çok önemli.... Hangi hastane olursa olsun devlet yada özel ; bebeğinizin topuk kanını alacaklar... Topuk kanı alınırken yanınızdaki birinin kucağına verin bebeğinizi... Yani sizin kucağınızdayken aldırmamaya özen gösterin... Neden, çünkü o yepyeni dünyaya gelmiş sevgili meleğiniz sizin kokunuzla güven içindeyken o acıyı yaşamamalı... Psikolojide bunu daha detaylı anlatıyorlar ama benim aklımda bu kalmış..yani bebeğinizle ilişkinizde zedelenme yaşanıyor... O yüzden oan geldiğinde birinden rica edin o tutsun o yabancının kokusuyla o acıyı yaşasın... şimdiki aklım olsaydı öyle yapardım... Sevgilerle.

bende eşime tutturayım ondan çokbeni sevsin :)

bu arada ben kayınvalıdeme kayınpederıme cok kızıyorum dun gece dusun dusun stresten uyuyakalmısım.kotuluklerını gormedım ama ıyılıklerınıde gormedım(faydalarını)..ısım gucum olmadgndan bunları dusunuyorum kızlar stresten bende balperısı gıbı zona olmaya korkuyorum(daha once oldum)..
yanı surda 2-3 haftam kaldı daha bebege hıcbırsey almadılar ne alalı dıyede sormadılar dusunun ya.ımbunu eşıme demek ıstyrm ama demıyım boşver dıorum.çatlıcam sınırımden.kendı aılem yatagı alacak.ve yurtsıdında teyzem var 2tane.onlar bıle 23kg lık paket gondermısler dusunun kızlar ıcınde kıyafetınden ayakkabısından arabakoltugu susune emzık zıncırıne dışfırcasına falan hersey var.yanı kendı aılem ev kredısı odedıklerı ıcın teyzemler alacaklarının fazlasını almıslar(annem mahcu olmasın dye belkıde)..kayınvalıdemle carsıdayken bebek mgazasınagrdm yalandan.oradakı bebek yatagına baktım annemler alacaklar dıye.ordada hastne cıkısı gordum geldıgımde alırım ben dedı(adaya yazlığa gıdıp gelınce demek ıstedı)kadın geldı 15gun oldu hala tık yok.penye battanıye alcm dedım gecen hastane cıks ıcınde var aslnda ya tık yok yıne delırıyorum.ıcım ıcımı yıyor.bukdr dusuncesız olunurmu ya.kadın calısmıo ama kocasına soylemesı lazım dımı erkek dusunemez ama kadında ıs bıter bnm bıldgm.ustelık aramızda hıcccc problem falan yok 2oğlu var bırı antalyada bıde burda eşim v ben varım.kımselerıde yok bzden baska..EŞİMDE cok MÜDANASIZDIR soylemez hıc boyle seyler.bıde ismini kayınpederınkını dıle getrdler salak kocamda kabul ettı 2.ismi olarak.babasından da hıc hazetmez aslında kırılmasın dıyeymıs.anasına ee babamn adını koycaz dedı ne yapcak o bebege dedı oda hastaneden cıkarıverecek ıste demezmı(680 tl).yapacakları bu yanı.delı olcammmmmmmm

canım yaaa nekadar strese sokmuşsun kendını. ama ınan deymıyor. hatta daha sonra mıllet sorduğunda vereceğin cevap daha zevklı olacak. herseyı benım ailem yaptı, baska kımsenın bıseyını gormedım dıye. bosver takma kafana. bende buna benzer seyler yasamıstım ama takmıyorum artık cunku kım ne yaparsa aslında kendıne yapar.
sen gururla herkese soyle , oda duyar belkı utanır. belkıde doğum sonrasını beklıyordur canım. altın takacaktır.

ayy ne heyecanlı ya..bizde bu günleri görecek miyiz? ben hepinizi doğuma gönderiyorum en son sanırım ben doğurucam:60:
sementacımmm aklımdaydın valla.. ama ankarada gezdiğini biliyodummm.. ohh sefan olsunn..

bu hafta benim son haftammm.. gelsin artık evde oturacağım günler...
sağol canım benım,ya senin ne güzel son haftan:61:
iyi ya onu yapıyor, benımkiler onu bile yapmıyorlar..2 hırka bir yelek ördürmüş bir kadına..neymiş uğraşamazmış..babanızın adını koyun demeyi biliyor amaa:84:

aaaa sende mi brütüs...loryyde yarın..ne heyecanlıı..senınki daha önceden belliydi zaten dimi..

Canım sağ salim oğluna kavuşmanı dilerim. Çok heyecanlısındır şimdi, fırsat bulursan bize haber ver, merakta bırakma.

Back
X