• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selamlar nasılsınız. valla ben pek ıyı sayılmam yanı değişik bir duygu var ustumde ıkı gundur.
ağrı kasılma falan değil ama artık gobeğimi taşıyamıyorum sankı. cok ağır gelıyor. sıcaklardan sanırım cok baskıda hıssedıyorum boyle vucudumu, anlatılmaz bır duygu.
cumartesı kraft dondy mızı almaya gıttık idil baby e , ya şansım yokkı benım. cuma gunu aradım ellerınde ıkıtane vardı keşke ayırtsaymısımkı aynı gun ıkısıde satılmıs. neyse bır haftaya kadar getırtıp arayacaklar. unutup onuda satmazlar ınsallah:)
odamızı kurmak ıcınde cuma gunu gelemedıler ihracat yuklemelerı varmıs. onun ıcınde bu aksam gelecekler ınsallah.
ben hastane cantamı yıkayıp utuleyıp ufak bır hurca koymustum zaten bır ıkı hafta once:) ama sımde vırde ufak valızım var onuda makınaya atmam lazım temızlensın oda.
ya kızlar yaz hamılelerı genelde erken doğuruyormus. heralde bu sıcaklarda bızde bırer bırer dokulucez ıyıcene. ha bu arada geçmısı pek okuyamadım . varmı haftasonu doğuran?
canım yaa valla su sıcaklarda isyanını anlıyorum cok zor allah hepimize yardımcı olsun valla
cok cok sagol cnm..
bugun bir ihtimal cikabilirmis, atesi ve tans. normale gelirse.

sen nasilsin cnm?

cerenimo, narcicegi, redmask, tavas, herzaman_seninle, adamel, hippy sesiniz cikmiyor kizlar; ne var ne yok??
pepermint ciiim inşallah babandan bugun guzel haber ler gelir :))
bende uyduruktan vilelda temizliği yaptım..fazlası elimden gelmıyor.ellerim çok uyuşuk bugün.:49:hazırda dövmeli mercimek çorbam var onun yanına da köfte patates yapıcam gırersem mutfağa tabi .evi topladım ama mutfak nanay,makıneyı boşalt yerleştır,hiç gözüm kesmıyor.:32:

bu arada kızlar dayımı ameliyata almışlar haberim yoktu,bana söylemediler.ciddi bişi değil belinden bir problem ama ameliyat işte.dualarınıza eklersenız sevinirim:emir_bebek:
sıcaklarda bişeyde yenmiyorki canım benim canım sürekli yogurtlu seyler cekiyo çorba falan köfte fazla geliyo bana :)) dünden beri yogurt ve türevlerini tükeityorum :)))
bende ilk buna bakmıştım bu küçük olanı 1 ay kullanabiliyo dediler o yüzden bi büyüğünü alıp ucunu 1 numara yedek aldım doğduğunda gerekirse diye.değiştirme imkanın varsa değiştir bence büyüğünü daha uzun süre kullanabilirsin.
ben bunu bilmiyodum yaaa neyse allahtan indirimli almıştım kutusunu faln açtığımdan iade edemem artık :((
neyse bende ilerde saklam kabı gibi kullanırım onları
başka biberon konusunda bilgin varmı anltsan ben hiç bişi bilmiyorumda :(

off şansa bak salçamda bıtmış.
yanı suan hıc bır kuvvet benı markete cıkartamaz. neyse bu gun melemen le ıdare edelım bız yapacak bısey yok.
uff benımde makına yenı yıkananlarla dolu, ama temızlerı cıkartıp yerıne dızecek adam lazım:))))
şu bulaşık makınasına pisleri dızmek ıyıde, temızlerı yerıne yerleştırmek oldum olası zor gelır zaten bana :) şimdi bide eyil kalk. ya ben eşıme hıc naz yapamadım yapsam bu gunlerde. ama hakkatten nazlanacak durumdayım yanı o derece:)
hafta sonu eşimin kuzenındeydik, sağolsun karısı ıkı gun boyunca yedırdı besledı benı. zaten eşimin ailesinde elle tutulacak bır onlar karı koca dığerlerını atın çöpe.
off neyse çıkayım yaa boyle oturmakla olmıcak.

oohhhh melemende iyi olur yanindada karpuz yada ayran felan, beyaz peyniride cok seviyorum yaninda :) bendemi yapsam ne:1:
benim evlendigimden beri hic bulasik makinam olmadi :( koyacak yer olmadigi icin alamadik. ama insallahhhhh yeni evde olcakkk...bu gobekle lavaboyada yetisemiyorum sirtim agriyor, esim yikamaktan bikti artik :1:
ben hamile kaldigimdan beri yapiyorum naz, yani kendisi alistirdi napim heheheheh. evi dip kose temizledi sagolsun. bulasik, ev superme hep onda yazik, annem gelsede rahatlasa azicik.

selam kızlar ben geldimm....:3:
nasılsınz görüşmeyeli,beni hiç merak edeniniz olmamş :19: bu kız ankaralarda doğrudu mu ne yaptı,oooo alışıtınz çünkü dimi zırt pırt doğum haberlerine..sizi gidi siziler:9:

sdhkn canım tebrk ediyorum,allah analı babalı büyütsünn
sabahcan tebrik ederim canım,allah analı babalı büyütnsün darısı başımıza
balperisi canım emin ol ki bebişin etkilenmedi senın hastalığndan.dualarım senınle..kendını üzüp harap etme,sütün kesilmesin..bence lohusalğın verdiği pskolojide etkiledi seni
lemon-tree canım eviniz hayırlı uğurlu olsun..allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah..bebiş rızkıyla gelmiş bak :34:
azra3437 canım tebrk ederim,allah oğluna güzel uzun ömnürler nasip etsin
nuray-turhan canım tebrk ediyorum,asllah analı babalı büyütsn..canlı canlı doğuma tanıklık ederken sen de sancılandın demek
sev-rey ne alemdesin canım,dğurdun mu..yakında sanki senın haberini alacaktık
efsung,redmask,zeynepela kızlar kontrolünz umarım çok güzel geçer...güzel haberlerinizi bekliyoruz
perpemint tekrar geçmiş olsun canım, baban umarım biran önce eski sağlığına kavşuru hatta daha iyi olur..bebişinede maşallah annesi bir haftada 200 gram ç.ok güzell:nazar:
gelişimcikızın ve sen mükemmel görünüyorsunz canım:nazar:..tekrar tebrk ederimm darısı başımıza inşallah
ve lorycim yarınki doğumunda sana kolaylıklar diliyorum..ne mutlu sanaki bebişine kavuşuyorsun darısı başımıza...

kızlar ben de cuma sabahı ankaraya gitmek için yola çıktım 3-4 saate ankaradydım..ankamallde lansion'un göğüs kremini aldım bir arkadaş indirm var demişti ama 40tlye aldm indi,rm yokmş..bide lohusa küllodu aldım..lcwden keten pantolun,oğluma da zaradan swet aldm bu kışın giymesi için :61:
ardından beypazarına geçtk,annemin güzel yemeklerinden yedim..o gece orda kalıp ertesi günü annem ve kardeşimide alarak kastamonuya döndük..ama ayaklarım hala şiş:57:
hala çalışıyorum bu haftayıda saymazsa haftaya son inşallah...my little shun shine la birlkte izne ayrılacağz.:60: o günleri iple çekiyorum:64:
maşallah canım hem iş hem ziyaret hem de topikteki herkese cevap vermişsin maşallah valla azmine gücüne hayran kaldım :))) o şişlikler birada sıcakların etkisiyle de artıyor :))
şaka bir yana iyi olmana anneni getirip artık rahatlamana sevindim :)))

oohhhh melemende iyi olur yanindada karpuz yada ayran felan, beyaz peyniride cok seviyorum yaninda :) bendemi yapsam ne:1:
benim evlendigimden beri hic bulasik makinam olmadi :( koyacak yer olmadigi icin alamadik. ama insallahhhhh yeni evde olcakkk...bu gobekle lavaboyada yetisemiyorum sirtim agriyor, esim yikamaktan bikti artik :1:
ben hamile kaldigimdan beri yapiyorum naz, yani kendisi alistirdi napim heheheheh. evi dip kose temizledi sagolsun. bulasik, ev superme hep onda yazik, annem gelsede rahatlasa azicik.
doğurup ayag kalkmanı iple çekiyordu heralde :)))
benimkiyse beni ve hamilelik sürecimi tahminlerinden daha iyi geçirdiğimi söylüyor :))) bende oooo ne şanslı adamsın diyorum :))

maşallah canım hem iş hem ziyaret hem de topikteki herkese cevap vermişsin maşallah valla azmine gücüne hayran kaldım :))) o şişlikler birada sıcakların etkisiyle de artıyor :))
şaka bir yana iyi olmana anneni getirip artık rahatlamana sevindim :)))

:60::60: zaten sabahtan beri okumaktan canım çıktı 4 gündür okuamamştım..bide bu işlerin arasında doğursaydım tam olurdu dimi :9:

nasılsınz görüşmeyeli,beni hiç merak edeniniz olmamş :19: bu kız ankaralarda doğrudu mu ne yaptı,oooo alışıtınz çünkü dimi zırt pırt doğum haberlerine..sizi gidi siziler:9:

balperisi canım emin ol ki bebişin etkilenmedi senın hastalığndan.dualarım senınle..kendını üzüp harap etme,sütün kesilmesin..bence lohusalğın verdiği pskolojide etkiledi seni
lemon-tree canım eviniz hayırlı uğurlu olsun..allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah..bebiş rızkıyla gelmiş bak :34:
nuray-turhan canım tebrk ediyorum,asllah analı babalı büyütsn..canlı canlı doğuma tanıklık ederken sen de sancılandın demek
efsung,redmask,zeynepela kızlar kontrolünz umarım çok güzel geçer...güzel haberlerinizi bekliyoruz
perpemint tekrar geçmiş olsun canım, baban umarım biran önce eski sağlığına kavşuru hatta daha iyi olur..bebişinede maşallah annesi bir haftada 200 gram ç.ok güzell:nazar:
gelişimcikızın ve sen mükemmel görünüyorsunz canım:nazar:..tekrar tebrk ederimm darısı başımıza inşallah
ve lorycim yarınki doğumunda sana kolaylıklar diliyorum..ne mutlu sanaki bebişine kavuşuyorsun darısı başımıza...

kızlar ben de cuma sabahı ankaraya gitmek için yola çıktım 3-4 saate ankaradydım..ankamallde lansion'un göğüs kremini aldım bir arkadaş indirm var demişti ama 40tlye aldm indi,rm yokmş..bide lohusa küllodu aldım..lcwden keten pantolun,oğluma da zaradan swet aldm bu kışın giymesi için :61:
ardından beypazarına geçtk,annemin güzel yemeklerinden yedim..o gece orda kalıp ertesi günü annem ve kardeşimide alarak kastamonuya döndük..ama ayaklarım hala şiş:57:
hala çalışıyorum bu haftayıda saymazsa haftaya son inşallah...my little shun shine la birlkte izne ayrılacağz.:60: o günleri iple çekiyorum:64:

tesekkurler canim daha daha iyileri sizlerin olsun. gercekten helal olsun bu halinizle calisiyosunuz, aktifsiniz.
bu arada kizlar Turkiyede hersey pahalimi ne ya, banami oyle geliyor. ben lansionun gogus kremini £10 aldim burdan yani 26tl yapiyor. bazen fiyat veriyorsunuz aldiklariniza dair, ceviriyorum ingiliz sterlinine hep pahali.

:60::60: zaten sabahtan beri okumaktan canım çıktı 4 gündür okuamamştım..bide bu işlerin arasında doğursaydım tam olurdu dimi :9:
valla bomba olurdu :)) aman diim daha doğurma lafınıda etme sen senin haftan var daha acık daha beklesin :))
tesekkurler canim daha daha iyileri sizlerin olsun. gercekten helal olsun bu halinizle calisiyosunuz, aktifsiniz.
bu arada kizlar Turkiyede hersey pahalimi ne ya, banami oyle geliyor. ben lansionun gogus kremini £10 aldim burdan yani 26tl yapiyor. bazen fiyat veriyorsunuz aldiklariniza dair, ceviriyorum ingiliz sterlinine hep pahali.
sen hangi kenttesin canım ?

günaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...:64::64::64:ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse:nazar: kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum:30::30::30:...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...:nazar::emir_bebek::nazar:
canım had sağlıkla kavuş bebeğine sende güzel haberlerini bekliyoruz:71:
gunaydin kizlar
hala kendime gelemedim,hatirlarsaniz gogus altimda zona isminde bulasici bi hastalik ciktigini soylemistim
tedavim devam ediyor ama henuz bir gelisme yok
bebegime bakamiyorum bile,onu gorunce goz yaslarimi tutamiyorum
gozlerim,yuzum bir garip oldu aglamaktan
hic boyle hayal etmemistm,sukurler olsun onu sag salim kucagima aldim ama acaba benden virus kapmismidir kaygisi benibenden aliyor
eger gectiyse su cicegi olarak baslarmis
o kadar kotuyum ki
çok geçmiş olsun canım zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama yazdıklarından görüyorum ki Allah a tevekkül etmişsin sen o yüzden Rabbim bebeğini korur senin de şifanı verir inşallah dualarım sizinle.....
kızlar dua edin görümcelerim geliyo bugün bi sorun olmmasın
sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun ...gelenler de sorun çıkarmaz inşallah

hoşeldin sefalar getirdin canım aldıklarını güle güle kullannn:71:

şu sıralar en cok yaptgm yedgm sey menemen.daha dun yaptım eşimıde kaldrdm hadı yylm dıye bana ne dese begenırsuınız domatesı cok olmus.bnm bıldgm menemen domatesle çoğalır ustunede 2yumrta kırmıstım.onun menemen anlayısı yumurtanın fazla olması.yanı oyle oldgnu dusunuyorum hala menemen anlyısını çözemedım koca tava menemenı kendım yedım dun sbah:) onun yaptg menemen bol enteresa bahartlı ve yumurtalı lur sankı 4yumurtay 2çeri domates atmıs havasında oluyor:)bı turlu menemen zevklerımızı uyusturamadık :) ınanmassınız google da menemen nasl yapılır dıye arattım.acaba benmı yanlıs bılıyorum dıye:)

lorry ALLAH yardımcın olsun mutlu sağlıklı doğumlar.ınsallah sorunsuz bebegıne kavusursun.bol sütlü gunler senın bol emmeli gunler de bebegının olsun:)

şu sıralar en cok yaptgm yedgm sey menemen.daha dun yaptım eşimıde kaldrdm hadı yylm dıye bana ne dese begenırsuınız domatesı cok olmus.bnm bıldgm menemen domatesle çoğalır ustunede 2yumrta kırmıstım.onun menemen anlayısı yumurtanın fazla olması.yanı oyle oldgnu dusunuyorum hala menemen anlyısını çözemedım koca tava menemenı kendım yedım dun sbah:) onun yaptg menemen bol enteresa bahartlı ve yumurtalı lur sankı 4yumurtay 2çeri domates atmıs havasında oluyor:)bı turlu menemen zevklerımızı uyusturamadık :) ınanmassınız google da menemen nasl yapılır dıye arattım.acaba benmı yanlıs bılıyorum dıye:)

'Domatesi cok olmus' ayyyyyy cok guldum:60::60::60: sende bidaha domatesli omlet yap belki onu sever :)))

balperisi

canım ıcını ferah tut.bu zona ılletı benımde 2kez basıma geldı.stres sıkıntı korkudan olurmus.demekkı doğum oncesı sende farkında olmadan fazla stres skntı oldu.bıraz yavas ıyılesıyor kasınıyor cevresı ıyılesırken cokk.ama ben bebegıne gectgnı dusunmuyorum sen merak etme ıcını ferah tut bebegınde hemen ertesı gune etkısını gosterırdı hala maşallahı varsa korkma guzelım stres yapyrsun ya suan bu ıyılesmenı zorlastırır.zona ya gece yanıgıda derler duymusundur.ben 2yazını okuyunca ya dedım bu zona bnm gece yanıgı deılmı dedım googleden baktım tekrar oyuzden gec yazıyorum.emın olmadan yazmk ıstemedım.dıkkat et lutfen stres sıkıntı uzuntuden uzak dur .mutlaka gececek bunu bılıyorsun bebegınede aglamaklı bakma annesı yuzunu yenı tanıyor o senın..KORKMA ALLAH yardımcın olsun dua edıcem su msjımın arkasından yıne.

benim teyzemde londra da bi kuzenimde cambridge de yaşıyorda ondan sordum gecen yıl bu zamnlarda ordaydım :))

londra bize 2saatlik uzaklikta, esimin abileri felan orda oturuyor ama cok s1k gitmiyoruz buyuk sehir bunaltiyo bizi alismisiz biz bizim buralara, daha sakin cunku. Cambridge'de gitmistik esimle gezmeye.
ayyyyy bidaha gelirseniz bizede bekleriz wallahi. nerde olursaniz gelip aliriz sizi :)

'Domatesi cok olmus' ayyyyyy cok guldum:60::60::60: sende bidaha domatesli omlet yap belki onu sever :)))

bende guluyorum suan cnm:) ama adam sabah sabah benı kıl ettı ulan hazırlayıp cagıranda kabahat dedım kendı kendıme.sonra gunlerden pazar oldg ıcın surat yapmadım bz pazarları mutlak bıryere cıkrız eger surat yapsaydım kıçımı kakıp evde otururdum:) hepsını afıyetle yedım oh cok sıstım askım dedım:)

oh ne güzel gezmişsin cnm benim de dr 1 hft daha dayansan iyi olur dedi nst de sancı çıktı onun dışında herşey yolunda

selam anneler
az önce doktordan geldik.. Hastaneden randevumuzu aldık.Haftaya perşembe sabah 9 da kızımı kucağıma alacağım.İkinci sezeryanım ama yinede çok heyecanlıyım.Bebişim 3400 olmuş boyuda 54 cm. Doğuma kadar 3600 ve 55 cm olabilirmiş. Allahım hepimizi yardımcısı olsun. Uykusuzluk bendede hat safhada. Artık yapacak bişey yok katlanacağız. Bu arada şunuda paylaşmak istedim doktorum hemogram ve kan pıhtılaşma testi istedi. Sanırım sezeryan doğumda bu test sonuclarını görmeleri lazımmış.

maşallah bebişine benim normal olacak ama dr genede isteyecem dedi tahlilleri

My little sun shine
umarim birsey olmaz bebegime
onceden yapilabilecek bir test yokmus, su cicegi virusunun kulucka suresi 14-20 gunmus,yani takip ediyoruz devamli.Kucuk bir ihtimal bulasmis olabilir diyorlar ama onlarin kucuk dedigi ihtimaller beni rahatlatmsaya yetmiyor.
Carsamba gunu annem ve kizkardesim gelicek turkiyeden,belki onlari gormek moral olur bana
beterin beteri var diyorum,hersey de Allahtan.Bebegimi yoktan var eden de O,insallah bu sureci sorunsuz atlatiriz.

Allahın izniyle çıkmayacak inş.bebişinde

günaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...:64::64::64:ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse:nazar: kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum:30::30::30:...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...:nazar::emir_bebek::nazar:

HJadi hayırlısı ağustos bebişleri oldu temmuz bebişleri :-)

mrb kızlar biz geldik....tek gittim 2 geldim..:9: nerdeyse 100 sayfa yazmışsınız zaman buldukça girip okurum....doğum bildiğiniz gibi20.07.2011 saat 08.40 da gerçekleşti...ben 8 buçuğa doğru ameliyata girip narkozu aldıktan sonra en son gördüğüm saat 8.30 du:9:bebek 10dk da çıkmış..ben 9.15 gibi ayılıp ameliyattan çıktım..benim daha önce dış gebelikten kalan klıntılar varmış dr. bi onu birde minik miyomlar varmış onları temizlemiş bebekten sonra...birde çok önemli değil ama ameliyat anında boğzaımda bi sorun çıkmış..ayıldığımda sürekli minik mink öksürdüm...boğzaım tahrişliydi...neyse odaya geldim..bebeğimi getridiler..göğsüme koydular...o an çok utlu oldum ama yarı ayık yarı baygındım :9: 2 gece 3 gündüz kaldım..sürekli bebeğe çeşitli testler yaptılar şekerine baktılar çok şükür sorunsuz hastenden çıktık..:nazar:.banada sürekli test yaptılar benimde sorun çıkmadı ..bebek 2 gün hastaneydeken pek memei almadı..çok tembel..ağzını açıyor ama çekmiyor..yada bir iki damla biz sıkıp veriyoruz..2. gün akşamı çok huysuzlandı..dr. mama takviye yapmalıyız yoksa sarılık olucak dedi...sarılık olursada hastaneden çıkamyıcaktık..ben ogünden sonra sütümü sağdım maalesef biberonla verdim ardından mama verdik..halende öle yapıyoruz..kesinlikle mememi çekmiyor..bu beni çok üzüyor..onu emzircem diye kan ter içinde kalıyorum...bugün ilkkez çekti ama çok az...sürekli deniyorum inşallah başarcaz...şuan tek sorunum bu...çok şükür fazla ağrım sızım olmadı...hastanede sürekli ağrı başlamdan iğne istedim.yaptılar evede ilaç verdiler.şuan iyiyim sadece 3. gün çok süt gelmeye başladı..bebekte almayınca ben mekineyle nekadarda alsam yeterli olmadı ve göğüslerim taş gibi oldu..çok büyüdü ve ağırlaştı...ama dün ve bıgün daha iyiyim..süt daha akışkan...

bana sormak istedikelriniz varsa bekliyorum canlar...

Maşallah ikinizede fotolarda çok güzel baya büyük bir bebiş olmuş, hep kısa kollu mu giydirdiniz ben hep uzun koydum çantaya

merhaba arkadaslar;
topige girdim; cok guzel dogum haberleri oıkudum, cok mutlu oldum;

sabahcAN, sdkhkn, balperisi,azra3247, nurayturan
kizlar herbirinizi tek tek tebrik ediyorum; Allah yavrulariniza saglikli uzun omurler nasip etsin.
sdhkn ; cn bebeginin 2500 gr'ı bulmasina cok sevindim; darisi benim minigime.

canlarim;
my_little'a msj atmistim ama o da topige girememis; bisey yoktur ins.
benim babamin rahatsizligi epey ciddi bi boyurt aldi; basta benden gizlemisler; sonradan ogrendim; babam cuma sabahi ameliyat oldu, kalbine stant takildi, halen yogun bakimda. birkez gidip gorebildim; cok sukur konusuyor, espri yapiyor; yemek yiyor; su anda durumu iyi. ama hafif atesi var ve tans. yuksek o yuzden yogun bakimdan cikarmiyorlar.
babacigim icin de dua istiyorum sizlerden.

beni ve bebegimi sorarsaniz,
dun kontrolumuz vardi, nst iyi cikti, sanci yok, bebegin kalp atislari guzel
suyum iyiymis
bebegim de gecen hafta 1400ken bu hafta 1600 gr cikti. (gerci perinatolog 1700 olcmustu ama , doktorum makineden mak.ye degisir dedi.) 200 gr almasi cok sevindirici dedi

su miktarinda kan akiminda vs ani bir olumsuzluk yasamasak 18-19 agustosda dogumu gerceklestirirz dedi doktor. 38. haftada yani
ins. bebegimim az az da olsa kilo almaya devam eder.

benden haberler boyle; hepinizi tek tek opuyorum
babam icin gecmis olsun dilekleri yazmissiniz, sagolun. only_smile, suleslii ; ben,i merak etmissiniz, cok sagolun

Canım çok üzüldüm allah tezden şifasını versin babanın
ama demek dinlenmek yaramış ki kızın kilo almaya başlamış inş.çok daha kilo alır cnm

bende guluyorum suan cnm:) ama adam sabah sabah benı kıl ettı ulan hazırlayıp cagıranda kabahat dedım kendı kendıme.sonra gunlerden pazar oldg ıcın surat yapmadım bz pazarları mutlak bıryere cıkrız eger surat yapsaydım kıçımı kakıp evde otururdum:) hepsını afıyetle yedım oh cok sıstım askım dedım:)

bende kalkimde yapim kendime azicik, oglen yemegi icin, menemen diye diye canim cekti. Allahtan 1 tanecik yesil turk biberimde var, gecen gittigimiz bi yerde bulmustuk.

gelişimci canım meleğin pek güzel maşallahh :nazar:

kızlar bugün doktora son kontrole gittik
29.07.2011 olan tarihi 28.07.2011 yaptık :9:
daha fazla dayanamıcam kaşıntıya
gelsin artık meleğim dedim
sabah 8.30 da epidural sezeryanla inşalah kavuşucam kızıma

Back
X