- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
canım yaa valla su sıcaklarda isyanını anlıyorum cok zor allah hepimize yardımcı olsun vallakızlar selamlar nasılsınız. valla ben pek ıyı sayılmam yanı değişik bir duygu var ustumde ıkı gundur.
ağrı kasılma falan değil ama artık gobeğimi taşıyamıyorum sankı. cok ağır gelıyor. sıcaklardan sanırım cok baskıda hıssedıyorum boyle vucudumu, anlatılmaz bır duygu.
cumartesı kraft dondy mızı almaya gıttık idil baby e , ya şansım yokkı benım. cuma gunu aradım ellerınde ıkıtane vardı keşke ayırtsaymısımkı aynı gun ıkısıde satılmıs. neyse bır haftaya kadar getırtıp arayacaklar. unutup onuda satmazlar ınsallah:)
odamızı kurmak ıcınde cuma gunu gelemedıler ihracat yuklemelerı varmıs. onun ıcınde bu aksam gelecekler ınsallah.
ben hastane cantamı yıkayıp utuleyıp ufak bır hurca koymustum zaten bır ıkı hafta once:) ama sımde vırde ufak valızım var onuda makınaya atmam lazım temızlensın oda.
ya kızlar yaz hamılelerı genelde erken doğuruyormus. heralde bu sıcaklarda bızde bırer bırer dokulucez ıyıcene. ha bu arada geçmısı pek okuyamadım . varmı haftasonu doğuran?
pepermint ciiim inşallah babandan bugun guzel haber ler gelir :))cok cok sagol cnm..
bugun bir ihtimal cikabilirmis, atesi ve tans. normale gelirse.
sen nasilsin cnm?
cerenimo, narcicegi, redmask, tavas, herzaman_seninle, adamel, hippy sesiniz cikmiyor kizlar; ne var ne yok??
sıcaklarda bişeyde yenmiyorki canım benim canım sürekli yogurtlu seyler cekiyo çorba falan köfte fazla geliyo bana :)) dünden beri yogurt ve türevlerini tükeityorum :)))bende uyduruktan vilelda temizliği yaptım..fazlası elimden gelmıyor.ellerim çok uyuşuk bugün.hazırda dövmeli mercimek çorbam var onun yanına da köfte patates yapıcam gırersem mutfağa tabi .evi topladım ama mutfak nanay,makıneyı boşalt yerleştır,hiç gözüm kesmıyor.
bu arada kızlar dayımı ameliyata almışlar haberim yoktu,bana söylemediler.ciddi bişi değil belinden bir problem ama ameliyat işte.dualarınıza eklersenız sevinirim![]()
ben bunu bilmiyodum yaaa neyse allahtan indirimli almıştım kutusunu faln açtığımdan iade edemem artıkbende ilk buna bakmıştım bu küçük olanı 1 ay kullanabiliyo dediler o yüzden bi büyüğünü alıp ucunu 1 numara yedek aldım doğduğunda gerekirse diye.değiştirme imkanın varsa değiştir bence büyüğünü daha uzun süre kullanabilirsin.

neyse bende ilerde saklam kabı gibi kullanırım onları
başka biberon konusunda bilgin varmı anltsan ben hiç bişi bilmiyorumda