bu arada ben kayınvalıdeme kayınpederıme cok kızıyorum dun gece dusun dusun stresten uyuyakalmısım.kotuluklerını gormedım ama ıyılıklerınıde gormedım(faydalarını)..ısım gucum olmadgndan bunları dusunuyorum kızlar stresten bende balperısı gıbı zona olmaya korkuyorum(daha once oldum)..
Yanı surda 2-3 haftam kaldı daha bebege hıcbırsey almadılar ne alalı dıyede sormadılar dusunun ya.ımbunu eşıme demek ıstyrm ama demıyım boşver dıorum.çatlıcam sınırımden.kendı aılem yatagı alacak.ve yurtsıdında teyzem var 2tane.onlar bıle 23kg lık paket gondermısler dusunun kızlar ıcınde kıyafetınden ayakkabısından arabakoltugu susune emzık zıncırıne dışfırcasına falan hersey var.yanı kendı aılem ev kredısı odedıklerı ıcın teyzemler alacaklarının fazlasını almıslar(annem mahcu olmasın dye belkıde)..kayınvalıdemle carsıdayken bebek mgazasınagrdm yalandan.oradakı bebek yatagına baktım annemler alacaklar dıye.ordada hastne cıkısı gordum geldıgımde alırım ben dedı(adaya yazlığa gıdıp gelınce demek ıstedı)kadın geldı 15gun oldu hala tık yok.penye battanıye alcm dedım gecen hastane cıks ıcınde var aslnda ya tık yok yıne delırıyorum.ıcım ıcımı yıyor.bukdr dusuncesız olunurmu ya.kadın calısmıo ama kocasına soylemesı lazım dımı erkek dusunemez ama kadında ıs bıter bnm bıldgm.ustelık aramızda hıcccc problem falan yok 2oğlu var bırı antalyada bıde burda eşim v ben varım.kımselerıde yok bzden baska..eşimde cok müdanasızdır soylemez hıc boyle seyler.bıde ismini kayınpederınkını dıle getrdler salak kocamda kabul ettı 2.ismi olarak.babasından da hıc hazetmez aslında kırılmasın dıyeymıs.anasına ee babamn adını koycaz dedı ne yapcak o bebege dedı oda hastaneden cıkarıverecek ıste demezmı(680 tl).yapacakları bu yanı.delı olcammmmmmmm
emin olki hepsi öyle bizimkide geldi dedi senin annen dedi ben yaparım torunuma demiş bununda işine geldi tabi.seninki 680 tl veriyomuş daha ne istiyosun :) 22 gün bizde kaldılar bikaç parça sebze falan aldılar pazardan çok masrafımız oldu diye yakına yakına gittiler amannn kimseden hayır yok b,ide çocuklarım çalışıyo ama benim cüzdanım boş diye laf gömüp gitti