• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben kayınvalıdeme kayınpederıme cok kızıyorum dun gece dusun dusun stresten uyuyakalmısım.kotuluklerını gormedım ama ıyılıklerınıde gormedım(faydalarını)..ısım gucum olmadgndan bunları dusunuyorum kızlar stresten bende balperısı gıbı zona olmaya korkuyorum(daha once oldum)..
Yanı surda 2-3 haftam kaldı daha bebege hıcbırsey almadılar ne alalı dıyede sormadılar dusunun ya.ımbunu eşıme demek ıstyrm ama demıyım boşver dıorum.çatlıcam sınırımden.kendı aılem yatagı alacak.ve yurtsıdında teyzem var 2tane.onlar bıle 23kg lık paket gondermısler dusunun kızlar ıcınde kıyafetınden ayakkabısından arabakoltugu susune emzık zıncırıne dışfırcasına falan hersey var.yanı kendı aılem ev kredısı odedıklerı ıcın teyzemler alacaklarının fazlasını almıslar(annem mahcu olmasın dye belkıde)..kayınvalıdemle carsıdayken bebek mgazasınagrdm yalandan.oradakı bebek yatagına baktım annemler alacaklar dıye.ordada hastne cıkısı gordum geldıgımde alırım ben dedı(adaya yazlığa gıdıp gelınce demek ıstedı)kadın geldı 15gun oldu hala tık yok.penye battanıye alcm dedım gecen hastane cıks ıcınde var aslnda ya tık yok yıne delırıyorum.ıcım ıcımı yıyor.bukdr dusuncesız olunurmu ya.kadın calısmıo ama kocasına soylemesı lazım dımı erkek dusunemez ama kadında ıs bıter bnm bıldgm.ustelık aramızda hıcccc problem falan yok 2oğlu var bırı antalyada bıde burda eşim v ben varım.kımselerıde yok bzden baska..eşimde cok müdanasızdır soylemez hıc boyle seyler.bıde ismini kayınpederınkını dıle getrdler salak kocamda kabul ettı 2.ismi olarak.babasından da hıc hazetmez aslında kırılmasın dıyeymıs.anasına ee babamn adını koycaz dedı ne yapcak o bebege dedı oda hastaneden cıkarıverecek ıste demezmı(680 tl).yapacakları bu yanı.delı olcammmmmmmm

emin olki hepsi öyle bizimkide geldi dedi senin annen dedi ben yaparım torunuma demiş bununda işine geldi tabi.seninki 680 tl veriyomuş daha ne istiyosun :) 22 gün bizde kaldılar bikaç parça sebze falan aldılar pazardan çok masrafımız oldu diye yakına yakına gittiler amannn kimseden hayır yok b,ide çocuklarım çalışıyo ama benim cüzdanım boş diye laf gömüp gitti

emin olki hepsi öyle bizimkide geldi dedi senin annen dedi ben yaparım torunuma demiş bununda işine geldi tabi.seninki 680 tl veriyomuş daha ne istiyosun :) 22 gün bizde kaldılar bikaç parça sebze falan aldılar pazardan çok masrafımız oldu diye yakına yakına gittiler amannn kimseden hayır yok b,ide çocuklarım çalışıyo ama benim cüzdanım boş diye laf gömüp gitti

bıtek benımkıler deıl yanı.aynen oo annenler teyzenler almıs kıyafetller dıyııp ısın ıcınden cıktı.ama sınır olyrm ttlım ya sımdı bu ısım meselesıne takıldım dua edyrm bılırmusun aklıma geldıkce koymasın bebgme ısmını.esım babasında hıc hayır gormemıs buzamana kdr sımdı bıkere agzından cıktı ya koymassak olmz dıe dusunur heralde ama ınsallah koymaz.dıorumkı acaba bebege bısey alcakmısınz ona gore bn alcam dıım mı?yada boşver mudana etmıım kendı kendımemı alıım? ama ıcımde kalır bısekıl yuzlerıne demek ısterım bıgun laf sokmak ısterım

gelişimci canım meleğin pek güzel maşallahh :nazar:

kızlar bugün doktora son kontrole gittik
29.07.2011 olan tarihi 28.07.2011 yaptık :9:
daha fazla dayanamıcam kaşıntıya
gelsin artık meleğim dedim
sabah 8.30 da epidural sezeryanla inşalah kavuşucam kızıma

hayırlı doğumlar dilerim. alah yardımcın olsun.

son saatler artık yarın kavuşuyoruz oğlumla inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:
dua istemeye geldik:49:
dua edin bize yarın sağlıkla gelsin meleğim
oğluma kavuşuyorum darısı bütün bekleyenlerin başına olsun inşallah
allah hepimizin yardımcısı olsun:54:

hayırlı doğumlar dilerim. alah yardımcın olsun. iyi haberlerini bekliyoruz.

gelişimci canım meleğin pek güzel maşallahh :nazar:

kızlar bugün doktora son kontrole gittik
29.07.2011 olan tarihi 28.07.2011 yaptık :9:
daha fazla dayanamıcam kaşıntıya
gelsin artık meleğim dedim
sabah 8.30 da epidural sezeryanla inşalah kavuşucam kızıma

son saatler artık yarın kavuşuyoruz oğlumla inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:
dua istemeye geldik:49:
dua edin bize yarın sağlıkla gelsin meleğim
oğluma kavuşuyorum darısı bütün bekleyenlerin başına olsun inşallah
allah hepimizin yardımcısı olsun:54:

ayyyyyyyyyyyy herkesler doğuruyor peşpeşe ...heyecan hat safhada...:18::18::18:
haftaya bugün inşallah ben de bebişimi kucağıma alacağım kıslarrrrrrrrrrrrrrr...:nazar:
Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnnnnnnnnn:nazar:

kızlar ankarada şakır şakır yağmur yağıyoo... o sıcaklardan sonra ilaç gibi geldi..doktor kontrolum var 6da... hadi hayırlısı bakalım..

bıtek benımkıler deıl yanı.aynen oo annenler teyzenler almıs kıyafetller dıyııp ısın ıcınden cıktı.ama sınır olyrm ttlım ya sımdı bu ısım meselesıne takıldım dua edyrm bılırmusun aklıma geldıkce koymasın bebgme ısmını.esım babasında hıc hayır gormemıs buzamana kdr sımdı bıkere agzından cıktı ya koymassak olmz dıe dusunur heralde ama ınsallah koymaz.dıorumkı acaba bebege bısey alcakmısınz ona gore bn alcam dıım mı?yada boşver mudana etmıım kendı kendımemı alıım? Ama ıcımde kalır bısekıl yuzlerıne demek ısterım bıgun laf sokmak ısterım

bence kendin al.gelir diye beklersen sonradan üzülürsün.bende düğünde bişey yapmadılar diye çok takmıştım bütün senemi vırvır ederek ağlıyarak geçirdim bana layık görmediler hiçbişey diye ama onlar hava atıp gezdiler.ama artık kimseden bi beklentim yok yaparlarsa allah razı olsun yapmazlarsa zorla yada laf koyarak olmuyo içlerinden gelmeleri gerekiyo bazı şeylerin.çocuğun sağlıklı olsun eviniz huzurlu olsun yeter. Onların iki parça eşyasıylamı büyüyecek çocuğun boşver üzme kendini.ben eşyamıda hep kendim aldım artık kimseden bişey istemiyorum yapsalar bile böylesi daha güzel herşeyi istediğim dgibi alıyorum

Ben bile bir tuhaf oldum başını elliyorum diyince... :/ Ya ben hergün bu akşam perine masajını deneyeceğim diyorum ama sonra yemiyor. Gerçi doktorumda yapma gerek yok dedi. Gerçi biliyorsunuz benim ki herşeye gerek yok diyor :1: Artık dediğin gibi kesileceksek de kesileceğiz :)))

:) valla bugün bana nasil baski uygulamam gerektigini uygulamali bi sekilde gösterdi ben hayatta onu kendime yapamam bi de demez mi esin de yapabilir :1: yokkkk kalsin yaaa ;)

ayy ben hayatta yapamam o perine masajini....

bir de kesilmek derken normal dogum kesisinden bahsediyorsaniz aslinda o kadar kotu bisey degil.
dogum sirasinda yirtik olusmasindansa doktorun kontrollu bi sekilde kesmesi daha saglikliymis, hem de estetik.
benim 2 kuzenimde de doktor kesmemis, yirtik olusmus, 2side dogumlarindan bikac ay sonra ameliyat olmak zorunda kaldilar duzelttirmek icin.

evet cnm normal dogumdaki kesi kisiden kisiye degisiyo yirtilmadan kesilirse daha az dikis oluyomus genelde bakalim kismet artik. ama en önemlisi kesik varsa dogumdan sonra orayi kuru tutmakmis. ebe bana dedi kurutma makinesiyle kurut orayi :) bakalim artik basima neler gelicek hiiiiic bilmiyorum.

evet ya , yapilcak gibi degil o masaj. ben sicak su buharini bilmiyordum bak. bende artik birseyler yapmaya baslasam iyi olcak normal dogum icin. zaman azaldikca korku oluyo gercektende:18: , canim ne guzel senin orda kontrollerin daha detayli geciyomus, ben hic sanci varmi yokmu diye bi makinaya baglanmadim, yada elle muayene yapilmadi. bu zamana kadar hic bi ilacta vermediler. persembede kontrolum var oglusumun kalp atislarini dinlemek rahatlatiyo biraz. ayy bu arada burda evde dogum yapmayida secebiliyormussun cok komik ya bu devirde kim evde yapmak isterki :1: dogal olsun diyolar hersey ama dogalliginda bu kadari fazla yani :)

bende buhari bilmiyodum bugün söyledi bi de icine biseyler atabilirsin dedi bitkisel ama onlari nerde bulucammm. bende haftaya onu denicem dogum falan olmazsa. cnm burda da o kadar cok kontrol etmiyolardi da bakma ben bundan 6 hafta önce düzenli sancilarla hastanede yattim 1 hafta ondan sonra böyle her hafta cagiriyo yoksaaaa nerde. normalde sancilari ölcmek icin makineye bu haftadan sonra baglicaklardi. ondan önce bende cogunlukla kalp atislarini dinleyip geliyodum :) burda da evde dogum cok yaygin doktorda brosürler bile vardi ama bana da cok sacma geliyo bu kadari da fazla yani dogal olucak diye :)

haaa bi de bugün doktorda bi brosür vardi haftaya konferans gibi bisey varmis bi hastanede. dogum sirasinda orgazm diye :1: insan o an nasil olurda zevk almayi düsünür anlamiyorum. allah sonumu hayir etsin diyorum.

bu arada adamel ve lorry yarin dogum oluyomus. bebislerinizi kucaginiza alicaksiniz ne güzel yaa. dualarimiz sizinle.

selam kızlar gün içinde giremedim sağlık ocagına gittim ilaçlarımı almaya.birde öğrendim ki ben doğurmusum onlara göre.benimle karşı komşumun soyadı aynı tesadüfen doğum yapan o ama karıştırmışlar epey bekledik düzeltecekler umarım.
mobilyaalarımızı kuramadık sabahtan bu yana içinden kurulum kılavuzu çıkmadı aradık normalde montaj onlara ait oldugundan kılavuz yokmuş resimsiz puzzle gibi onlarca parça yerde nasıl birleştirecez bilmiyorum(ilçede oldugumuzdan montaja karışmıolar)
yarın doğum yapacaklara şimdiden hayırlı ugurlu olsun

efsung o biberon başlıkları numara numara bebek yıpratıp delerse yenisi ile değiştirirsin 1 2 almıştık bu gittiğimde ayarlı başlık diye bir şey gördük 1-2-3 birarada tutusuna göre akıyormuş ondan aldık

off kizlar off valla aglayacagim. internet yok hala. 28 inde gelicekmis heralde adamlar. ama bilmiyorum baglayacaklarmi. butun hamileligi beraber yasadigim sizin dogumlarinizi dogum anilarinizi kaciriyorum cok uzuluyorum. ayrica bende darlanmaya basladim hicbiri paylasamiyorum. annem geldi daha cok sikiliyorum simdi. evde iletisim kuramayan 2 insan 2 side sikilmasin diye ugrasip duruyorum. bebek hic gelicek gibi durmuyor. eskiden arada kasilmam olurdu oda yok. karnimda asagiya inmedi. cok sikildim. hemde cok ozledim kizimi gormek istiyorum artik. yaa bunalima girdim cidden. (bunu oglen yazim sora gene acamadim sayfayi bilmiyorum gittimi)

adamel, lorry kizlar yarin icin dualarimiz sizinle. cok cok kolay olur dogumlariniz insallah..
guzel haberi paylasiriz yarinn

cerenimo cnm, senin de 28indeymis, cok az kalmis. sen de saglikla kavus yavruna cnmm

sementa kacakk !! gezmelerdeydin demek. hosgeldin. iyi misin cnmm?

eyeszay dert etme, kendi,ni de uzme. zaten cogumuz ya erken dogum tehtidi ya baska sebeplerle istirahet etmek zorunda oldugumuzdan eskisi gibi giremiyoruz foruma, buyuk kismimiz dogum yapti, bebisleriyle ilgileniyorlarr. insallah bebislerimiz dogsun biraz ele avuca gelsinler, bol bol kaynatiriz burda. sen canini uzmee

adamel, lorry kizlar yarin icin dualarimiz sizinle. cok cok kolay olur dogumlariniz insallah..
guzel haberi paylasiriz yarinn

cerenimo cnm, senin de 28indeymis, cok az kalmis. sen de saglikla kavus yavruna cnmm

sementa kacakk !! gezmelerdeydin demek. hosgeldin. iyi misin cnmm?

eyeszay dert etme, kendi,ni de uzme. zaten cogumuz ya erken dogum tehtidi ya baska sebeplerle istirahet etmek zorunda oldugumuzdan eskisi gibi giremiyoruz foruma, buyuk kismimiz dogum yapti, bebisleriyle ilgileniyorlarr. insallah bebislerimiz dogsun biraz ele avuca gelsinler, bol bol kaynatiriz burda. sen canini uzmee

evet firardaydım canım:60: vallahi annemleri aldım geldim..öyle güzelki evde birilerinin olması artık çalışmak bile zoruma gitmiyor çünkü biliyorumki eve gittiğimde kapıyı açacak birileri var..evim tertemiz yemek derdim yok,yanlz değilm konuşacak insan çok ;)

Back
X