• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adamel, lorry kizlar yarin icin dualarimiz sizinle. cok cok kolay olur dogumlariniz insallah..
guzel haberi paylasiriz yarinn

cerenimo cnm, senin de 28indeymis, cok az kalmis. sen de saglikla kavus yavruna cnmm

sementa kacakk !! gezmelerdeydin demek. hosgeldin. iyi misin cnmm?

eyeszay dert etme, kendi,ni de uzme. zaten cogumuz ya erken dogum tehtidi ya baska sebeplerle istirahet etmek zorunda oldugumuzdan eskisi gibi giremiyoruz foruma, buyuk kismimiz dogum yapti, bebisleriyle ilgileniyorlarr. insallah bebislerimiz dogsun biraz ele avuca gelsinler, bol bol kaynatiriz burda. sen canini uzmee

valla sorma canim saatlerdir agliyorum. o kadar ihtiyacim olduki buraya girmeye. bi anda bole garip hissettim sanki onceden herseyde siz varmissinizda simdi hepiniz kaybolacakmissiniz gibi. herkesin son zamanlarini kacirdim simdide dogumlarini kaciriorum. ne biliyim ya 1 haftadir iyi degilim valla

off kizlar off valla aglayacagim. internet yok hala. 28 inde gelicekmis heralde adamlar. ama bilmiyorum baglayacaklarmi. butun hamileligi beraber yasadigim sizin dogumlarinizi dogum anilarinizi kaciriyorum cok uzuluyorum. ayrica bende darlanmaya basladim hicbiri paylasamiyorum. annem geldi daha cok sikiliyorum simdi. evde iletisim kuramayan 2 insan 2 side sikilmasin diye ugrasip duruyorum. bebek hic gelicek gibi durmuyor. eskiden arada kasilmam olurdu oda yok. karnimda asagiya inmedi. cok sikildim. hemde cok ozledim kizimi gormek istiyorum artik. yaa bunalima girdim cidden. (bunu oglen yazim sora gene acamadim sayfayi bilmiyorum gittimi)

bı ben daha:) ben aglamakla kalmaıp kafamda sınırlendgm kısıler uzerınden senaryolar yazmaya basladım.bırıktım ve patlıcam cocgugumunda kasılmaları arttı bnm gergınlıgımdenmıdır nedır..benm annem gelmedı henuz agustos 1ıde gelecek bende yalnızlıktn skılıyorum hıc kımse yok arkdsm yok komsum yok.bı kayınvldm vr oda evınde bana geldımı daha cok sıkıntı olyrm aman gelmesın yarın temızlıkcı gelecek bana ona haber bıle vermedım o arasın ne yaptın dıye..bnm daha 3haftam var doğuma ben bıle gelsın dıye sabırszlnyrm sıkılıorum ıyıce.bence senın bebegınde annesını fazla uzmeden bıranda gelıverecek.

valla sorma canim saatlerdir agliyorum. o kadar ihtiyacim olduki buraya girmeye. bi anda bole garip hissettim sanki onceden herseyde siz varmissinizda simdi hepiniz kaybolacakmissiniz gibi. herkesin son zamanlarini kacirdim simdide dogumlarini kaciriorum. ne biliyim ya 1 haftadir iyi degilim valla

ayy canım ya bunalmışsın çok normal.. ama üzme kendini. inşallah bağlanır netin biz de seni çok osluyoruz..

kızlar buarada çok şükür kontrolum iyi geçti. bebiş 2600 gr olmuş. 15 ağustosta sezeryan olucak hayırlısıyla. doktor o zamana tahminen 3300 olur o da normal bi kilo dedi. bebişi yanağından çok az gördümm. gene çıktı alamadık. olsun artık 3 hafta sonra bol bol görürüz inşallah.. sezeryanın şeklini bana bıraktı. anestezi uzmanıyla konuşursun o gün falan dedi. muallakta kaldım epidural mi genel anestezi mi olsun diye..

buarada nts ye bağlamadı normal mi bu?

ayy canım ya bunalmışsın çok normal.. ama üzme kendini. inşallah bağlanır netin biz de seni çok osluyoruz..

kızlar buarada çok şükür kontrolum iyi geçti. bebiş 2600 gr olmuş. 15 ağustosta sezeryan olucak hayırlısıyla. doktor o zamana tahminen 3300 olur o da normal bi kilo dedi. bebişi yanağından çok az gördümm. gene çıktı alamadık. olsun artık 3 hafta sonra bol bol görürüz inşallah.. sezeryanın şeklini bana bıraktı. anestezi uzmanıyla konuşursun o gün falan dedi. muallakta kaldım epidural mi genel anestezi mi olsun diye..

buyuk bır ıhtımalle aynı gun doğuma gırıcez canım.5agustosta tekrar bakp tarıhı soylıcek.14agustosta 38 doluyor bnm cunku.hadı bakalm..3300 olacaksa bebısın guzel cnm.umarım bnmkıde oyle olur.

canım benim...son zamanlarımız çoğumuzun stresli,sıkıntılı ve üzüntülü geçiyor...vallaha ben de hamileliğim boyunca ağlamadıımmm kadar ağlıyorum...sapıttı bünyem...en ufak şeylere bozuluyorum...agresif bi yapım olmaya başladııııııııı..

bi de bugün eşim yürüyüşe gittiği sırada 20:57-merkez üssü marmara denizi olan 5.2lik bi deprem oldu...yalnızdım evde ...
korkudan bi fırlamışım oturduuum yerden...bebişim de kımıldamadı kaç dakka....dondurma yedim de kendine geldi kuzum...ama beni görücektiniz hüngür hüngür ağladımmm....eşim benim o halimi görünce şoooooooooook...o hissetmmemmiş çünkü ....bana başın dönmüştür felan dedi ama sonna bi baktı nete olmuş ....

ADEMEL ve LORRY yqrin umarim kolayca biter dogumlariniz saglikla kucaklarsiniz bebekleriniz hayirli haberlerinizi bekliuoruz :)))
yarın kontrolüm varr çok heyecanlıtyım:81:
İyi haberlerle gelirsin insallah ;)
Caniim yaaa insan bazi zamanlarda oyle oluyor yapayalniz hissediyor ama yatina toparlarsin bisicigin kalmaz dertlesecek birisinin olmamasi aslinda sorun sikma canini :))Sezencim evet kontrolumuz vardim rutin gecti kilomuz 2900 olmus suyumuz iyi kordon boyun civarinda dedi ama telas etme sorun yok herhangi bisey olursa kasilmalarin olur anlarsin zaten merak edecek bi durum yok dedi dogum seklim ve tarihimle ilgili hala ketum bisi demiyo 38. Haftayi bekliycez mecburen haftaya pzt daha net olacak dedi ;)))Sonracimaaa kizlar bugun zynptnc ile konustum gayet iyiydi seside enerjik geliyordu baharin yai kirkiymis disai cikmislar gezmedelermis :))) baharin biraz gaz problemi varmis. O kadar garip ki surekli onun yaptimi yapmadimi ohh yapti diye onu takip ediyoruz cok komik ama cok mutluyum dedi ilk zamanlar biraz uyku sorun olmus ama su anda daha rahatm artik dedi slam soyledi sizlerede ;)) haa sezeryandanda korkma ben cok rahat ve kolay atlattim herseyi unuttum hatta dedi ;)))

slm kızlar. oku oku anca bitirdim valla. biz de bugün denize gittik. ayaklarımı falan soktum tabi anca. herkes nerdeyse doğurcaksın ne işin var oralarda diyo:1:

adamel, lorry kızlar hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

canım maşallah bebişine:nazar: herkesin tarihleri belli oluyo yavaş yavaş. benim de perşembe günü doğum günümde kontrolüm var. doktor epidural normal doğum dedi ben de onu istiyorum ama bi yandan da tariihi falan belli olsun istiyorum:52:
ben bugüne kadar nst ye 1 kere bağlandım o da merakımdan:1:

ADEMEL ve LORRY yqrin umarim kolayca biter dogumlariniz saglikla kucaklarsiniz bebekleriniz hayirli haberlerinizi bekliuoruz :))) İyi haberlerle gelirsin insallah ;) Caniim yaaa insan bazi zamanlarda oyle oluyor yapayalniz hissediyor ama yatina toparlarsin bisicigin kalmaz dertlesecek birisinin olmamasi aslinda sorun sikma canini :))Sezencim evet kontrolumuz vardim rutin gecti kilomuz 2900 olmus suyumuz iyi kordon boyun civarinda dedi ama telas etme sorun yok herhangi bisey olursa kasilmalarin olur anlarsin zaten merak edecek bi durum yok dedi dogum seklim ve tarihimle ilgili hala ketum bisi demiyo 38. Haftayi bekliycez mecburen haftaya pzt daha net olacak dedi ;)))Sonracimaaa kizlar bugun zynptnc ile konustum gayet iyiydi seside enerjik geliyordu baharin yai kirkiymis disai cikmislar gezmedelermis :))) baharin biraz gaz problemi varmis. O kadar garip ki surekli onun yaptimi yapmadimi ohh yapti diye onu takip ediyoruz cok komik ama cok mutluyum dedi ilk zamanlar biraz uyku sorun olmus ama su anda daha rahatm artik dedi slam soyledi sizlerede ;)) haa sezeryandanda korkma ben cok rahat ve kolay atlattim herseyi unuttum hatta dedi ;)))

maaşallah maaşallah.hayırlısı nasılsa öyle olsun.haftaya pzt güzel haberler bekliyoruz ozaman :34: .sezeryan konusunda çok da tutucu olmamak lazım galiba ben ille de normal diyordum ama yaklaştıkça tırsıyorum galiba :1: .inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklarımız.

maaşallah maaşallah.hayırlısı nasılsa öyle olsun.haftaya pzt güzel haberler bekliyoruz ozaman :34: .sezeryan konusunda çok da tutucu olmamak lazım galiba ben ille de normal diyordum ama yaklaştıkça tırsıyorum galiba :1: .inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklarımız.
Sorma ya bende de bi tirsma durumu var normal dogumdan sezeryana sempati bile duyuyorum ama dr ma caktirmiyorum tabii ;)))

herkeze iyi geceler kızlar..arkadaşım geçmişi okuyamadımda neden sezaryan oluyorsun...bi sorunmu var kendi isteğinmi..inş sorun yoktur..

buyuk bır ıhtımalle aynı gun doğuma gırıcez canım.5agustosta tekrar bakp tarıhı soylıcek.14agustosta 38 doluyor bnm cunku.hadı bakalm..3300 olacaksa bebısın guzel cnm.umarım bnmkıde oyle olur.

inşallhh canım... önce göbişimizde sonra kollarımızda sağlıkla büyüsünler... heyecan sardı mı seni de.. bi hoş oldu içim...

canım benim...son zamanlarımız çoğumuzun stresli,sıkıntılı ve üzüntülü geçiyor...vallaha ben de hamileliğim boyunca ağlamadıımmm kadar ağlıyorum...sapıttı bünyem...en ufak şeylere bozuluyorum...agresif bi yapım olmaya başladııııııııı..

bi de bugün eşim yürüyüşe gittiği sırada 20:57-merkez üssü marmara denizi olan 5.2lik bi deprem oldu...yalnızdım evde ...
korkudan bi fırlamışım oturduuum yerden...bebişim de kımıldamadı kaç dakka....dondurma yedim de kendine geldi kuzum...ama beni görücektiniz hüngür hüngür ağladımmm....eşim benim o halimi görünce şoooooooooook...o hissetmmemmiş çünkü ....bana başın dönmüştür felan dedi ama sonna bi baktı nete olmuş ....

ayy canım ya.. korkulmaz mı.. ama mümkün mertebe panik yapmamak lazım.. dünyanın bin türlü hali var..
slm kızlar. oku oku anca bitirdim valla. biz de bugün denize gittik. ayaklarımı falan soktum tabi anca. herkes nerdeyse doğurcaksın ne işin var oralarda diyo:1:

adamel, lorry kızlar hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

canım maşallah bebişine:nazar: herkesin tarihleri belli oluyo yavaş yavaş. benim de perşembe günü doğum günümde kontrolüm var. doktor epidural normal doğum dedi ben de onu istiyorum ama bi yandan da tariihi falan belli olsun istiyorum:52:
ben bugüne kadar nst ye 1 kere bağlandım o da merakımdan:1:

bakalım seninki ne zamn olucakk.. ay hayırlısıyla doğuralım da miniklerimiz şöyle böyle diye konuşalım artık di mi? demek nstye bağlanmak şart değil. cvbın için sağol..
herkeze iyi geceler kızlar..arkadaşım geçmişi okuyamadımda neden sezaryan oluyorsun...bi sorunmu var kendi isteğinmi..inş sorun yoktur..

iyi geceler canım. aslında bi sorun yok çok şükür. ama bende kan pıhtılaşması var. iğne ve corasprin kullanıyorum. doktorum doğumun planlı olmasında fayda var dedi, tedbir amaçlı .. riske atmayalım diye doktor sözü dinliyorum. azra3247de de aynı durum vardı ama onun oğluşu sezeryanı beklemeden geldi. bakalım benimki bekliycek mi? sen normal doğum mu düşünüyosun

canım hayırlı olasun sen vazgeçme emer bebeğin yorgun onlar daha uzak yoldan geldiler :)))

pepermint baban için geçmiş olsun hayırlısıyla sağlığına kavuşur inşallah
bebeğine de maşallah sen ye ona da et olsun inşallah:)

çok şükür bugün emmeye başladı..inşallah devamı gelir
:nazar:
günaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...:64::64::64:ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse:nazar: kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum:30::30::30:...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...:nazar::emir_bebek::nazar:

allah kolay ve sağlıklı doğumlar versin canım.

kızlar dua edin görümcelerim geliyo bugün bi sorun olmmasın
canım takma kafaya...

selam kızlar ben geldimm....:3:
nasılsınz görüşmeyeli,beni hiç merak edeniniz olmamş :19: bu kız ankaralarda doğrudu mu ne yaptı,oooo alışıtınz çünkü dimi zırt pırt doğum haberlerine..sizi gidi siziler:9:

sdhkn canım tebrk ediyorum,allah analı babalı büyütsünn
sabahcan tebrik ederim canım,allah analı babalı büyütnsün darısı başımıza
balperisi canım emin ol ki bebişin etkilenmedi senın hastalığndan.dualarım senınle..kendını üzüp harap etme,sütün kesilmesin..bence lohusalğın verdiği pskolojide etkiledi seni
lemon-tree canım eviniz hayırlı uğurlu olsun..allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah..bebiş rızkıyla gelmiş bak :34:
azra3437 canım tebrk ederim,allah oğluna güzel uzun ömnürler nasip etsin
nuray-turhan canım tebrk ediyorum,asllah analı babalı büyütsn..canlı canlı doğuma tanıklık ederken sen de sancılandın demek
sev-rey ne alemdesin canım,dğurdun mu..yakında sanki senın haberini alacaktık
efsung,redmask,zeynepela kızlar kontrolünz umarım çok güzel geçer...güzel haberlerinizi bekliyoruz
perpemint tekrar geçmiş olsun canım, baban umarım biran önce eski sağlığına kavşuru hatta daha iyi olur..bebişinede maşallah annesi bir haftada 200 gram ç.ok güzell:nazar:
gelişimcikızın ve sen mükemmel görünüyorsunz canım:nazar:..tekrar tebrk ederimm darısı başımıza inşallah
ve lorycim yarınki doğumunda sana kolaylıklar diliyorum..ne mutlu sanaki bebişine kavuşuyorsun darısı başımıza...

kızlar ben de cuma sabahı ankaraya gitmek için yola çıktım 3-4 saate ankaradydım..ankamallde lansion'un göğüs kremini aldım bir arkadaş indirm var demişti ama 40tlye aldm indi,rm yokmş..bide lohusa küllodu aldım..lcwden keten pantolun,oğluma da zaradan swet aldm bu kışın giymesi için :61:
ardından beypazarına geçtk,annemin güzel yemeklerinden yedim..o gece orda kalıp ertesi günü annem ve kardeşimide alarak kastamonuya döndük..ama ayaklarım hala şiş:57:
hala çalışıyorum bu haftayıda saymazsa haftaya son inşallah...my little shun shine la birlkte izne ayrılacağz.:60: o günleri iple çekiyorum:64:

oh ne güzel gezmişsin cnm benim de dr 1 hft daha dayansan iyi olur dedi nst de sancı çıktı onun dışında herşey yolunda

maşallah bebişine benim normal olacak ama dr genede isteyecem dedi tahlilleri

Allahın izniyle çıkmayacak inş.bebişinde

HJadi hayırlısı ağustos bebişleri oldu temmuz bebişleri :-)

Maşallah ikinizede fotolarda çok güzel baya büyük bir bebiş olmuş, hep kısa kollu mu giydirdiniz ben hep uzun koydum çantaya

Canım çok üzüldüm allah tezden şifasını versin babanın
ama demek dinlenmek yaramış ki kızın kilo almaya başlamış inş.çok daha kilo alır cnm

gelişimci canım meleğin pek güzel maşallahh :nazar:

kızlar bugün doktora son kontrole gittik
29.07.2011 olan tarihi 28.07.2011 yaptık :9:
daha fazla dayanamıcam kaşıntıya
gelsin artık meleğim dedim
sabah 8.30 da epidural sezeryanla inşalah kavuşucam kızıma

teşekkür ederim kızlar..allah sizlerede nasip etsin..

son saatler artık yarın kavuşuyoruz oğlumla inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:
dua istemeye geldik:49:
dua edin bize yarın sağlıkla gelsin meleğim
oğluma kavuşuyorum darısı bütün bekleyenlerin başına olsun inşallah
allah hepimizin yardımcısı olsun:54:

canım doğum kaçta ? güzel haberlerini bekliypruz canım..allah kolay doğumlar nasip etsin...

çok şükür bugün emmeye başladı..inşallah devamı gelir
:nazar:

allah kolay ve sağlıklı doğumlar versin canım.

canım takma kafaya...

teşekkür ederim kızlar..allah sizlerede nasip etsin..

canım doğum kaçta ? güzel haberlerini bekliypruz canım..allah kolay doğumlar nasip etsin...

ayyyyyyy emiyor mu gülse bebekkkkkkkkkkkkk...çok sevindim canım..gözün aydınnnnnn:nazar:

inşallah canım bakalım pek umudum yok doğuma dair bişey demiycek bana ama kontrol maksatlı işte normal doğum beklediğimden ne gün verecek nede başka sey sadece sancı kasılma dikkat et tkaip et kilosu söyle diyecek sanırım ama meraktayım ve kızım için sabırsızlanıyorum artık :))

Canım benim de öyle... Normal doğum istediğim için fazla birşey söylemiyor ama kilosunu falan öğrenmek bend büyük heyecan yaşatıyor...

canim yaa , sorma valla sicaklar beni de mahvediyor. hergun bazen gunde 2 kez dusa giriyorum. sacfimi kurutmadan ensemde toplayip oruyorum , oylece biraz serinleyebiliyorum ancak.

cnm izne az kaldi ha gayret. 37 ye kdar calisacaksan bari carsambalari falan izin kullansan artik. cok yordun kendini.

cnm babam hastanede hala. bugun yogun bakimdan cikma ihtimali var.
biraz atesi ve tans. yukselmis gene dun gece, ama doktor bu ameliyat sonrasi bunlar normal demis.
ins. zamanla toparlicak cnmm

Canım zaten bugün öğlen 14:30 dan beri evdeyim. Dinleniyorum. Aslında aklımdan geçmiyor değil ama önceden verilmiş randevularım var ve son 2 haftam olduğundan erteleme şansım yok.

Canım umarm baban biran önce çıkar yoğun bakımdan.

selam kızlar ben geldimm....:3:
nasılsınz görüşmeyeli,beni hiç merak edeniniz olmamş :19: bu kız ankaralarda doğrudu mu ne yaptı,oooo alışıtınz çünkü dimi zırt pırt doğum haberlerine..sizi gidi siziler:9:

sdhkn canım tebrk ediyorum,allah analı babalı büyütsünn
sabahcan tebrik ederim canım,allah analı babalı büyütnsün darısı başımıza
balperisi canım emin ol ki bebişin etkilenmedi senın hastalığndan.dualarım senınle..kendını üzüp harap etme,sütün kesilmesin..bence lohusalğın verdiği pskolojide etkiledi seni
lemon-tree canım eviniz hayırlı uğurlu olsun..allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah..bebiş rızkıyla gelmiş bak :34:
azra3437 canım tebrk ederim,allah oğluna güzel uzun ömnürler nasip etsin
nuray-turhan canım tebrk ediyorum,asllah analı babalı büyütsn..canlı canlı doğuma tanıklık ederken sen de sancılandın demek
sev-rey ne alemdesin canım,dğurdun mu..yakında sanki senın haberini alacaktık
efsung,redmask,zeynepela kızlar kontrolünz umarım çok güzel geçer...güzel haberlerinizi bekliyoruz
perpemint tekrar geçmiş olsun canım, baban umarım biran önce eski sağlığına kavşuru hatta daha iyi olur..bebişinede maşallah annesi bir haftada 200 gram ç.ok güzell:nazar:
gelişimcikızın ve sen mükemmel görünüyorsunz canım:nazar:..tekrar tebrk ederimm darısı başımıza inşallah
ve lorycim yarınki doğumunda sana kolaylıklar diliyorum..ne mutlu sanaki bebişine kavuşuyorsun darısı başımıza...

kızlar ben de cuma sabahı ankaraya gitmek için yola çıktım 3-4 saate ankaradydım..ankamallde lansion'un göğüs kremini aldım bir arkadaş indirm var demişti ama 40tlye aldm indi,rm yokmş..bide lohusa küllodu aldım..lcwden keten pantolun,oğluma da zaradan swet aldm bu kışın giymesi için :61:
ardından beypazarına geçtk,annemin güzel yemeklerinden yedim..o gece orda kalıp ertesi günü annem ve kardeşimide alarak kastamonuya döndük..ama ayaklarım hala şiş:57:
hala çalışıyorum bu haftayıda saymazsa haftaya son inşallah...my little shun shine la birlkte izne ayrılacağz.:60: o günleri iple çekiyorum:64:

CAnım bende ama aynı zamanda ev çok sıcak iş yeri serin. İçimden bir ses bukadar kastım kesin 37. hafta izne ayrılıp 3 gün sonra doğuracağım :)))

gelişimci canım meleğin pek güzel maşallahh :nazar:

kızlar bugün doktora son kontrole gittik
29.07.2011 olan tarihi 28.07.2011 yaptık :9:
daha fazla dayanamıcam kaşıntıya
gelsin artık meleğim dedim
sabah 8.30 da epidural sezeryanla inşalah kavuşucam kızıma

Canım hayırlı doğumlar olsun... Umarım kolay bir doğum olur. :nazar:

son saatler artık yarın kavuşuyoruz oğlumla inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:
dua istemeye geldik:49:
dua edin bize yarın sağlıkla gelsin meleğim
oğluma kavuşuyorum darısı bütün bekleyenlerin başına olsun inşallah
allah hepimizin yardımcısı olsun:54:

Canım dualarımız seninle. Bir avazda kurtulursun inşallah... Güzel haberlerini bekliyoruz.

:) valla bugün bana nasil baski uygulamam gerektigini uygulamali bi sekilde gösterdi ben hayatta onu kendime yapamam bi de demez mi esin de yapabilir :1: yokkkk kalsin yaaa ;)

Ben eşime söylesem böyle bir şey yaparsa sanırım sex hayatımız biter. :))))

slm kızlar..bugün pek giremedim topiklere çarşıya çıktık arkadaşla
kızıma mini damlanın mevlüt takımını aldım çok güzel
kendimede hastanede giymeye şık bi terlik aradım ama bulamadım evde kullandığım var onu giyecem artık napim oda uyuyo...
kızımında benimde mevlüt takımlarımız hazır sağlıkla gelmesi dışında ciddi bi eksiğimiz yok
bebek çantamız haricinde
onuda okiedog almaya karar verdim aranızda bu marka alan varmı?

Yaa kizlar ugunku ultrason sonucumuza gore tahmini dogum trhim 22 agustos bebegimde gerilik falan mi var acaba. Dr m bisi demedi gerci doumntrh icin 38 de dedi sanki biseyleri bekliyir gibi sasirdim biraz aslinda takmamayada calisiyirum amaan diyorumnonlar kesin seyler degil diye ;???

Yaa kizlar ugunku ultrason sonucumuza gore tahmini dogum trhim 22 agustos bebegimde gerilik falan mi var acaba. Dr m bisi demedi gerci doumntrh icin 38 de dedi sanki biseyleri bekliyir gibi sasirdim biraz aslinda takmamayada calisiyirum amaan diyorumnonlar kesin seyler degil diye ;???

Canım anlamadım 22 ağustos nasıl 38. haftan oluyor????

ademel ve lory dualarım sizinle inş sag salım bebişlerinize kavusursunuz inş hersey yolunda gıder canım şimdiden tebrıkler:emir_bebek::nazar:

Back
X