selam kızlar ben geldimm....

nasılsınz görüşmeyeli,beni hiç merak edeniniz olmamş

bu kız ankaralarda doğrudu mu ne yaptı,oooo alışıtınz çünkü dimi zırt pırt doğum haberlerine..sizi gidi siziler
sdhkn canım tebrk ediyorum,allah analı babalı büyütsünn
sabahcan tebrik ederim canım,allah analı babalı büyütnsün darısı başımıza
balperisi canım emin ol ki bebişin etkilenmedi senın hastalığndan.dualarım senınle..kendını üzüp harap etme,sütün kesilmesin..bence lohusalğın verdiği pskolojide etkiledi seni
lemon-tree canım eviniz hayırlı uğurlu olsun..allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah..bebiş rızkıyla gelmiş bak
azra3437 canım tebrk ederim,allah oğluna güzel uzun ömnürler nasip etsin
nuray-turhan canım tebrk ediyorum,asllah analı babalı büyütsn..canlı canlı doğuma tanıklık ederken sen de sancılandın demek
sev-rey ne alemdesin canım,dğurdun mu..yakında sanki senın haberini alacaktık
efsung,redmask,zeynepela kızlar kontrolünz umarım çok güzel geçer...güzel haberlerinizi bekliyoruz
perpemint tekrar geçmiş olsun canım, baban umarım biran önce eski sağlığına kavşuru hatta daha iyi olur..bebişinede maşallah annesi bir haftada 200 gram ç.ok güzell
gelişimcikızın ve sen mükemmel görünüyorsunz canım

..tekrar tebrk ederimm darısı başımıza inşallah
ve
lorycim yarınki doğumunda sana kolaylıklar diliyorum..ne mutlu sanaki bebişine kavuşuyorsun darısı başımıza...
kızlar ben de cuma sabahı ankaraya gitmek için yola çıktım 3-4 saate ankaradydım..ankamallde lansion'un göğüs kremini aldım bir arkadaş indirm var demişti ama 40tlye aldm indi,rm yokmş..bide lohusa küllodu aldım..lcwden keten pantolun,oğluma da zaradan swet aldm bu kışın giymesi için

ardından beypazarına geçtk,annemin güzel yemeklerinden yedim..o gece orda kalıp ertesi günü annem ve kardeşimide alarak kastamonuya döndük..ama ayaklarım hala şiş
hala çalışıyorum bu haftayıda saymazsa haftaya son inşallah...my little shun shine la birlkte izne ayrılacağz.

o günleri iple çekiyorum