- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
canım çok gecmiş lsun inşallah gececek bu günlerde kuzunda kazasız belasız atlatacak dirayetli ol annelik güçlü olmayı gerektiriyo unutmagunaydin kizlar
hala kendime gelemedim,hatirlarsaniz gogus altimda zona isminde bulasici bi hastalik ciktigini soylemistim
tedavim devam ediyor ama henuz bir gelisme yok
bebegime bakamiyorum bile,onu gorunce goz yaslarimi tutamiyorum
gozlerim,yuzum bir garip oldu aglamaktan
hic boyle hayal etmemistm,sukurler olsun onu sag salim kucagima aldim ama acaba benden virus kapmismidir kaygisi benibenden aliyor
eger gectiyse su cicegi olarak baslarmis
o kadar kotuyum ki
ayy canım allah kurtarsın inşallah sıkıntı olmadan gerçekleşir doumun güzel haberleini burdan okuruzgünaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse
kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum
...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...
![]()
bence annenler gelince biraz daha toparlarsın üzme kendini moral düzelince herşey yoluna girecektir zaten :)My little sun shine
umarim birsey olmaz bebegime
onceden yapilabilecek bir test yokmus, su cicegi virusunun kulucka suresi 14-20 gunmus,yani takip ediyoruz devamli.Kucuk bir ihtimal bulasmis olabilir diyorlar ama onlarin kucuk dedigi ihtimaller beni rahatlatmsaya yetmiyor.
Carsamba gunu annem ve kizkardesim gelicek turkiyeden,belki onlari gormek moral olur bana
beterin beteri var diyorum,hersey de Allahtan.Bebegimi yoktan var eden de O,insallah bu sureci sorunsuz atlatiriz.
ayy hemen kurunda foto ekleyın hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)odamız geldi....eşim gidip aldı şimdi taşıyor bakalım kaç günde kuracagız ama dolabımızın kapakları yok yolda kırılmış o yüzden iade göndermişler tekrar gelecek epey sürer gerçi onun gelmesi heyecan yaptım ya...daha kurulmadan zıp zıp oldum kurulunca nasıl olacak acaba biz farklı renk secmiştik kurulu halini bilmiyoruz o yüzden.halı perdeyi de almış gitmişken kurulsun paylaşırım
kızlar bugün benimde dr kontrolüm var bakalım ne diicek gerçi bi değişikliğim yok ama dogumada yaklaşıyoruz valla :))
akşama yazatım size :))