2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebegin hayırlı ugurlu olsun sana da cok geçmiş olsun zona bildiğim bir hastalık kuzenimde gecirdi iacını falan biz sürüyorduk sırtındaydı hiçbirimize gecmedi çok sükür insallah senin de olmaz Allah bebegini korusun ayetelkürsi okudum canım dualarımız seninle

canim inanki cok merak ettik seni 6cm acilmam var epidural takildi dedin enson. ama tahmin ettim o asamaya geldikten sonra hersey yolunda gitmistir diye. gozun aydin canim benim, rahatsizligina uzuldum ama positive ol uzulme. ne kadar moralin yerinde olursa o kadar cabuk gecer inaniyorum. surekli kontrol ederler zaten seni. en kisa zamanda atlatirsin insallah canim. bebisin kilosu felan yerindedir insalalh, bebisine bak mutlu ol, o saglikli olsunda varsin mama icsin cani sagolsun yeterki.
cok cok gecmis olsun tekrar ve gozun aydin

tamam simdi anladim cok tesekkurler bilgilendirdigin icin

ahhh canııım çok güzel atlatmışsın doğumunu darısı bizlere olut inşallah
zonadan dolayı emzirmemen hatta kuzuna bulaşıcak olması gerçekten üzücü allah yardımcın olsun ama pozitif düşünmekten vazgeçme sakın bak bizlerde iyi dileklerim,zle yanındayız endişe etme :)

kızlar yaaa demin söööle bir 2009 agustos annelerinin son sflarına bakıyordum yaklaşık 2 yaşında artık bebkler cocuklarmı demeliydim
bide ne görüüm d.günleri falan var hatta herkes birbirinin doğum gununu biliyorlar onunki geçti bununkine az kaldı gibi inşallah bizde bebişlerimizin d. günleri tuvalet alışkanlıkları aşıları yine paylaşırız:))
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/303338-2009-agustos-anneleri-6854.html

cnm bebeğine kavuşmuşsun gözünaydın ne mutlu sana
inş şu zona belasındanda tez zamanda kurtulursunda bebeğini, doya doya kucağına alırsın..
merak etme o bi melek ona zarar gelmez
istediğin bi dua olsun cnm....

canım ya hadı sende atlattın doğumu hayırlısıyla, olsun bebeğin şimdilik varsın mama yesın, dualarımız senınle ve bebeğinle canım. kısa zamanda sende hastalığını atlatırsın ınsallah.

ay evet yaa onlara bende cok özenıyorum, doğana kadar değil dertleşmelerı. özellıkle benım gıbı basında anne abla akraba olmayanlar ıcın , bılgılenmek ıcın cok ıyı oluyor paylaşmak. insallah fazla hastalık paylaşmayızda guzel seyler yasarız.:)

Birde Phılıps avent süt pompası aldım.

Odamızın perdesi geldi. Cibinliği bekliyorum. Ve daha çantam hazır değil....

Merhaba,
Piyasadaki en iyi pompayı aldığınızı düşünüyorum. Çünkü:

- Avent pompalar diğer pompalara göre çok daha naziktir. 5 yapraklı silikon masaj başlığı sadece bu pompada vardır. Bu başlıklar süt üretim noktalarına masaj yapar, süt üretiminizi ve akışını artırır.
- Sessiz çalışır. Bebeğinizi uyandırmaz, yan tuvaletteki mesai arkadaşınız içeride ne yaptığınızı bilemez.
- Şarjlı ve pilli de çalışabildiğinden elektrik kesilse ya da priz olmayan yerlerde de kullanabilirsiniz. Yani aslında isterseniz bu aynı zamanda manuel bir pompadır da.
- Elektronik olanı ritminizi kaydeder. Göğüsleriniz çok acıyorsa yavaş, sütünüz bolsa hızlı pompalayabilirsiniz ve siz hangi ritmi tercih ediyorsanız o ritmi kaydeder. Sınırsız pompalama hızı mevcuttur yani.
- Teknik servis garantisi vardır. Mecidiyeköydeki ana Philips Bayii pompa sorunları ile ilgili size aynı gün geri döner. Serviste kalması gerekirse tamirde kalana kadar size yedek pompa sağlar.

Ben biberon ve sut saklama kaplarını da Avent almanızı oneririm. Nedenini burada anlatmıştım: xxxxxx
Benim hastane çantamda ise xxvardı.

Umarım işinize yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar soktayim ya kocacim bi haber verdi uzulsemmi, sevinsenmi bilemedim. biz ben daha 5 aylik hamileyken bi ev almaya ugradiyoduk, baya bi ugrastan sonra bankanin birinden once morgage aldik ben hatta evi toplamistim ozaman gayet iyiydim aktifdim, ama son an banka vazgecmisti morgage vermekten. cok uzulmustum oglusumun odasi olcakti, benim bulasik makinam olcakti diye seviniyodum. sonra saglik olsun, hayirlisi neyse o olsun dedim uzulmedim. meger kocacim benden gizli baska bi bankaya daha basvurmus ve simdi onlar kabul etmis ta ozamandan beri ugrasiyomus.(burda islemler,en az 2-3 ay suruyo) bu sali avukata gidip imza felan aticakmisiz. evlendigimizden beri kiradayiz, kocacimda artik bu bankada morgage vermez diye bide bana belli etmemek icin. tum hazirliklarimizi bu kirada oturdugumuz eve gore yaptik. canim kocam ben uzulmiyim diye evi boyadi, hali fleskleri yikatti, yeni camasir makinasi aldi( bulasik makinasi koyacak yer bile yok cok kucuk) , yatak odamiza oglusumun besigini sigdirdik felan filan.

neyse uzun lafin kisasi ben bu halde nasil tasinicammmmmmmm:26: sali gunu annem geliyo turkiyeden ama birsuru eksik ve is var. aldigimiz ev temiz, sifir ama 4 yatak odali, 1 salon, 1 calisma odasi, yemek odasi, 1 banyo, 2 dus odasi ve 1 tanede ayri tuvaleti var yani toplamda 4 tuvaletli bi ev:84: yani kocaman bi ev. bu halde olmazsam cok sevinecem ama heran dogurabilirm nasil yapicaksak, oglumun sansimidir nedir

evet cnm tamamen oğlunun şansı
bence kaçırma bu fırsatı hem annen gelecekmiş o yardımcı olur ve sende 1 2 kadın ayarla 1 2 gün onlarda yardımcı olurlar eşin falan idare eder taşınırsınız
elinde böylesine güzel fırsat varken kaçırma derim..
oraya geçince bütün eksikliklerin geçecek ve rahat huzurlu bi evde olacaksın
hadi hayırlısı olsun

canım cok sevındım ev almanıza, bebeğin kısmetıyle gelıyor baksanıza:))))
benımde bebeğim eşimin işi için cok uğurlu geldı
hem yerlesmeyı falan bosver sen. annenle eşin bebeğin yatağını hazırlasınlar yeter, varsın evın yerleşmemıs olsun ama kendı evın olsun,herşeyı yawas yawas yaparsın allahın ıznıyle. annende gelıormus zaten:) o daanamaz yapar ıllakı bıseyler . doğumdan sonrada sen keyfıne gore duzenlersın herseyı.hadı tekrar hayırlı uğurlu olsun.

tesekkurler kizlar bende iyi yonlerini dusunuyorum, herseyde vardir bir hayir. biraz zorlansakta sonu guzel olucak insallah. ablamda var bana yakin ama onunda 1 yasinda cocugu var yardimi fazla dokunmaz. burda tutabilecegim kadin felanda yok artik esim ve annem yapicak. bebisim saglikli dogsunda bende eksikleri dogumdan sonra yavas yavas yaparim. halilar, perdeler ayyy daha bahcenin cimleri bile yokkkk. anahtari alana kadar demiycem kimseye biseycikler bu sefer. sadece size anlatirim

hayırlı olsun güle güle oturun tatlım.. bence doğur sonra taşın nasıl olsa evide boyatmışsınız 1 ay kadar daha otur ve sonrasında taşın.. tabiki sen bilirsin..

hayırlı olsun güle güle oturun tatlım.. bence doğur sonra taşın nasıl olsa evide boyatmışsınız 1 ay kadar daha otur ve sonrasında taşın.. tabiki sen bilirsin..

evet canim buyuk ihtimal oylede olabilir, her ayin 25inde kirayi veriyoruz. pazartesi mecbur kira cekilecek ve 25 agustosa kadar burdayiz. gerci esimde aynisini soyluyo bebek burda dogsun biz tasiniriz yavas yavas, istersen 2 ay daha oturalim burda diye,am oylede hem kira hem morgage aylik odemesi zok zorlar bizi. en iyi yonude simdiki oturdugumuz yer ile aldigimiz ev arasi araba ile 5dk. yuruyerek 15 dk. yavas yavas tasinilir insallah.

canım gözünüz aydın.sıkma canını allahın izniyle bebişine bişey olmamıştır.dualarımızdasın canım.

mrb bayanlar benm bi kaç kere burnum kanadı kızlar yaff normalmi aranızda burnu kanayan varmı :44::44:

Amaaan canim yaaa abla anne herkesin ancak kendine faydasi var bakma sen var olduklari kadar sende onlarin varligi icin yaninda bulunmalarindan dolayi fedekarlik yapiyosun 2 haftadir annemle babam yanimda acayip sikildik gun icinde konusmak bile zul her is yapisinda sagol eline sagliklar valla bilmiyorumndaha dogumumuda 2 hafta falan var neysee yaaa bosver bunlari varliklarida yokluklarida dert aslinda senin yok umudunda yok bazilarimizda var ama umudu yok anneden hayir gelmiyor bosveeer Biz gene burdan yazisiriz canim birbirimizden ogreniriz tipki gebeligimiz gibi ))) Oooo supeeer canim gozunuz ayrin allah odeme kolayligi versin diyeyim Bence 2 ay sikisip dogumnsonrasintasinsaniz birilerinden birc alinnsikismamak icinnonuda parca parca biriktirip odersiniz 3-5 ayda hemmannen ablanda destek olur zaten dogumdan 1 ay sonraya sen toparlanmis olursun kalir tasinma isi hemde yakinmisiz yeni evin parca parca tasinirsin kolaylarsiniz dert etme hep boyle dertlerinnolur insallah ne guzeel 4 odali ev sahibi olacaksn ))Hayirli olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…