Merhaba kızlar,
Uzun zamandır yoğunluktan yazamıyorum ama arada girip okuyorum öncelikler doğum yapan arakadaşlar gözünüz aydın olsun yavrularınız sağlıklı uzun ömrü olsun bahtı güzel olsun inşallah...
Ben halen çalışıyorum kızlar.... bu arada iş devrettiğim arkadaş işten çıkarıldı hop yeni baştan yeni bir arkadaşa iş anlatıyorum ne güzel diğer arkadaşa herşeyi aktarmıştım son 2 hafta sadece yanında oturacaktım ama maalesef son 2 haftaya kadar deli gibi çalıştım ve şimdi iş anlatıyorum çok zorlanıyorum ay sonu kısmetse raporumu alıp çıkıcam... normalde ağustosun ilk haftasıda çalışcaktım ama doktorum müsade etmedi benim tosuncuk hep önden gidiyodu doktor artık miyad olarak kabul ediyorum dedi ve tüm programı 1 hafta öne aldı ağustos 15'den sonra doğumu bekleyeceğiz bakalım bir yandan iş bir yandan hazırlıklar bir yandan sıcaklar mahvetti yavrumun giysilerini bile daha yıkayıp yerleştiremedim temmuz başında mobilyaları geldi halen havalanıyor kısmetse bu hafta sonu ev temizlenecek ve önümüdaki haftadan itibaren yıkayıp ütüleyip yerleştiricem...
Bizden şimdilik bu kadar çok şükür bir sağlık sorunumuz yok ters giden bir durum yok tabi şeker haricinde
Hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum görüşmek üzere....
kızlar ben yatak takımı ile glen cibinliği beğenmedim hiç
tavsiye edebileceğiniz bir site vs var mı ?
cibinliksiz kaldı kızım
slm kızlar....
akşam gelişimciye msj atmıştım sizlere yazamadım kusura bakmayın bugün son kontrolleri olacakmış ve eğer bi aksilik görünmez ise çıkacağız dedi
herşey yolundaymış,bugün çıkarlarsa -ki çıkarlar büyük bi ihtimal akşama gelirde belki gelişmeleri anlatır bize.
bende bugün acaip halsizim ama mutluyum dün bebiş odamızın tülü takıldı e şekerede siparişleri verdim bebek çikolatası için yarın elime geçer büyük ihtimalle bende gelişmeler böyle kızlar...
bebek odamız hazırlanıyo yavaş yavaş isimliğimiz ve saatimiz artı köşe koltuğumuzun takımı tablomuz takılmadı
akşam yerlerini belirledik kocişle bide mobilyamızın takımı aynasını yaptırmayı düşünüyoruz maskoya gidip görüşücez mobilyacıyla bakalım yaparlarmı?
cibinlik yaptırmayı çok istiyodum ama odayı o kadar duvar kağıdı yaptırdık cibinlikte büyük olacağı için iyice kapatacak diye vazgeçtik...
sizce cibinlik bebek odasının olmazsa olmazımı????
ıyı uykular :) mınık yavrunu gor ruyanda
Ben cibinlik almadım,hatta odada süs istemeyen,sade olsun diyen eşim cibinlik almıycaz mı dedi.Ben fonksiyonel olsun siye cibinllik isterim,sinek vb.E dönem de zaten yanımda mini beşikte yatırıcam,onun da kendi tülü var.Ben düşünmüyorum almayı.Çok geniş bir odam olsa belki derdim ama.
BU ARADA ELLERİM İNANILMAZ UYUŞUYOR İKİ GÜNDÜR.BİR KAÇ HAFTADIR VARDI AMA İYİCE ARTTI.OKUYORUM AMA YAZARKEN ZORLANIYORUM BURAYA
kızlar yaaa bir perde halı sıkıntım kaldı.
perde yaptıranlar ne şekil bir perde yaptırdınız? netten bakıyorum fazla model yok. guzel olanlarında nerde satıldığı yazmıyor.
aslında katlamalı tul yaptırmak ıstedım ama salonumra var rahat kullanımı yok, bizim perdecide de barbili desenler var beğenemedim cok klasık geldi acıkcası. sizler ne yaptınız yaw.???
halıdada çocuk odası ıcın olan halılar bır tuhaf geldı bana sızede oyle geldımı. yanı ınce havsız, kalıtesız dururyor. varmı tavsıye edeceğiniz bir marka? ikeadakı bebek halılarını ve perdelerini goren varmı?
bende bu gidişle almayacağım çok hevesliydim ama vazgeçtim
benim odam büyük gzel hatta köşe koltuğum bile var ama yinede vazgeçtim istemiyorum...
cnm dr un adanış magnzyum öneriyolar genelde eğer kullanıyosan yeterli gelmiyodur belki
Valla bizim o da cicili bicili olmayacak hiç,ne desenli perdeleri sevdim baktıklarımdan ne de halıları .Erkek çocukları için güzel halılar var da kız çocukların ki acayip klasik sıkıcı geldi bana baktıklarım.Halının resmini ekleyemiyorum,sanat halının vega shaggy serisinden aldım beyaz üzerine lila çiçekleri var bir iki tane.Gerçi resimdekiyle de alakası yok ,sitedeki çok koyu sıkıcı görünen bir halı ama.Benim perdeler duvarları full kaplıyor ve yere kadar yıkanması ütüsü eziyet.ben de bebişin odasına hem kolay hem sade olsun diye zebra perde yaptırdım,mobilyanın renginde kırık beyaz.
Eki Görüntüle 228843
Günaydın anneler, ben birazdan doguma giricem, dün tuseden berı kanamam var hastaneyiz, dr sezeryana alıcak sıramı beklıyorum, dualarıniza ihtiyacımız var, en kısa zamanda yazarım size tekrar.
hippy34;
Canım yeni gördüm odanızı çok şirin olmuş...Güle güle kullanın...Duvardakiler sticker mı? Nerden aldınız??
ILGIN CUMA | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |
bu arada bilenleriniz var...ebrumaternity sitesini....hamile giyim!
az önce baktım...çılgın cuma diye birsürü üründe indirim yapmışlar...kesinlikle bakın derim...ben hep ordan alışveriş yaptım...güvenilir bi site en geç 2 güne teslimat :)
lohusa geceliği veya pijaması bakanlar hele hiç kaçırmasınnnnn:)
Ben cibinlik almadım,hatta odada süs istemeyen,sade olsun diyen eşim cibinlik almıycaz mı dedi.Ben fonksiyonel olsun siye cibinllik isterim,sinek vb.E dönem de zaten yanımda mini beşikte yatırıcam,onun da kendi tülü var.Ben düşünmüyorum almayı.Çok geniş bir odam olsa belki derdim ama.
BU ARADA ELLERİM İNANILMAZ UYUŞUYOR İKİ GÜNDÜR.BİR KAÇ HAFTADIR VARDI AMA İYİCE ARTTI.OKUYORUM AMA YAZARKEN ZORLANIYORUM BURAYA
kızlar ya bişey sorucam.benim bir kaç gündür sürekli vajinam ağrıyor yürürken zorlanıyorum.sizdede oluyormu?neden acaba ya ?
kemikleriniz doğum için hazırlanıyor açılıyorlar :)) bi süredir bende de var :)) korkmayın no panic:)BAYANLAR SON BI KAC GUNDUR BACAK ARAM KEMIKLERI AGRIYOR SIZLERDEDE VARMI BOLE BISEY :s COK KOTU BISEY YAA AGRIYO KEMIKLERIM OTURUSUM YURUYUSUM DEGISTI BI KAC GUNDUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?