• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah tabi darısı başımıza benim 10 ağustosda doğumum tam doğum günümde kızımı alacam kucağıma doğum günü hediyem olacak benim inşallah tabi. Ev alan arkadaşım hayırlı olsu ağzınızın tadıyla oturun inşallah. Bu sıcaklarda doğacak bebeklerimiz bakalım nasıl olacak onlar da bunalacak Allah yardımcımız olsun

mrb bayanlar benm bi kaç kere burnum kanadı kızlar yaff normalmi aranızda burnu kanayan varmı :44::44:

hamilelikte burun kanamasida olabiliyor canim, benim kanamadi hic ama hamile tanidiklarimda oluyodu, hatirliyorum. ama sen yinede dikkat et yorgunluktan, sicaktan olabilir. cok degilse miktari kanamanin panik yapma, dinlenmeyide ihmal etme.

hamilelikte burun kanamasida olabiliyor canim, benim kanamadi hic ama hamile tanidiklarimda oluyodu, hatirliyorum. ama sen yinede dikkat et yorgunluktan, sicaktan olabilir. cok degilse miktari kanamanin panik yapma, dinlenmeyide ihmal etme.
aynı sey 2 saat once bana oldu ama şambur şumbur akmadı kan.sümkürdüğümde peçeteye gelecek kadardı.akışkan deıldı oyle

Amaaan canim yaaa abla anne herkesin ancak kendine faydasi var bakma sen var olduklari kadar sende onlarin varligi icin yaninda bulunmalarindan dolayi fedekarlik yapiyosun 2 haftadir annemle babam yanimda acayip sikildik gun icinde konusmak bile zul her is yapisinda sagol eline sagliklar valla bilmiyorumndaha dogumumuda 2 hafta falan var neysee yaaa bosver bunlari varliklarida yokluklarida dert aslinda senin yok umudunda yok bazilarimizda var ama umudu yok anneden hayir gelmiyor bosveeer Biz gene burdan yazisiriz canim birbirimizden ogreniriz tipki gebeligimiz gibi ;))))Oooo supeeer canim gozunuz ayrin allah odeme kolayligi versin diyeyim Bence 2 ay sikisip dogumnsonrasintasinsaniz birilerinden birc alinnsikismamak icinnonuda parca parca biriktirip odersiniz 3-5 ayda hemmannen ablanda destek olur zaten dogumdan 1 ay sonraya sen toparlanmis olursun kalir tasinma isi hemde yakinmisiz yeni evin parca parca tasinirsin kolaylarsiniz dert etme hep boyle dertlerinnolur insallah ne guzeel 4 odali ev sahibi olacaksn ;)))Hayirli olsun :))

cok tesekkurler canim daha daha iyileri sizlerin olsun. bakalim bu haftaici imza atip, anahtari alalim yavas yavas tasinilir, eksikler cok ama bos olsun dort duvar insanin kendi evi olsun yeter. bebisim saglikli olsunda bisecikler istemiyorum.:nazar::emir_bebek::nazar:

aynı sey 2 saat once bana oldu ama şambur şumbur akmadı kan.sümkürdüğümde peçeteye gelecek kadardı.akışkan deıldı oyle

gecmis olsun sanada canim, kizlar dikkat edin kendinize sicaklardan olabilir diyicem ama simdi okudugum bi yazida soguk ve kuru havada daha cok olur yaziyo. hamilelikte vucudumuz daha cok kan pompaladigi icin oluyomus. korkmayin sadece dinlenin, uzanin.

Kızlar biz yarına hazırız galiba...Şuanda çok heyecan, stres yok inşallah yarın ameliyathaneye girerken de bu sakinliğimi koruyabilirim.
Kociş yolda bu arada geliyor :8::8::8:Hayırlısıyla o da kazasız belasız gelsin yanımıza sonra da kızımıza kavuşalım sağlıkla diye dua ediyoruz:nazar:

Bal perisi,

Allah analı babalı büyütsün, tez zamanda iyileşirsin inşallah...Kızına da bulaşmamıştır canım sen merak etme, Allah korumuştur onu...

Lemon tree;;

Canım güle güle oturun hayırlı olsun eviniz, doğumdan sonraya bırakabilirseniz taşınma işini daha iyi olur sanki...Taşınmanız gerekiyorsa da yanında yardım edecek birileri şart, bu saatten sonra çok yorma kendini...

kızlar biz yarına hazırız galiba...şuanda çok heyecan, stres yok inşallah yarın ameliyathaneye girerken de bu sakinliğimi koruyabilirim.
Kociş yolda bu arada geliyor :8::8::8:hayırlısıyla o da kazasız belasız gelsin yanımıza sonra da kızımıza kavuşalım sağlıkla diye dua ediyoruz:nazar:

bal perisi,

allah analı babalı büyütsün, tez zamanda iyileşirsin inşallah...kızına da bulaşmamıştır canım sen merak etme, allah korumuştur onu...

lemon tree;;

canım güle güle oturun hayırlı olsun eviniz, doğumdan sonraya bırakabilirseniz taşınma işini daha iyi olur sanki...taşınmanız gerekiyorsa da yanında yardım edecek birileri şart, bu saatten sonra çok yorma kendini...

allah yardımcın olsun canım.hayırlı haberlerını beklıyoruz.

Kızlar biz yarına hazırız galiba...Şuanda çok heyecan, stres yok inşallah yarın ameliyathaneye girerken de bu sakinliğimi koruyabilirim.
Kociş yolda bu arada geliyor :8::8::8:Hayırlısıyla o da kazasız belasız gelsin yanımıza sonra da kızımıza kavuşalım sağlıkla diye dua ediyoruz:nazar:

Bal perisi,

Allah analı babalı büyütsün, tez zamanda iyileşirsin inşallah...Kızına da bulaşmamıştır canım sen merak etme, Allah korumuştur onu...

Lemon tree;;

Canım güle güle oturun hayırlı olsun eviniz, doğumdan sonraya bırakabilirseniz taşınma işini daha iyi olur sanki...Taşınmanız gerekiyorsa da yanında yardım edecek birileri şart, bu saatten sonra çok yorma kendini...

tesekkurler canim.
sende yarin saglicakla al bebisini kucagina. kociskonda geliyomus ne guzel iste. insan bazen birseyleri cok s1k1inti yapiyo uzuluyo bi anda. ama sonra yoluna giriyo hersey. guzel haberlerle gel topige yarindan sonra insallahhhhh :):64:

İyi geceler arkadaşlar böyle pat diye giriyorum ama bugün bütün gün yüzüm daha doğrusu yanaklarımda uyuşma oldu çok korktum. Hele internette araştırmak gibi bi hataya düştüm daha da çok moralim bozuldu. İnşallah nörolojik değildir. Bu konuda bir şey duyan ya da yaşayan var mı? Ben klimanın böyle şeylere sebep olabileceğini biliyorum. Bir haftadır klimanın altından hiç kalkmadım nerdeyse. Bir de alakasız ama kolesterol yüzünden olabildiğini de biliyorum. Doktoru da aradım ulaşamadım. Zaten her şeyi kendime dert ediyorum ki şu son ayda hepimiz öyleyiz sanırım. Şeker, tansiyon, şişkinlilk, sıcaklar derken şükürsüzlük etmek istemiyorum ama en ufak bir şeye bile tahammül edemez oldum. :14: :43: Allah hepimize kolaylık versin.

Bal perisi,

Lemon tree;;

ayyy hadi canım...güzel haberlerini bekliyoruz...kolay bi şekilde kavuşursun inşallah bebişineeeeeeeeee:nazar::nazar::nazar:

lemon tree hayırlı ugurlu olsun evin.taşınma konusu hallolur sıkma canını eşyalar yavaş yavaş yeni eve gider

burun kanaması ben de yasadım tansiyonu ölçtüm hemen sorun yoktu dinlendim bende gebelikte asırı olmadıkça normalmiş

bu akşam bir akrabaya oturmaya gittik 50 günlük kızı var orda baska misafirde vardı bana nazar degdi kapıdan girer girmez karnıma bıcaklar saplandı geçmedi epey bebeğim de hareket etmedi ilk kez cidden kasıldım top gibi diye tarif ettiğiniz şey oldu.diğer misafirler gitti ben düzeldim oğlum oynamaya başladı cok tedirgin oldum

İyi geceler arkadaşlar böyle pat diye giriyorum ama bugün bütün gün yüzüm daha doğrusu yanaklarımda uyuşma oldu çok korktum. Hele internette araştırmak gibi bi hataya düştüm daha da çok moralim bozuldu. İnşallah nörolojik değildir. Bu konuda bir şey duyan ya da yaşayan var mı? Ben klimanın böyle şeylere sebep olabileceğini biliyorum. Bir haftadır klimanın altından hiç kalkmadım nerdeyse. Bir de alakasız ama kolesterol yüzünden olabildiğini de biliyorum. Doktoru da aradım ulaşamadım. Zaten her şeyi kendime dert ediyorum ki şu son ayda hepimiz öyleyiz sanırım. Şeker, tansiyon, şişkinlilk, sıcaklar derken şükürsüzlük etmek istemiyorum ama en ufak bir şeye bile tahammül edemez oldum. :14: :43: Allah hepimize kolaylık versin.
gecmis olsun canim duymadim hic yuz uyusmasi, benim ellerim uyusuyo sadece. gecer insalalh kisa surede.
lemon tree hayırlı ugurlu olsun evin.taşınma konusu hallolur sıkma canını eşyalar yavaş yavaş yeni eve gider

burun kanaması ben de yasadım tansiyonu ölçtüm hemen sorun yoktu dinlendim bende gebelikte asırı olmadıkça normalmiş

bu akşam bir akrabaya oturmaya gittik 50 günlük kızı var orda baska misafirde vardı bana nazar degdi kapıdan girer girmez karnıma bıcaklar saplandı geçmedi epey bebeğim de hareket etmedi ilk kez cidden kasıldım top gibi diye tarif ettiğiniz şey oldu.diğer misafirler gitti ben düzeldim oğlum oynamaya başladı cok tedirgin oldum

tesekkurler canim, bakalim artik hayirlisi.
bende cok inanirim nazara dikkat et, pis gozler ne olcak:nazar::emir_bebek::nazar:

inş. cnm dediğin gibidir çok kanamıyor yani durdurabiliyoruz en azından akıntı şeklinde tabi

:44:

cok tesekkurler canim daha daha iyileri sizlerin olsun. bakalim bu haftaici imza atip, anahtari alalim yavas yavas tasinilir, eksikler cok ama bos olsun dort duvar insanin kendi evi olsun yeter. bebisim saglikli olsunda bisecikler istemiyorum.:nazar::emir_bebek::nazar:
Canim hic tasa yapma su akar yolunu bulur bizimde hic planlamadan bu sene 3-4 aylik hamileykenneve girdik hazirliksiz oldu bebismde evimde basta biraz aman nasil olur dedim ama sonra hallolur demek daha dogru geldi sen bebisini dusun odemeler bi sekilde olur tekrwr hayirlinolsun agizntadiyla oturmak nasip olur insallah ;)))
Kızlar biz yarına hazırız galiba...Şuanda çok heyecan, stres yok inşallah yarın ameliyathaneye girerken de bu sakinliğimi koruyabilirim. Kociş yolda bu arada geliyor :8::8::8:Hayırlısıyla o da kazasız belasız gelsin yanımıza sonra da kızımıza kavuşalım sağlıkla diye dua ediyoruz:nazar:Bal perisi,Allah analı babalı büyütsün, tez zamanda iyileşirsin inşallah...Kızına da bulaşmamıştır canım sen merak etme, Allah korumuştur onu...Lemon tree;;Canım güle güle oturun hayırlı olsun eviniz, doğumdan sonraya bırakabilirseniz taşınma işini daha iyi olur sanki...Taşınmanız gerekiyorsa da yanında yardım edecek birileri şart, bu saatten sonra çok yorma kendini...
ahh caniiim hadi hayirlisi insallah hayirli haberlwrinide duyariz burdan insallqh :)))
lemon tree hayırlı ugurlu olsun evin.taşınma konusu hallolur sıkma canını eşyalar yavaş yavaş yeni eve giderburun kanaması ben de yasadım tansiyonu ölçtüm hemen sorun yoktu dinlendim bende gebelikte asırı olmadıkça normalmişbu akşam bir akrabaya oturmaya gittik 50 günlük kızı var orda baska misafirde vardı bana nazar degdi kapıdan girer girmez karnıma bıcaklar saplandı geçmedi epey bebeğim de hareket etmedi ilk kez cidden kasıldım top gibi diye tarif ettiğiniz şey oldu.diğer misafirler gitti ben düzeldim oğlum oynamaya başladı cok tedirgin oldum
Ayyy nasil yani bicak saplanma urktum valla belki sen rahatsiz oldugundan bebisinde kasilmistir canim ???

Arkadaşlar burun kanaması son günlerde çok duyuyorum. Sadece hamilelerde değil birkaç arkadaşta bu hafta aşırı derecede burun kanaması olmuş. Hem de öyle damla damla değil, şakır şakır. Sıcaklarda olurmuş diye duydum ben de. İnşallah ciddi bir şey değildir.

Bu arada ben de nazara çok inanıyorum ve çok etkileniyorum. Her bebeğin eşyalarını görenlerden sonra öyle ciddi sıkıntılar yaşadım ki şimdi resmen manyak gibi oldum. Kimseye bir şey göstermek istemiyorum, çok rahatsız oluyorum. Bu arada kimsenin niyeti kötü değildir elbette ki ama her şeyi en ince ayrıntısına kadar görmek isteyenleri de hiç anlamıyorum. Bazı şeylerin ben bile paketini açmamış öyle kutusunda muhafaza ederken bazı tanıdıklar göğüs pedlerinin bile paketini açıp incelediler. :53: Üstelik bunlar yeni doğum yapmış, kendileri de bunları yeni kullanmış insanlardı. Hiç mana veremedim. Belki de ben çok ince düşünüyorum zaten iyice garipleştim. :61:

QUOTE=balperisi;20196100]arkadaslar hepinize selamlar
ancak girebildim,gecmise bakmadim,beni soran dua eden arkadaslardan Allah razi olsun.hastaneden yenigeldik 1 gece kaldik
kisaca dogumum hakkinda bilgi vereyim
kasilmalar 2-3 dakikaya dustu yazdiktan sonra dogru hastaneye gittik,6 cm acilmam varmis
hicde tahmin ettigimiz gibi zor degilmis kizlar,inanin sizi cesaretlendirmek icin soylemiyorum
adet donemini sancili gecirenler bilirler,onun biraz daha siddetlisi yani sanci aralarinda nette rahatlikla yazisabildim.
Epidural normal dogum istiyordum,hemen epiduralim takildi.Hic canim acimadi
ondan sonrasida zaten agri sifira dustu,suyumu patlattilar.Defalarca acilma muayenesi oldum inanin gozumu kapamis olsam, icimde bir el mi var farketmezdim
Acilmam 10 cm oldugunda ikinma hissi iyice artti.Oda ayni tuvaletiniz varmisda tutuyormussunuz gibi arka tarafinizda bir baski olustruyor. Baski hissettikce ikinmam soylendi.Ikinmalarim 1 saati bulmadan bebegim kollarimdaydi.Dikislerim atildi.Sanirim 8 taneymis.Oturup kalkmakta ilk gun zorlandim.

Kisaca dogum hikayemi yazdim, epidural dusunuen tum arkdaslara kesinlikle tavsiye ederim.Bende herhangi bir yan etki ortya cikmadi.Inanin mukemmel birsey.Bununla ilgili sorularinizi crvaplandiririm

Arkadaslar hersey cok guzel fakat bi sorunumuz var,dunden beri agliyorum
Bebegimi emziremiyorum,daha dogrusu 2 hafta kadar emzirmem yasak
Hatirlarsaniz gogsumun alti pisik oldu falan yazmistim
benim pisik zannetigim sey megerse zona hastaligi olarak bilinen, ve genellikle 60 yasindan sonra artaya cikan hastalikmis.Su cicegi virusu ile ayniymis.
Inanin emziremedigime uzulmeyi unuttum,bu bulasiciymis.Ama nefes,tukuruk vs gibi seylerden ziyade
direk yarali olan bolgeyle temas halinde karsi tarafa bulasiyormus.
Isin kotusude hastaneye gittimde gostermem, durumu bildirmeme ragmen onemsenmeyip bebegimi dogum esnasinda o bolgeyle temas ettirilmesi.Emzirmemin saglanmasi
O kadar icim aciyor ki kizlar,bebegimsin kucuk bir ihtimalde olsa kucucuk haliyle su cicegi gecirme riski var.Ve bebeklerde oldukca tehlikeliymis,onu her kucagima aldigimda agliyorum.Kaybetmekten cok korkuyorum
Bir suru doktor geldi ve gordu.Antibiyotik kullaniyrum su anda,bebegimi de mama ile besliyoruz.Mamayla beslensin, emmemesin beni iki hafta ama insallah hastalanmasin, cok korkuyorum
Surekli atesini olcuyoruz,ellerimizi dakika basi nerdeyse dezenfekte ediyoruz,ben yakasi cok kapali kiyafetler giyiyorum.
Sizden tek istedigim lutfen bebegime dua edin,bir ayetel kursi okuyup gonderin.
Insallah korktugum olmaz, tek istedigim bu.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kavustursun[/QUOTE]

gözün aydın bebeğin hayırlısıyla gelmiş dünyaya sağlıkla büyüsün inşallah dünya dualarla ayakta kalırmış bütün dualarımız bebeğin için olsun içini ferah tut sağlıkla huzurla büyüsün minişin sevgiler:nazar:

arkadaslar hepinize selamlar
ancak girebildim,gecmise bakmadim,beni soran dua eden arkadaslardan Allah razi olsun.hastaneden yenigeldik 1 gece kaldik
kasilmalar 2-3 dakikaya dustu yazdiktan sonra dogru hastaneye gittik,6 cm acilmam varmis
hicde tahmin ettigimiz gibi zor degilmis kizlar,inanin sizi cesaretlendirmek icin soylemiyorum
adet donemini sancili gecirenler bilirler,onun biraz daha siddetlisi yani sanci aralarinda nette rahatlikla yazisabildim.
ondan sonrasida zaten agri sifira dustu,suyumu patlattilar.Defalarca acilma muayenesi oldum inanin gozumu kapamis olsam, icimde bir el mi var farketmezdim
Acilmam 10 cm oldugunda ikinma hissi iyice artti.Oda ayni tuvaletiniz varmisda tutuyormussunuz gibi arka tarafinizda bir baski olustruyor. Baski hissettikce ikinmam soylendi.Ikinmalarim 1 saati bulmadan bebegim kollarimdaydi.Dikislerim atildi.Sanirim 8 taneymis.Oturup kalkmakta ilk gun zorlandim.

Kisaca dogum hikayemi yazdim, epidural dusunuen tum arkdaslara kesinlikle tavsiye ederim.Bende herhangi bir yan etki ortya cikmadi.Inanin mukemmel birsey.Bununla ilgili sorularinizi crvaplandiririm

benim pisik zannetigim sey megerse zona hastaligi olarak bilinen, ve genellikle 60 yasindan sonra artaya cikan hastalikmis.Su cicegi virusu ile ayniymis.
Inanin emziremedigime uzulmeyi unuttum,bu bulasiciymis.Ama nefes,tukuruk vs gibi seylerden ziyade
Isin kotusude hastaneye gittimde gostermem, durumu bildirmeme ragmen onemsenmeyip bebegimi dogum esnasinda o bolgeyle temas ettirilmesi.Emzirmemin saglanmasi
O kadar icim aciyor ki kizlar,bebegimsin kucuk bir ihtimalde olsa kucucuk haliyle su cicegi gecirme riski var.Ve bebeklerde oldukca tehlikeliymis,onu her kucagima aldigimda agliyorum.Kaybetmekten cok korkuyorum
Bir suru doktor geldi ve gordu.Antibiyotik kullaniyrum su anda,bebegimi de mama ile besliyoruz.Mamayla beslensin, emmemesin beni iki hafta ama insallah hastalanmasin, cok korkuyorum
Surekli atesini olcuyoruz,ellerimizi dakika basi nerdeyse dezenfekte ediyoruz,ben yakasi cok kapali kiyafetler giyiyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kavustursun

Canım, ayetel kürsi okudum.Bebeğin ve senin sağlığın için dua ettim. Herşey yoluna girecek Allah ın izni ile...

arkadaslar hepinize selamlar

Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kavustursun

canım hayırlı olsun ,ne güzel kurtuldun,bizede anbean yaşattın sayılır:1:

zona bulaşıcı değil diye biliyodum ben,yıllar önce babamda oldu ,yara yerlerine eldivensiz pansuman falan yaptık hatta bişey olmadı,ama seninki bebek sonuçta doktorlar daha iyi bilirler...birde canım zona felaket sancı yapar,babam zor duruyodu ağrısından,sen nasıl dayanıyosun...

bide sütünü sağ canım sağıp lavaboya dök,kesilmesin...

bebek için endişelenme Allahın izniyle bişey olmayacaktır,yoksa bebeği karantinaya alırdı doktorlar,kontrol altında tutarlardı,sen tedbirini al canım takdir Allahtan...

öptüm ikinizide....

Kızlar merhaba,
2-3 gündür katılamıyorum buraya.

Umarım herkes iyidir.

Sdhkn; canım allah yardımcın olsun. Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş..

Gelişimci doğum yapmış. Maşallah bebişinde.. Allah analı babalı büyütsün canım..

Balperisi doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün canım. Üzülme zaman gelir bebeğini de emzirirsin. Ama sütünü sağ mutlaka, kesilmesin....

Kızlar ben hastalandım. Şu anda da uyuyamıyorum.Yatıyorum dünden beri...

Sinüzit başladı yine. Tabi günde 1-2 kez duş alıp, rüzgarın önünde durunca, olacağı buydu. Şu anda boğazlarım ve sinüslerim acayip batıyor. Başım çok ağrıyor. Kulaklarım batıyor. Yarın doktora gidicem, eminim antibiyotik vericek. Umarım bu son haftalarda bebişime zararı olmaz.
Bugün de çok ağladım, kendimi suçlu hissediyorum ama çok sıcak, dayanamıyorum... Azıcık rüzgar esse rahatlıyorum.

Bugün gittik eşimle klima aldık. Keşke baştan alsaydık,pişman oldum...

Yarın KBB doktoruna gidince kadın doğum doktoruma da gidicem. Belki bakar kızımın kilosuna. Normalde salı günü gidecektik...

Şimdilik bende durumlar böyle..

Son düzenleme:
günaydın cici anneler malum uyuyamıyorum geceleri sıcak havaalar çok özlemişim ya bayadır giremiyodum nete okuym bakalım neler yazmışsınız

Back
X