2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ayetel kürsi oku mutlaka
evden çıkarken de ihlas süresi ve fatiha
en etkili silahtır herşeye kem göz çok Allah korsun

balperisi hayırlı olsun canım Allah analıbabalı büyütsün inşallah
baksanıza kızlar ağustos annleri dedik temmuzda doğuruyoruz
ben de haftaya kavuşucam inşallah kızıma

süper haber...nasıl yerleştiğini bile anlamazsın
çok sevindm oğluşunun şansına ne güzell maşallahhh diyelim
güle güle oturun canım

Günaydın kızlar,

Canım ya sonunda meleğini kucağına aldın, Uzun sağlıklı ömürlü olsun, şansı bahtı açık olsun meleğin, sana da çok geçmiş olsun. Hiç merak etme bebişe geçmemiştir, iyi düşün iyi olsun, sen stres yaparsan bebeğinde huzursuz olur. Ama sütünü mutlaka sağ ki kesilmesin. Dogum konusundaki bilgilerin de içimi rahatlattı, rahat bir doğum yapmana sevindim. Darısı sıradakilere :))))

Canım hayırlı olsun eviniz, güle güle oturun. Doğumdan bir süre sonra taşınırsın. Bir şekildede halledersiniz, hiç tasalanma. Herşeyin bir anda dörtdörtlük olmasına hiç gerek yok. Biz de evimize taşınalı nerdeyse 1 yıl olacak hala bir sürü eksiği var, bahçe olayına ise henüz hiç girmedik bile yavaş yavaş yapıyoruz. Bende ilk başlarda herşeyin mükemmel olmasını bir anda bitmesini istiyordum ama sonra akıllandım yavaş yavaş yapmak maddi manevi yönden en iyisi. Siz yeni evde bebişin yerini hazırlayın gerisi zamanla hallolur. Tekrar hayırlı olsun.

canım benim hiç üzülme allahın izniyle hiç bişi olmıcak gönlünü ferah tut ve hep pozitif düşün ben ona çok inanıyorum rabbime güvenim sonsuz bebeğime bişi olmıcak de ve hep böyle düşün negatif düşünce negatifliği çağırır dualarımız seninle hiç korkma

merhaba arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim. normalde 40. haftayı 7 eylülde tamamlıyorum ancak en riskli dönemim bayrama denk geliyor ve doktorum bayramda tatile gidiyormuş. bayramdan önce suni sancıyla doğumu yaparız diyor. yani 26 ağustosta 38+2 oluyorum o zaman. ailemdeki sağlıkçılar bu durumu normal karşılıyor. kayınvalidem ebe, eşim de doktor çok doğal karşılıyorlar bu durumu ama benim içime sinmiyor sancının kendiliğinden gelmesini istiyorum yani doğal sürece bu şekilde müdahale edilmesini pek istemiyorum ama yine de hayırlısı olsun ne yapsam acaba bu durumda? bayramda tatile gitmeyecek bir dr mu bulsam? ama kendi dr mu da çok seviyorum değiştirmek istemiyorum( beni çok rahatlatıyor ne yapmalıyım sizce lütfen bir fikir verin bana...

canım bakarsın sancın önce gelir tam gününü beklemez bebiş bak bizim topikteki bebişlere hepsi erken doğdu nerdeyse ağustosu bekleyen yok bence dr dan memnunsan değiştirme 38 haftayı doldurduysan o zaman sorun yok dert etme kendine bak ben 36yı doldurmaya bakıyorum her an için olabilir benim kız

suni sancı tabi kulağa hiç hoş gelmiyor ama eşin ve kayınvalidene güvenmelisin onlar daha iyi bilirler.sonuçta çocuk artık 36. haftadan sonra gelişimini tamamlayıp fazladan kalıyor anne karnında.doğsa dışarıda da zaten aynı gelişimine devam edebilecek durumda oluyor.bu durumda bebek için bi sıkıntı yok ama sen suni sancının sana vereceği zahmet nedir onu araştırmalısın
ama bence tıp çokgelişti doktoruna güvenmelisin
bu saatten sonra dr değiştirmek çok ağır gelir

biraz göz gezdirdim topiğinize, heycanınıza ortak oldum, içim açıldı.
allah hepinize sağlıklı doğumlar, yavrularınızla sağlıklı, huzurlu ve mutlu birer ömür nasip etsin

selam teyzoşlar...
bu sabah doktorumuza gittik,kontrolümüzü olduk...
çok şükür herşey yolunda...nst'de sancım çıkmadı...tosun kuzum 3800gr 52 cm olmuş...geri sayımdayız biliyorsunuz...kaldı 8 gün :18::18::18:
anestezi uzmanımızla da görüştük...bi takım tahliller felan yapıldı ameliyat öncesi...
doğumdan sonra yatacağımız odalara baktık...suit oda ve normal oda...neyse suit odaları çok ahım şahım gelmedi...normal oda yeterli geldi bize...ayaklarım çok fena bugün...yatay konuma geçiyorum izninizle...herkese güzel bir haftasonu diliyorum...
bu arada yeni annelerimiz nerelerde acaba???

cnm bence hıc dusunme bukadarını.bebegın belkı son zamanlarında normal doğuma elverıslı olmayacaktı bılemessınkı ozaman mecbur 38. sezaryanla alınacaksın doğuma.ıcını ferah tut.doktora guven.oda rısk almak ıstemez elbette.bak bende 36.haftaya gryrm bıranonce doğsa havasındayım gıttıkce zorlanıyorum 1gun bıle ınsanı degıstırıyor.sağlıkla doğacaksa bugun doğsa uzulmem.dun aksam 11bucukta sol kalcamdan sancı gırdı kasıldı tutuldu bacagım gece 3lerde dız kapagımın arkasına kadar ındı agrı hala ıyı olmus deıl töbe yarabbı sol kalçam sankı yerınden oynadı da oturmadı yerıne gıbı(durup duruken oldu bu ara ara oluyordu 1haftadır yarım saate gecerdı bu gecmedı)

geçmiş olsun ama bu sıcaklar adamı dellendiriyor inanki sinirden şekerim fırlıyor hiçbirşeye tahammül edemiyorum birde duş almazsak çıldırıcaz bu sıcakta sıpsıcak saç kurutma makinesi ile uğraşırsak :84::84::84::84:

Sağol canım,inş geçecek...

Aynen bende sinir oluyorum. Geçen gün sinirden ağladım..

Salı günü klimamızı monte edecekler, artık rahatlıycam...

Şu hastalığıda atlatsam, rahatlıycam....

Merhaba tatlı anneler,

iş yoğunluğundan çok zaman ayıramasamda her gün az az girip zaman buldukça takip ediyordum.. ve sonunda dün izne ayrıldım çok mutluyum hele bu sıcakta çok zor gelmeye başlamıştı çalışmak.. bundan sonra daha sık topikteyim inşallah..

doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum rabbim analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsin. her girişimde heyecanlanıyorum resmen doğum yapanların yazdıklarını okuyunca gözlerim doluyor.. Darısı başımıza inşallah..

biz de bugün kontrolden geldik teyzeleri iki gündür yürürken aşağıda çok baskı hissediyordum korktum bebeğim erken aşağı indi herhalde diye açıkçası ama bir açılma yokmuş çok şükür doktor normal herşey dedi.. 3 kilo olmuş kızım biraz iri erken doğabilirmiş. karın çevresi 3-4 hafta önde görünüyor biraz endişelendim açıkçası ama anormal birşey olsa doktor söylerdi di mi...

kızzlarrr yapacak bırsey bulamıyorum canım sıkıldı yahu..tv da hıcbırseyyyy yok.dolabım berbat bit pazarı gıbı toplasam olacak ama sıcakta da klımalı odadan cıkılmıyorkı.yerleri de süpürmem lazım aksama mısafır gelebılır ama sıcakta elektrık supurgesının motorundan gelen sıcaklıkta cekılmez ki.ne yapayım ben sımdı:)

sorma sıcaklardan herkeze çatıyorum herkeze sinir oluyorum laf anlatmaya takatim yok.. bir an önce hayırlısıyla doğursakta sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kollarımıza alsak..
aman klimayada dikkat et bu arada hasta olma

ah o misafirler yok mu kendi kendime yemin ettim bir daha asla hamile birine misafirliğe gitmiycem ne zormuş arkadaş bide onları memnun etmeye çalışıyorsun zaten sıcak zaten oturup kalkınca bile heryerim ağrıyo yemekli ve yatılı olduğunu düşün bir de benimki gibi haline şükret arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…