lemon tree hayırlı ugurlu olsun evin.taşınma konusu hallolur sıkma canını eşyalar yavaş yavaş yeni eve gider
burun kanaması ben de yasadım tansiyonu ölçtüm hemen sorun yoktu dinlendim bende gebelikte asırı olmadıkça normalmiş
bu akşam bir akrabaya oturmaya gittik 50 günlük kızı var orda baska misafirde vardı bana nazar degdi kapıdan girer girmez karnıma bıcaklar saplandı geçmedi epey bebeğim de hareket etmedi ilk kez cidden kasıldım top gibi diye tarif ettiğiniz şey oldu.diğer misafirler gitti ben düzeldim oğlum oynamaya başladı cok tedirgin oldum
Kızlar biz yarına hazırız galiba...Şuanda çok heyecan, stres yok inşallah yarın ameliyathaneye girerken de bu sakinliğimi koruyabilirim.
Kociş yolda bu arada geliyorHayırlısıyla o da kazasız belasız gelsin yanımıza sonra da kızımıza kavuşalım sağlıkla diye dua ediyoruz
Bal perisi,
Allah analı babalı büyütsün, tez zamanda iyileşirsin inşallah...Kızına da bulaşmamıştır canım sen merak etme, Allah korumuştur onu...
ayyy canım benim sen de doğuma gidiyosun he Allah kurtarsın güzelim.
çok sevindim sağ salim gelin hadiLemon tree;;
Canım güle güle oturun hayırlı olsun eviniz, doğumdan sonraya bırakabilirseniz taşınma işini daha iyi olur sanki...Taşınmanız gerekiyorsa da yanında yardım edecek birileri şart, bu saatten sonra çok yorma kendini...
kizlar soktayim ya kocacim bi haber verdi uzulsemmi, sevinsenmi bilemedim. biz ben daha 5 aylik hamileyken bi ev almaya ugradiyoduk, baya bi ugrastan sonra bankanin birinden once morgage aldik ben hatta evi toplamistim ozaman gayet iyiydim aktifdim, ama son an banka vazgecmisti morgage vermekten. cok uzulmustum oglusumun odasi olcakti, benim bulasik makinam olcakti diye seviniyodum. sonra saglik olsun, hayirlisi neyse o olsun dedim uzulmedim. meger kocacim benden gizli baska bi bankaya daha basvurmus ve simdi onlar kabul etmis ta ozamandan beri ugrasiyomus.(burda islemler,en az 2-3 ay suruyo) bu sali avukata gidip imza felan aticakmisiz. evlendigimizden beri kiradayiz, kocacimda artik bu bankada morgage vermez diye bide bana belli etmemek icin. tum hazirliklarimizi bu kirada oturdugumuz eve gore yaptik. canim kocam ben uzulmiyim diye evi boyadi, hali fleskleri yikatti, yeni camasir makinasi aldi( bulasik makinasi koyacak yer bile yok cok kucuk) , yatak odamiza oglusumun besigini sigdirdik felan filan.
neyse uzun lafin kisasi ben bu halde nasil tasinicammmmmmmm:26: sali gunu annem geliyo turkiyeden ama birsuru eksik ve is var. aldigimiz ev temiz, sifir ama 4 yatak odali, 1 salon, 1 calisma odasi, yemek odasi, 1 banyo, 2 dus odasi ve 1 tanede ayri tuvaleti var yani toplamda 4 tuvaletli bi ev:84: yani kocaman bi ev. bu halde olmazsam cok sevinecem ama heran dogurabilirm nasil yapicaksak, oglumun sansimidir nedir
arkadaslar hepinize selamlar
ancak girebildim,gecmise bakmadim,beni soran dua eden arkadaslardan Allah razi olsun.hastaneden yenigeldik 1 gece kaldik
kisaca dogumum hakkinda bilgi vereyim
kasilmalar 2-3 dakikaya dustu yazdiktan sonra dogru hastaneye gittik,6 cm acilmam varmis
hicde tahmin ettigimiz gibi zor degilmis kizlar,inanin sizi cesaretlendirmek icin soylemiyorum
adet donemini sancili gecirenler bilirler,onun biraz daha siddetlisi yani sanci aralarinda nette rahatlikla yazisabildim.
Epidural normal dogum istiyordum,hemen epiduralim takildi.Hic canim acimadi
ondan sonrasida zaten agri sifira dustu,suyumu patlattilar.Defalarca acilma muayenesi oldum inanin gozumu kapamis olsam, icimde bir el mi var farketmezdim
Acilmam 10 cm oldugunda ikinma hissi iyice artti.Oda ayni tuvaletiniz varmisda tutuyormussunuz gibi arka tarafinizda bir baski olustruyor. Baski hissettikce ikinmam soylendi.Ikinmalarim 1 saati bulmadan bebegim kollarimdaydi.Dikislerim atildi.Sanirim 8 taneymis.Oturup kalkmakta ilk gun zorlandim.
Kisaca dogum hikayemi yazdim, epidural dusunuen tum arkdaslara kesinlikle tavsiye ederim.Bende herhangi bir yan etki ortya cikmadi.Inanin mukemmel birsey.Bununla ilgili sorularinizi crvaplandiririm
Arkadaslar hersey cok guzel fakat bi sorunumuz var,dunden beri agliyorum
Bebegimi emziremiyorum,daha dogrusu 2 hafta kadar emzirmem yasak
Hatirlarsaniz gogsumun alti pisik oldu falan yazmistim
benim pisik zannetigim sey megerse zona hastaligi olarak bilinen, ve genellikle 60 yasindan sonra artaya cikan hastalikmis.Su cicegi virusu ile ayniymis.
Inanin emziremedigime uzulmeyi unuttum,bu bulasiciymis.Ama nefes,tukuruk vs gibi seylerden ziyade
direk yarali olan bolgeyle temas halinde karsi tarafa bulasiyormus.
Isin kotusude hastaneye gittimde gostermem, durumu bildirmeme ragmen onemsenmeyip bebegimi dogum esnasinda o bolgeyle temas ettirilmesi.Emzirmemin saglanmasi
O kadar icim aciyor ki kizlar,bebegimsin kucuk bir ihtimalde olsa kucucuk haliyle su cicegi gecirme riski var.Ve bebeklerde oldukca tehlikeliymis,onu her kucagima aldigimda agliyorum.Kaybetmekten cok korkuyorum
Bir suru doktor geldi ve gordu.Antibiyotik kullaniyrum su anda,bebegimi de mama ile besliyoruz.Mamayla beslensin, emmemesin beni iki hafta ama insallah hastalanmasin, cok korkuyorum
Surekli atesini olcuyoruz,ellerimizi dakika basi nerdeyse dezenfekte ediyoruz,ben yakasi cok kapali kiyafetler giyiyorum.
Sizden tek istedigim lutfen bebegime dua edin,bir ayetel kursi okuyup gonderin.
Insallah korktugum olmaz, tek istedigim bu.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kavustursun
kizlar soktayim ya kocacim bi haber verdi uzulsemmi, sevinsenmi bilemedim. biz ben daha 5 aylik hamileyken bi ev almaya ugradiyoduk, baya bi ugrastan sonra bankanin birinden once morgage aldik ben hatta evi toplamistim ozaman gayet iyiydim aktifdim, ama son an banka vazgecmisti morgage vermekten. cok uzulmustum oglusumun odasi olcakti, benim bulasik makinam olcakti diye seviniyodum. sonra saglik olsun, hayirlisi neyse o olsun dedim uzulmedim. meger kocacim benden gizli baska bi bankaya daha basvurmus ve simdi onlar kabul etmis ta ozamandan beri ugrasiyomus.(burda islemler,en az 2-3 ay suruyo) bu sali avukata gidip imza felan aticakmisiz. evlendigimizden beri kiradayiz, kocacimda artik bu bankada morgage vermez diye bide bana belli etmemek icin. tum hazirliklarimizi bu kirada oturdugumuz eve gore yaptik. canim kocam ben uzulmiyim diye evi boyadi, hali fleskleri yikatti, yeni camasir makinasi aldi( bulasik makinasi koyacak yer bile yok cok kucuk) , yatak odamiza oglusumun besigini sigdirdik felan filan.
neyse uzun lafin kisasi ben bu halde nasil tasinicammmmmmmm:26: sali gunu annem geliyo turkiyeden ama birsuru eksik ve is var. aldigimiz ev temiz, sifir ama 4 yatak odali, 1 salon, 1 calisma odasi, yemek odasi, 1 banyo, 2 dus odasi ve 1 tanede ayri tuvaleti var yani toplamda 4 tuvaletli bi ev:84: yani kocaman bi ev. bu halde olmazsam cok sevinecem ama heran dogurabilirm nasil yapicaksak, oglumun sansimidir nedir
arkadaslar hepinize selamlar
ancak girebildim,gecmise bakmadim,beni soran dua eden arkadaslardan Allah razi olsun.hastaneden yenigeldik 1 gece kaldik
kisaca dogumum hakkinda bilgi vereyim
kasilmalar 2-3 dakikaya dustu yazdiktan sonra dogru hastaneye gittik,6 cm acilmam varmis
hicde tahmin ettigimiz gibi zor degilmis kizlar,inanin sizi cesaretlendirmek icin soylemiyorum
adet donemini sancili gecirenler bilirler,onun biraz daha siddetlisi yani sanci aralarinda nette rahatlikla yazisabildim.
Epidural normal dogum istiyordum,hemen epiduralim takildi.Hic canim acimadi
ondan sonrasida zaten agri sifira dustu,suyumu patlattilar.Defalarca acilma muayenesi oldum inanin gozumu kapamis olsam, icimde bir el mi var farketmezdim
Acilmam 10 cm oldugunda ikinma hissi iyice artti.Oda ayni tuvaletiniz varmisda tutuyormussunuz gibi arka tarafinizda bir baski olustruyor. Baski hissettikce ikinmam soylendi.Ikinmalarim 1 saati bulmadan bebegim kollarimdaydi.Dikislerim atildi.Sanirim 8 taneymis.Oturup kalkmakta ilk gun zorlandim.
Kisaca dogum hikayemi yazdim, epidural dusunuen tum arkdaslara kesinlikle tavsiye ederim.Bende herhangi bir yan etki ortya cikmadi.Inanin mukemmel birsey.Bununla ilgili sorularinizi crvaplandiririm
Arkadaslar hersey cok guzel fakat bi sorunumuz var,dunden beri agliyorum
Bebegimi emziremiyorum,daha dogrusu 2 hafta kadar emzirmem yasak
Hatirlarsaniz gogsumun alti pisik oldu falan yazmistim
benim pisik zannetigim sey megerse zona hastaligi olarak bilinen, ve genellikle 60 yasindan sonra artaya cikan hastalikmis.Su cicegi virusu ile ayniymis.
Inanin emziremedigime uzulmeyi unuttum,bu bulasiciymis.Ama nefes,tukuruk vs gibi seylerden ziyade
direk yarali olan bolgeyle temas halinde karsi tarafa bulasiyormus.
Isin kotusude hastaneye gittimde gostermem, durumu bildirmeme ragmen onemsenmeyip bebegimi dogum esnasinda o bolgeyle temas ettirilmesi.Emzirmemin saglanmasi
O kadar icim aciyor ki kizlar,bebegimsin kucuk bir ihtimalde olsa kucucuk haliyle su cicegi gecirme riski var.Ve bebeklerde oldukca tehlikeliymis,onu her kucagima aldigimda agliyorum.Kaybetmekten cok korkuyorum
Bir suru doktor geldi ve gordu.Antibiyotik kullaniyrum su anda,bebegimi de mama ile besliyoruz.Mamayla beslensin, emmemesin beni iki hafta ama insallah hastalanmasin, cok korkuyorum
Surekli atesini olcuyoruz,ellerimizi dakika basi nerdeyse dezenfekte ediyoruz,ben yakasi cok kapali kiyafetler giyiyorum.
Sizden tek istedigim lutfen bebegime dua edin,bir ayetel kursi okuyup gonderin.
Insallah korktugum olmaz, tek istedigim bu.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kavustursun
merhaba arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim. normalde 40. haftayı 7 eylülde tamamlıyorum ancak en riskli dönemim bayrama denk geliyor ve doktorum bayramda tatile gidiyormuş. bayramdan önce suni sancıyla doğumu yaparız diyor. yani 26 ağustosta 38+2 oluyorum o zaman. ailemdeki sağlıkçılar bu durumu normal karşılıyor. kayınvalidem ebe, eşim de doktor çok doğal karşılıyorlar bu durumu ama benim içime sinmiyor sancının kendiliğinden gelmesini istiyorum yani doğal sürece bu şekilde müdahale edilmesini pek istemiyorum ama yine de hayırlısı olsun ne yapsam acaba bu durumda? bayramda tatile gitmeyecek bir dr mu bulsam? ama kendi dr mu da çok seviyorum değiştirmek istemiyorum( beni çok rahatlatıyor ne yapmalıyım sizce lütfen bir fikir verin bana...
merhaba arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim. normalde 40. haftayı 7 eylülde tamamlıyorum ancak en riskli dönemim bayrama denk geliyor ve doktorum bayramda tatile gidiyormuş. bayramdan önce suni sancıyla doğumu yaparız diyor. yani 26 ağustosta 38+2 oluyorum o zaman. ailemdeki sağlıkçılar bu durumu normal karşılıyor. kayınvalidem ebe, eşim de doktor çok doğal karşılıyorlar bu durumu ama benim içime sinmiyor sancının kendiliğinden gelmesini istiyorum yani doğal sürece bu şekilde müdahale edilmesini pek istemiyorum ama yine de hayırlısı olsun ne yapsam acaba bu durumda? bayramda tatile gitmeyecek bir dr mu bulsam? ama kendi dr mu da çok seviyorum değiştirmek istemiyorum( beni çok rahatlatıyor ne yapmalıyım sizce lütfen bir fikir verin bana...
biraz göz gezdirdim topiğinize, heycanınıza ortak oldum, içim açıldı.
allah hepinize sağlıklı doğumlar, yavrularınızla sağlıklı, huzurlu ve mutlu birer ömür nasip etsin
merhaba arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim. normalde 40. haftayı 7 eylülde tamamlıyorum ancak en riskli dönemim bayrama denk geliyor ve doktorum bayramda tatile gidiyormuş. bayramdan önce suni sancıyla doğumu yaparız diyor. yani 26 ağustosta 38+2 oluyorum o zaman. ailemdeki sağlıkçılar bu durumu normal karşılıyor. kayınvalidem ebe, eşim de doktor çok doğal karşılıyorlar bu durumu ama benim içime sinmiyor sancının kendiliğinden gelmesini istiyorm yani doğal sürece bu şekilde müdahale edilmesini pek istemiyorum ama yine de hayırlısı olsun ne yapsaetm acaba bu durumda? bayramda tatile gitmeyecek bir dr mu bulsam? ama kendi dr mu da çok seviyorum değiştirmek istemiyorum( beni çok rahatlatıyor ne yapmalıyım sizce lütfen bir fikir verin bana...
Kızlar merhaba,
2-3 gündür katılamıyorum buraya.
Umarım herkes iyidir.
Sdhkn; canım allah yardımcın olsun. Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş..
Gelişimci doğum yapmış. Maşallah bebişinde.. Allah analı babalı büyütsün canım..
Balperisi doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün canım. Üzülme zaman gelir bebeğini de emzirirsin. Ama sütünü sağ mutlaka, kesilmesin....
Kızlar ben hastalandım. Şu anda da uyuyamıyorum.Yatıyorum dünden beri...
Sinüzit başladı yine. Tabi günde 1-2 kez duş alıp, rüzgarın önünde durunca, olacağı buydu. Şu anda boğazlarım ve sinüslerim acayip batıyor. Başım çok ağrıyor. Kulaklarım batıyor. Yarın doktora gidicem, eminim antibiyotik vericek. Umarım bu son haftalarda bebişime zararı olmaz.
Bugün de çok ağladım, kendimi suçlu hissediyorum ama çok sıcak, dayanamıyorum... Azıcık rüzgar esse rahatlıyorum.
Bugün gittik eşimle klima aldık. Keşke baştan alsaydık,pişman oldum...
Yarın KBB doktoruna gidince kadın doğum doktoruma da gidicem. Belki bakar kızımın kilosuna. Normalde salı günü gidecektik...
Şimdilik bende durumlar böyle..
geçmiş olsun ama bu sıcaklar adamı dellendiriyor inanki sinirden şekerim fırlıyor hiçbirşeye tahammül edemiyorum birde duş almazsak çıldırıcaz bu sıcakta sıpsıcak saç kurutma makinesi ile uğraşırsak :84::84::84::84:
Sağol canım,inş geçecek...
Aynen bende sinir oluyorum. Geçen gün sinirden ağladım..
Salı günü klimamızı monte edecekler, artık rahatlıycam...
Şu hastalığıda atlatsam, rahatlıycam....
kızzlarrr yapacak bırsey bulamıyorum canım sıkıldı yahu..tv da hıcbırseyyyy yok.dolabım berbat bit pazarı gıbı toplasam olacak ama sıcakta da klımalı odadan cıkılmıyorkı.yerleri de süpürmem lazım aksama mısafır gelebılır ama sıcakta elektrık supurgesının motorundan gelen sıcaklıkta cekılmez ki.ne yapayım ben sımdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?