2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar,
Çok müthiş bişey kalp atışlarını gördük ve duyduk, mucizevi bir olay gözlerim dolu dolu oldu. Bu güzel anı bekleyen diğer anne adaylarının da duymasını dilerim.

Bu alttan muayene konusunda uzun uzun doktorumla konuştuk. Sakıncalı birşey olsa hiç yaparmıyız dedi, tüp bebek annelerinde bile yapılıyormuş, ben de alttan muayene oldum. Bana da mantıklı geldi, zararlı bir yönteme hiç bir doktor başvurmaz. Tabii çok çok hassas durumu olanlarda farklı davranabilirler. Çok fazla evham yapmamaya karar verdim bende. Sonuçta hamilelik bir rahatsızlık değil, çok özel ve güzel bir dönem. Bunun tadını çıkarmaya çalışmak lazım.

hayırlı akşamlar kızlarrrr
benim mide bulantıları fena özellikle sabahları ama bebişim için herşeye değerr

bu arada tülay tylon1981 iyiymiş raporlu yatması gerek o yüzden giremiyorr

çok güzel darısı başıma. bende yarın gideceğim doktora

cnm gecmis olsun,
ben de bulanti yok ama, cok dusuk tansiyon, surekli bas donmesi ve bayginlik hissi, bir de yemeklerden tiksinme var;
ekmek bile yiyemiyorum inan

ama onceki gun neredeyse bayilacak duruma gelince bu duruma bir dur dedim;
sevecegim seyler bulmaya calistim ve dun daha iyi yedim

sana tavsiyelerim;
simit: cok iyi bastiriyor mideyi
cubuk kraker: uyanir uyanmaz 2-3 tane yiyince hem tansiyonuma hem de mideme iyi geliyor
sari leblebi: o da mideyi bastiriyor

cnmmm masallah fasulyecigineee
ben de cmr gidicem, dun tum gece ruyalarla bogustum, cok heyecanliyim

cnm esim ve ben de cekiniyoruz bebege bi zarar gelir diye
esim diyo ki, bebis azicik buyusun, yerine iyice yerlessin, kesesi saglamlassin; riskli donem gecsin,
ben de onun gibi dusunuyorum cnmm

günaydın kızlar.
geçen hafta ultrasonla keseyi görmüştük.Sabah doktora gittim ama keseyi göremedik.böyle bir şey olabilirmi?Daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum.Ağrım felan yok yinede 6. haftada kesenin görülememesi beni korkuttu.Doktorda öğleden sonra tekrar gel dedi.Bana dua edin lütfen...

canım, sabah altan mı muayene edildi karından mı? karından yapıldıysa görememiş olma ihtimali var. Umarım kötü bişey olmamıştır. Dualarımız seninle.

canım, sabah altan mı muayene edildi karından mı? karından yapıldıysa görememiş olma ihtimali var. Umarım kötü bişey olmamıştır. Dualarımız seninle.

saol canım normal karından muayene etti. alttan etmesine izin vermedim.Öğleden sonra tekrar bakacak yine göremezse alttan muayene etmek ister heralde

saol canım normal karından muayene etti. alttan etmesine izin vermedim.Öğleden sonra tekrar bakacak yine göremezse alttan muayene etmek ister heralde

Endişelenme canım tahmin ettiğim gibi görünmemiştir. çünkü çok küçük daha. Alttan muayene konusundada bence tedirgin olma, büyük risk grubunda değilsen sorun olmaz. Yoksa keseyi göremediğin zaman daha çok tedirgin olup, üzüleceksin.

arkadaşlar günaydııııııııııınnn.inşallah herkes iyidir.geçmişi okumadım da............

Üzülme cnm içini ferah tut inş.öğleden sonra görünür
netden araştırsana mesane dolu olunca mı boş oluncamı daha iyi görünürmüş
sanki öyle birşey hatırlıyorum eskiden mesane dolu olduğunda bakarlarmış diye
yanlış hatırlıyorsamda özür dilerim, dularım seninle cnm

canım doğru hatırlıyorsun mesane dolu olunca daha rahat görünüyormuş.ama daha çok küçük o yüzden alttan bakmadan görünmeye bilir.
sen nasılsın neler yapıyorssun...........

merhaba herkese.

Allah kısmet ederse ben de hamileyim.satım 27 kasım.tahmini doğum 3 eylüle geliyor ama ilk doğumum sezeryan olduğu için ağustos sonunda doğum yapmış olacağım..oğlum Ahmet Burak 3 hafta sonra 1 yaşında olacak..bu bebişimin de oğlan olduğunu hissediyorum,Rabbim herkese hayırlısını versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

sadece idrar tahlili yaptım evde..çalıştığım için gidemedim doktora, yarın gideceğim, keseyi düzgün bi şekilde görürüz inşallah..hatta kalp atışını da duyanlar varmış,ben de duysam harika olacak..

canım hayırlı olsun inşallah.arka arkaya olması çok güzel olmuş.zor ama ilerisi için rahat olacağını düşünüyorum ben.

saol cnm mide bulantıları tam gaz devam dört gözle şubatı bekliyorum
hoşgeldin cnm 2.bebişleri olacak annelerle dolu burası zaten )
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah

sevrey,bocukx teşekkürler..

eraklos Allah yardımcın olsun canım, umarım keseyi tekrar görürsünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…