Gözün aydın canım, çokkkkk sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Şimdi sıra bende akşamı nasıl edecem bilmiyorum..
canım inşallah sende duyarsn ya innılmaz bişey bu ya allahım içimde bir kalp atıyo düşündükçe gözümün önüne geliyo gözlerimden yaşlar akıyo çok tatlıydııı çookkgüzel haberlerini bekliyorum canımmutlka haber ver
günaydın arkadaşlar...günaydın diyorum cünkü bu hamilelik benim gecemle gündüzümü birbirine karıstırdı:)geceleri sabah 4-5 gibi yatıorum o yüzden 12den önce kalkamıorum:)))bu arada yeni gelen anişler gelmiş hoşgelmişler:)))yaw yılbasından beri giremiorum cünkü hiç halim yok bulantı beni maffedio ama yemek yemezsem sorun yok ama acıkıorum hatta dün eşim bana cok güldü gecenin 12:30 da kalktım mercimek corbası yaptım sanki onu yemesem ölecektim galiba aşeriorum:))))
Merhaba femadas... ohhhh yat uyu valla ne güzel. Bende sabahları yataktan çıkmak bile istemiyorum. Çok zorlanıyorum, çalışmıyor olsam aynen senin gibi öğlene kadar uyurdum :)))
kızlaaarr çok mutluyum kalp atışlarını gördük meleğimin kalbi atıyo allahım şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun
merhaba canım:)))walla bende halimden pek memnun değilim ama sersem gibiyim:)))artı evde canım cokkkk sıkılıyorr otur otur yani kimse kendi halinden memnun değil ayy bide bende acaip sinir var çatlıcam valla
kızlaaarr çok mutluyum kalp atışlarını gördük meleğimin kalbi atıyo allahım şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun
canım aynı şeyler benim içinde geçerli biz kızımdada hastanede falan yattığımdan düşük teğlikesiyle çok temkinliyiz 2 arkadaş
kizlar bu 2'li test,
3 lu test nedir
ne zaman yapiliyor
2 li test 11-14. hfta
3lü test 16.-20.hafta arası yapılıyor. Bebekte anormal bir durum var mı , down sendromu , vs. gibi onun olma riskini belirliyor . ama belirlerken daha cok annenin yaşı , sigara içme durumu falan onlara bakıolarmış , bebeğin sadce boyunu ve ense kalınlığını hesaba katıyolarmış...
Allah bağışlasın inşallah...çok güzel bir duygu gerçekten pıtır pıtır minicik şeyin kalbi Allah ın lütfukızlaaarr çok mutluyum kalp atışlarını gördük meleğimin kalbi atıyo allahım şükürler olsun rabbim sana şükürler olsun
aynen keseyi görünce gözlerim doldu kalbini izlerken de heyecandan bayılacaktımBen keseyi bile gördüğümde çok garip olmuştum, kalp atışlarını duymak eminim tarif edilemez duygular yaşatır. Ben akşam 7 gibi gideceğim doktora, eve geç dönmüş olurum, ama yine de haber veririm.
selam arkadaşım,selam hanımlar
mide bulantılarım tam gaz devam ediyo. çok zor günler geçiriyorum yemek yiyemiyorum 15 gündür. peynir, patates,tost başka da bişey yok menüde..
sizler nasılsınız nasıl geçiyo bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?