2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar doktorlarınıs çiğ et tüketmeyin derken başta toxo olmak üzere paraziter hastalıklardan korunmanız açısından öyle söylüyolar.brucella ise pastorize edilmemiş süt ve süt ürünlerinden bulaşan bi hastalık herikiside bebeklerimis için çok tehlikeli...kaynağını bilmediğiniz peynirleri yemeyin mesela...doktorlar bağışıklığınız düşük derken size özel bişey demiyor üzülmeyiniz her gebede bağışıklık biraz baskılanırki bebelerinizin sizden farklı olan genetik yapısı bağışıklık hücrelerinizce öldürülmesin diye allah'ın büyüklüğü işte....

listemiz nerde bu arada kızlar
bir de ben kilo vermişim tam bir kilo 57 kiloyum

ben de tam 1 kilo vermişim 1 haftada :44: bu normalmi acaba ilk hamileliğimde olmamıştı böyle :44:

bu arada epey kalabalıklaşmışız yeni gelen annişler de hoş gelmişler

aramıza bir doktorun katılması da gayet iyi oldu :) annenin vücudunun bebeği yabancı bir madde olarak algılamaması ve dışarı atmaya çalışmaması gerçekten büyük bir mucize.

ben de tam 1 kilo vermişim 1 haftada :44: bu normalmi acaba ilk hamileliğimde olmamıştı böyle :44:

bu arada epey kalabalıklaşmışız yeni gelen annişler de hoş gelmişler

normal hayatım ben diğer hamileliğimde de vermiştim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun.
bende çarşamba akşamı doktora gidiyorum kızlar. umarım herşey yolundadır ve keseyi görürüz.
tek mi çok mu onu da çok merak ediyorum:) herşeyin yolunda olduğunu bi öğrensem çok rahatlayacağım.

bu arada bendede hiç bulantı yok ama göğüslerim hassas baya.

merhaba kızlar kasık ağrısı şikayetiyle hcg ve progesteron baktırdım hcg 4051 progesteron 26.89 doktorum progesteronu pek beğenmedi çok panik oldum

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.. bişey öğrenmek istiyorum..
SAT 3 Kasım.. hala adet görmedim.. bugün B-HCG yaptırdım.. 48 çıktı.. gebelik var ama bu kadar gecikmeye çok düşük bir değer değil mi? laborant 2 haftalık olabilir dedi..yani geç döllenmeden bahsediyor.. ama benim adetlerim düzenli 26 günde biroluyor..
Bu durumda olanlarınız var mı? bir problem görünüyor mu?

canım bunun en iyi cevabını bikaç gün sonra baktıracağın b hcg verir
inşallah sağlıkla yükselir ve geç döllenmedir
hoşgeldin

tekrar ekliyorum şimdi unuttum aradan kaçırdığım varsa bilgilerini yazsın hemen eklerim

dr. daha cuma gidicem inşallah keseyi görürüm.bebek düzenli büyüyormu diye takrar betama baktırdım akşam sonuç alıcam.inşallah herşey normaldir.

Slm arkadaşlar galiba ağustos annlerine bende eklenecem 27 ekim sat aam beklenmeyen bir hamilelik olduğu için henüz test yapmadım bu akşam yapacam kızm daha 19 aylık biraz erken oldu ama ahyırlısı benide listenize kayıt yaparmısınız

22. sayfayı göremiyorumm
sabahtan beri uğraşıyorum 22. sayfayı açmıyor

şuan zaten 22. sayfadasın canım

canım 21. sayfada yazdım mesajı
mesajı yazdıktan sonra açıldı 22
neyse yaa

kan sonucunu haber ver akşam olur mu
inşallah güzel yükselmiştir

hatice sen bi test yap hayırlısıyla çift çizgiyi gör ben seni listeye eklerim orası kolay inşallah

inşallah canım2günde ortalama 2 kat artması gerekiyortdu değilmi? canım birde hani bizi liste yaptın ya,yan taraflara numara yazılamazmı acaba kaç kişi olduk diye görmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…