2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba evet benim de sürekli aklımda çok farklı ve güzel günler yaşıyoruz aslında hepimiz kısaca bir mucizeyi paylaşıyoruz:) benimde bulantım yok bireysel farklılıklar varmış yani belki de hiç bulantı sorunumuz olmayacak yada daha sonra başlarmış...benim de göğüslerim şişti ve hassaslaştı,hımm birde en önemli farklılık wc ye çok sık gidiyorum bol şans sanada...

günaydın annişler bende ağustos 2011 annesi olacam inşallah.benim 5 yaşında bi oğlum var bu 2.oluyo,belirtiler için erken kıslar yaa...göğüslerde şişme ve ağrı adet haftanızda olabilir olmayabilirde...bulantılar 7. hafta da olur genelde bendede bulantı yok henüz aman olmasın:96: ilk hamileliği olanlar daha heyecanlı sanırım ben doktorum aynı zamanda sorularınıza bildiğim kadarıyla yanıt verebilirim.herkese hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum daha görüşürüz yolumuz uzun.

liste niye silinmiş anlamadım
geniş bi vakitte tekrar yapacağım artık
bu arada bugün kesemizi gördük bizde
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

hoşbulduk bizde keseyi perşembe günü gördük, fakat 2 HAFTA SONRA GELİŞİME GÖRE TESTLER YAPILACAKMIŞ SANIRIM HENÜZ ERKEN...

Merhaba kızlar....
bende ikinci kez anne olacaklardanım 2009 nisan doğumlu tatlı mı tatlı bir oğlişim var
bende cuma dr a gideyim diyordum ama öbür haftamı gitsem sat 06 kasım
ctesi öğrendik herşeyin hayırlısı hepimizin normal gider herşeyi inş.
ilk çocuğumu normal yaptım inş. bu da öyle olur

çok sevindim canım.sıra geldi kalp sesine inşallah onu da en kısa zamanda duyarsınız.

kızlar gunaydın doktorunuz sıze bazı testler yaptımı ben cuma gunu gıttıgımde keseyı gordu doktor hersey normal dedı benden kan ve ıdrar testı aldılar bugunde dokturm aradı hersey normal sadece kedı kopekten uzak dur vucudumda o bakterıye karsı dırencım yokmus sakın cıg et yeme bıde sebzenı meyvenı bol suyla yıka dedı gıden arkadaslara bakıyorum hanı kımseden test ıstememısler galıba bende nıye acele ettı bılmem gercı doktoruma guvenıyorum sonucta ıyı bır doktor zaten profta kendısı ama yınede kafama takıldı kızlar

ben internette araştırdım toksoplazma negatif çıkınca çiğ eti yasaklıyorlar..bende de negatif çıktı p.tesi konrolum var bakalım bana ne diyecek doktor..

ben internette araştırdım toksoplazma negatif çıkınca çiğ eti yasaklıyorlar..bende de negatif çıktı p.tesi konrolum var bakalım bana ne diyecek doktor..

ewet canım bendede negatıf cıkmıs ondan yasakladı ınsan sımdı korkuyor hanı bısey olcak ama hanı fazla dusunmemek lazım aslında sakınan goze cop batar derler ya. sen p.tesi kontrole kalp atısları ıcın mı gıtcen canım. bende ayın 21ınde gıtcem kalp atısları ıcın.buarada ıkımizde 5+6 yız ne guzel ılk bebeğinmi

Son düzenleme:
canım ben folic plus kullanıyorum.doktor günde üç defa al dedi.bende doktora gitmeden başlamıştım,doktor iyi etmişsin başlamakla.12 haftaya kadar kullan dedi..

Canım bende gebe kalmadan once baslamıstım 3 aydır kullanıyorum folık plus gunde 3 tane sımdı doktor folık plus bıtınce elevıt verdı folık plus bırak elevıte devam et dedı. Sende eczaneden hemen al folık plus gunde 3tane tok karnına ıc. Bakalım doktora gıdınce ne vercek sana her doktor farklı oluyr kımı folıbol kımı elevıt kımıde folık plus verıyor

valla ilk doğumumda 12.hftdan sonra
elevit vermişti çoook kilo alınca hemen kesmişti drum )
çok teşekkür ederim gidip alim eczaneden bari

valla ilk doğumumda 12.hftdan sonra
elevit vermişti çoook kilo alınca hemen kesmişti drum )
çok teşekkür ederim gidip alim eczaneden bari

kılomu yapıyor elevıt? Gercı bende folık plustan sonra kılo aldım 1 kılo ama ondanmı aldım yoksa alıcagım vardıda ondanmı aldım bende bılmıyom. Doktora gıttıgımde sorayım elevıt kılo yapıyomus dıye ne dıcek bakalım

bende geçen perşembe gittim tam 4 haftalıktı satım 30 ekim sadece keseyi gördük 2 hafta sonra testlerini(kanşidrar vs.) yapıcam dedi bende çok küçük gelişimine göre sonuçları görmek istediğini düşündüm...endişelenme bence çok iyi olmuş erkenden öğrenmişsin ne yapıp ne yapmaman gerektiğini cnm.banada test yapmadan söyledi dr çiğ et tüketme diye ama zaten normaldede zararlı buarada ben beslenme bölümü mezunuyum merak ettiğiniz bir konu olursa yardım edebildiğim kadar ederim arkadaşlar herkese bol şans...sağlıklı günler bebişlerinizle

elevit vitamin zaten cnm
ben ona başladıktan sonra aldım
kesti dr ama faydası var bebişe
başka ilaç vermişti şimdi hatırlayamadım ama
siz dra gitmişsiniz ama ben hftya gideyim diyorum
kese daha oluşmamıştır herhalde benim

çiğ et tüketmeme sebebi
brucella yanlış yazmadım inş.
mikrobu yapıyor yumurtayı filan da iyice pişirmeniz lazım
az pişmiş et de tüketmeyin

canım aslında bende bu hafta gıdıcektım doktora benım satım 30 ekım ama gecen prsbe ben kan testı yaptırdım 5240 cıktı ben o kadar yuksek olcagını dusunmedım o yuzden hemen gıttım erken dollenme olmus benımde kese falan bayagı bellıydı benım bende anlamadım benım hesapıma gore 5+2 gunluk ama ultransonda 5+6 gosterıyor yanı bellı olmuyor bence sen kan tahlılı yaptır ona gore gıt canım daha ıyı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…