• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

Özlem
Ayşegül
Zehra
Esra
gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ömür nasip etsin.
bugün 1 şubat hadi kızlar hızlandıralım doğumları Şubat anneleri gelsin geri kalan bebişler.

Süt için bende duyumlarımı söyleyeyim en başta su ve süt daha sonra beyaz kuru soğan ve salçasız bulgur pilavı veeeeee özellikle AYVA marmelatı veya reçeli çok süt yapıyormuş.İnşallah bol sütünüz olurda bebişler doyuncak emerler.

sevilirem özlem elif esra canlarım sizi çok tebrik ediyorum Allah bebişlerinize sağlık sıhhat uzun ömür versin analı babalı büyütsün :nazar: :nazar: :nazar:

sevilirem
özlem
elif
esra
CR20012006
Hepinizin gözü aydın arkadaşlar. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hatırlayamadığım arkadaşlarımında gözleri aydın..:nazar:

özlemzafer eliferdi voles(esra) gözünüz aydın canlarım demek sizde kavuştunuz meleklerinize Allah sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin bebişlerinize analı babalı büyütmek nasip etsin inş. sizlere de çok geçmiş olsun :nazar::nazar::nazar:

denizkızıl nbatur55 educa ayshe85
evet şubat ayının ilk bebişi hanginizinki olacak bilemiyorum tabiki inş. sizde kolayacacık kavuşursunuz bebişlere Allah yardımcınız olsun hepinizin sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin bebişlerinize:Saruboceq:
sonunda şubata girdik gelsin artık sıradaki bebişlerrrrrrrrrrsositososito:CüvCüv:

arkadaşlar hepinize teşşekkür ederim allah hepinizi tez zamanda bebişlerinize kavuştursun hiç korkmayın herşey olup bitiyo anlamıyosunuz bile

kızlar dogum yapan tum annelerın gozlerı aydın olsun cok sukur yavrularımıza kavusuyoruz,Allah hepsıne hayırlı omurler versın...Benıde kutlayan tum arkadaslara tesekkur ederım ısımlerı toplayamadım kusura bakmayın opuyorumnanaktan

denizkızıl
nbatur55
educa
ayshe

kızlar gozunuz aydın Allah analı babalı buyutsun bebeklerınızı ınsallah :nazar:
darısı basımıza zemuszemus

Maşallah 27 tane bebeğimiz olmuş. Allah analı babalı büyütsün. Kurtuldunuz ne güzel bu stresli işten de. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

denizkızıl,nbatur,educa,ayshe,özlemzafer,eliferdi,voles,camdankalp38,6055
Hepinizin bebeklerini Allah bağışlasın,sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.Hepsi hayırlı evlat olsunlar dilerim.

6055 ve gulşahhhh
siz sımdı bebeklerınızı kucagınıza almıssınızdır.
sutunuz bol yavrunuzun omru uzun olsun ınsallahhhhh :nazar:
darısı basımıza ne dıyım zemuszemus

Gülşah, 6055 kızlar gözünüz aydın. Allah yavrulaunuzu size bağışlasın... Gelsin misssss gibi süt kokullarııııı

Zehracım gözün aydın. En sonunda kavuştun yavruna. Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin inşallah.Merakla bekliyoruz hikayeni canım benim...

bütün annişlein gözü aydın olsun
rabbim geride kalanları daen kolay şekilde kurtarsın
ANNE OlMAK HARıKA BıRŞEY

Denizkızıl,nbatur55,educa,ayshe85,camdankalp38,6055,zeh kızlar hepinizin gözüaydın,maşallah bebişlerinize, allah analı babalı büyütsün inş.darısı diğer bekleyenlerin başına.....

Ya bende takip edemiyorum doğum yapanları artık bi anda döküldü şubat anaları boshayallersmile hepinizin tuzularını analı babalı büyütsün Rabbim inşallah kızlarrrr

Back