Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özlem Ayşegül Zehra Esragözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ömür nasip etsin. bugün 1 şubat hadi kızlar hızlandıralım doğumları Şubat anneleri gelsin geri kalan bebişler.
Süt için bende duyumlarımı söyleyeyim en başta su ve süt daha sonra beyaz kuru soğan ve salçasız bulgur pilavı veeeeee özellikle AYVA marmelatı veya reçeli çok süt yapıyormuş.İnşallah bol sütünüz olurda bebişler doyuncak emerler.
sevilirem özlem elif esra CR20012006 Hepinizin gözü aydın arkadaşlar. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hatırlayamadığım arkadaşlarımında gözleri aydın..
özlemzafer eliferdi voles(esra) gözünüz aydın canlarım demek sizde kavuştunuz meleklerinize Allah sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin bebişlerinize analı babalı büyütmek nasip etsin inş. sizlere de çok geçmiş olsun
denizkızıl nbatur55 educa ayshe85 evet şubat ayının ilk bebişi hanginizinki olacak bilemiyorum tabiki inş. sizde kolayacacık kavuşursunuz bebişlere Allah yardımcınız olsun hepinizin sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin bebişlerinize:Saruboceq: sonunda şubata girdik gelsin artık sıradaki bebişlerrrrrrrrrrsositososito:CüvCüv:
kızlar dogum yapan tum annelerın gozlerı aydın olsun cok sukur yavrularımıza kavusuyoruz,Allah hepsıne hayırlı omurler versın...Benıde kutlayan tum arkadaslara tesekkur ederım ısımlerı toplayamadım kusura bakmayın opuyorumnanaktan
6055 ve gulşahhhh siz sımdı bebeklerınızı kucagınıza almıssınızdır. sutunuz bol yavrunuzun omru uzun olsun ınsallahhhhh darısı basımıza ne dıyım zemuszemus
Ya bende takip edemiyorum doğum yapanları artık bi anda döküldü şubat anaları boshayallersmile hepinizin tuzularını analı babalı büyütsün Rabbim inşallah kızlarrrr