• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

doğum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorumm ayy bende yrn sezeryan oluyom dua edın kızlarr cok heyecanlıyım

Allah yardımcın olsun bilgen. İnşallah sağ salim mümkün olduğunca az acıyla alırsın bebişini kucağına ve sonrası da inşallah rahat ve sakin geçer.

Zeh ve aykızz,Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.En kısa zamanda resimlerini bekliyoruz bebeklerimizin.

Doğum yapan herkesin gözü aydın.Allah analı babalı büyütsün.Ben 37 haftama yeni girdim.Pazartesi nst, kan idrar tahlili yaptırcam.Acayip gerginim beklemek ne zormuş:(Bunalıma girdim galiba kimseyle konuşmak içimden gelmiyor sürekli uyuyorum:bbo:

rabbim inşallah ağrısız bir doğum geçirmeni nasip eğler bende inşallah mart sonu gibi alıcğım kızımı kollarıma canım çok güzel bir doğum geçirip bizlerede buradan anlatırsın inşallah:Saruboceq:yerimseniben

Allah yardımcın olsun bilgen. İnşallah sağ salim mümkün olduğunca az acıyla alırsın bebişini kucağına ve sonrası da inşallah rahat ve sakin geçer.

canımsınız cok saolun valla heyecan dorukta hakkımızda hayırlısı artık

zehraaaa gözün aydın canım, bugün öğrendim. sonunda kucağına almışsın meleğini ne güzel. Allah analı babalı büyütsün inş.
gülşah,reyhan gözünüz aydın kızlar, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerinizi.
bilgencim Allah yardımcın olsun, inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

havvacım listede beni tekrar güncellermisin kızımın adı şeyma oldu :)) nazlı şeyma. Boyu 56 cm 3.846 kg

canım maşallah kızına da senin sabırına da 41 kere maşallah :nazar::nazar:isminide sonunda koyabilmişsin adıyla yaşasın iş. Rabbim güzel yazılar yazsın bebişine inş.olumunekankayizsmile

doğum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorumm ayy bende yrn sezeryan oluyom dua edın kızlarr cok heyecanlıyım

canım Allah yardımcın olsun ağrısız sancısız bir an evvel bebişine kavuşursun sağ salim
kucağına alırsın inş. habersiz bırakma bizide :Saruboceq::Saruboceq:

aykız(reyhan) canım seninde gözün aydın sende kavuşmussun sonunda meleğine hem bebişine hem sana maşallah :nazar::nazar:ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin
kurbiş seninde bebişini Allah bağışlasın analı babalı büyütürsünüz inş.

Kızlar yetişemiyorum valla doğuranların hızına
Tek tek isim sayamıyorum bu yüzden bağışlayın...
Doğum yapan tüm annelerin ve bebeklerinin hayırlı ve uzun bir ömrü olsun inşallah. Allah kuzularınızı size bağışlasın. Analı babalı büyütsün inşallah.

tum yeni annelerin gozu aydın!! Bebişleri de tek tek öpüyorum kızlar ne şanslısınız valla sizi gordukce heyecan basıyorr!!tebriklerrrrrrrrr:lepi:

merhaba güzel subat anneleri

henüz subatin 5´i ama masallah 27 dogum gerceklesmis :nazar:

Allah yavrularinizi ömür versin ,bizide bir avazda kurtarsin insallah kaydirigubbakcemile3

bu arada listenizde dikkatimi ceken birsey oldu

baktimda o kadar cok sezaryen olan var ki subat annelerinde

merak ettim herhangi bir anormallik olduda mi sezaryen tercih edildi ?

biz eve geldik darısı bekleyenlere herkese teşekkür ederiz biraz sarılığımız var.ama inşallah geçecek.

allah kolay geçitten geçirsin Bilgencim. belki de şu an meleğin kollarındadır: analı babalı büyüsün inş.

Kızlar yetişemiyorum valla doğuranların hızına
Tek tek isim sayamıyorum bu yüzden bağışlayın...
Doğum yapan tüm annelerin ve bebeklerinin hayırlı ve uzun bir ömrü olsun inşallah. Allah kuzularınızı size bağışlasın. Analı babalı büyütsün inşallah.

Darısı başına anacım. a.s.

Aykız, Doremi ve aklıma gelmeyen tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün. :nazar:

Bilgencim, bu saatlerde almışsındır sen de yavrunu kucağına... Allah analı babalı büyütsün inşallah..Sağlıkla dönün yuvanıza bir an önce....DArısı başımızaaaaa

Bilgen, canım bebişini almışsındır kucağına. yaşadığın güzel hisleri allah daim etsin canım. analı babalı büyüt kuzunu. :nazar: darısı başımıza..!

anne olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah bebişlerinizi nazarlardan korusun hayırlı uzun ömürler versin canlarım

Back