Cucuscum ne desem bilmeme ki... Ne güzel anlatmışsın... Gözyaşlarrımı tutamadım inan ki...Allah analı babalı büyütsün inşallah.Sağlıklı uzun ömürler versin evleadına sa isze de....Allahım bize de hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
merhaba herkese
cucus çok güzel anlatmışsın canım Allah sana güzel doğum nasip etmiş bebeğini sağlıkla güle güle büyüt inşallah bizde yakında böyle güzel haberlerle geliriz
hulen adaşım senin ne kadar kaldı
benim 2-3 hafta filan var
cnm allah analı babalı buyutsun bısey sorcam sezeryandan sonra odana gecınce sancın oldumu onu cok merak edıyorumbilmiyorumkismile
Odaya geçince hiç ağrım yoktu çünkü 3- 4 saat kadar zaten bacaklarım epey hissizdi. Sonrada karnımda ağrı akşam saatlerine doğru başladı ama epidural kateter hastaneden çıkana kadar takılı kaldı ve istediğim zaman kendi kendime ağrı kesici vererek rahatlamaya başladım. Ama bence parol epey etkili epidura ağrı kesiciden bie fazla.
ayyy kizzzz okudukca gözlerim doldu valla!
cok guzel anlatmıssın burcucum ya... aglıcam sımdı walla
CUCUS süper yaa bi acayip oldum allah analı babalı büyütsün
cucus çok güzel anlatmışsın.kendimi hatırladım birden.allah yavruna saglık ve zun öbmün versin.canım öpüyorum
ağlattın bizi cucus..
Allah analı babalı büyütsün, hepimize nasip etsin o güzel anları...
geri sayımı başlamış bir mart annesi olarak sizleri tebrik ediyorum.. maşallah bebeğin ne kadar kilolu doğmuş hemde 38de bunun bir sırrı warmıdır son 1 ayda yapsamCADIARZUCADIARZU
34+3 we 3150gr mıakannehir iri bebekti mecburimi aldılar sancıların falanmı geldi? hayırlı olsun miyadında bir bebeğe eş değer doğurmuşsun yawrunu.. küwöze falan gerek olmadı değil mi?
Valla canım hçbir sırrı yok sadece bolcameyve yedim belki o etkili olmuştur. Ama sürt için verdiğim soğan tiyosunu ciddiye alın bence:))
canım okuyunca tutamadım gozyaslarımın superrr ne guzel aldın bebısını kollarına allahım ınş.bızlerde bole sorunsuz bıs ekılde atlatırs ve alırız mınıkleri kucagımıza tekrar gözun aydın canım
canım o kadar duygulandımki tebrik ederim seni bebişinide öpüyorummm
maşallah nurcum gözün aydın ALLAH analı babalı hayırlı uğurlu uzun ömürler nasip etsin inş.:Saruboceq:
canım Allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inş.:Saruboceq: ne kadar güzel anlatmışsın insanın içi gidiyor annelik böyle bir duygu olsa gerekmafoldumben
nedime canım seninde gözün aydın sende kavuştun ha meleğine hayırlı uğurlu uzun ömürler versin Allahım :Saruboceq:
cnm darısı basımıza
nurum, nedimem ve cucus allah analı babalı büyütsün. benim yerime de koklayın minik kuzuları :)
yaa hani kızlar erken gelirdi. bizde tersi oldu, erkekler geliyo hepp. hadi kız kuzular gelin yawww bayanssulusmile
Meleklerini kucaklarına alan tüm annişleri öpüyorum meleklerinide kokluyorum darısı başımıza.cucuscum saol hikayen için ilk hikayemiz senden oldu.bizi yüreklendirdin.Serapçımda doğuma giricek bugün inş.güzel haberlerini alıcaz.:Saruboceq:
cucus,ağlattın beni. zaten bir dokunuş yeterken,sen ..............
Allah bağışlasın o güzel yavrunu.Resmini de isteriz teyzeleri olarak.O resimler bize neşe kaynağı oluyor.
arkeoscum
ebruderincim
ayşegülcüm
serapcım sizleri canı gönülden kutluyorum gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle yaşatsın bütün hayatları boyunca bebişlerinizi. Ne mutlu size canlarım
cucus canım ne güzel yazmışsın bize cesaret verdin ben de bebeğimin kokusunu içime çekiceğim anı iple çekiyorum
Hepinize teşekkürler. Umarım biraz rahatlamışsınızdır ve herşey hepiniz için gayet güzel geçer ve hamilelik serüveni tatlılıkla biter.