• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

Cucuscum ne desem bilmeme ki... Ne güzel anlatmışsın... Gözyaşlarrımı tutamadım inan ki...Allah analı babalı büyütsün inşallah.Sağlıklı uzun ömürler versin evleadına sa isze de....Allahım bize de hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

merhaba herkese
cucus çok güzel anlatmışsın canım Allah sana güzel doğum nasip etmiş bebeğini sağlıkla güle güle büyüt inşallah bizde yakında böyle güzel haberlerle geliriz
hulen adaşım senin ne kadar kaldı
benim 2-3 hafta filan var

cnm allah analı babalı buyutsun bısey sorcam sezeryandan sonra odana gecınce sancın oldumu onu cok merak edıyorumbilmiyorumkismile

Odaya geçince hiç ağrım yoktu çünkü 3- 4 saat kadar zaten bacaklarım epey hissizdi. Sonrada karnımda ağrı akşam saatlerine doğru başladı ama epidural kateter hastaneden çıkana kadar takılı kaldı ve istediğim zaman kendi kendime ağrı kesici vererek rahatlamaya başladım. Ama bence parol epey etkili epidura ağrı kesiciden bie fazla.

ayyy kizzzz okudukca gözlerim doldu valla!

cok guzel anlatmıssın burcucum ya... aglıcam sımdı walla

CUCUS süper yaa bi acayip oldum allah analı babalı büyütsün

cucus çok güzel anlatmışsın.kendimi hatırladım birden.allah yavruna saglık ve zun öbmün versin.canım öpüyorum

ağlattın bizi cucus..
Allah analı babalı büyütsün, hepimize nasip etsin o güzel anları...

geri sayımı başlamış bir mart annesi olarak sizleri tebrik ediyorum.. maşallah bebeğin ne kadar kilolu doğmuş hemde 38de bunun bir sırrı warmıdır son 1 ayda yapsamCADIARZUCADIARZU

34+3 we 3150gr mıakannehir iri bebekti mecburimi aldılar sancıların falanmı geldi? hayırlı olsun miyadında bir bebeğe eş değer doğurmuşsun yawrunu.. küwöze falan gerek olmadı değil mi?

Valla canım hçbir sırrı yok sadece bolcameyve yedim belki o etkili olmuştur. Ama sürt için verdiğim soğan tiyosunu ciddiye alın bence:))

canım okuyunca tutamadım gozyaslarımın superrr ne guzel aldın bebısını kollarına allahım ınş.bızlerde bole sorunsuz bıs ekılde atlatırs ve alırız mınıkleri kucagımıza tekrar gözun aydın canım

canım o kadar duygulandımki tebrik ederim seni bebişinide öpüyorummm

maşallah nurcum gözün aydın ALLAH analı babalı hayırlı uğurlu uzun ömürler nasip etsin inş.:Saruboceq::nazar:

canım Allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inş.:nazar::Saruboceq: ne kadar güzel anlatmışsın insanın içi gidiyor annelik böyle bir duygu olsa gerekmafoldumben

nedime canım seninde gözün aydın sende kavuştun ha meleğine hayırlı uğurlu uzun ömürler versin Allahım :Saruboceq::nazar:

cnm darısı basımıza

nurum, nedimem ve cucus allah analı babalı büyütsün. benim yerime de koklayın minik kuzuları :)

yaa hani kızlar erken gelirdi. bizde tersi oldu, erkekler geliyo hepp. hadi kız kuzular gelin yawww bayanssulusmile

Meleklerini kucaklarına alan tüm annişleri öpüyorum meleklerinide kokluyorum darısı başımıza.cucuscum saol hikayen için ilk hikayemiz senden oldu.bizi yüreklendirdin.Serapçımda doğuma giricek bugün inş.güzel haberlerini alıcaz.:Saruboceq:

cucus,ağlattın beni. zaten bir dokunuş yeterken,sen ..............
Allah bağışlasın o güzel yavrunu.Resmini de isteriz teyzeleri olarak.O resimler bize neşe kaynağı oluyor.

arkeoscum
ebruderincim
ayşegülcüm
serapcım sizleri canı gönülden kutluyorum gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle yaşatsın bütün hayatları boyunca bebişlerinizi. Ne mutlu size canlarım

cucus canım ne güzel yazmışsın bize cesaret verdin ben de bebeğimin kokusunu içime çekiceğim anı iple çekiyorum

Hepinize teşekkürler. Umarım biraz rahatlamışsınızdır ve herşey hepiniz için gayet güzel geçer ve hamilelik serüveni tatlılıkla biter.

maksimen, shine,arkeos,, ebruderin,mydarling,07papatya, zehra_s, caneylom, CR20012006, sevilirem Hepinizi tebrik ederim. Allah kuzucuklarınızı analı babalı huzurlu mutlu bir ailde büyütmek nasip etsin. Darısı bebişlerini bekleyen anne adaylarımzın başına:))

zehra_s,caneylom,CR20012006,sevilirem...Gözünüzaydın güzel anneler.Allah bağışlasın yavrularınızı,sağlıklı vehayırlı evlat olurlar inallah.

maksimen, shine,arkeos,, ebruderin,mydarling,07papatya, zehra_s, caneylom, CR20012006, sevilirem ve tüm doğum yapan şubat anneleri hepinizi tebrik ediyorummmmopuyorumnanaktan Allahım analı babalı büyütsün bütün yavruları...

selam kızlar,

doğumdan sonra tek tek takip etmek zor oluyor, ben de doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin cümlemize.

:nazar: şubat bebiişlerimizde hayırlısıyla gelmeye başlamışlarrr allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah .... bolbol emzirin kıslarr bol sütlü günler dilerim ...

sevilirem seninde gözün aydın sende kavuşmussundur bebeğine sağlıklı uzun ömürler dilerim Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inş.:nazar:

zehra_s,caneylom,CR20012006,sevilirem gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün ,41 kere maşallah bebişlerinize ......

Arkeos mydarling 07papatya ebruderin
kızlar hayırlı olsun gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza :teytey:

Ayyy bugün 4 bebişimiz mi geliyor süper :sm_cool: ALLAHIM yardımcınız olsun kızlar ALLAHA emanet olun:Saruboceq: güzel haberleri beklioruz.:emir_bebek:

Arkeos,ebruderin,mydarling,07papatya, Allah analı babalı büyütsün meleklerinizi.Sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inşallah.Allah hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip eylesin.Darısı başımıza

Arkeos, MydarlingSerapçım, Ebruderin, 07papatya
Kızlar Allah yavrularınızı size bağışlasın. Analı babalı uzun ömürler nasip etsin inşallah

ay masallah hadı hayırlısı valla bende bugun az kalsın aralarına katılacaktım ama korkumdan yatmadım bıraz daha beklıcem 1 subatta da benımkı ınsallah:lepi:

arkeos mydarling papatya canlarım beniiim tebrik ederim......

ay iki gün giremedim ne çok dogum olmus masallah
AKARAHAN
ZEYNEP6672
MAKSIMEN
SHINE
ARKEOS
EBRUDERIN
MYDARLING
PAPATYA

Kizlar hepinizin gözü aydin masallah bebislerinize Allah anali babali büyütsün yavrulari:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ebruderin mydarling papatya kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin inş. bir an evvel sizde toparlanır aramıza dönersiniz inş.:nazar::nazar::nazar:
ne güzel ya nerdeyse her güne bir bebişimiz geliyor acaba şubatın ilk bebişi kiminki olacak bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

arkeoscum
ebruderincim
ayşegülcüm
serapcım sizleri canı gönülden kutluyorum gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle yaşatsın bütün hayatları boyunca bebişlerinizi. Ne mutlu size canlarım

cucus canım ne güzel yazmışsın bize cesaret verdin ben de bebeğimin kokusunu içime çekiceğim anı iple çekiyorum

Arkeos,Ebruderin,Mydarling,Papatya gözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütsün inş..

3 gün yoktum neler olmuş böyle buralarda
doğum yapanların gözü aydın olsun ALLAH analı babalı büyütsün
ayşegül 5 şubata gün almıştı erken gelmiş meleği
ALLAH nasip ederse ve kızım beklerse 10 şubata günümüzü aldık

ayşegül'cüm (papatya) kızın dayanamadı içeride daha fazla kalmaya desene.
telfonunda yokki sana ulaşalım merak ediyoruz inanki seni.
drumuz bizede 05 şubat tarihini verdi teyzesi oğlum sizin tarihinizi çaldı gelmek için kaydirigubbakcemile4
bu arada keşke topikte olsaydında paylaşsaydım senle 2 haftada 530 gr almış teyzesi oğluşum o kadar yediklerim boşa gitmemiş işe yaramış anlayacağın.

aysegulcum sen sımdı melegını almıssındır kucagına... telefonun da yok ulasamıyoruz sana :sinifsinif:
mınık kızın defneyı benım ıcın kokla ablası zeynoyuda kocaman op. Allah evlatlarını sana bagıslasın kocaman mutlu saglıklı bı omur dılerım opuyorumnanaktan

Papatya, Zehra, caneylom, CR20012006 Evlatlarınızla bir ömür mutlu yaşayın inşallah... Melekleriniz yuvalarınızı huzurla doldursun inşallah. Sağlıkla sıhhatle vatana millete ailelerine hayırlı evatlar olsun hepimizin yavruları...

Doğum yapan tüm arkadaşlarım gözünüz aydın olsun, bebişleri öpün bizim için....

maksimen, shine,arkeos,, ebruderin,mydarling,07papatya, zehra_s, caneylom, CR20012006, sevilirem Hepinizi tebrik ederim. Allah kuzucuklarınızı analı babalı huzurlu mutlu bir ailde büyütmek nasip etsin. Darısı bebişlerini bekleyen anne adaylarımzın başına:))

maksimen, shine,arkeos,, ebruderin,mydarling,07papatya, zehra_s, caneylom, CR20012006, sevilirem ve tüm doğum yapan şubat anneleri hepinizi tebrik ediyorummmmopuyorumnanaktan Allahım analı babalı büyütsün bütün yavruları...

:nazar: şubat bebiişlerimizde hayırlısıyla gelmeye başlamışlarrr allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah .... bolbol emzirin kıslarr bol sütlü günler dilerim ...

hepinize çok çok teşekkür edirim kızlar.şubat topiginede yazdım.herşey yolunda şükür.kızım çok şeker teyzeleri.3072 kilosu.
53 cm boyumuz.spinal anestezi oldum dogmu.bende resim koyacagım bu ara.bakansınız küçügüme.hepinizi öpüyorum.

sevilirem
özlem
elif
esra

kızlar gozunuz aydın kavustunuz meleklerınıze... Allah uzun omurler versın ıyı yazılar yazsın ınsallah...
darısı bız bekleyenlere zemuszemus

zehra_s,caneylom,CR20012006,sevilirem...Gözünüzaydın güzel anneler.Allah bağışlasın yavrularınızı,sağlıklı vehayırlı evlat olurlar inallah.

selam kızlar,

doğumdan sonra tek tek takip etmek zor oluyor, ben de doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin cümlemize.

zehra_s,caneylom,CR20012006,sevilirem gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün ,41 kere maşallah bebişlerinize ......

Teşekkür edrim kızlar doğum yapan tüm annelerin gözü aydın. Allah bağışlasın. Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına..

ZEHRA
CANEYLOM
CR20012006
SEVILIREM
ÖZLEM
ELIF
ESRA
Kizlar gözünüz aydin Allah anali babali saglikla büyümeyi nasip etsin yavrularinizi

ne güzel her gün daha da çogaliyo bebislerimiz :nazar:

ÖZLEM, ELIF, ESRA gözünüz aydın. bizim için de koklayın meleklerinizi. allaha emanetiniz :nazar:

anaaam 3 gun girmedim neler olmuş boyle, eliferdi dogurmus biz onla beraberdik yahu CR20012006 ile de beraberdik,
ay ben cok heyecanlandııım, elim ayagım titredi vallaha, eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

sevilirem
özlem
elif
esra
kızlar gözünüz aydın
darısı önce camdankalpe sonra da bize :)
canım özellikle seni andım çünkü aramızda 3 hafta var diye hatırlıyorum ve benim doğuma 3 hafta kaldı delikafadulden

Back