• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

herkee slm kızlar
oncelıkle dogum yamıs arkadaslara hayırlı olsun dıyorum
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
herkese saglıklı dogumlar dılıyorum allaha emanet olun

Zehra'cım gözünaydın canım.Allah bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak büyütmeni nasip etsin inşallah.:nazar:

ZEHRAAAAAA, BEKLEDıĞıNE FAZLASIYLA DEĞDı GÜZELıM. SABRINA, ıNADINA HAYRAN KALDIM DOĞRUSU. HAYATA DAıR TÜM GÜZELLıKLER AıLENLE OLSUN. SEVDE HANIMI KOKLA YERıMıZE. ALLAHA EMANETıNıZ. ÇOOOK ÖPTÜMM CANIM. :nazar:

herkee slm kızlar
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum

gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün. güle güle büyüt bebeğini.

herkee slm kızlar

gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun melegını...
kısa zamanda tolarlarsın ınsallahhhhh
:nazar::nazar::nazar:

Zehracım gözün aydın. Beklediğine değidi en soınunda....Minik Sevdeyi kokla bizim yerimize de. Sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Hayırlı bir evlat olur inşallah

havvacım ayshe85 de normal doğummuş onu da yaz :dance:
normalleri görünce moralim düzeliyoooo :teytey:
doğum yapıp da bebişlerini kucaklarına alan herkese hayırlı olsun alkisalkisalkis

ben 6055in kardeşiyim ablam 02.02.2010 da doğum yaptı.bebişin adı mehmet emir boyu 52cm kilosu 3800gr mahşallah çok tatlı hiç böyle bişey beklemiyodum allahıma şükürler olsun!!!

camdankalp (gülşah) 6055 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle mutlulukla uzun ömürleri olsun inş.:nazar::nazar:

zehra canım sonunda bu kadar beklemene değdi ay kendim doğursam bu kadar sevinirdim ne kadar sabırlısın maşallah normal doğum dedin onca zaman bekledin e buna ne denir
halay zamanı:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:
Allah bebişinize sağlık sıhhat uzun ömürler versin analı babalı büyütmek nasip etsin inş.sende en kısa zamanda iyileşir aramıza dönersin özledik senide ŞenizŞeniz

ben 6055in kardeşiyim ablam 02.02.2010 da doğum yaptı.bebişin adı mehmet emir boyu 52cm kilosu 3800gr mahşallah çok tatlı hiç böyle bişey beklemiyodum allahıma şükürler olsun!!!

masallah mehmet emır bebege Allah analı babalı saglıkla buyutsun ınsallahhhh :nazar:

reyhancım gozun aydın ecem bebegı benım yerımede soyle bı op kokla :nazar:
Allah analı babalı buyutsun tatlımmm :ecrin_bebek:

Reyhanımmm gözün aydın. 41 kere maşallah. hem sana hem kuzuna...Allah sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah

kıııızlaar biz geldik. Tlfndan nete girdim alıntı yapamıyom tebrik eden herkese tesekkur ediyorum dogum yapan arkadaslarıda tebrik ederim.

havvacım listede beni tekrar güncellermisin kızımın adı şeyma oldu :)) nazlı şeyma. Boyu 56 cm 3.846 kg

doğum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorumm ayy bende yrn sezeryan oluyom dua edın kızlarr cok heyecanlıyım

doğum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorumm ayy bende yrn sezeryan oluyom dua edın kızlarr cok heyecanlıyım

rabbim inşallah ağrısız bir doğum geçirmeni nasip eğler bende inşallah mart sonu gibi alıcğım kızımı kollarıma canım çok güzel bir doğum geçirip bizlerede buradan anlatırsın inşallah:Saruboceq:yerimseniben

Back