zeh maaşşallah cnm!!opuyorumnanaktandarısı başımızaaaaaazehraaa canım gozun aydın nazlı sehle de dunyaya gozunu actı nıhayet bugunnn zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeh maaşşallah cnm!!opuyorumnanaktandarısı başımızaaaaaazehraaa canım gozun aydın nazlı sehle de dunyaya gozunu actı nıhayet bugunnn zemuszemus
herkee slm kızlar
oncelıkle dogum yamıs arkadaslara hayırlı olsun dıyorum
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
herkese saglıklı dogumlar dılıyorum allaha emanet olun
herkee slm kızlar
oncelıkle dogum yamıs arkadaslara hayırlı olsun dıyorum
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
herkese saglıklı dogumlar dılıyorum allaha emanet olun
ben 6055in kardeşiyim ablam 02.02.2010 da doğum yaptı.bebişin adı mehmet emir boyu 52cm kilosu 3800gr mahşallah çok tatlı hiç böyle bişey beklemiyodum allahıma şükürler olsun!!!
ben 6055in kardeşiyim ablam 02.02.2010 da doğum yaptı.bebişin adı mehmet emir boyu 52cm kilosu 3800gr mahşallah çok tatlı hiç böyle bişey beklemiyodum allahıma şükürler olsun!!!
doğum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorumm ayy bende yrn sezeryan oluyom dua edın kızlarr cok heyecanlıyım