• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

aysegulcum sen sımdı melegını almıssındır kucagına... telefonun da yok ulasamıyoruz sana :sinifsinif:
mınık kızın defneyı benım ıcın kokla ablası zeynoyuda kocaman op. Allah evlatlarını sana bagıslasın kocaman mutlu saglıklı bı omur dılerım opuyorumnanaktan

Papatya, Zehra, caneylom, CR20012006 Evlatlarınızla bir ömür mutlu yaşayın inşallah... Melekleriniz yuvalarınızı huzurla doldursun inşallah. Sağlıkla sıhhatle vatana millete ailelerine hayırlı evatlar olsun hepimizin yavruları...

kızlar ben sezeryanla olanı değil günü geldiği için normal yollardan doğacak ilk şubat bebeğimizi merak ediyorum gerçi böyle giderse normal doğacak pek bebek yok gibi.....

zehra s caneylom cr20012006 GÖZÜNÜZ AYDIN Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi sizede geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inş.:nazar::nazar::nazar:

zehra_s caneylom CR20012006

canlarım tebrik ederim allah sağlık versin inş

kızlar ben sezeryanla olanı değil günü geldiği için normal yollardan doğacak ilk şubat bebeğimizi merak ediyorum gerçi böyle giderse normal doğacak pek bebek yok gibi.....
ayy inşallah benimki doğacak inşallah bi aksilik çıkmazsa kaydirigubbakcemile3

ayy inşallah benimki doğacak inşallah bi aksilik çıkmazsa kaydirigubbakcemile3

inşallah gönlünce bir doğum yaşarsın, bende mart annelerindenim fakat bizden de çok kayan olacak eminim şubat annişlerine.. marta sabredermi benim cincırım meçhulaklinialirimsmile
e sende 40ı bitirmişsin doğur bence artıkkaydirigubbakcemile3

zehra_s ,caneylom ,CR20012006 gözünüz aydın kızlar. allah analı babalı büyütsün.

zehra_s
caneylom
CR20012006

gozunuz aydın kızlar Allah bebıslerınıze saglıklı uzun omurler versın

Doğum yapan tüm arkadaşlarım gözünüz aydın olsun, bebişleri öpün bizim için....

zehra_s
caneylom
CR20012006

gozunuz aydın kızlar Allah bebıslerınıze saglıklı uzun omurler versın

zehra_s ,caneylom ,CR20012006 gözünüz aydın kızlar. allah analı babalı büyütsün.

Papatya, Zehra, caneylom, CR20012006 Evlatlarınızla bir ömür mutlu yaşayın inşallah... Melekleriniz yuvalarınızı huzurla doldursun inşallah. Sağlıkla sıhhatle vatana millete ailelerine hayırlı evatlar olsun hepimizin yavruları...

zehra s caneylom cr20012006 GÖZÜNÜZ AYDIN Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi sizede geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inş.:nazar::nazar::nazar:

zehra_s caneylom CR20012006

canlarım tebrik ederim allah sağlık versin inş

zehra_s
caneylom
CR20012006
hayırlı olsun kızlar
mutluluklar :))))

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim. Unuttuğum varsa özür dilerim..
Küçük Yağız Bey 28.01.2010 tarihinde saat 11:30 da dünyaya gözlerini açtı. 3750 gr. ve 50 cm. doğdu.:nazar::nazar::nazar: Epidural sezeryan oldum. Yeni yeni toparlanıyoruz. Çok şükür herşey yolunda sadece sütümüz gelmedi. Oğluşum emiyor ama yalancı emzik niyetine. Hepinizi öpüyorum darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sağlıkla..En kısa sürede fotografta eklerim..opuyorumnanaktan

zehracım çok tebrik ediyorum canım Allah analı babalı büyütsün çabuk toparlanırsın inşallah maşallah paşamıza :nazar: :nazar: :nazar:

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim. Unuttuğum varsa özür dilerim..
Küçük Yağız Bey 28.01.2010 tarihinde saat 11:30 da dünyaya gözlerini açtı. 3750 gr. ve 50 cm. doğdu.:nazar::nazar::nazar: Epidural sezeryan oldum. Yeni yeni toparlanıyoruz. Çok şükür herşey yolunda sadece sütümüz gelmedi. Oğluşum emiyor ama yalancı emzik niyetine. Hepinizi öpüyorum darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sağlıkla..En kısa sürede fotografta eklerim..opuyorumnanaktan

oyy yesınler pasanı masallah...
benım ıcınde kokla bı kere mınık melegı opuyorumnanaktan

ewet cnm oyle gozukuyo
sımdıenbır stres aldı benı sormayın gıtsın,cok fazla heyecan var,hastaneye gırer gırmez aglamaklı oluyorum hatta aglamaya baslıyorumbenım ıkıncı bebegım ve basıma nelerın gelecegını bıldıgımden olsa gerek
lk bebegımde gule oynaya gıtmıstım basıma ne gelecegını bılmıyorum yakafamçokkarıştı
ama bunda her gıttıgımde dızlerım tıtrıyo
allah yardımcımız olsuneyvahedigeldismile
ilk bebeğin norml doğum muydu seeryn mıydı? Korkuttun kı beni şimdi.

kız bu kadar merak ediyoruz sen de ben de ilk subat bebegini.. sen yada ben olmaylım meraktan bzimkiler doğarmış...anasına cekmiş derim bak ozaman:Polumunekankayizsmile

Kızlar haydi bıurayı meleklerle dolduralım. Ama hepsi vaktinde gelsin inşallah. Annelere ve meleklere kırkbir kere maşallah2010 Şubat Bebişleri :nazar:

2010 Şubat Bebişleri :nazar:
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]
NİCK Doğum Haftası Beklenen Doğum Tarihi Doğum Tarihi Cinsiyet Bebişin boyu,kilosu Bebişin Adı Doğum Şekli
1 fatos0808 32+5 15.02.2010 31.12.2009 Erkek 1300 gr Aras Spinal Sezeryan
2 daisy999 36+2 01.02.2010 05.01 2010 Kız 2600 Naz Normal
3 sevilaykücük 07.02.2010 07 01 2010 Bir Kız Bir Erkek İkiz 2170/ 2400 Beril/ Emir Sezeryan
4 ciciliBicili 38+0 29.01.2010 15 01 2010 Erkek Ayaz Sezeryan
5 fatolina 39+0 02.02.2010 19 01 2010 Kız 3600 Ecrin Dila Sezeryan
6 selda58 37+6 05 01 2010 20 01 2010 Erkek Yiğit Alp Epidural Sezeryan
7 aycinperdahci 34+3 20 01 2010 Erkek 3150/ 50 cm Yağız Sezeryan
8 cucus 38+2 02.02.2010 21 01 2010 Erkek Mehmet Efe Epidural Spinal Sezeryan
9 Yaren 38+3 02.02.2010 22 01 2010 Erkek 3250 / 52 cm Ahmet Burak Sezeryan
10 Selmakerem 38+2 22 01 2010 Kız 3600 /53 cm Zeynep Sinem Normal
11 akarahan 38+3 14.02.2010 22 01 2010 Erkek 3200 Furkan Sezeryan
12 ZEYNEP6672 24 02 2010 23 01 2020 Erkek 2610/ 47 cm Doruk Sezeryan
13 maksimen 40+0 25 01 2010 Erkek 2600 Ömer Faruk Sezeryan
14 shine 06 02 2010 25 01 2010 Erkek Sezeryan
15 Arkeos 01 02 2010 26 02 2010 Erkek 3000/ 50 cm Mehmet Sezeryan
16 ebruderin 03 02 2010 27 01 2010 Kız Sezeryan
17 mydarling 39+1 27 01 2010 Kız Derin Spinal Sezeryan
18 07papatya 38+1 05 02 2010 27 01 2010 Kız Defne Sezeryan
19 zehra_s 10 02 2010 28 01 2010 Erkek Yağız Sezeryan
20 caneylom 28 01 2010 Kız Melike Sezeryan
21 CR20012006 12 02 2010 29 01 2010 Kız Sezeryan
22 sevilirem 10 02 2010 30 01 2010 Erkek Kerem Sezeryan
[/table]

kızlar eklermisiniz kilo 3.850 boy 53 cm spinal sezeryan. İsim Ahmet :)

Herkeze gecmiş olsun allah analı babalı büyütsün inşsllsh bebeklerinizi.

Sefa gelir işallah fatoline cim Allah kurtarsın

fatolinacım allah kurtarsın allah sağlıkla almayı nasip etsin miniğini kucağına

fatocuuuummmm şuan meleğin gelmiştir inşallah aramıza dönünce bizi habersiz resimsiz bırakma

Fatocum şimdi bebişin kollarındadır. Bizim yerimize de kokla o meleği

fatocum inşallah herşey yolunda gitmiştir. oyyy kuzun şimdi kollarındaa. allah analı babalı büyütsün tatlım.

fatocum saglıkla sıhhatle buyuk bebegını. sen artık anne oldun farklı bı boyuta gectın...
darısı bızlere ınsallah...

Canım Allahım biran önce sağlığına kavuştursun.Bebeğin uzun ömürlü sağlılı anneli babalı büyüsün:Saruboceq: Biranönce aramıza dönde doğum hikayeni yaz.ve bebiş resimleri görelim artık.

Fatocum canım benım sende meleğini aldın demek kucagına sonunda canım ya cok duygulandım ben sımdı inşallah ikinizde sorunsuz saglıklı sıhatlı donersınız aramıza meleğinle birlikte...

fatolına allah analı babalı büyütsün yavrunu ........

fatocum gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün

fatocum sende bebişinde iyisinizdir inş
ay çok heyecanlandım yaa gözlerim dolu dolu yazıyorum...

fatolına allah uzun omurlu hayırlı ewlat etsın ınsallah

Fatolina hayırlı olsun arkadaşım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Hayırlı, mutlu bir evlat olsun inşallah.

fatoşçuummmm çok sevindim okuyunca çok heyecanlandım senin adına ne mutlu sana canım benim Allah analı babalı mutlu mutlu büyütsün hayatı boyunca sağlık sıhhat versin inşallah

fatolinacım gözün aydın tatlım ne güzel ya sende meleğine kavuştun sonunda hayırlı uğurlu bir evlat olur sağlıklı sıhhatli ömürler geçirir inş. :nazar:
bir an önce toparlanıp aramıza dönersin inş. ecrin dila hanımı bizde merak ederiz bak habersiz resimsiz bırakma bizi olumunekankayizsmile

fatosum Allah'ım mınık kızına saglık sıhhat hayırlı omurler versın,annesıne babasına ve vatana mıllete ve kıtaba kurana hayırlı bır ınsan olsun ınsallah.o kadar sevındım kı anlatamam masallah sana,darısı bıze olsun ınsallah:asigim:

fatolina canım gözünüz aydın, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş...

Şükürler olsun başladıkkkkkzemuszemus hemde vakitlice vakitlice ...

Rabbim güzel kızını sana bağışladı hemşommmm opuyorumnanaktanRabbim analı babalı büyütsünnnn

hayırlı uğurlu olsun tatlımmmm
bu duyguyu yaşamamıza az kaldı inş................
RABBİM BEBİŞLERİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLARLA DOLU UZUN ÖMÜR VERSİN
................................<<<<<AMİN>>>>............................

fatmacım gözün aydın canım allah analı bablı büyütsün.

fatolina,çok sevindim canım.Çok heyecanlandım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Senin de bebişin de güzel haberlerini bekliyoruz canım.

canım arkadaşım bu mutluluğun hiç bitmesin inş allah sağlık sıhat versin aramıza biran önce katılman dileğiylee.......:nazar:

Fatolina hayırlı olsun canım. :nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:

fatmaaa canım ecrindila na allah saglıklı uzun ömür versin.hayırlı evlat olsun inşallah.tez zamanda ayaga kalk canım....

fatolinacım allah mutluluğunuzu daim etsin inş. Bir an evvel toparlanıp aramıza dönmen dileğiyle. darısı bizlere inş.

FATMACIM Canim gözün aydin Ecrin dilani aldin kucagina Allah ikinizede saglik sihhat nasip etsin Allah anali babali büyütsün melegini:nazar::nazar:.
Inan senin için çok sevindim Darisi biz bekleyenlerin basina

fotolina gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza :nazar:

fatolina ve seldacım meleklerinizi kollarınıza aldınız darısı bizlerin başına Allah bir ömür boyu korusun yavrularımızı inşallah sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar olsunlar inş. en kısa zamanda aramıza dönmeniz dileklerimizleeeee

birkaç gün giremedim neler olmuş buralarada fotolina canım çooookk sevindim hep senden haber bekliyordum her açtığımda RABBİM hayırlı evlat eylesin

seladacım seninde gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün yavrularınızı darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Fatolina, selda 58, cucus, yarencim tebrik ederim hepinizi.

fatolina
selda
cucus
yaren
gözünüz aydın canlar
allah size ve meleklerinize uzun ömürler sağlıklı hayatlar versin. hiçbirisinin başı ağrımasın inşallah.darısıda biz sıramızı bekleyenlere

canlarım benim hepinizi tek tek öpüyorum daha şimdi okudum
çok sevindim bende sizler için dua ettim hep doğuma girmeden
darısı doğurcak anneleirmizin başına inş.
bizden baya doğuran olmuş yahu çok sevindim

bu arada ben epidural oldum kızıım boyuda 50cm düzeltirseniz sevinirim
kızımın resmi kendi profilimde albümde var bakmak isteyen ordan bakabilir
doğum hikayemide biara yazıcam inş.

Back