2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
arkadaşlar benim de bi sorum olacak..
sizinde akıntınızda bi artış var mı? şu beyaz-şeffaf akıntı bende o kadar arttıki devamlı bi yaşlık hissediyorum

korkma canım yat dinlen hapını allıyosun zaten yapacak başka bişey yok
yordunmu kendini bugünler de
benim kanama m var 9 ay böyle geçiren var diyolar sen hiç korkma canım

saol canmm yatıyorum zaten kalkınca ole bi saat bile ayakta kalsam leke oluyo oda tuvalete gidince oluyo akmıyo silerken görüyorum kahverengi leke seklinde insalllah cabuk gecer bole cok zor valla

bende sanırım ocak ayında anne olacağım
yanlız benim hcg 1026 çıktı doktorum çok düşük
bir değer ama gebelik var dedi yazdığın kadarıyla senin
hcg değerin daha düşük neden bana böle söyledi anlayamadım
ayrıca 1026 kaç haftalık demek oluyor bilgin varmı salı günü
doktora gitcem ama merak beni öldürüyo işte...

ank,egunduz08,suprıse hosgeldınızzzz

sağol şekerim hoşbulduk henüz yazmaya cesaretim yok o yüzden sizleri takip etmekle yetiniyorum yaklaşık 10 gündür sizlerle birlikte paylaşımdayım sizin haberiniz olmasadaa.s

nisacım sat kaç son adet tarihin yani

sağol şekerim hoşbulduk henüz yazmaya cesaretim yok o yüzden sizleri takip etmekle yetiniyorum yaklaşık 10 gündür sizlerle birlikte paylaşımdayım sizin haberiniz olmasadaa.s

bizi izleyen bi göz vardı demkk bugune kadar şimdi aramızda olduguna sevindim hoşgeldina.s.

gebelik haftasına göre düşük cıkmıştır korkma inşllh yükselir melegin seninledirr hosgeldin sendea.s.

umarım çünkü sürekli sancılarım ve ağrılarım oluyor
ilk günlerden bunların olması normalmidir

umarım çünkü sürekli sancılarım ve ağrılarım oluyor
ilk günlerden bunların olması normalmidir

bence sürekli istirahat et geç döllenme dedikleri şeyde olabilir ultrasondaki görülen gelişimi önemli tahminimce seni henüz ultrasona almamıştır keseyi gördükten sonra belli olur bence kafana takma stres yapmaman lazım

yeni gelen arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum Allah tammına erdirsin hoş geldiniz

selinay sende keseyi görmüşsün gözün ayfın

rana able sende canını sıkma değer belli bi seviyeye geldiği zaman kese görünüyo inşallah o günleride göreceksin

bende ayın 26 sı gelsin diye gün sayıyorum Allahımın izniyle bir kalp atışlarını duysaydım:Saruboceq:

pazarya yine kimsecikler yok bu sıcakta nereye gittiniz hamiş hamiş.

slm ben burdayım sanırım uzun bir sürede evde olucam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…