canım işin canı cehenneme yapma sakın bak ben bi çamaşır katladım dündendir ayak işi fln yapıyom şimdi ödüm patlıyo bişi oldumu diyesenağlama
ben hiç bir iş yapmıyom drlarda önermiyo ilk 3 ay riskli sende yapma bırk canım sakın ağır fln kaldırma
bide benim tüp bebekya daha çok dikkat ediyom
resmen eve kapadım kendimi
cenım gecen levent beyin çalıştıgı hastaneyi aradım ama dogumu yine dünya kadın veya camlıcada yaptırıyolarmış anlamadım onu dahada fazla para alırlar degilmi o zaman ben yine dünya kadına gideyim en iyisi.sana bu konuda bilgi verdilermi,gerci sen tedavi için oraya gitmiştin dimi?
eşim yanımda sizler diyosunuz ya annem yardım ediyo benneyaptımki onun için dedim yoksa bugün balkonu yıkıyordum benim balkonda cok büyük eşim geldi aldı elimden kendi yaptı ama yinede iş başa düşüyoosenağlama anneme yakın olsaydım hergün gelir her işimi yapardı canım yaa
bilemem bende yer silmek agır olur silmeden süpüreyim diyordum her zaman:uhm: yok balkonda lavabo filan var.aman yapmama bidaha peki ne zamana kadar riskimiz varki anlamadım 3 ay cokmuş yaa:çok üzgünüm: ALLAHIM korusun :Saruboceq:
inan çok deil o leke şokunu yaşayınca ben kendime küfrediyom
annem demişti yapma kıyamadım
kadıncaz 1 aydan fazladır benle beraber mahvoldu bide tek ben olsam dedemlerde rahatsız orayada gidiyo aklım çıkyo rahatsızlancak diye
şimdi desem böle böle oldu diye daha çok üzlcek o kadr geldim yaptım bak durmadın ne oldu üüüüüüfffff
allah kimseye düşük acısı yaşatmsın hiç iyi diilim
inan çok deil o leke şokunu yaşayınca ben kendime küfrediyom
annem demişti yapma kıyamadım
kadıncaz 1 aydan fazladır benle beraber mahvoldu bide tek ben olsam dedemlerde rahatsız orayada gidiyo aklım çıkyo rahatsızlancak diye
şimdi desem böle böle oldu diye daha çok üzlcek o kadr geldim yaptım bak durmadın ne oldu üüüüüüfffff
allah kimseye düşük acısı yaşatmsın hiç iyi diilim