2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
:1closedeyes:senağlamaÇok üzgünüm çoookmirmirmirmirlaelaelaelaelaesırnaşık şey:tomato:
sıkıldım ya kımse yok yıneeee

merhaba kizlar benimde bugun hesaplayicilara gore 5+1 gunluk oldu yalniz zannediyorum benim gec dollenme olmus zaten adetimin 17. 18. gunlerinde ovulasyon testi pozitifti 19. yada 20. gun gibi catlamis olabilir bugun adetimin 37. gunu ve kan degerim 234 den 656 ya yukseldi iki katini baya asmis.. sizce ikiz mi geliyor ne dersiniz???

birde doktorum bugun vajinal yoldan progestan yazdi kullanan varmi??

Pazrtesi yine kan dediler peki benim kesem ne zaman gorunur.. ufffff cok merak ediyorum bilgisi olan lutfen cevap...

ben 3-4 haftalıkken vajınal usg den gordum canım.bende progestan tb kullanıyorum.bırde bana progynex ampul verdı ama daha atılmadım bu gece atılırım artık onemsemedım.sende gorebılrısın tahmın kesecıgını.benımde gec dollenme olmus canım.

peki sana neden progestan verdi doktorun? ben bugun basamakları görmemişim lop diye bi düştüm.doktora söyledim bunu al kullan dedi ama ben almadım görünür bişey yok kanama filanda yok sizce dogrumu yapıyorum

canım dıkkat ettt.her ıhtımale karsı verdı.düşük olmasın dıye.aslında kasıklarım cok agrıyor ya ıgneyıde atılmam gerek ama ıhmal ettım bu gece atılmaya baslıcam haftada 2 gun aslında bı de duydum cok yakıyormus napcam bılmıyorummm

peki sana neden progestan verdi doktorun? ben bugun basamakları görmemişim lop diye bi düştüm.doktora söyledim bunu al kullan dedi ama ben almadım görünür bişey yok kanama filanda yok sizce dogrumu yapıyorum

canim gonul arkadasimizi bilmiyorum ama, benim gecen yil yine mayista bir dusugum olmustu siki tutunsun diye progestani vermis olabilir belkide onlarda cogul gebelikten supheleniyorlar bu yuzden de vermis olabilirler bana ben konussaydim kan degerimi alirken sorardim esim konustu telde zaten degerin iyi oldugunu duyunca heyecandan sormadi bisey kapatti hemen..

kızlar bende bgn öğrendim anne olacagımı çok mutluyum inşalllah rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin.banada progesteron fitil yumuşak kapsül verdi.vajinadan kullanılıyo demi doktoru arayıp sordum evet dedi.bi zararı olmaz demi ya çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.1 senedir bekliyoduk çünkü..

Slm arkadaşlar dün test yaptım çift çizgi çıktı sonrada HCG testi yaptırdım. Bugün aldım sonucu 303 çıktı. Sanıyorum 2,5 haftalık. Çok şaşkınım hala idrak edemedim. Bebişimde benim gibi kova burcu olacak galiba... Allah tüm hamişlere bebişlerini ellerine almayı nasip etsin. hihoyyyt

slm arkadaşlar bugün doktora gittim ve bebişimizi gördük çok güzel minicik bişey :ecrin_bebek: 5 haftalıkmış 2.5 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez Allahım hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

slm arkadaslar bn cok tedirginm yardım edin...

4 gündür ara ara özellikte öglenleri kahverengi lekelenme oluyo hap kullanmama ragmen gecmiyo korkuyorum yardım...sizde yasadınız mı boyle bişey ne kadar surdu....

normaldir herhalde canım bende bugun gördüm benimkide 6.85 mm. kese varya sonucta tebrikler

canım değer atışı çok güzel pazartesi 1300 falan çıkar 1500den sonra görünür diyolar ama pzrtesi göremezsen salı kesin görürsün ama vajinal tabi

kızlar haplarınızı iğnelerinizi ihmal etmeyin
Allah korusun blirşey olursa çok üzülürsünüz yskıyo unuttum... bunlar hiç kalır yanında
inanın çok zor kaybetmek tekrar herşeye silbaştan başlamak tekrar korkular
benim 2 gündür ömrüğmden ömür gidiyo ne zaman elime düşecek diye bekliyorum heran kaybetme korkusu hapımı kulanıyorum iğnelerimi eşim yapmayı öğrendi zaten o yapıyo
ihmal etmeyin

4 gündür ara ara özellikte öglenleri kahverengi lekelenme oluyo hap kullanmama ragmen gecmiyo korkuyorum yardım...sizde yasadınız mı boyle bişey ne kadar surdu....

korkma canım yat dinlen hapını allıyosun zaten yapacak başka bişey yok
yordunmu kendini bugünler de
benim kanama m var 9 ay böyle geçiren var diyolar sen hiç korkma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…