2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende aynen sıkılıyorum havalar aşırı sıcak..
bi umut nasılsın.gitmedinmi karasuya??

bende aynen sıkılıyorum havalar aşırı sıcak..
bi umut nasılsın.gitmedinmi karasuya??

yok gidemedim bu hafta.dükkanı bırakacak birini bulamadık:1no2:haftaya inş.:içelim:
bu gün 11. günüm.ya sabredemiyorum.napsam ki:mymeka::mymeka:

ben simdi siirtteyim kul kapanınca sakaryada olucam ya su lekelenme cok sıktı canımı düsünmeyim diyorum ama gecmede gecmedi bi türlü

iyyi pazarlar kızlar a.s.
bugün cok sıcak cıkamadık dısarı :CüvCüv:

burdada sıcak ama bn kanamam var die cıkamıyom dısarı malesef...

doktora gittin mi canım
kanama şiddetlimi
kendini yorma sürekli yat
olur böyle şeyler sakın merak etme

ya ilk salı gece oldu bi kac damla sabah doktora gittim bi hap verdi onu kullanıyorum bundan baska yapacak bişi yok dedi zaten doktor kanama da denemez aslında tuvalete gittigimde silince kahverengi bi leke oluyo agrı falan da yok ama gecmiyoda yatıyorum 3 gündür korkmaya basladım niye bitmedi daha die carsamba bi daha gidicem ilce yarım saat fazla yolculk da yapma dedi cars insallah kalp atıslatınıda duyarım...

senin kacıncı hafta insallah senin ki sorunsuz geciyodur...

lütfen bana acil cevap verebilirmisiniz.aşılamanın 10, gününde değerin ortalama kaç çıkması gerekiyodu.2,00 çıktıdasenağlama

bi umutttt cvp veririmisin?aşılamamı olmuştun?adetin ne zaman?0 çıkmamış belki yükselir.hemen umutsuzluga kapılma derim..normalde nezaman test yapman gerekirdi..

kızlar slm bgn moralim bozuldu bende ktg gibi lavaboda koyu kahve leke gördüm
dün ve bgn azcık iş yaptım çmşır fln katladım acaba ters hareket mi yaptım diye korkuyom hafif arada sancımda oluyo belimde ağrıyo
anneme ve eşime üzülürler diye bişi sölemedim 1 defa oldu zaten yarın dra gitçem bi söylim
ama insan çok üzülüyo

slmlar,geçmiş olsun kızlar ya üzülmeyin yoktur bişey inşlhh.bend bugun balkon filan yıkadım.bişey sorcam siz ev süpürüp siliyomusunuz ev işlerini yapıyomusunz

slmlar,geçmiş olsun kızlar ya üzülmeyin yoktur bişey inşlhh.bend bugun balkon filan yıkadım.bişey sorcam siz ev süpürüp siliyomusunuz ev işlerini yapıyomusunz

canım işin canı cehenneme yapma sakın bak ben bi çamaşır katladım dündendir ayak işi fln yapıyom şimdi ödüm patlıyo bişi oldumu diyesenağlama
ben hiç bir iş yapmıyom drlarda önermiyo ilk 3 ay riskli sende yapma bırk canım sakın ağır fln kaldırma
bide benim tüp bebekya daha çok dikkat ediyom
resmen eve kapadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…