2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ayvalık şimdi ne güzeldir gönüll offf şimdi ayvalıkta olmak vardı...

ayvalık guzeldır tabı ama daha gıtmedım fırsat olmadı.haftaya pazar gıdebılırsem senden slm soylerım canım.benım kasıklarım cok agrıyor.evdede durmuyorum ayaktayım butun gun.basımda donse ayaktayım.eve kapanıp kendımı dınlemek ıstemıyorum sonra hasta olurum temellı...

ne guzel ya ben telefon alcaktım nokia 6500 ona baktım nasıldır.yada tavsiye edecegin bi model.

merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa 2010 ocak annelerinden biri olacağım.Son âdet günüm 10 nisandı. Ama yaklaşık 28-27 günde bir âdet olurum.11 mayıs da kan testi yaptırdım 727 çıktı.3 haftalık olduğunu söyledi doktor.ılk kontrolümüzü 14 mayısda ultrasyon olarak yaptırdık ve 5 mm lik keseyi gördük.:CüvCüv:Size sormak istediğim şey ise kasıklarımda zaman zaman sancı oluyor ama çok şükür ki kanama filan söz konusu değil.Böyle bir durumu yaşayan varmı acaba içinizde.Doktora danıştığımda bebekden olmayacağını kendime dikkat etmediğimi ileri sürdü ama adım atarken bile çok dikkatli oluyorum.Bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş olursa çok mutlu olurum.

canım ben pek tlf ıle ılgılenmıyorum sadece kontor ıle ılgılenıyorum gelen musterılere kontor verıyorum o kadar.tlf den anlamam Çok üzgünüm çoook

tebrıkler canım...kasık agrısı bende de cokkk.kendıne dıkkat sadece.korkma bıseycık olmaz.Allah'a duanı et o sızı korur canım...kasık agrısı her hamılede olur.benım cok sıddetlı mesela.uzulme.nasıp ettıyse Allah'ım dogar zaten.ninelerimiz hamıleyken tarlaya gıdermıs hıc bırsey olmazmıs.uzulme.tekrar tebrıkler...

Desteğin için çok teşekkür ederim.Allah inşallah herkesin muradını yerine getirir hayırlısıyla

egunduz tebrik ederim.kasık agrısı normal canını sıkma yorma kendini dinlen bol bol.

Desteğin için çok teşekkür ederim.Allah inşallah herkesin muradını yerine getirir hayırlısıyla

slm kızlar :))) canım benimde sat 10 nisan aynıymışız bende bugun gördüm keseyi 6.85mm hayırlı olsun,benimde devamlı kasıklarımda agrı var zaten başkada bi belirtim yokyerimseniben

selam kızlar a.s.
nasılsınız bakem
gecmişi fazla okuyamadım
dün tahlillerimi gösterdim hiç bi sorun yok cok şükür
bulantım falan da yok fazla
gece yatarken oluyo sadece
benim minik şimdiden basladı gece uyutmamaya kaydirigubbakcemile3
dün baya gezdik
gece 3 te geldim baya yorulmusum deliksiz uyudum
şimide dısarı cıkıcam güneş gitsin diye bekledim

dün doktora sordum günde 2 kilo erik yiyom dedim bana yuhh dedi :roflol: karnının ağrıtmazsa sorun yok devam et dedi :):)
birde denize girmekte sakınca varmı dedim
kalabalık yelerde girme dedi deniz temizse girebilirsin dedi birse sabah ve akşam üstü gir dedi
şimdi temiz denizi nerde bulcam ki ben :uhm:
kızlar ben kaçıyorum sizide bebişleride öptüm

2 kılo erık nasıl yıyıyorsun.karnın agrımıyormu?gel bızım buraya denız temız.gırenler de var o kadar kalabalık da degıl canım:)

Kızlar merhaba, inşallah ben de 2010 ocak annesi olucam hayırlısıyla, benim SAT 20 Nisan muhtemek doğum tarihi 25 ocan sanırım, p.tesi doktora gidicem, liste tutuyor musunuz?

Kızlar merhaba, inşallah ben de 2010 ocak annesi olucam hayırlısıyla, benim SAT 20 Nisan muhtemek doğum tarihi 25 ocan sanırım, p.tesi doktora gidicem, liste tutuyor musunuz?

beklıyoruz senıde hayırlısı olsun canım.test mı yaptında ogrendın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…