Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalışıyormusun ne iş yapıyorsun?
ne guzel işte çalış.ne dukkanı..
merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa 2010 ocak annelerinden biri olacağım.Son âdet günüm 10 nisandı. Ama yaklaşık 28-27 günde bir âdet olurum.11 mayıs da kan testi yaptırdım 727 çıktı.3 haftalık olduğunu söyledi doktor.İlk kontrolümüzü 14 mayısda ultrasyon olarak yaptırdık ve 5 mm lik keseyi gördük.:CüvCüv:Size sormak istediğim şey ise kasıklarımda zaman zaman sancı oluyor ama çok şükür ki kanama filan söz konusu değil.Böyle bir durumu yaşayan varmı acaba içinizde.Doktora danıştığımda bebekden olmayacağını kendime dikkat etmediğimi ileri sürdü ama adım atarken bile çok dikkatli oluyorum.Bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş olursa çok mutlu olurum.
tebrıkler canım...kasık agrısı bende de cokkk.kendıne dıkkat sadece.korkma bıseycık olmaz.Allah'a duanı et o sızı korur canım...kasık agrısı her hamılede olur.benım cok sıddetlı mesela.uzulme.nasıp ettıyse Allah'ım dogar zaten.ninelerimiz hamıleyken tarlaya gıdermıs hıc bırsey olmazmıs.uzulme.tekrar tebrıkler...
Desteğin için çok teşekkür ederim.Allah inşallah herkesin muradını yerine getirir hayırlısıyla
Desteğin için çok teşekkür ederim.Allah inşallah herkesin muradını yerine getirir hayırlısıyla
Kızlar merhaba, inşallah ben de 2010 ocak annesi olucam hayırlısıyla, benim SAT 20 Nisan muhtemek doğum tarihi 25 ocan sanırım, p.tesi doktora gidicem, liste tutuyor musunuz?