2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benim yaklaşık 2 haftadır cok şiş karnım .dün birisi cok sıcak dimi hamilesinizgaliba dedi. evet dedim ya tam sıcaga gelecek dogum galiba demezmi hiç bozuntuya vermedim ama sinir oldum içimede cekemiyorumki

ayça hangi bankadasın.bizim bir arkadaşın eşide adana bir bankanın müdürü.

benim kıyafetlerim olmuyor anlamıyorum ya aglıcam sinirden.eskisi gibi yiyemiyroumda neden böyle oluyor..

şimdiden hamile kıyafetide giyilmez millet güler ya ne yapcaz kızlar...

özel cnm....a harfiyle başlayan....,
şimdi yasak ya isim vermek...uyarı gelmesin...

şimdiden hamile kıyafetide giyilmez millet güler ya ne yapcaz kızlar...

valla cnm ben almayı düşünüyorum....çünkü hiçbir kıyafetim olmuyor.....kot giyemiyorum zaten....kaprilerimin göbeği kapanmıyor valla bende sinir oldum....ne giyeceğimi şaşırıyorum...
taytlar tunikler almayı düşünüyorum elbise gibi durur rahat ederim

valla şaşırdım kaldım ne yapcamı.millet guler gibi geliyor şimdiden hamilelik giysem sanki..offff...

peki kilonuzda artış varmı?bunu bi dr soralım erken giden sorsun herkes şişiyo napcaz diye:))

ben 1kilo aldım sanırsam tartılmadım ama bana öyle geliyor...
ama çok şişim yani...

pazartesi dr gitcem artık sorarım normalmi bizdemi sorun var diye ne bileyim milletin 4 aydan sonra göbüşü çıkıyor..

ne bileyim ya eşimde diyo şimdiden böyle olursan sonra sen napcan diyo:)))

kızlar hayırlı olsun bebişlerinizzzzzz.bence cok kiloo almayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hem çatlamassınız hem vermesi kolay olur dogumdan sonraaaaa

selinay gzünadın canım bazı doktorlar tahlilleri kalp atışını duyduktan sonra istiyo bazularıda hemen istiyo ona takılmana gerek yok

diğer bebişleriin kalplerini duyan aneler sizinde gözünüz aydın darısı başmıza

kilo almak degilde şişlik sanki var gibi...

canım bende oleyım karnımda şişlik var.3 aylık gıbıyım.pantolon falan gıyemıyorum hem kasık agrımdan hemde sıkar dıye.kendıme elbıse aldım gogus altından bolarmaya baslayanlardan.baska care yokk...

benim yok ama arada oluyor gibi zaten halim yok hep yatıyorum birde havalar aşırı sıcak bunalıyorum dışarıda çıkmıyorum...

X