2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hurç almıştım içi doldu bir tane daha almam lazım şimdi de kurdela nakışından pike başlıcam bebişe...

veririm kız ne demek ben zaten örgü sevmiyporum üzülmesin diyede birşey demiyorum heves ediyor örsün napim...

maaşallah kaynanana, bizim kaynanaya okutmak lazım bu yazdıklarını kaydirigubbakcemile3 k..nı kaldırıp bi çöp örmez kötükedihüso
ilk torun mu yoksa ecrinn??

görümcemin bir kızı var ama oglunun ilk çocugu olcak.ilk kez babaanne olcak..

aman heves ediyorum işte evde de canım sıkılıyor yapıyorum birşeyler.arkadaşım hamile dogum yapcak onun bebişine örüyorum bir tane tıg işi yelek...sonra pikeye başilıcam.

kızlar benim bebişime örgü örecek kaynanam yok ama anneannesiyle teyzeleri örer,hatta bir teyzesi daha ben hamile kalmadan kendi bebişine örerken bizede örmüş bir kaç bişey... ama giysi almak için çok erken ,hele bir kalp atışlarını duyup 3 ayı atlatalım cinsiyetini de öğrenelim ondan sonra başlarız almaya,şuan için hiç düşünmedim kıyafet almayı,o kadar uzağını göremiyorum henüz , benim aklım fikrim önümüzdeki hafta kalp atışlarını duyacakmıyım bebeğimi görecekmiyimde..

ben cinsiyetini öğreneyim öyle baslıcam almaya
zaten kıyafet fazla almaya gerek yok
cok hediye geliyor coğu kullanmadan küçük kalıyor
ben zaten kıyafete pek meraklı değilim
ben biberon ve emzik hastasıyım
önceden koleksiyonum vardı ama kayboldu :roflol:

aman heves ediyorum işte evde de canım sıkılıyor yapıyorum birşeyler.arkadaşım hamile dogum yapcak onun bebişine örüyorum bir tane tıg işi yelek...sonra pikeye başilıcam.

ohh ohhh senin meleğin yaşadı, marifetli hatunsun maaşallah keşke bende yapmayı becerebilsem ne heveslidir örmek şimdi:1hug:

aynen katılıyorum kalp atışını bi duyalım da Allahın izniyleefisfisfis

ben ilk evlendigimiz zamalarda eşimlede heves edip aldıklarımız var ben kadere inanırım rabbim nasip etcekse zaten edecek yoksa bi kaç parça giysiyle kahrolcak degilim nasip degilse.benim bakış açım daha farklı.o anda hoşuma gitmiştir almışımdır sebep sonuç neden niçin aramam olumsuz da düşünem..hayır da şer de allahtan..

olduuuuuuuuuu
başardımmmm:sm_cool:
herkese kolay gelsin..
akşama görüşürüz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…