2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
esra b-hcg yaptırmıştın sanırım yoksa benmi karıştıryorum bi arkadaş yazmıştı 1 saat sonra sonucunu alacam diye,eğer sensen sonuç noldu??

juli tarihi nereye yazıyoruz onu yapamıyorum.time yazanamıweight yazanamı satı yazcaz??

ecrin1001 yapmışsın zaten mesajının altında takvim var.

yok canım ben değildim onu başkası yazmıştı
ecrin bebişin 6+4 değilmi sat ı girince çıkmadımı o

çok şiddetli hapşuruyorum ben yaaaaa hapşurunca karnımı tutuyorum :))

kızlar işte size yararlı bi bilgi ben bir kaç sitede okudum light sütte daha çok kalsiyum varmış ben aldım karşılaştırdım üzerinde de yazıyo diğer sütlerle baya fark var yağ oranı az sadece light için diyo sitede ben ööle yapıyom artık

ben sütü normalde çok severdim ama şimdi içemiyorum çok şekerli geliyor bazen tuz atıp içiyorum.
ceviz yiyorum bende gunde 4 tane..birde gunde 3 4 bardak ayran içiyorum.bulantımı da kesiyor biraz sanki..

esra b-hcg yaptırmıştın sanırım yoksa benmi karıştıryorum bi arkadaş yazmıştı 1 saat sonra sonucunu alacam diye,eğer sensen sonuç noldu??

slm kızlar bendim o ama benim şansıma makinaları bozulmuş yarın sabah cıkacak sonuç kese görünmedide bugun doktor tekrarlayalım dedi.ama kafaya takmıcam kuzenımde 5,5 ken bile göremmiş 2 hafta sonra görmüş.bende haftaya giderim eger biraz daha sabredebilirsem 7 haftalık odugunda giderim:Saruboceq:

ben de oumuştum canım,ben zaten yarım yağlı süt içiyorum,bugün daha hiç süt içmedim,eve gidince içecem,birde gerekli olan kalsiyum 3-4 bardak sütle karşılanıyormuş,içemeyenler süt ürünleri(yoğurt,peynir,sütlü tatlılar,dondurma vb )yiyerek karşılayabilirlermiş.

bencede bekle canım,inş.görürsün keseyi,inş.güzel haberleri vereceksin bize,

selinay çok dert etme canım.bende gittim geç döllenmeydi belki seninde öyledir.5 sanıyorsun belki daha 4 haftalıktır...bekle biraz daha..

ya bana en zor gelen şuanda yumurta yamek havalarda ısındı ya kokuyor zaten yazın yumurta mı yenir ama mecburen yiyorum

kızlar fındık ceviz bir avuç gunde yemeye çalışın çok yararlıymış ceviz özellikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…