2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
merhabalar.ecrincim ne zaman geçiyosun karasuya diye sormuşsun.önümüzdeki hafta sonu bi gidicem.biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var.sen hazirandamı geleceksin canım.

selam cssa.
olabilir draje bende tüy sorunu olmadıgı için pek bilemicem:)))hormanlardsan dolayıdır..

cnm bende de tüy sorunu yoktu üstelik bide sarışın olduğum için olan tüylrde sarı ve inceydi ama sanki çabuk çıktı yaaaaaaa alışkın değilim de ondan sordum

esracım aldım randevu haziranın 3 de gitcem inş.bakalım begenirsem dr ve hastaneyi devam ederim yoksa yeni arayış içine gircem..pazartesi başka dr gitcem kalp atışını dinlemek için inş.
sen nereye gidiyorsun doktora.

bi umuttttt kız niye cvp vermiyorsun karasuya nezaman gidiyorsun??

ecrin senin bebiş tam olarak ne kadarlık oldu bende salı günü gitcem o zaman 7 hafta oluo tam inş duyabilirizz

benim 6+4 deyiz bugun tam 7 haftalık olcak pazartesi gitcem işte..

hmm anladım canım sen benden 1 gün öncesin inş duyarsın pazartesi bende inş salı duyarım canmm

ecrinciiiiim ben yazdım cevap ama atladın sanırım okumayı.önümüzdeki hafta sonu bi kaçamak yapıcam:jeyyar:çok bunaldım

bende 28 ine esra hanım aaldım o da fatihtekinde
ama aslında ataköye gidiyorum zehra hanım ama çok bekleniyor randevuyla çalışmıyor zor oluyo
ben link yazdım sanıyodum yazmamışım
bendeburdan yapmıştımhttp://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

slm esra bi problem mi var tatlım geçmişi okuyamadım ama

dün biraz knamam oldu canım korktumda yatıyorum dinleniyorum canım

yook görmedim bende bu kız niye cevap vermiyor diyorum.bende hazirn 20 gibi atarım kendimi oraya inş.kalırım biraz.

haftasonu gitmek istiyorum ama eşim korkuyor birşey olur diye mangal falan yaparız dedik ama şimdi olmaz birşey olur diyo deli ediyo beni:))

ben aptopu götürüyorum ordan da girerim nete.görüşürüz aynı zamana denk gelirsek hamiş hami,ş yüseriz kız beraber:))

esra çebi mi onuda iyi diyorlar sen git bakalım begenirsen bende giderim.birdahakini aynı zamana allaımda görüşürüz:)

canıımm üzme kendini dilen herşey güsel olacak güsel düşün tamamı geçecek bunlar bebişin sana sıkı sıkı tutunuo korkma annesii

vallahi bende sırf mangal yapıp biraz kafa dağıtmak için gidicemcokacimcoook.şimdi çok kalabalıkta değildir oraları.esiyodur serin serin

kızlar bebişine birşeyler alan varmı?ben kendimi tutamıyorum şimdiden doldurdum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…