2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende zaten hem hamile hem istanbulun sıcagı çekilmez diye erkenden atarım kendimi oraya.öss ye gircem birde:))sınavdan sonra giderim artık.terasda oturcam şöyle ohhh..

ben şimdiden 5 tulum bir hırka 2 emzik 3 ayakkabı ıvır zıvır aldım.kendime hamilelik aldım:))

benim erkek çıkıyor.
annem yengem arkadaşlarımdan bazılarının tahminide erkek yönünde bakalım ne olcak.
bir kaç arkadaşım rüyasında aynı bana benzeyen oglum oldugunu görmüş sarışın mavi gözlü tombik bende hem sarı kafalı erkek bebek görüyorum emzirioyrum falan.hayıorlısı olsun bakalım.

juli kendmi tutamıyorum napim.eşimde benden beter:)o daha meraklı.eşime diyom cinsiyetini ögreneyim bu magazaları kaldırmcam ben diye:))
hele kayınvalide 15 tane yelek hırka süveter örmüş daha bebiş piyasada yokken halada örüyor:))

doğr çıkan çok kişiye geldim bana kız diyo
ecrin gtmiştim ben daha önce evet esra çebi iyi biri aa ayşegül hanımıda çok iyi diye duydum inşallah karşılaşırız
ne bu acele ya yavaş yavaş şimdi bu kadar alıyosun 9 ay sonra eşyadan eve girilmezkaydirigubbakcemile3

juli kendmi tutamıyorum napim.eşimde benden beter:)o daha meraklı.eşime diyom cinsiyetini ögreneyim bu magazaları kaldırmcam ben diye:))
hele kayınvalide 15 tane yelek hırka süveter örmüş daha bebiş piyasada yokken halada örüyor:))

ohh ohh maaşallah ecrinn kız 15 yeleği netcennn:1shok::1shok: maaşallah yaa benim kimsem yok öreceksenağlama söyle bi tane de bana örsünnnsenağlama

esrinn koysana resimleriniiii aldıklarınınnn :)

veririm kız ne demek ben zaten örgü sevmiyporum üzülmesin diyede birşey demiyorum heves ediyor örsün napim...

X