2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
biumut nasılsın neler yapıyorsun?sen ne zaman geçiyorsun karasuya?

yaaaaaaaa bişi sorcam bu gebelik döneminde tüyler biraz çabuk mu çıkıyo ne daha epilasyon yapalı 10 gün oldu yine çıktılar yaa öfff

yaaaaaaaa bişi sorcam bu gebelik döneminde tüyler biraz çabuk mu çıkıyo ne daha epilasyon yapalı 10 gün oldu yine çıktılar yaa öfff

progestan hapı kullanıyormusun?o da cok cıkartıyor ve cogaltıyor tuylerı ama dogumdan sonra dokuluyormus var olanlarda.bır de hormonlar degısıklıge ugradı o da sebep olabılır canım..

selam cssa.
olabilir draje bende tüy sorunu olmadıgı için pek bilemicem:)))hormanlardsan dolayıdır..

kızlar ya benim göbişim çok çıktı eteklerim olmuyor siizinde öylemi bendeni bi tuhaflık var.birde karnımda bişi oynuyor gibi gelişyor dunden beri:)

iyi sayılırım bulantım var.kurs vardı gitmedim.yatıyorum kabak gibi.:))
esra nasıl yapotın ben yapamıyorum takvim..

kızlar ya benim göbişim çok çıktı eteklerim olmuyor siizinde öylemi bendeni bi tuhaflık var.birde karnımda bişi oynuyor gibi gelişyor dunden beri:)

benımde cok sıstı canım.sıskınlık olabılırmıs dogal.ama karnında bıseyler oynamaz herhalde belkı sana oyle gelıyordur bılememkı canım...

üstelik eskisi gibi yiyemiyorum bile ona ragmen şişince şaşırdım yaa..

sankı 3-4 aylıkmıs gıbı degılmı.benım oyle.bende yemıyorum.hamıle kalmadan once dumduzdu ama sımdı kocaman bı gobegım var.gaz sorununda varmı?benım var bır de etkılı

ecrin buraya bakıp yaptım heşeyini yapıyordum birtek link bulamıyordum hangisini koyacağımı dikkat etmemişim
sende bi oku istersen canım
doktora karar verdinmi sen ayşegül hanıma gidecektin galiba randevu nezaana aldın

ayy ne guzel millet denize giriyor öylemi offff.dayanamıyorum yaz gelince ya.kendimi denize atmak istiyorum..
evet 3 4 aylık gibi karnım gaz sorunum yok ben de anlamadım ya ikizmi benim kuzular ne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…