Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar nasılsınız*
ben geldim kızlar
yatak sefamdan
hayırlı cumalar olsun inşallah
bütün dularımız kabul olsun :Saruboceq:
yatakta tabükü -tatlicadiarzu-o hosgeldiniz fıstıklar
nerelerdesiniz bakiimm :CüvCüv:
bulantılar ne halde bakem
benim bulantım normal insanlar gibi neden değil
gündüz bişiyim yok
gece yatarken baslıyo bulanmaya
benim bebiş huysuz gece uyumayan bişey olack galiba
şimdiden basladı geceleri rahatsız etmeye :roflol:
canını sıkma tatlımbilmiyorum hiç bakalım filan demedi.sonuca göre davranırız bi kan ver sonucu getir dedi.sagolun kızlar ya annemle bile paylaşamıyorum oda üzülmesin durdukyere diye bi sizinle paylaşabiliyorum cok sagolun:teselli:
bilmiyorum hiç bakalım filan demedi.sonuca göre davranırız bi kan ver sonucu getir dedi.sagolun kızlar ya annemle bile paylaşamıyorum oda üzülmesin durdukyere diye bi sizinle paylaşabiliyorum cok sagolun:teselli:
günaydın kızlar ben arada uğrayabiliyorum yatıyorum zor oluyo bakmak sizinle de çok konuşup tanışmak isiyorum
normalde lekelenmem olurddu dün kanamam oldu biraz doktorumla konuştum elimizden geleni yapıyoruz çok kanama olmadığı sürece yapabileceğimiz bişey yok dedi iğneni hapını kullanıyosun dedi haftaya kontrole çağırdı normalde her sabah karnım acıkarak uyanırdım bu sabah çok acıkmadım korktum acaba bişeymi oldu gelişmesimi durdu diye
sabaha karşı rüyamdada dşük yaptığımı gördüm elime geldi kese top gibi bişeydi ufak ouunla uyandım :çok üzgünüm:
öncekide 6. haftada kalmıştı şu 2 haftayı hayırlısıyla bi atlatsaydım rahatlıycam
sağol juliet
dün çok korktum bugün daha iyiyim ama yinede korkuyorum inşallah belirtilerim devam eder ben de iyice rahatlarım
esracım ayaklarını uzat dinlen bol bol, ilaçlarını aksatma inşallah sıkı sıkı tutunacak meleğinnn:1hug:
eşimden skı denetim var zaten tuvalet hariç kalkmıyıorum canım dua edip bekliyorum artık
esracım inş. bebişin sıkı sıkı tutunur,sen moralini yüksek tut pozitif düşün,gördüğün rüyalara daçok mana yükleme bilinç altı rüyasıdır, ben de ilkini düşürmüştüm,onun için bu hamileliğime hala inanamıyorum ve zaman zaman endişeye kapılıyorum,ama Allah'ın izniyle bebişlerimize bişeycik olmucak inş.
canım benim bizde dua edelim sana inşallah sağlıkla meleğin sıkı sıkı tutunurr... kaç haftalıksın keseyi görmüştünüz dimi??