2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
merve cım ben 22+1 oldum. Eylul annelerı topıgındeyım. Mıde bulantıların erken degıl canım buyuk ıhtımalde bebegın hareketlerını hıssedınceye kadar da surecek. Benım oye oldu

ay ben dayanamıyorum bir ilacı falan yokmu peki bebğin haretetini ne zaman hissedicem

mervecim tek yolu liblebi ve kraker
ben öyle buldum cözümü kaydirigubbakcemile3
canım hareket hissetmeye daha cooooooook var

merhaba arkadaslar allahım hepımızın kuzularını korusun. ndk cıgım cok sevındım canım daha yenı haberım oldu. allahım hepımızın meleklerını korusun. ne kadar oldu canım bebegın.........
aminn canım benimmm, oyy yeni mi öğrendinnn 6+4 olduk teyzesiii daha kalbini duyamadık ama duycaz inşallah sağol canım benimmmm:1hug:
sata göre öyle oluyo cicim:1hug:
maaşallahhh
merve cım ben 22+1 oldum. eylul annelerı topıgındeyım. mıde bulantıların erken degıl canım buyuk ıhtımalde bebegın hareketlerını hıssedınceye kadar da surecek. benım oye oldu

oyyy kocaman olmuş maaşallah yaa, bende hala bulantı yok kaydirigubbakcemile3

ndk bak benimki artık 6+4 oldu,ultrasona göre doğrusu bu,gene de maaşallah dimi,Rabbim hepimizin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasib etsin,:Saruboceq:

ndk bak benimki artık 6+4 oldu,ultrasona göre doğrusu bu,gene de maaşallah dimi,Rabbim hepimizin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasib etsin,:Saruboceq:

maaşallah canım benimm gördünmü kalp atışlarınıı ne zaman gitcen doktora

haftaya perşembe yani 21 Mayısta,o zaman 7+2 oluyor görünür heralde inş.

sana o kakar özweniyorumki ne güzel duydun kalp atışını bebişin dua etde bende duyayım bugun çok heyecanlıyım
kalp atısını görürsün canı merak etme
ben bu akşam yine gitcem doktora tahlilkerimi göstercem
yine gösterse bana mercimeğimi omazmı yaaaaaaaaaaaaaa

haftaya perşembe yani 21 Mayısta,o zaman 7+2 oluyor görünür heralde inş.
inşallahh bende 7 den sonra gitmek istiyorum bakalım hayırlısı..
kalp atısını görürsün canı merak etme
ben bu akşam yine gitcem doktora tahlilkerimi göstercem
yine gösterse bana mercimeğimi omazmı yaaaaaaaaaaaaaa

gösterir yaa göreyimmi de doktoruna rica et kaydirigubbakcemile3

ya kıslaar cok üzüldüm keseyiii göremedim neden yaa ,doktor rahim duvarın cok güzel kalınlaşmış dedi ama kese yok,daha erkenmi nolur bişeyler söylryin

ya kıslaar cok üzüldüm keseyiii göremedim neden yaa ,doktor rahim duvarın cok güzel kalınlaşmış dedi ama kese yok,daha erkenmi nolur bişeyler söylryin

üzülme canım lütfen
kötü bir sey dememişki
miniş bi kaç gün daha bekletcek annecini o kadar
bi hafta sonra belli olur canım
sakın üzme kendini

bişi sorcam
alttan mı baktı üstten mi

yok alttan bakmadı üstten baktı kan tahlili istedi 1 saat sonra ögrenicem inşllh.ta oluşmuş olmasa yada düşmüş olsa kanama filan olur dimi ne bileyim korktumyaa(((

ben geldim kızlar
yatak sefamdan
hayırlı cumalar olsun inşallah
bütün dularımız kabul olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…