2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yaaaaaaaaaa keşke benim canımda istemese ama ben her buldugumu yiyomm.işlerim çok zor ama yoluna koymaya çalişiyorum canıum ya.sende çalişiyorsun degilmi
evet maalesef çalışıyorumm yönetici asistanıyım gıcık bi patronum var, dalaşıp duruyoruz çok huzurlu olduğum söylenemez stres çok fazlaakötükedihüso
bende akşama menemen yapcam kaydirigubbakcemile3

aşerme mi artık bilemicem ama hep erik yiyorum hep canım erik istiyo :uhm:

hehe akşam sizde de mi melemen var kaydirigubbakcemile5 eriği bende çok severim hele tuzlayıp yicen ohhhhhh:tomato: dişlerimin ağrısından yiyemiyorum sert şeyler :çok üzgünüm:

benim yüzümde sanki ergenlik dönemine geri dönmüşüm gibi sivilce çıktı başka benim gibi sivbilcelenen varmı acaba

hülyacım cok entesandırki tam 7, haftamda cıktı bi hafta sürdü sonra gecti
arastırdım 7, haftada ergenlik sivilcesi oluyormus

kızlar hepinize iyi akşamlar a.s.

sağ kasığıma cok sancı giriyo hayır olsun :uhm:

kızlar slmlar ben geldşm::) bendede sivilce cıktı bide göz altlarımda nokta nokta yag bezleri gibi bişeyler var :KK43:(( annamadım hiçç sivilce bilmezdim ve herkes cildime hayran kalırdı şimdi görseler kaçarlar herhalde:KK43: neyse ama içim rahatladı herkeste var demek:))))))))

kızlar bişey daha söylicem, uyku bastırdıgını uyudugunuzu söylüyorsunuz bende oda yok akşamları 11 gibi yatıyorum ama sabahlarıda 8 gibi kalkıyorum.normalmidir? gerçi benim yerime kociş uyuyo şuanda miskin miskinkaydirigubbakcemile3

selam kızlar...nasılsınız bakalım?

bu topikte ne zaman girsem kimse olmuyormirmirmirmir

merhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu gebelik testinde öğrendim şu an nasıl sevinçliyi anlatamamhihoyyytkaydirigubbakcemile2 yanlız bundan sonra ne yapmam lazım bilmiyorum henüz 1.5 yıllık evliyim tecrübesi olanlar bize yardım ederler inş. neyse burdan bütün ocak 2010 annelerine sevgilerimi yolluyorum inşallah hepimiz bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alırız nasip olursa inş 9 ocak 2010 da anne olucam yani internetten baktm öyle yazıyo:lepi:

X